Gość: kitel Jezeli to prawda, to od teraz mam wiekszy szacunek do IP: 62.203.127.* 22.01.03, 17:21 Pana Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mutu00 Dziennikarstwo spada na psy IP: 62.203.127.* 22.01.03, 17:22 taka jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipsa Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.kul.lublin.pl 22.01.03, 17:24 To jakies szalenstwo. Jak nie lubie Kwasniewskiego, tak teraz mu wspolczuje. I jeszcze ta biedna dziewczyna. Kto przy zdrowych zmyslach uwierzy, ze moglaby miec ochote na faceta w tym wieku i takiej postury? Czy naprawde mozna powiedziec i napisac cokolwiek, by mialo to ciag dalszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panienka Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.aeg.datatec.com 22.01.03, 17:39 Gość portalu: ipsa napisał(a): > To jakies szalenstwo. Jak nie lubie Kwasniewskiego, tak teraz mu > wspolczuje. I jeszcze ta biedna dziewczyna. Kto przy zdrowych > zmyslach uwierzy, ze moglaby miec ochote na faceta w tym wieku i > takiej postury? Czy naprawde mozna powiedziec i napisac > cokolwiek, by mialo to ciag dalszy? Jestes zapewne naiwna dziewczynka... he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koBolt Korespondenci zagranicznie wielu mediow mineli sie z IP: 62.203.127.* 22.01.03, 17:25 przeznaczeniem, powinni udzielac sie w kabarecie. Fachowosc i wiedza na temat omawianych tematow zerowa, i na dodatek falszywy obraz wydarzen wysylany w swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: JolaKwaśniewska się wyprowadziła IP: 1.5.* / 192.168.2.* 22.01.03, 17:39 To dlaczego Jola się wyprowadziła z Pałacu Prezydenckiego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONZ STANU SZKODA corki KWACHOW IP: 138.49.34.* 22.01.03, 17:58 -------------------------------------------------------------------------------- Wicie co kumie, un to taki monz stanu jak z koziej dupy tromba. Popatrzec na jego oczka, na jego mimike, gesciki.... Kwachu i tak masz szczescie, ze tak dlugo ludzie nie wywiezli cie na taczkach. Jak bys byl taki mozn stanu to byc mi opalil cos z Warty... adres znasz... a jak nie to pohakeruj na moim kompie. A paNI Edytka... wie co robi... widzialem ja w jakims programie w takim ubiorze, ze nawet dobra kurwa by sie nie wstydzila. Kwasniewskiej troche szkoda, ale kasiora jej to zrekompensuje. CO najwyzej corki ich moze byc troche szkoda, bo co prawda juz nie dziecko ale jednak boli... Mysl Kwachu na drugi raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 17:58 Gość portalu: west napisał(a): > Głupio by było głupim romansem zniszczyc wszystko to ,co Pan > Prezydent osiągnął. Z drugiej strony Edyta potrafi zawrócić w > głowie. :o) A cóz takiego ten twój Pan Prezydent osiągnął? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszek Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: 62.29.248.* 22.01.03, 18:11 hehe dziennikarze to hieny wiem co o ty pracuję z kilkoma kanalijami często zmieniają fakty :-) a swoją drogą Kwach nie zaprzeczył a Edytka to nawet fajna du.. a jak chce się wydac nową płytę po zbłaxnieniu się w Korei to rozgłosu się trochę przyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.ipt.aol.com 22.01.03, 18:20 Brawo, Panie Prezydencie! Przebil Pan swojego idola, niejakiego Billa Clintona! Bo gdzie tamtej utuczonej gasce do naszej wspanialej Edyty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fema Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 22.01.03, 18:59 Nie dziwi mnie nic co sie tyczy Kwasnieskiego. Po Charkowie jest dla mnie skonczony jako polityk, czlowiek, a tym bardziej prezydent. Fakt, ze dmuchna czy tez nie Gorniakowa jest bez znaczenia, choc szkoda mi Gorniankowej, ma slaba psyche. Lecz gdyby sie okazalo, ze to prawda, to Kwasniewski oprocz tego ze jest kanalia bylby rowniez idiota, co jest trudne do wybaczenia na tym stanowisku, choc jak sadze nasze spoleczenstwo skladajace sie wszak z idiotow lyknie i to, no bo co to za roznica, przeciez to tylko czlowiek. A ze bez zadnych zasad i kregoslupa. Wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.proxy.aol.com 22.01.03, 19:07 Gość portalu: fema napisał(a): > Nie dziwi mnie nic co sie tyczy Kwasnieskiego. Po Charkowie jest dla mnie > skonczony jako polityk, czlowiek, a tym bardziej prezydent. Fakt, ze dmuchna > czy tez nie Gorniakowa jest bez znaczenia, choc szkoda mi Gorniankowej, ma > slaba psyche. Lecz gdyby sie okazalo, ze to prawda, to Kwasniewski oprocz tego > ze jest kanalia bylby rowniez idiota, co jest trudne do wybaczenia na tym > stanowisku, choc jak sadze nasze spoleczenstwo skladajace sie wszak z idiotow > lyknie i to, no bo co to za roznica, przeciez to tylko czlowiek. A ze bez > zadnych zasad i kregoslupa. Wszystko. WSZYSTKO? to spusc wode bo smierdzi...coz chlopu zalowac niech se podupczy no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.solutions.net.pl / 217.144.216.* 22.01.03, 20:32 Gość portalu: kd napisał(a): > Gość portalu: fema napisał(a): > > > Nie dziwi mnie nic co sie tyczy Kwasnieskiego. Po Charkowie > jest dla mnie > > skonczony jako polityk, czlowiek, a tym bardziej prezydent. > Fakt, ze dmuchna > > czy tez nie Gorniakowa jest bez znaczenia, choc szkoda mi > Gorniankowej, ma > > slaba psyche. Lecz gdyby sie okazalo, ze to prawda, to > Kwasniewski oprocz tego > > ze jest kanalia bylby rowniez idiota, co jest trudne do > wybaczenia na tym > > stanowisku, choc jak sadze nasze spoleczenstwo skladajace sie > wszak z idiotow > > lyknie i to, no bo co to za roznica, przeciez to tylko > czlowiek. A ze bez > > zadnych zasad i kregoslupa. Wszystko. > > WSZYSTKO? to spusc wode bo smierdzi...coz chlopu zalowac niech > se podupczy no nie? ależ jesteś wstrętny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 19:20 a może tam było buru buru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macepek Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 19:38 też bym sobie chciał załadować taką sztukę, a po za tym co tam było robić! patrzeć na grę naszych piłkarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyplomowany Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 22.01.03, 19:24 Przecież "każda Polka kocha Olka". No i Olek lubi ludzi. Kobiety też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan J. Urbana Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.szczecinek.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 19:43 kwachu dal dupy !!!!!!!! a co na to Jola!!!! moze ona tez komus da!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 19:45 a co osiągnął. Kłamał że skończył studia,był pijany w Katyniu, zbyt dużo wypił z Łukaszenką, Polska ma brać udział w wojnie z Irakiem nawet bez zgody ONZ. Gdyby tych rzeczy dopuścił się ktoś nie z SLD to by go media zniszczyły a tu bohater narodowy. Ten kraj zwariował, ludzie są chorzy i nieuczciwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.vie.telering.at 22.01.03, 20:14 oni pasuja do siebie on zly polityk ona zla piosenkarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 20:21 czy slyszeliscie Panstwo, ze jakoby michal wisniewski spedzal by tak rzec urocze wieczory z pewna Jola Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk7 Oczywiscie, że to nieprawda. Bolały go golenie... 22.01.03, 20:29 W Charkowie to no nie był pijany, tylko wyglądał na będącego sw stanie wskazującym na spożycie alkoholu, bo "bolały go golenie". Teraz oczywiscie nie miał stosunku z Górniak. Po prostu bolały go golenie, a to spowodowało, że intymnie upadł na panią Górniak. Reszty oczywiscie nie pamieta. Zresztą magostrowi trzeba wierzyć. To przecież poważny człowiek, który nigdy nie kłamie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolec w Stawie Re: Oczywiscie, że to nieprawda. Bolały go goleni IP: *.stenaline.com 23.01.03, 00:51 bzyk7 napisał: > W Charkowie to no nie był pijany, tylko wyglądał na będącego sw stanie > wskazującym na spożycie alkoholu, bo "bolały go golenie". > > Teraz oczywiscie nie miał stosunku z Górniak. > Po prostu bolały go golenie, a to spowodowało, że intymnie upadł na panią > Górniak. > Reszty oczywiscie nie pamieta. > > Zresztą magostrowi trzeba wierzyć. To przecież poważny człowiek, który nigdy > nie kłamie... ------------------------- Bzyk, słyszałem, że miałeś 7 stosunków z kobyłą. Bez jej zgody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zydojep za wzorem CLINTONA BILLA i jego LEWINSKIEJ IP: *.sup.waw.pl / 10.0.1.* 22.01.03, 20:31 ...zydokochanicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TA BOŻE! JAKIE BREDNIE WYPISUJECIE!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 20:43 JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI! NIE WAŻNE CZY JĄ PRZELECIAŁ CZY NIE - WAŻNE, ŻE INFORMACJA ZOSTAŁA USZYTA NA MIARĘ ZARAZ PO ZAWETOWANIU PRZEZ PANA PRE... USTAWY O BIOPALIWACH - NIE JARZYCIE JESZCZE? PARĘ ZNANYCH OSÓB SPORO NA TYM STRACIŁO, A JESZCZE ZAPOWIEDŹ WETA W SPRAWIE USTAWY O MEDIACH BOŻE!! MYŚLCIE TROCHĘ ZAMIAST WYPISYWAĆ CHORE BREDNIE. MOŻE I JĄ STUKNĄŁ - JEGO SPRAWA I JEGO ŻONY ORAZ TEJ PRZELECIANEJ - NIE WASZA BYNAJMNIEJ, ALE TO ŻE PISZE O TYM URBAN I TRYBUNA TO JEST DOPIERO NEWS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: BOŻE! JAKIE BREDNIE WYPISUJECIE!! IP: *.boleslawiecka.k.pl 22.01.03, 21:07 hehe Osobiscie uwazam, ze cała sprawa jest malo prawdopodobna. Jednak... Slyszalem juz o tym tydzien-dwa temu, kiedy nie bylo wiadomo czy prezydent zawetuje. Zatem - moim zdaniem - ten trop pada. No chyba, ze plotki zostaly rozpuszczone niejako na wszelki wypadek:-)) pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
duchewicz_mariusz Sprawa własna !! 22.01.03, 20:47 .....i chuj wam do tego co robi Pan Prezydent!!Człowiek jak ka zdy inny,więc o co chodzi!!Panie Prezydencie,ja popieram (polityka),oraz nie ganie(romansik-jezeli oczywiscie takowy miał miejsce.!!pozdrawiam serdecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Sprawa własna !! IP: *.stenaline.com 23.01.03, 00:44 duchewicz_mariusz napisał: > .....i chuj wam do tego co robi Pan Prezydent!!Człowiek jak ka > zdy inny,więc o co chodzi!!Panie Prezydencie,ja popieram > (polityka),oraz nie ganie(romansik-jezeli oczywiscie takowy miał > miejsce.!!pozdrawiam serdecznie!! ---------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 21:23 przeciez to jest chore. czy sprzedaz gazet az tak spadla ze trzeba wymyslac takie totalne bzdury i krzywdzic przy okazji mase ludzi ?????????!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agula2 Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.datatec.com 22.01.03, 22:22 Gość portalu: agula napisał(a): > przeciez to jest chore. czy sprzedaz gazet az tak spadla ze > trzeba wymyslac takie totalne bzdury i krzywdzic przy okazji > mase ludzi ?????????!!!!!!!!!!!! Jaka tam krzywda... Poddani musza wiedziec jak CEZAR sie bawi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baloo Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.01.03, 21:25 Lepiej chyba z Edytka Gorniak niz z Monika Lewinsky! Brawo Olek! Odpowiedz Link Zgłoś
enrudo Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski 22.01.03, 22:00 Oczywiście,że niegodziwe pogłoski. Edyta mówi, że po seksie nie może śpiewać bo ma rozepchane struny głosowe. Na mistrzostwach Edyta pięknie śpiewała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.chello.pl 22.01.03, 22:05 Ciekawe kto jej rozepchał te struny głosowe?Może jakiś trzeźwy magister z Charkowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Kwasniewski jest po operacji prostaty IP: *.riviera.pw.edu.pl / 10.1.6.* 22.01.03, 22:21 To wszystko nieprawda. Kwasniewski jest po operacji prostaty, tak wiec to niemozliwe...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lsz Re: Kwasniewski jest po operacji prostaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 22:38 Większość z was to idjoci którzy nawet dobrze nie potrafią po polsku pisać.Czy koniecznie trzeba kogoś zgnoić żeby siebie dowartościować?Zajmijcie się lepiej swoimi małymi rozumkami.Może maacie jeszcze cień szansy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Kwasniewski jest po operacji prostaty IP: *.chello.pl 22.01.03, 23:12 macie pisze się przez jedno "a" debilu.I nie ucz nikogo pisać poprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idiota Re: Kwasniewski jest po operacji prostaty IP: *.245.117.144.Dial1.Weehawken1.Level3.net 23.01.03, 03:39 Gość portalu: Lsz napisał(a): > Większość z was to idjoci którzy nawet dobrze nie potrafią po > polsku pisać.Czy koniecznie trzeba kogoś zgnoić żeby siebie > dowartościować?Zajmijcie się lepiej swoimi małymi rozumkami.Może > maacie jeszcze cień szansy? Hej Lsz z malym rozumkiem i przez dlugie "j" sprawdz w slowniku jak sie nazywasz - he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Aleksander Kwaśniewski: niegodziwe pogłoski IP: *.crowley.pl 22.01.03, 22:28 to jest po prostu wspaniała kobieta i ja bym się tam dwa razy nie zastanawiał. Więc jak coś było to pmęska część Poski może mu tylko gratulować! Odpowiedz Link Zgłoś