Gość: Pan Bóg Re: KIEDY W POLSCE BĘDZIE LEPIEJ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 22:55 A to już nie za mojej kadencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ** Umywasz rece, Boze !! IP: *.proxy.aol.com 23.01.03, 22:57 dales Polakom za malo rozumu wiec teraz pleciesz trzy po trzy aby sie wymigac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary byk Re: KIEDY W POLSCE BĘDZIE LEPIEJ? IP: *.meto.gov.uk 24.01.03, 10:37 gregus napisał: > ... LEPIEJ JUŻ BYŁO.... kiedy? Jestem juz stary (jak pokazuje moje pseudo), ale nie pamietam, zeby bylo lepiej, albo zeby ktos mowil, ze jest dobrze. To polska specjalnosc: narzekanie. A Jan Kochanowski powiedzial: "Wszystko nam dales, co dac mogles Panie!" Czyz teraz nie przezylismy cudu - bezkrwawego upadku komunizmu i uzyskania wolnosci? Skoro juz cud sie zdarzyl, nie zadajmy nastepnego: dobrobytu dla wszystkich. To mozna osiagnac tylko przez "pot, krew i lzy" i to przez wiele, wiele lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: KIEDY W POLSCE BĘDZIE LEPIEJ? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 24.01.03, 11:56 o jakiej wolności ty glupoty opowiadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary byk Re: KIEDY W POLSCE BĘDZIE LEPIEJ? IP: *.meto.gov.uk 24.01.03, 12:03 Gość portalu: czyzunia napisał(a): > o jakiej wolności ty glupoty opowiadasz. Pewnie jestes bardzo mlody i nie wiesz co to jest brak wolnosci! Czy mozliwosc wypowiadania sie na tym forum, to nie jest wolnosc? Kto Ci czego zabrania? Na czym wedlug Ciebie ma polegac wolnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmiewca Co do wolności zgoda...ale,welcome to old country! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.01.03, 13:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Wojtas Re: KIEDY W POLSCE BĘDZIE LEPIEJ? IP: 80.48.96.* 24.01.03, 14:00 Jak to kiedy? Jak odejdą od władzy komuchy z SLD i tym podobnych partii! Ludzie! Czy nie widzicie, co dzieje się w Niemczech, odkąd u władzy są socjlademokraci??? Rosnące bezrobocie, pauperyzacja, stagnacja! Dlaczego w USA przez długi czas było prosperity? Bo u władzy byli liberałowie! Ale Polacy, nauczeni przez PRL zupełnego graku samodzielności wolą iść do MOPSu po zasiłek! No bo komu chce się pracować? I po co, skoro państwo i tak da pieniążki? Odpowiedz Link Zgłoś