buraque 06.06.06, 22:12 Ciekawy jestem czy dostała propozycję nie do odrzucenia? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3399323.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buraque Re: Jeszcze nie spadla. Zlozyla wypowiedzenie :) 06.06.06, 22:27 pomeczy się nawypowiedzeniu a potem fru! do Polsatu Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin 1. Nareszcie o kilkanascie lat co najmniej za 06.06.06, 22:23 pozno. 2. Pewnie zrobila unik na zasadzie sama odchodze, a nie mnie wywalaja. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: 1. Nareszcie o kilkanascie lat co najmniej za 06.06.06, 22:30 frank_drebin napisał: > pozno. > 2. Pewnie zrobila unik na zasadzie sama odchodze, a nie mnie wywalaja. to oczywiste, mnie jednak interesuje co jej zaproponował Bronisław? Dozorstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: 1. Nareszcie o kilkanascie lat co najmniej za 06.06.06, 22:32 Podobno polsat ma ja przygarnac. Chociaz na moje Solorz powinien byc idiota zeby to zrobic. buraque napisał: > frank_drebin napisał: > > > pozno. > > 2. Pewnie zrobila unik na zasadzie sama odchodze, a nie mnie wywalaja. > > to oczywiste, mnie jednak interesuje co jej zaproponował Bronisław? Dozorstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: 1. Nareszcie o kilkanascie lat co najmniej za 06.06.06, 22:34 frank_drebin napisał: > Podobno polsat ma ja przygarnac. Chociaz na moje Solorz powinien byc idiota > zeby to zrobic. to nie taki głupi pomysł, Polsat mógłby dzięki Ninie pozyskać "biesiadnych" telewidzów, a może podkupić nawet (lub zrobić swą własną podróbę) MjakM, poza tym za Nina przejdzie zapewne część jej dworu. Dowbor np. juz tam jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: 1. Nareszcie o kilkanascie lat co najmniej za 06.06.06, 22:37 Tyle, ze pomysl polsatu na biesiadna tv (patrz odejscie od disco-polo) sie nie za bardzo sprawdzil. Zreszta ogolnie co mnie to. Babsko powinno spadac na emeryture. A jak Solorz ja przyjmie to juz jego problem .... buraque napisał: > frank_drebin napisał: > > > Podobno polsat ma ja przygarnac. Chociaz na moje Solorz powinien byc idio > ta > > zeby to zrobic. > > to nie taki głupi pomysł, Polsat mógłby dzięki Ninie pozyskać "biesiadnych" > telewidzów, a może podkupić nawet (lub zrobić swą własną podróbę) MjakM, poza > tym za Nina przejdzie zapewne część jej dworu. Dowbor np. juz tam jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Spadła głowa Niny Terentiew 06.06.06, 22:23 Nie chwal dnia przed zachodem słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Sadzisz, ze Terentiew jest az tak myslaca inaczej, 06.06.06, 22:25 ze sadzi iz Wildstein bedzie pelzal przed nia na kolanach zeby tylko zostala ??? t-800 napisał: > Nie chwal dnia przed zachodem słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Sadzisz, ze Terentiew jest az tak myslaca ina 06.06.06, 22:26 Nie, ja po prostu wolę jeszcze trochę poczekać. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Spadła głowa Niny Terentiew 06.06.06, 22:27 t-800 napisał: > Nie chwal dnia przed zachodem słońca. piecyku bądźmy poważni, to juz koniec Niny Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Ninka dostala propozycje zmiany stanowiska w tvp 06.06.06, 22:31 NIe ciesz sie, bo moze zrobi ja dyrektorem od rozrywki i jak wtedy bedziesz wygladac, buraku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Ninka dostala propozycje zmiany stanowiska w 06.06.06, 22:33 bladatwarz napisała: > NIe ciesz sie, bo moze zrobi ja dyrektorem od rozrywki i jak wtedy bedziesz > wygladac, buraku? > :) no nie najlepiej będe wyglądać, ale oczywiści tak się nie stanie, poza tym Nina odrzuciła propozycje Bronka Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Ninka dostala propozycje zmiany stanowiska w 06.06.06, 23:09 A tego, to nie wiemy.... Zreszta ludzie tvp, to nie naleza do honorowych i takich, co zdania nie zmieniaja... Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Ninka dostala propozycje zmiany stanowiska w 06.06.06, 23:18 bladatwarz napisała: > A tego, to nie wiemy.... > Zreszta ludzie tvp, to nie naleza do honorowych i takich, co zdania nie zmienia > ja... jak to nie wiemy, przeciez napisano: Prezes TVP Bronisław Wildstein przyjął rezygnację Terentiew, jednocześnie złożył jej propozycję objęcia innego stanowiska w telewizji publicznej. Terentiew nie chciała zdradzić, o jakie stanowisko chodzi; nie ujawniła tego także TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Zaproponowal jej inne stanowisko. NIe wiemy czy go 07.06.06, 00:02 nie przyjmie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Spadła głowa Niny Terentiew 06.06.06, 22:43 Popularne powiedzenie mowi, ze sa tak zwane 'twarze telewizyjne'. Czy twarz pani Niny T. przedstawiona w ponizszym linku, zasluguje na taka nazwe? Czy nie nadszedl juz CZAS dla pani Niny T. stanac z drugiej strony kamery, nie przed ... nawet jesli byla cieszaca sie szacunkiem i popularnoscia osoba telewizyjna. Przeciez nic nie jest " na zawsze". Jak myslicie? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3399323.html Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Spadła głowa Niny Terentiew 06.06.06, 22:48 mysz_polna5 napisała: > Popularne powiedzenie mowi, ze sa tak zwane 'twarze telewizyjne'. > Czy twarz pani Niny T. przedstawiona w ponizszym linku, zasluguje na taka nazwe > ? myszo daj ci Boże żebys wyglądała tak w jej wieku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Fakt, w BBC sa starsze osobowosci TV. Ale rzecz 06.06.06, 22:58 w tym, ze pani Nina chyba zaczela byc nudna - pamietam, jak mnie wynudzila przy drugiej i ostatniej ogladanej przeze mnie Wyspie juz dobre 10 lat temu:) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Fakt, w BBC sa starsze osobowosci TV. Ale rze 06.06.06, 23:01 kropek_oxford napisał: > w tym, ze pani Nina chyba zaczela byc nudna - pamietam, jak mnie wynudzila przy > > drugiej i ostatniej ogladanej przeze mnie Wyspie juz dobre 10 lat temu:) żeby nie było, ze jej bronię, ja po prostu boję się Pospieszalskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Fakt, w BBC sa starsze osobowosci TV. Ale rze 06.06.06, 23:06 Nie no - mozna Pospieszalskiego nie lubic, nie zgadzac sie z jego pogladami. Jednak jego program bije jesli na glowe chodzi o jakosc ten caly biesiadno- dancowy wzajemno adoracyjny az do odruchow wymiotnych model tv lansowany przez Terentiew. buraque napisał: > kropek_oxford napisał: > > > w tym, ze pani Nina chyba zaczela byc nudna - pamietam, jak mnie wynudzil > a > przy > > > > drugiej i ostatniej ogladanej przeze mnie Wyspie juz dobre 10 lat temu:) > > żeby nie było, ze jej bronię, ja po prostu boję się Pospieszalskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Fakt, w BBC sa starsze osobowosci TV. Ale rze 06.06.06, 23:11 frank_drebin napisał: > Nie no - mozna Pospieszalskiego nie lubic, nie zgadzac sie z jego pogladami. > Jednak jego program bije jesli na glowe chodzi o jakosc ten caly biesiadno- > dancowy wzajemno adoracyjny az do odruchow wymiotnych model tv lansowany przez > Terentiew. nawet gdyby tak było to czy to według ciebie oznacza, że byłby on dobrym dyrektorem programu 2? Jestem pewien że fakatyków trzeba trzymać z daleka od mediów (i od wszystkiego ogólnie) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Spadła głowa Niny Terentiew 06.06.06, 23:01 buraque napisał: > mysz_polna5 napisała: > > > Popularne powiedzenie mowi, ze sa tak zwane 'twarze telewizyjne'. > > Czy twarz pani Niny T. przedstawiona w ponizszym linku, zasluguje na taka > nazwe ? > myszo daj ci Boże żebys wyglądała tak w jej wieku ;) Wpierw ograniczylabym 'zarelko'. Ale chyba nie zrozumiales mojej wypowiedzi. Mnie nie chodzilo o krytyke damskiej urody. Mnie chodzilo o 'twarz telewizyjna'. Przeciez Nina T. 'telewizyjna twarza' swa, moze straszyc dzieci po nocach! A to powinien byc jeden z argumentow do nie pokazywania jej w telewizorze! Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Spadła głowa Niny Terentiew 06.06.06, 23:14 mysz_polna5 napisała: > Przeciez Nina T. 'telewizyjna twarza' swa, moze straszyc dzieci > po nocach! A to powinien byc jeden z argumentow do nie pokazywania jej w > telewizorze! to kwestia gustu, poza tym nie samą twarzą występuje czlowiek, ona na wizji pokazywała się w tokszole a więc w programie który główny nacisk kładzie na słowo... czy jest zatem bardziej szkaradna od np. Wojewódzkiego czy Jagielskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Spadła głowa Niny Terentiew 06.06.06, 23:41 buraque napisał: > mysz_polna5 napisała: > > Przeciez Nina T. 'telewizyjna twarza' swa, moze straszyc dzieci > > po nocach! A to powinien byc jeden z argumentow do nie pokazywania jej w > > telewizorze! > to kwestia gustu, poza tym nie samą twarzą występuje czlowiek, ona na wizji > pokazywała się w tokszole a więc w programie który główny nacisk kładzie na > słowo... czy jest zatem bardziej szkaradna od np. Wojewódzkiego czy > Jagielskiego? No to jeszcze pare slow krytycznych, na temat 'urody' gwiazd polskiej tv Zgoda, prowadzacy program, powinien byc osobowiascia przyciagajaca widzow. Jezeli sepleniaca i o wygladzie starej purchawki / to rodzaj grzyba / Nina T., przyciagala do swojego programu widzow, to nalezy tylko wzruszyc ramionami. Nie chce byc zbyt krytyczna w stosunku do programow i osob z tv polskiej. Ale, jest to nasladownictwo, nasladownictwo i jeszcze raz nasladownictwo zagranicy. Mowiac jeszcze dosadniej ... papugowanie! Ale to juz calkiem inne zagadnienie. A Wojewodzki, zgrywa sie na starego chlopaczka, rowniaszke! I to glownie mnie razi! Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Spadła głowa Niny Terentiew 07.06.06, 10:38 mysz_polna5 napisała: > Zgoda, prowadzacy program, powinien byc osobowiascia przyciagajaca widzow. > Jezeli sepleniaca i o wygladzie starej purchawki / to rodzaj grzyba / Nina T., > przyciagala do swojego programu widzow, to nalezy tylko wzruszyc ramionami. ano własnie, otóż to, jesli na wyczyny purchawki znajdą się chętni to Nina napewno wypłynie gdzieś później... Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Spadła głowa Niny Terentiew 07.06.06, 12:08 buraque napisał: > ano własnie, otóż to, jesli na wyczyny purchawki znajdą się chętni to Nina > napewno wypłynie gdzieś później... ******************************************************************************* Na emeryture! Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Spadła głowa Niny Terentiew! - Ale o co TU chodzi? 07.06.06, 11:57 Przeczytałem wszystkie Wasze wypowiedzi i przyznam, że nie bardzo rozumiem, skąd tyle radości z tego faktu i tyle niechęci do p. Terentirw? Przypominam, że FK, to forum polityczne, a nie jakieś tam F "telewizja"! Czy sprawa rezygnacji p. T. to sprawa polityczna??? Nie żebym jej bronił. Dla mnie, jest to osoba/sprawa/wiadomość o b o j ę t n a, tzn. nie budzi moich żadnych emocji. P. Terentiew, znam tylko z TV - "Bezluba wyspa" (czy jakoś tak) za którym nie przepadałem, i jak udało mi się na niego trafić, to jako tzw. "samiec", przełącałem na inny program. Jeśli chodzi, o jej kierowani TVP2, to moim zdaniem, TVP2, nie była ani gorsza, ani lepsza od TVP1. Fakt, że mało oglądam, ale na podstawie tego co oglądałem, takie wnioski wyciągam. Czym zatem, p. T. zasłużyła sobie na Waszą krytykę? Czy to krytyka merytoryczna, czy mimo wszystko - polityczna? Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Spadła głowa Niny Terentiew! - Ale o co TU ch 07.06.06, 12:01 don.kichote napisał: > Czym zatem, p. T. zasłużyła sobie na Waszą krytykę? > Czy to krytyka merytoryczna, czy mimo wszystko - polityczna? oczywiście, że polityczna bo ucięcie Terentiew kojazy się niektórym z walką z salonem Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Spadła głowa Niny Terentiew! - Ale o co TU ch 07.06.06, 13:12 buraque napisał: > oczywiście, że polityczna bo ucięcie Terentiew kojazy się niektórym z walką z > salonem Obyś nie miał racji. Jak sobie pomyślę, że w ramach tej walki, szefową TVP2 może sostac osoba absolutnie N I E kojarzona z salonem, np. Renata od Begerów, to ...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Spadła głowa Niny Terentiew! - Ale o co TU ch 07.06.06, 13:13 don.kichote napisał: > Obyś nie miał racji. Jak sobie pomyślę, że w ramach tej walki, szefową TVP2 moż > e > sostac osoba absolutnie N I E kojarzona z salonem, np. Renata od Begerów, > to ...!!! etam Renata, a Pospieszalski albo inny oszołom? Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Wreszcie! 07.06.06, 12:05 Zawsze robiło mi się niedobrze na widok tej baby i jej bizantyjskiego dworu. Obrzydliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Nina Terentiew była Bastylią TVP 07.06.06, 16:00 "To było nieuniknione. Jeśli ci, którzy powołali prezesa Wildsteina, chcieli przeprowadzić w TVP rewolucję, to trzeba było zburzyć Bastylię. A Nina Terentiew była Bastylią TVP, niewzruszoną i nieusuwalną przez lata – uważa Tomasz Lis, członek zarządu Telewizji Polsat ds. programowych. - To była kwestia symboliki. Nikt by nie uwierzył w realne zmiany w TVP, gdyby ona została" – dodaje. wiadomosci.onet.pl/1335987,327,item.html Odpowiedz Link Zgłoś