bryt.bryt 14.06.06, 16:23 W Tok FM podali, ze poslowie PiS mowia nieoficjalnie, ze Kurski wczoraj w telewizorze sie pomylil, bo mial mowic o spotach telewizyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexxxus Re: dzisiaj na konferencji dalej mówił o bilborda 14.06.06, 16:28 Tak tak na poczatku wyleje pomyje a pozniej z mina niewiniatka powie ze mowil nie to ,ze dziennikarze przekrecili. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: dzisiaj na konferencji dalej mówił o bilborda 14.06.06, 16:29 Wiem. Dla mnie te nieoficjalne informacje bylyby potwierdzeniem tezy postawionej na FK, ze nie jest mozliwe, ze - jak mowil Kurski w TVN - kilkadziesiat mln mialo pojsc na billboardy. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot pomylić się? 14.06.06, 16:27 bryt.bryt napisał: > W Tok FM podali, ze poslowie PiS mowia nieoficjalnie, ze Kurski wczoraj w > telewizorze sie pomylil, bo mial mowic o spotach telewizyjnych. Na moje oko "pomylił" się co najmniej w kwestii pieniędzy. Podał mianowicie, że PZU "odsprzedała" przez pośredników usługę mającą kosztować 50 mln zł. Ha, z tym, że to był całkowity, przybliżony koszt całej kampani, a koszt rezerwacji miejsc na bilbordy to tylko ułamek tej kwoty. Odpowiedz Link Zgłoś
jot58ka Re: pomylić się? 14.06.06, 16:31 Nie pomylił się. On świetnie wie, że wielkie liczby działają na wyobraźnię "ciemnego ludu" i o to tylko chodzi. Kampania wyborcza tych drani będzie trwała w permanencji. Odpowiedz Link Zgłoś
por.ub.jajec Nie wazne jest czy spot czy bilbord-wazne 50 banie 14.06.06, 16:33 k Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Kurski mogl sie pomylic 14.06.06, 16:40 rzeczywiscie ,to było w tv, a na ulicach tego nie widziałem,może nie zwrociłem uwagi i gdzieś rzeczywiście były plakaty PZU o tej treści. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Kurski mogl sie pomylic 14.06.06, 16:46 maureen2 napisała: > rzeczywiscie ,to było w tv, a na ulicach tego nie widziałem,może nie zwrociłem > uwagi i gdzieś rzeczywiście były plakaty PZU o tej treści. Gdyby chodzilo i telewizje, to jest tego typu "problem", ze reklamy partyjno-kandydackie byly ponoc kupowane bezposrednio w telewizjach, bez posrednictwa agencji czy domow mediowych. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Świadomie opluł 14.06.06, 16:45 Doskonale wiedział, że łże jak pies, ale najwyraźniej sądzi, że sprostowań nikt nie słucha. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Kurski skończy w kiciu, ten bęcwał ma tyle brudu 14.06.06, 16:46 za paznokciami, że prędzej czy później wpadnie w ciężkie tarapaty. Nie wywinie się... No chance. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Dziś Nadprezydent rozpoczął 14.06.06, 16:49 kampanię wyborczą do samorządów. Zadyma jak na zamówienie oraz asumpt do powołania kolejnej kumisyji. Odpowiedz Link Zgłoś
ypsilon.ypsi Re: Kurski mogl sie pomylic 14.06.06, 16:51 Spoty, bilbordy - dla Kuskiego wsio ryba. wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=8120664&ticaid=11c90&_ticrsn=5 "Z danych przekazanych Krajowej Radzie Radiofonii i Telewizji przez nadawców telewizyjnych wynika, że Kaczyński i Tusk przed pierwszą turą wyborów przekroczyli limit 843 sekund odpłatnych audycji, emitując w telewizji odpowiednio 960 i 1020 sekund. Natomiast Kaczyński przed II turą wyborów o 12 sekund przekroczył limit 2160 sekund odpłatnych audycji w radiu." Odpowiedz Link Zgłoś
claritine.27 Re: Kurski mogl sie pomylic 14.06.06, 16:55 Kurski się nie pomylił,tylko PIS boi się z czym teraz wyskoczy PO - ciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Kurski mogl sie pomylic 15.06.06, 01:24 claritine.27 napisała: > Kurski się nie pomylił,tylko PIS boi się z czym teraz wyskoczy PO - ciekawe? Z czym mialaby wyskoczyc PO? Odpowiedz Link Zgłoś