Dodaj do ulubionych

Spadła głowa Niny Terentiew

06.06.06, 22:12
Ciekawy jestem czy dostała propozycję nie do odrzucenia?

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3399323.html
Obserwuj wątek
    • bladatwarz Jeszcze nie spadla. Zlozyla wypowiedzenie :) 06.06.06, 22:22

• buraque Re: Jeszcze nie spadla. Zlozyla wypowiedzenie :) 06.06.06, 22:27
        pomeczy się nawypowiedzeniu a potem fru! do Polsatu
    • frank_drebin 1. Nareszcie o kilkanascie lat co najmniej za 06.06.06, 22:23
      pozno.
      2. Pewnie zrobila unik na zasadzie sama odchodze, a nie mnie wywalaja.
      • buraque Re: 1. Nareszcie o kilkanascie lat co najmniej za 06.06.06, 22:30
        frank_drebin napisał:

> pozno.
        > 2. Pewnie zrobila unik na zasadzie sama odchodze, a nie mnie wywalaja.

to oczywiste, mnie jednak interesuje co jej zaproponował Bronisław? Dozorstwo?
        • frank_drebin Re: 1. Nareszcie o kilkanascie lat co najmniej za 06.06.06, 22:32
          Podobno polsat ma ja przygarnac. Chociaz na moje Solorz powinien byc idiota
          zeby to zrobic.
          buraque napisał:

> frank_drebin napisał:
          >
          > > pozno.
          > > 2. Pewnie zrobila unik na zasadzie sama odchodze, a nie mnie wywalaja.
          >
          > to oczywiste, mnie jednak interesuje co jej zaproponował Bronisław? Dozorstwo?
          • buraque Re: 1. Nareszcie o kilkanascie lat co najmniej za 06.06.06, 22:34
            frank_drebin napisał:

> Podobno polsat ma ja przygarnac. Chociaz na moje Solorz powinien byc idiota
            > zeby to zrobic.

to nie taki głupi pomysł, Polsat mógłby dzięki Ninie pozyskać "biesiadnych"
            telewidzów, a może podkupić nawet (lub zrobić swą własną podróbę) MjakM, poza
            tym za Nina przejdzie zapewne część jej dworu. Dowbor np. juz tam jest ;)
            • frank_drebin Re: 1. Nareszcie o kilkanascie lat co najmniej za 06.06.06, 22:37
              Tyle, ze pomysl polsatu na biesiadna tv (patrz odejscie od disco-polo) sie nie
              za bardzo sprawdzil. Zreszta ogolnie co mnie to. Babsko powinno spadac na
              emeryture. A jak Solorz ja przyjmie to juz jego problem ....
              buraque napisał:

> frank_drebin napisał:
              >
              > > Podobno polsat ma ja przygarnac. Chociaz na moje Solorz powinien byc idio
              > ta
              > > zeby to zrobic.
              >
              > to nie taki głupi pomysł, Polsat mógłby dzięki Ninie pozyskać "biesiadnych"
              > telewidzów, a może podkupić nawet (lub zrobić swą własną podróbę) MjakM, poza
              > tym za Nina przejdzie zapewne część jej dworu. Dowbor np. juz tam jest ;)
    • t-800 Re: Spadła głowa Niny Terentiew 06.06.06, 22:23
      Nie chwal dnia przed zachodem słońca.
      • frank_drebin Sadzisz, ze Terentiew jest az tak myslaca inaczej, 06.06.06, 22:25
        ze sadzi iz Wildstein bedzie pelzal przed nia na kolanach zeby tylko zostala ???
        t-800 napisał:

> Nie chwal dnia przed zachodem słońca.
        • t-800 Re: Sadzisz, ze Terentiew jest az tak myslaca ina 06.06.06, 22:26
          Nie, ja po prostu wolę jeszcze trochę poczekać. ;-)
      • buraque Re: Spadła głowa Niny Terentiew 06.06.06, 22:27
        t-800 napisał:

> Nie chwal dnia przed zachodem słońca.

piecyku bądźmy poważni, to juz koniec Niny
        • bladatwarz Ninka dostala propozycje zmiany stanowiska w tvp 06.06.06, 22:31
          NIe ciesz sie, bo moze zrobi ja dyrektorem od rozrywki i jak wtedy bedziesz
          wygladac, buraku?
          :)
          • buraque Re: Ninka dostala propozycje zmiany stanowiska w 06.06.06, 22:33
            bladatwarz napisała:

> NIe ciesz sie, bo moze zrobi ja dyrektorem od rozrywki i jak wtedy bedziesz
            > wygladac, buraku?
            > :)

no nie najlepiej będe wyglądać, ale oczywiści tak się nie stanie, poza tym Nina
            odrzuciła propozycje Bronka
            • bladatwarz Re: Ninka dostala propozycje zmiany stanowiska w 06.06.06, 23:09
              A tego, to nie wiemy....
              Zreszta ludzie tvp, to nie naleza do honorowych i takich, co zdania nie zmieniaja...
              • buraque Re: Ninka dostala propozycje zmiany stanowiska w 06.06.06, 23:18
                bladatwarz napisała:

> A tego, to nie wiemy....
                > Zreszta ludzie tvp, to nie naleza do honorowych i takich, co zdania nie
                zmienia
                > ja...

jak to nie wiemy, przeciez napisano:

Prezes TVP Bronisław Wildstein przyjął rezygnację Terentiew, jednocześnie
                złożył jej propozycję objęcia innego stanowiska w telewizji publicznej.
                Terentiew nie chciała zdradzić, o jakie stanowisko chodzi; nie ujawniła tego
                także TVP.
                • bladatwarz Zaproponowal jej inne stanowisko. NIe wiemy czy go 07.06.06, 00:02
                  nie przyjmie. :)
    • mysz_polna5 Re: Spadła głowa Niny Terentiew 06.06.06, 22:43
      Popularne powiedzenie mowi, ze sa tak zwane 'twarze telewizyjne'.
      Czy twarz pani Niny T. przedstawiona w ponizszym linku, zasluguje na taka nazwe?

Czy nie nadszedl juz CZAS dla pani Niny T. stanac z drugiej strony kamery, nie
      przed ... nawet jesli byla cieszaca sie szacunkiem i popularnoscia osoba
      telewizyjna. Przeciez nic nie jest " na zawsze". Jak myslicie?

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3399323.html
      • buraque Re: Spadła głowa Niny Terentiew 06.06.06, 22:48
        mysz_polna5 napisała:

> Popularne powiedzenie mowi, ze sa tak zwane 'twarze telewizyjne'.
        > Czy twarz pani Niny T. przedstawiona w ponizszym linku, zasluguje na taka
        nazwe
        > ?

myszo daj ci Boże żebys wyglądała tak w jej wieku ;)
        • kropek_oxford Fakt, w BBC sa starsze osobowosci TV. Ale rzecz 06.06.06, 22:58
          w tym, ze pani Nina chyba zaczela byc nudna - pamietam, jak mnie wynudzila przy
          drugiej i ostatniej ogladanej przeze mnie Wyspie juz dobre 10 lat temu:)
          • buraque Re: Fakt, w BBC sa starsze osobowosci TV. Ale rze 06.06.06, 23:01
            kropek_oxford napisał:

> w tym, ze pani Nina chyba zaczela byc nudna - pamietam, jak mnie wynudzila
            przy
            >
            > drugiej i ostatniej ogladanej przeze mnie Wyspie juz dobre 10 lat temu:)

żeby nie było, ze jej bronię, ja po prostu boję się Pospieszalskiego :)
            • frank_drebin Re: Fakt, w BBC sa starsze osobowosci TV. Ale rze 06.06.06, 23:06
              Nie no - mozna Pospieszalskiego nie lubic, nie zgadzac sie z jego pogladami.
              Jednak jego program bije jesli na glowe chodzi o jakosc ten caly biesiadno-
              dancowy wzajemno adoracyjny az do odruchow wymiotnych model tv lansowany przez
              Terentiew.
              buraque napisał:

> kropek_oxford napisał:
              >
              > > w tym, ze pani Nina chyba zaczela byc nudna - pamietam, jak mnie wynudzil
              > a
              > przy
              > >
              > > drugiej i ostatniej ogladanej przeze mnie Wyspie juz dobre 10 lat temu:)
              >
              > żeby nie było, ze jej bronię, ja po prostu boję się Pospieszalskiego :)
              • buraque Re: Fakt, w BBC sa starsze osobowosci TV. Ale rze 06.06.06, 23:11
                frank_drebin napisał:

> Nie no - mozna Pospieszalskiego nie lubic, nie zgadzac sie z jego pogladami.
                > Jednak jego program bije jesli na glowe chodzi o jakosc ten caly biesiadno-
                > dancowy wzajemno adoracyjny az do odruchow wymiotnych model tv lansowany
                przez
                > Terentiew.

nawet gdyby tak było to czy to według ciebie oznacza, że byłby on dobrym
                dyrektorem programu 2? Jestem pewien że fakatyków trzeba trzymać z daleka od
                mediów (i od wszystkiego ogólnie)
        • mysz_polna5 Re: Spadła głowa Niny Terentiew 06.06.06, 23:01
          buraque napisał:

> mysz_polna5 napisała:
          >
          > > Popularne powiedzenie mowi, ze sa tak zwane 'twarze telewizyjne'.
          > > Czy twarz pani Niny T. przedstawiona w ponizszym linku, zasluguje na taka

> nazwe
          ?

> myszo daj ci Boże żebys wyglądała tak w jej wieku ;)

Wpierw ograniczylabym 'zarelko'. Ale chyba nie zrozumiales mojej wypowiedzi.
          Mnie nie chodzilo o krytyke damskiej urody. Mnie chodzilo o 'twarz
          telewizyjna'. Przeciez Nina T. 'telewizyjna twarza' swa, moze straszyc dzieci
          po nocach! A to powinien byc jeden z argumentow do nie pokazywania jej w
          telewizorze!
          • buraque Re: Spadła głowa Niny Terentiew 06.06.06, 23:14
            mysz_polna5 napisała:

> Przeciez Nina T. 'telewizyjna twarza' swa, moze straszyc dzieci
            > po nocach! A to powinien byc jeden z argumentow do nie pokazywania jej w
            > telewizorze!

to kwestia gustu, poza tym nie samą twarzą występuje czlowiek, ona na wizji
            pokazywała się w tokszole a więc w programie który główny nacisk kładzie na
            słowo... czy jest zatem bardziej szkaradna od np. Wojewódzkiego czy
            Jagielskiego?
            • mysz_polna5 Re: Spadła głowa Niny Terentiew 06.06.06, 23:41
              buraque napisał:

> mysz_polna5 napisała:

> > Przeciez Nina T. 'telewizyjna twarza' swa, moze straszyc dzieci
              > > po nocach! A to powinien byc jeden z argumentow do nie pokazywania jej w
              > > telewizorze!

> to kwestia gustu, poza tym nie samą twarzą występuje czlowiek, ona na wizji
              > pokazywała się w tokszole a więc w programie który główny nacisk kładzie na
              > słowo... czy jest zatem bardziej szkaradna od np. Wojewódzkiego czy
              > Jagielskiego?

No to jeszcze pare slow krytycznych, na temat 'urody' gwiazd polskiej tv

Zgoda, prowadzacy program, powinien byc osobowiascia przyciagajaca widzow.
              Jezeli sepleniaca i o wygladzie starej purchawki / to rodzaj grzyba / Nina T.,
              przyciagala do swojego programu widzow, to nalezy tylko wzruszyc ramionami.

Nie chce byc zbyt krytyczna w stosunku do programow i osob z tv polskiej. Ale,
              jest to nasladownictwo, nasladownictwo i jeszcze raz nasladownictwo zagranicy.
              Mowiac jeszcze dosadniej ... papugowanie!
              Ale to juz calkiem inne zagadnienie.
              A Wojewodzki, zgrywa sie na starego chlopaczka, rowniaszke! I to glownie mnie
              razi!
              • buraque Re: Spadła głowa Niny Terentiew 07.06.06, 10:38
                mysz_polna5 napisała:

> Zgoda, prowadzacy program, powinien byc osobowiascia przyciagajaca widzow.
                > Jezeli sepleniaca i o wygladzie starej purchawki / to rodzaj grzyba / Nina
                T.,
                > przyciagala do swojego programu widzow, to nalezy tylko wzruszyc ramionami.

ano własnie, otóż to, jesli na wyczyny purchawki znajdą się chętni to Nina
                napewno wypłynie gdzieś później...
                • mysz_polna5 Re: Spadła głowa Niny Terentiew 07.06.06, 12:08
                  buraque napisał:

> ano własnie, otóż to, jesli na wyczyny purchawki znajdą się chętni to Nina
                  > napewno wypłynie gdzieś później...

*******************************************************************************

Na emeryture!
    • don.kichote Spadła głowa Niny Terentiew! - Ale o co TU chodzi? 07.06.06, 11:57
      Przeczytałem wszystkie Wasze wypowiedzi i przyznam, że nie bardzo rozumiem, skąd
      tyle radości z tego faktu i tyle niechęci do p. Terentirw? Przypominam, że FK,
      to forum polityczne, a nie jakieś tam F "telewizja"! Czy sprawa rezygnacji p. T.
      to sprawa polityczna???
      Nie żebym jej bronił. Dla mnie, jest to osoba/sprawa/wiadomość o b o j ę t n a,
      tzn. nie budzi moich żadnych emocji.
      P. Terentiew, znam tylko z TV - "Bezluba wyspa" (czy jakoś tak) za którym nie
      przepadałem, i jak udało mi się na niego trafić, to jako tzw. "samiec",
      przełącałem na inny program. Jeśli chodzi, o jej kierowani TVP2, to moim
      zdaniem, TVP2, nie była ani gorsza, ani lepsza od TVP1. Fakt, że mało oglądam,
      ale na podstawie tego co oglądałem, takie wnioski wyciągam.
      Czym zatem, p. T. zasłużyła sobie na Waszą krytykę?
      Czy to krytyka merytoryczna, czy mimo wszystko - polityczna?
      • buraque Re: Spadła głowa Niny Terentiew! - Ale o co TU ch 07.06.06, 12:01
        don.kichote napisał:

> Czym zatem, p. T. zasłużyła sobie na Waszą krytykę?
        > Czy to krytyka merytoryczna, czy mimo wszystko - polityczna?

oczywiście, że polityczna bo ucięcie Terentiew kojazy się niektórym z walką z
        salonem
        • don.kichote Re: Spadła głowa Niny Terentiew! - Ale o co TU ch 07.06.06, 13:12
          buraque napisał:

> oczywiście, że polityczna bo ucięcie Terentiew kojazy się niektórym z walką z
          > salonem

Obyś nie miał racji. Jak sobie pomyślę, że w ramach tej walki, szefową TVP2 może
          sostac osoba absolutnie N I E kojarzona z salonem, np. Renata od Begerów,
          to ...!!!
          • buraque Re: Spadła głowa Niny Terentiew! - Ale o co TU ch 07.06.06, 13:13
            don.kichote napisał:

> Obyś nie miał racji. Jak sobie pomyślę, że w ramach tej walki, szefową TVP2
            moż
            > e
            > sostac osoba absolutnie N I E kojarzona z salonem, np. Renata od Begerów,
            > to ...!!!

etam Renata, a Pospieszalski albo inny oszołom?
    • wartburg4 Wreszcie! 07.06.06, 12:05
      Zawsze robiło mi się niedobrze na widok tej baby i jej bizantyjskiego dworu.
      Obrzydliwość.
    • buraque Nina Terentiew była Bastylią TVP 07.06.06, 16:00
      "To było nieuniknione. Jeśli ci, którzy powołali prezesa Wildsteina, chcieli
      przeprowadzić w TVP rewolucję, to trzeba było zburzyć Bastylię. A Nina
      Terentiew była Bastylią TVP, niewzruszoną i nieusuwalną przez lata – uważa
      Tomasz Lis, członek zarządu Telewizji Polsat ds. programowych. - To była
      kwestia symboliki. Nikt by nie uwierzył w realne zmiany w TVP, gdyby ona
      została" – dodaje.

wiadomosci.onet.pl/1335987,327,item.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka