1-stanley 01.02.09, 21:52 Z jakim biurem i do jakiego chotelu pojechać na Seszele.Macie doświadczenie,doradcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek37k Re: Seszele 01.02.09, 23:34 Ja sprawdzałem ten kierunek w necie , troszkę się przymierzałem , zdecydowanie taniej z Niemiec niż z Polski , ja rozpatrywałem mozliwości lastminute . pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Seszele IP: *.pools.arcor-ip.net 02.02.09, 10:21 www.turez.pl/7419/ Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Seszele 03.02.09, 12:23 chotelu? :) nie wiem kolego czy sie orientujesz, ale tam ceny sa 5 razy wyzsze niz malediwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Euro Re: Seszele IP: *.chello.pl 03.02.09, 12:26 to sie wezmie nadgodziny w pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Seszele 03.02.09, 21:35 Bardzo dobrze cenowo wychodza rejsy po Seszelach i po oceanie indyjskim. Klienci własnie wrócili płacili coś koło 500 Euro za 14 dni z all Jednakże z PL nalepiej samolocik - do Mombasy i stamtąd knuć :D Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mar Re: Seszele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 20:39 A coś więcej o tych rejsach można prosić? Odpowiedz Link Zgłoś
paewlek Re: Seszele 03.02.09, 22:32 1-stanley napisał: > Z jakim biurem i do jakiego chotelu pojechać na Seszele.Macie > doświadczenie,doradcie Ten hotel to celowo? Odpowiedz Link Zgłoś
leprikon25 Re: Seszele 28.02.09, 12:11 warto sie przygotować na duze wydatki kolacja kosztuje srednio 30 EUR hotel raczej polecam wykupic przez biuro niemieckie wraz z dolotem, szukalam długo dobrej ceny na lot+ hotel ale nie znalazlam tak dobrej ceny jak w www.holidaycheck.de sierpien , początek września mozna upolowac dobre ceny( 1100 EUR) nie polecam Beraya na praslin, polecam coco de mer hotel i indian ocean lodge a z droższych lemuria. sprawdz dobrze w jakim okresie występują glony.. jak trafisz na ich wysyp to nie zobaczysz pieknych plaz. jak jedziesz tam tylko dla pieknych plaz to znajdziesz je na la Digue, coco anse .. najladniejsza. oczywiscie bajkowe widoki to tylko jak swieci piekne slonko. ja mieszkalam na praslin, za 50 EUR dostaniesz sie szybkim katamaranem na la digue/ jest tez duzo wodnych taksówek. warto tam pobyc dwa dni. tu znajdziesz wszystko co trzeba : www.seychelles.travel/en/home/index.php seszele sa bardzo specyficzne.. puste plaze, malo ludzi, sklepow tez malo, piekna przyroda jak szukasz rozrywki wieczorem to nie na seszelach. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
leprikon25 Re: Seszele 28.02.09, 12:20 kazdy hotel trzeba sprawdzic na www.tripadvisor.com taxi z jednej czesci wyspy na drugą 15 EUR, autobusy wychodza zdecydowanie taniej 2 EUR chyba warto objechac autobusem cala wyspe. dobrym rozwiazaniem jest auto, i nie wynajmowane przez hotel,, ale w wiosce. wodną taxi pojedz koniecznie na curieuse... tam mozna poogladac duze zółwie. swiat podwodny .. dla amatorow pieknych widokow pod woda nie ma tam nic ciekawego, woda nie jest przejrzysta. wyprawy nurkowe jak dla mnie nie maja sensu, no hcyba ze ktos ma hopla na pukcie rekinow wielorybich. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek Re: Seszele IP: *.centertel.pl 28.02.09, 18:58 z tego co się orientuję, to ecco travel posiada seszele w ofercie. Odpowiedz Link Zgłoś
seychellestimes Re: Seszele 30.06.23, 14:11 Head to the Seychelles for a tropical getaway of a lifetime! We highly recommend booking your travel through Insight Vacations - their experienced planners have great insight and knowledge about the most amazing places to stay in Seychelles. Some of our top picks include the Constance Lemuria Resort, The Hilton Northolme, Four Seasons Resort and Movenpick Resort & Spa. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Seszele 05.07.23, 20:08 WySPAMierdalaj na drzewo prostować banany bucu Odpowiedz Link Zgłoś
shaktipackers Re: Seszele 07.09.23, 14:10 Shakti Packers & Movers In Chandigarh is one of the top recognized moving company in Chandigarh. If you are looking for best movers and packers in Chandigarh, we offer warehousing, relocation, car carrier services, loading and unloading services in Chandigarh.Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
shaktipackers Re: Seszele 07.09.23, 14:11 Shakti Packers & Movers In Chandigarh is one of the top recognized moving company in Chandigarh. If you are looking for best movers and packers in Chandigarh, we offer warehousing, relocation, car carrier services, loading and unloading services in Chandigarh. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Seszele 07.09.23, 16:56 wyqrviaj pizdo spamerska nikt cie nie czyta Odpowiedz Link Zgłoś