nielubiegazety2 25.06.06, 15:19 Nie znajduję jakiegokolwiek powodu, by ta osóbka była zapraszana do stuia TV czy radiowego, poza osiedlowymi studiami TVSat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
9111951u Re: Kto wylansował Paradowską na czołową dziennik 25.06.06, 15:20 mnie to W(I)SI. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Kto wylansował Paradowską na czołową dziennik 25.06.06, 15:21 nielubiegazety2 napisał: > Nie znajduję jakiegokolwiek powodu, by ta osóbka była zapraszana do stuia TV > czy radiowego, poza osiedlowymi studiami TVSat. nikt nie każe ci oglądać programów z jej udziałem, najepiej byłoby gdybyś zaczął nagrywać takie ze swoim, wtedy napewno ci się spodoba to, co usłyszysz z głośnika Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Kto wylansował Paradowską na czołową dziennik 25.06.06, 15:23 ze względów estetycznych nie powinna być puszczana na wizji dla zachowania zdrowia naszych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Kto wylansował Paradowską na czołową dziennik 25.06.06, 21:42 9111951u napisała: > ze względów estetycznych nie powinna być puszczana na wizji dla zachowania > zdrowia naszych dzieci. względy estetyczne zablokowałyby drogę na wizję takim presonom jak Gosiewski a tego byś chyba nie chciał? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Kto wylansował Paradowską na czołową dziennik 25.06.06, 15:22 Czytelnicy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Np. Ziemkiewicz, Semka, Skwiecinski 25.06.06, 15:24 Gdy sie wszyscy zbiora w jedej audycji, nie da sie ukryc ze jest najlepij poinformowana, nabystrzejsza i najdociekliwsza z nich wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Paradowska 25.06.06, 15:25 Spieszy sie bidulka bo duzo jej juz nie zostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Pisałem juz niejednokrotnie , ze te jej wypowiedzi 25.06.06, 15:24 ich forma przede wszystkim ma wiele wspólnego z bazarem tym zanikajacym na Różyckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
greg43 Re: TW Drawicz. Zapomniałem jak SBcy na niego woł 25.06.06, 20:36 Coś w tym jest, jej mąż był vickiem za kiszczaka i kozłowskiego w MSWiA. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Do czego? n/t 25.06.06, 20:02 do pisania ale trudno żeby menelstwo pisuarowe było w stanie to zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco4 Re: Kto wylansował Paradowską na czołową dziennik 25.06.06, 19:01 nic dziwnego że nie wiesz - nie jesteś w stanie zrozumieć jej wypowiedzi. No i chciałem ci powiedzieć że aby zrozumieć "Politykę" trzeba coś sobą reprezentować. Znajomość książeczki do nabożeństwa to ciut ciut mało.... Odpowiedz Link Zgłoś
greg43 Re: Czesław Kiszczak? n/t 25.06.06, 20:39 Coś w tym jest, jej mąż był vickiem za kiszczaka i kozłowskiego w MSWiA. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Kto wylansował Paradowską na czołową dziennik 25.06.06, 19:17 nielubiegazety2 napisał: > Nie znajduję jakiegokolwiek powodu, by ta osóbka była zapraszana do stuia TV > czy radiowego, poza osiedlowymi studiami TVSat. Obserwuje to zjawisko od dawna ale nie mam jakis specjalnych powodow do zdziwienia. Paradowska robila juz za dziennikarke roku. Tytul jak najbardziej zasluzony - Paradowska byla dziennikarka roku w III RP. Jej talenty do dziennikarstwa najlepiej skontrowal Kurski w czasie bezposrednej potyczki u Pospieszalskiego. Paradowska w IV RP blednie na smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
gruby190 Jej własna wiedza i umiejętności! 25.06.06, 19:23 A także obecna niezależnośc. Ma już ugruntowana pozycję i nie musi się płasczczyć i podlizywać żadnej "wadzy"! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Jaka wiedza? Jakie umiejętności?? Ta kobiecina 25.06.06, 19:32 jest przewidywalna do bólu. Jak ciocia na corocznych imieninach wujka. Odpowiedz Link Zgłoś
gruby190 Widocznie myślisz jak ona i zazdroscisz, 25.06.06, 20:58 że to ona odniosła sukces a nie ty ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
konex2 Re: Kto wylansował Paradowską na czołową dziennik 25.06.06, 20:00 zadzwoń na Czerską w W-wie....... Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Kto wylansował Paradowską na czołową dziennik 25.06.06, 21:38 Mogłaby już iść sobie na emeryturkę, a nie jako dyżurna sie produkować. Odpowiedz Link Zgłoś
aferal.z.partii.demokratycznej Re: Kto wylansował Paradowską na czołową dziennik 25.06.06, 22:07 sama się wypromowała... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Kto wylansował Paradowską na czołową dziennik 25.06.06, 22:14 aferal.z.partii.demokratycznej napisał: > sama się wypromowała... a cow tym złego? Odpowiedz Link Zgłoś