frau_blada 12.06.06, 10:32 To jest zdjeice z parady. i.wp.pl/a/f/jpeg/9730/tran01.jpeg Hej zwolennicy parad! Powiedzcie mi, naprawde Wam sie ten kicz podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antoni.goczal [...] 12.06.06, 10:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Re: Teczowy trans z korona na glowie 12.06.06, 10:50 "Krolewna Sniezka" po operacji plastycznej z polecenia Mickela Jaksona:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada disneyland 12.06.06, 11:11 pomniki papieża, plastikowe butelki-maryjki, filmy politycznie poprawne (np. o papieżu, faustynie), muzyka na falach RM, Doda, Łzy, konkurs Eurowizji, reklamy słodyczy i kawy. Kiczu jest sporo wokół nas i może on niektórych razi, ale jego zażywanie nie jest obligatoryjne. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Zeby to wszystko ogladac trzeba pojechac i 12.06.06, 11:16 zobaczyc, albo kupic sobie bilet. Tu natomiast mamy kit wcisniety na sile. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Zeby to wszystko ogladac trzeba pojechac i 12.06.06, 13:47 to chyba ty wciskasz na siłę, bo wcześniej nie oglądałem tego obrazka. A papieże bezbiletowi i powszechni. Kasa idzie chyba na drogie materiały, bo artyści wyglądają na tanich. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Teczowy trans z korona na glowie 12.06.06, 11:16 kicz to tylko kicz. Mnie interesuje bardziej,czy temu transwestycie udalo sie po paradzie kogos poderwac? Czyli innymi slowy,czy ten tranwestyta sie komus spodobal? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Teczowy trans z korona na glowie 12.06.06, 11:27 NIe mam pojecia. O tym nie donosili. Ale wszyscy zgodnie twierdza, ze parada byla udana... To moze mial chlopak szczescie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 [...] 12.06.06, 12:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Czy to zdjecie pani Senyszyn? 12.06.06, 12:52 Pytam, bo jestem nowa! To jest zdjecie z parady. i.wp.pl/a/f/jpeg/9730/tran01.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk To Drag Queen 12.06.06, 13:01 Taki image jest elementem ich zawodu, to tak jakby zachowując proporcję mieć pretensje o kicz do Elvisa. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Tolerancja to posłuszeństwo 12.06.06, 13:58 A nie jakieś tam prywatne odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
polaola Minie sie podoba ... 12.06.06, 14:42 wole patrzec na kolorowy kicz czy poppart niz na szaro-burych wspolobywateli. Mam dosc szarugi na codzien i ciesze sie ze sa wsrod nas odwazni ktorzy troche barwy i innosci nam funduja. Odpowiedz Link Zgłoś