arngar 08.06.06, 07:10 powinno sie w ogóle zabronić pokazywania kaczyńskich w TV, bo to niesmaczne i obraza uczuć normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek2235 "Życie Warszawy" o ks. Czajkowskim 08.06.06, 07:22 Wczorajsze "Życie" pisało za "Głosem" że ks Czajkowski donosił na żonę Kuronia i o mszach w intencji zamordowanego Pyjasa. Wiadomość o tym była przez jakiś czas na stronie internetowej "Gazety" a potem przepadła i zapadła głucha cisza. A to jest chyba ciekawsze od wokalnych występow Kaczyńskiego który ma niewyraźną mowę. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt.z.mojrzeszowa Re: "Życie Warszawy" o ks. Czajkowskim 08.06.06, 07:28 ks Czajkowski nie jest juz autorytetem GW... Odpowiedz Link Zgłoś
fakopis Ktoś śmie lać z kaczora ?? Pozamykać i do łagrów ! 08.06.06, 10:07 hehehe no bo jak można lać z takiego mundrego pięknego wspaniałego czlowieka ??? spiewa lepiej niż niejeden tenor !!!!!!!!!!!! hahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Kolejny zwolennik teori spisku.... 08.06.06, 11:44 Jak była to jest - tyle że "spadła" z pierwszej witryny. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3400219.html Widać dla większości internautów kompromitacja wokalna mocno nadętego Prezesa Pierwszej Parii IV RP jest ciekawsza niż "ubeckie donosy" Życia na ks. Czajkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: "Życie Warszawy" o ks. Czajkowskim 08.06.06, 11:12 > A to jest chyba ciekawsze od wokalnych występow Kaczyńskiego który ma > niewyraźną mowę. Co kto lubi... Mnie tam agentura wśród duchownych obchodzi tyle co zeszłoroczny śnieg na Saharze. Za to notoryczne ośmieszanie się najważniejszych osób w państwie zwraca moją uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
stachporaj Niesmaczne kurduple w telewizji 08.06.06, 07:49 arngar napisał: > powinno sie w ogóle zabronić pokazywania kaczyńskich w TV, bo to niesmaczne i > obraza uczuć normalnych ludzi. Masz stuprocentowa racje. Na widok tych kurdupli (zwlaszzca jak ruszaja ustami i wydaja dzwieki) skacze mi cisnienie i czuje sie tak jak posel LPR na wystawie Nieznalskiej. Po prostu rzucilbym sie do gardzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekzi Re: Niesmaczne kurduple w telewizji 08.06.06, 08:55 Idę o zakład, że jest Pan od lat szczerym miłośnikiem UD - UW. Rozpoznaję ten styl. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Niesmaczne kurduple w telewizji 08.06.06, 09:25 W czasach, gdy rządziły partie: UD, UW, KLD, to prywatne firmy POWSTAWAŁY a nie były niszczone przez skorumpowanych urzędasów. Czas już zatęsknić. Czy nie masz dzieci, które chciałyby mieć pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Niesmaczne kurduple w telewizji 08.06.06, 10:31 zigzaur napisał: > > Czas już zatęsknić. Czy nie masz dzieci, które chciałyby mieć pracę? On liczy na ciepła posadke w państwowej firmie A. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 08:13 "...nowa szefowa >>Jedynki<<TVP Małgorzata Raczyńska (...) wezwała do siebie wydawców dziennika. - Wcześniej takich zwyczajów nie było - mówi jedna z reporterek >>Wiadomości<<." Oj, były, były; przed 1998 rokiem... Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 09:00 koloratura1 napisała: > "...nowa szefowa >>Jedynki<<TVP Małgorzata Raczyńska (...) wezw > ała do siebie> wydawców dziennika. - Wcześniej takich zwyczajów nie było - mówi jedna z reporterek >>Wiadomości<<." > > Oj, były, były; przed 1998 rokiem... PRZED 1989 CHYBA ??? Komuna wraca w skarlałej postaci... Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 11:32 Tylko teraz kryje się za krzyzem przewiązanym flagą. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Krukowa ma oiważny dylemat. 08.06.06, 08:16 Ukarać kaczorową faworytę Raczyńską, czy zbagatelizować sprawę. Jak sie nie obrócic, kuper z tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
speed666 Wiadomości w TVP - rok 2007 08.06.06, 08:28 Najukochańszy prywódca i ojciec narodu - Profesor od Lenina Lech Kaczyński wraz z ukochaną małżonką spotkał się ze swym bratem bliźniakiem. Najmądrzejszy na świecie przywódca cudownej partii PiS obiecał, iż "PiS da Ci po kur wagonie". Te cudowne, wyśpiewane altem słowa brzmią niczym balsam na uszy wszystkich Polaków, którzy z utęsknieniem czekają na kolejny występ wokalny uwielbionego Jarosława Kaczyńskiego i mózgu nad mózgami Przemysława Gosio Gosiewskiego. Kochani widzowie, obejrzyjmy teraz materiał o naszych idolach. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 08:27 Problem Kaczynskich i pisiorków-wielbicieli ma dwa wymiary: sa autentycznie głupi i autentycznie śmieszni. Tak, jakby na muła mozna było załozyć elegancką uprząż i udawać folbluta. Tu żaden makijaż nie pomoże, wszystkie techniki PR sa bezsilne. Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkrantz666 I smieszno i straszno..... 08.06.06, 08:41 > Problem Kaczynskich i pisiorków-wielbicieli ma dwa wymiary: sa autentycznie > głupi i autentycznie śmieszni Smieszni to by byli, gdzyby ich w cyrku pokazywać. Ale jak występują w roli dwóch połówek głowy państwa, to jest raczej strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: I smieszno i straszno..... 08.06.06, 09:26 Gdzie ty widzisz to straszno, zobacz jak skamlali na tym swoim zjeździe. Rzad mają słaby jak przyslowiowe g. Czy ty sobie wyobrazasz, że Dorn jest w stanie wyslac policję do pacyfikacji? Ta policja jak widzi gnojków z PiSu w CBA o niewyobrazalnych dla niej pensjach to sama ma ochotę odbezpieczyc swoje kabury. Poza tym ci koalicjanci, tylko czychają na spadek sondazy poniżej 10%, żeby rozwalić tę koalicję i skasowac Kaczora głównego. Za nim braciszek sam poleci. Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkrantz666 Re: I smieszno i straszno..... 08.06.06, 14:39 > Gdzie ty widzisz to straszno Kaczor jako taki jest śmieszny. Ale konsekwencje jego rządów (za pomoca marionetki) śmieszne nie są. Już poczytałem o propozycjach podatkowych "obniżek" i już czuję długą łapę w moich kieszeniach. Jeśli nie daj boże ten "rzad" przetrwa do wyborów samorządowych, albo dłużej, to straty będziemy kilka lat liczyć. Rok 2006 już zmarnowany, ale szykuje się zmarnowanie także 3 następnych. Odpowiedz Link Zgłoś
2507r Re: I smieszno i straszno..... 08.06.06, 12:29 Rzeczywiście - strach się bać! Jak scena z niemieckim cherubinkiem- blondynkiem podczas wiecu partyjnego w "Kabarecie". Odpowiedz Link Zgłoś
effendi2 Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 08:47 He he, tacy śmieszni ci Kaczyńscy, i głupi. A jednak popatrz jak upodlili POpaprańców. Ci z PO to muszą być dopiero głupole do n-tej, skoro tacy Kaczyńscy ogrywają ich na każdym kroku. Stanowcze nie matołom z PO ! Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 09:08 Gdzie kaczory ogrywają PO? Spiewając hymn, nadając Krzyz Sybirakow Jaruzelskiemu, jezdzac z flaga Indonezji na rzadowej limuzynie czy moze przyswajajac sobie trudne pojecie "shakehand" na oficjalnej wizycie dyplomatycznej w Niemczech? Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak są głupi, ale mądrzejszy od swojego elektoratu. 08.06.06, 10:34 A to - w polaczeniu z brakiejm jakiegokolwiek oporu przed robieniem z mordy cholewy i obiecywania gruszek na wierzbie - dalo PiS zwyciestwo. W rzeczy samej - powod do chluby... Zwlaszcza bedzie slicznie, jak ten zawiedziony motloch przypomni sobie jak mialo byc pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
pioskee Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 08:47 Problemem anty-pisiorów jest konieczność posługiwania sie juz tylko reakcjami prymitywnymi, takimi jak proste i wyszukane inwektywy, puste insynuacje (dostała robote, bo znajoma Kaczorów) oraz totalna śmieszność własna. Są właśnie jak muły, juz bez żadnej maskującej uprzęży, stojące smętnie w deszczu (że pada, to wina PiS mruczą tempo) i bezsilnie mielący w gębach swoje złorzeczenia. Komedia ... smutna - nie mozna zbyt długo śmiać się z tak prymitywnej śmieszności. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 08:49 pioskee napisał: > Problemem anty-pisiorów jest konieczność posługiwania sie juz tylko reakcjami > prymitywnymi, takimi jak proste i wyszukane inwektywy, puste insynuacje > (dostała robote, bo znajoma Kaczorów) udowodnij, ze pani Kruk ma kompetencje do tego co robi Odpowiedz Link Zgłoś
pioskee Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 09:17 Nie chodzi o Krukową tylko o dopisek (w nawiasie) o nowej dyrektorce TVP1 Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 09:11 pioskee napisał: > Problemem anty-pisiorów jest konieczność ... życia w państwie wyznaniowym pod tytułem Kaczogród. > (dostała robote, bo znajoma Kaczorów) Kto powolal pania Kruk na to stanowisko jak nie Lech, lamiac przy tym procedury demokratyczne za co sie musial wozic z TK? > (że pada, to wina PiS mruczą tempo) No tak, bo to przeciez wina PO, dziadka Tuska, masonow, pedalow i cyklistow. Jak moglismy zapomniec wieczna mantre naszego Jedynego Wodza W Dwoch Postaciach? Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca ...a Lublin przeprasza za KRUKa !!! 08.06.06, 08:30 Jest nam wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: ...a Lublin przeprasza za KRUKa !!! 08.06.06, 08:32 ale ja nie rozumiem jak ona SMIALA sie smiac????? Odpowiedz Link Zgłoś
alexander_de_large kaczki-dziwaczki 08.06.06, 08:32 Bracia Kaczyńscy są przewrażliwieni na swoim punkcie, jak geje na punkcie czystej cery. Śmieszne, że gdy tylko ktoś zanich zadrwi, ich poplecznicy trzesą dupami. Odpowiedz Link Zgłoś
ilsb Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 08:42 Spiewał jak umiał- wyszedł z tego Kaczy Rap z błędem - ale i intencje były szczytne! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Ten śmiech został uzgodniony z Kaczorem 08.06.06, 08:44 i zaakceptowany na Biurze Politycznym. Ela Kruk była z początku słusznie i prawomyślnie oburzona i zdegustowana tym materiałem. Ale wtedy zadzwonił Kaczor Pierwszy i pozwolił sę śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Ten śmiech został uzgodniony z Kaczorem 08.06.06, 08:44 ze niby taka niezalezna? ze niby nic jej nie grozi? hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
ner1 Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 08:44 Uważam że ten materiał powinien być pokazywany 10 razy dziennie, aby trafiło do wyborców pisu, że ich idol wycierający sobie mordę sloganami o Ojczyżnie i patryjotyźmie mogli się przekonać, że nawet nie zna słów swojego hymnu. W tym kontekście popieram nawetLekcje patryjotyzmu w szkołach pod warunkiem, że zaczną od publicznej nauki hymnu prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
l_esio Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 08:45 Słuchaj.. Można nie nie lubić kaczyńskich (nie lubię ich), mogą nas śmieszyć i żenować (mnie żenują), ale jeden z nich jest TWOIM Prezydentem. I cokolwiek byś nie mówił, i o tym nie sądził - należy mu się szacunek. Nie wybierałem go, nie popieram go, ale jest głową mojego kraju. Twojego też. Więc albo wyemigruj, albo zaakceptuj i przyhamuj swoje komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
speed666 A moze prezydent by zaczął Polaków szanowac 08.06.06, 08:49 Niechlujna mowa, sposób ubierania, uleglość wobec PiSu (bezczelnie do czerwca byl czlonkiem partii, choc powinien reprezentowac caly narod). Niech zacznie nas szanowac, a moze wtedy bedzie sie i jego szanowalo. Nie powinien zapominac, ze on ma nam sluzyc a nie my jemu. To jego obowiazek. Odpowiedz Link Zgłoś
globtroterfelix Hitler tez byl glowa panstwa - legalnie doszedl do 08.06.06, 09:05 wladzy. I zajelo sporo zachodu wielu narodom, aby go tej wladzy pozbawic. Narod niemiecki nie stanal na wysokosci zadania i wszyscy mieli duzy klopot. Jakies wnioski?? Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 09:02 > (mnie żenują), ale jeden z nich jest TWOIM Prezydentem. I cokolwiek byś nie > mówił, i o tym nie sądził - należy mu się szacunek Nie jest i nie będzie moim prezydentem dopóki zachowuje się jakby był prezydentem tylko ludzi popierających PIS. Czy prezydent powinien angażowac się w bieżące spory polityczne po jednej ze stron? Czy prawdziwy prezydent zaczyna wszystkie wystąpienia od krytyki jednej partii politycznej? Czy prezydent powinien się zachowywac jak tuba propagandowa swojej byłej partii? Moim zdaniem nie. Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 09:03 l_esio napisał: > Słuchaj.. > > Można nie nie lubić kaczyńskich (nie lubię ich), mogą nas śmieszyć i żenować > (mnie żenują), ale jeden z nich jest TWOIM Prezydentem. I cokolwiek byś nie > mówił, i o tym nie sądził - należy mu się szacunek. Nie wybierałem go, nie > popieram go, ale jest głową mojego kraju. Twojego też. Więc albo wyemigruj, > albo zaakceptuj i przyhamuj swoje komentarze. Głupiś. Śpiewał prezes PIS, od kiedy on jest głową mojego kraju??? Proponuję żeby sam wyjechał do Wolski, czemu ja mam swój kraj opuszczać? A ty razem z nim! www.youtube.com/watch?v=Gg14QkDhdb4 Odpowiedz Link Zgłoś
l_esio Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 12:50 Ehhh, droga Marysiu... Mój post dotyczył pierwszego wpisu na forum. I pokazywania OBU kaczyńskichw w TV Odpowiedz Link Zgłoś
neptus Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 10:12 Na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Na to dekret nie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
masterzw Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 10:20 Kaczor nawet nie stara sie być prezydentem wszystkich polaków. On jest prezydentem tylko wyborców PISu, cała reszte ma "gdzieś". On nie szanuje mnie a ja mu sie odwdzięczam. W tym wypadku on nie jest moim prezydentem. Co do emigracji to chyba polowa mlodych ludzi sie nad tym zastanawia. Tego co sie dzieje teraz w Polsce nie mozna zaakceptowac, trzeba z tym walczyć, bo dla mnie juz teraz Kaczki nie roznia sie od prezydenta Białorusi. Odpowiedz Link Zgłoś
fehu1 Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 11:42 Szacunek to nie jest coś, co mozna wymusic siłą.Albo sloganami"bo tak trzeba". Tak jak nauką patrotyzmu niczego oprócz sloganów nie nauczysz.Przez ten nasz "szacunek do kogos kto jest na stolku' doszlismy tam , gdzie jestesmy. Szacunek gdy ktos u władzy i plucie, gdy władza sie skończy. a najbardziej pluja ci, co najpierw tyłem z gabinetów obojetnie jakich władz wychodzili. Odpowiedz Link Zgłoś
tooz Re: Elżbieta Kruk się śmieje-do l_esia 08.06.06, 12:18 L_esio:mam zupelnie inne zdanie. Szacunek nie nalezy sie osobie bo jest kimstam... Jak dla mnie nawet jesli ktos bylby prezydentem wszechswiata,a przy tym bylby idiota(tu mozna wstawic kazda inna ceche, ktora powoduje brak szacunku) nie okazywalbym mu zadnego szacunku, a co za tym idzie nie zaakceptowalbym i pozwalalbym sobie na takie komentarze, jakie uwazam za stosowne. Nigdzie tez nie zamierzam emigrowac bo najzwyczajniej w swiecie mi sie tu podoba i nie bede robil tego tylko dlatego, ze wiekszosc wybrala idiote na prezydenta. Dziwne masz podejscie stary... Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Elżbieta Kruk się śmieje-do l_esia 08.06.06, 12:26 Tak macie racje z tym smiechem. Bo to jest straszne przestepstwo pomylic slowa hymnu, czy falszowac. Mozna sie smiac do woli. Ale jesli tak popierany jest smiech pani Kruk, ze cala Polska i okolice sie o tym dowiedzialu, to rowniez powienien byc wysmiewany pewien jakala, ktory zostal nadredaktorem GW oraz np prezydent, ktoremu pomylily sie drzwi bagaznika z drzwiamu do samochodu. No to smiejcie sie. Smiech to zdrowie. Nie jestem pewna, czy psychiczne tez. Cha! Odpowiedz Link Zgłoś
dopisaniapostow Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 20:36 ale jeden z nich jest TWOIM Prezydentem. I cokolwiek byś nie > mówił, i o tym nie sądził - należy mu się szacunek. -ale spiewal i tym razem blaznil sie akurat ten drugi.a chyba nie ma jeszcze w zadnym prawie napisane,ze powaga urzedu splywa niczym krolewska laska na blizniaka??? Odpowiedz Link Zgłoś
ak813 Zawsze lubilemKaczynskich a teraz jeszcze bardziej 08.06.06, 08:47 ich lubie. Bardzo sympatyczni i gruntownie wykszalceni dwaj Panowie. Caly moj szacunek dla nich w szczegolnosci ze spiewac sam tez nie potrafie. Odpowiedz Link Zgłoś
speed666 Faktycznie gruntownie wykształceni!! Lech z 08.06.06, 11:11 uwielbieniem pisał o Leninie, socjaliźmie i jego zaletach. Poza tym tytułuje się jako profesor, mimo, iż nigdy tego tytułu nie otrzymał. O inteligencji Jarka nawet nie ma co wspominać. Bo niby o czym? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzkasprzyk Nie sposób pozkazywać braci 08.06.06, 08:48 Kaczyńskich w TV i nie rozbawiać tym samym publiczności. Ich nierozłączną domena jest śmieszność. Dojdzie do tego, że w mediach będa pokazywać wynajętych modeli majacych uosabiać b. Kaczyńskich. No panowie, wy ani wysocy, ani poważnie wygladajacy ani prezentacyjni nie bedziecie. Bylo o tym pomyślać za wczacu a nie pchcać sie do polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
sai_mon [...] 08.06.06, 08:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
annszulc Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 08:59 nikt nie jest doskonały ... wyluzujcie sztywniaki Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 08:59 arngar napisał: > powinno sie w ogóle zabronić pokazywania kaczyńskich w TV, bo to niesmaczne i > obraza uczuć normalnych ludzi. Też tak uważąm. To było niesmaczne i nieprzyjemne, i obraziło moje uczucia patriotyczne! JAk ktoś chce, to niech do Wolski wyjeżdza, droga wolna... www.youtube.com/watch?v=Gg14QkDhdb4 Odpowiedz Link Zgłoś
jarro69 Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 09:01 nie należy się śmiać z ludzi ułomnych, chyba rada zapomniała za co polsat dostał karę? Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Re: Elżbieta Kruk się śmieje 08.06.06, 09:02 Raczyńska, Kruk. O RANY ale teraz się porobiło. Do kogo wystąpić o odszkodwanie za straty moralne ? Czy obywatelom RP nie należy się " szkodliwe " za funkcjonowanie pod takimi rządami ? Odpowiedz Link Zgłoś
komentarz5 Powołać komisję 08.06.06, 09:02 Proponuję powołać komisję śledcza ds. hymnu śpiewanego przez J. K.. Kto za , prosze zgłaszać kandydatury . Odpowiedz Link Zgłoś
incipit A można się poskarżyć na kruka, że się śmieje 08.06.06, 09:13 z kaczki ? Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy_don_pedro No, gdyby się ktoś poważył z Michnika śmiać... 08.06.06, 09:19 ALbo z Łuczywo. Mogę sobie wyobrazić. U Kaczorów przynajmniej jeszcze śmiać się wolno, w odróżnieniu od nadętego Salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
wgruncierzeczywiscie Jak Kaczyńscy manipulują mediami, nawet wolnymi 08.06.06, 09:23 otóż, od kilku miesięcy słychać, że są notorycznie atakowani przez prasę, że PiS jest notorycznie atakowany i w ten sposób wytworzyli sytuacje, gdy po weryfikacji wlasnej teczki w zaciszu domwym prezes pokazuje i wydaje werdykt już nikt nie grzmi CO ON ZROBIŁ!!! A zrobił bardzo bardzo nieładnie, zresztą nie pierwszy raz, ale to już było całkowite wyniesienie się popnad prawo, moralność i etykę. Powoli prawdą się staje co mówił, media przestają być faktycznie wolne. Ze wszystkich stron są cenzurowane przez Partię. Partię Prawa i Sprawiedliwości. Osobiście uważam ich za nieudaczników, bez pomysłów, umiejętności i powodujących konflikty ludzi. Jednak, jeśli Kaczyńscy mają jakiś plan dla Polski, to przygotowania jakie czynią są zatrwarzające. Pozbawiają nas wolności mediów, wyboru, odmienności. Lecz z Jarosławem są Jedynymi Prawymi i SPrawiedliwe jest wszystko co robią. Już to mieliśmy - PZPR się nazywało. Jak to mówią stare mądrości "kto mieczem wojuje ten od miecz ginie". Giń Partio Jedyna Prawa i Sprawiedliwa szybko! Życzę sobie tego dzień przed mundialem i Wam ludzie myslący i rozumujący. Oby piłka przćmiła ten syf, a po mundialu syf zaczął gnić. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Jak Kaczyńscy manipulują mediami, nawet wolny 08.06.06, 09:33 Teraz kiepski okres. Kaczory to sobie wyliczyli. Grube awantury zaczna się jesienią. Na wakacje mundialowe olewam tych gnojków. Odpowiedz Link Zgłoś