smalltownboy 03.07.06, 21:55 Należy przebadać programy telewizyjne, czy czasem nie stosują zakazanych przekazów podprogowych, celem ogłupiania społeczeństwa. Obserwuję, że od czasu ostatnich wyborów z niektórymi ludźmi dzieje się coś niedobrego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dewot007 Re: Przekaz podprogowy 03.07.06, 22:01 Sam widziałem ! Migali jakimiś kaczorkami ! . . . Jeżeli zdarzenie miało miejsce, dowody z pewnością są zniszczone - prezes (spółki z o.o.) Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm u gorby'ego jest to przypadek beznadziejny... 03.07.06, 22:08 nie wiem czy przypadkiem posty nie przychodzą ze szpitala.. tylko kto mu dał dostęp do komputera.. ?? Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: u gorby'ego jest to przypadek beznadziejny... 03.07.06, 22:25 Na stronach internetowych także może być zakodowany jakiś przekaz. Odpowiedz Link Zgłoś
eboshi Też to zauważyłem 03.07.06, 22:56 Gazety są czymś nasączone, woda ma jakiś inny smak, a po niebie latają samoloty i ciągną takie dziwne ślady jakby coś rozpylały. Ani chybi marsjanie albo żydzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Też to zauważyłem 03.07.06, 23:00 eboshi napisał: > Gazety są czymś nasączone, woda ma jakiś inny smak, a po niebie latają samoloty > i ciągną takie dziwne ślady jakby coś rozpylały. > > Ani chybi marsjanie albo żydzi :) 2w1, czyli Michnik! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman Re: Przekaz podprogowy 03.07.06, 23:01 smalltownboy napisał: > Należy przebadać programy telewizyjne, czy czasem nie stosują zakazanych > przekazów podprogowych, celem ogłupiania społeczeństwa. Obserwuję, że od > czasu ostatnich wyborów z niektórymi ludźmi dzieje się coś niedobrego. Autodiagnoza. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: Przekaz podprogowy 04.07.06, 00:33 toprąd!! to na pewno prąd!! dlaczego 50 Hz?? wystarczy co poniektóre cykle wyzerować i już można wpływać na umysł ludzki!! Odpowiedz Link Zgłoś
witosllaw Re: Przekaz podprogowy 05.07.06, 15:13 Zaczynaja kupowac dziwne, niepotrzbne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Czemu piszesz o sobie w liczbie mnogiej? 05.07.06, 17:21 smalltownboy napisał: > Należy przebadać programy telewizyjne, czy czasem nie stosują zakazanych > przekazów podprogowych, celem ogłupiania społeczeństwa. Obserwuję, że od > czasu ostatnich wyborów z niektórymi ludźmi dzieje się coś niedobrego. Czemu piszesz o sobie w liczbie mnogiej? Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: Czemu piszesz o sobie w liczbie mnogiej? 05.07.06, 23:32 Ja się dobrze czuję, ale zdrowy rozsądek podpowiada, ze cos jest nie tak, wiec szukam przyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: Czemu piszesz o sobie w liczbie mnogiej? 05.07.06, 23:33 Coś jest nie tak z częścią społeczeństwa, nie ze mną oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
jarnow1 Re: Przekaz podprogowy 05.07.06, 23:30 W pełni Cie popierem też nie moge zrozumieć, że ludzie głosowali na POwalonych polityków Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm zacznijmy od reklamówek PiS 05.07.06, 23:34 ogłupili tym jakieś 0,28 x 0,4 część społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: zacznijmy od reklamówek PiS 05.07.06, 23:35 To się zaczęło dziać po wyborach, a nie przed- ta wariacja. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Ja nie ogladam, a dzieje sie ze mna czasem cos dzi 06.07.06, 04:42 wnego. To chyba nie to :))) Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Re: dzieje sie ze mna czasem cos dziwnego 06.07.06, 05:09 Czasem ???... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: dzieje sie ze mna czasem cos dziwnego 06.07.06, 05:14 Ano czasem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sybirak_tropikalny Re: Przekaz podprogowy 06.07.06, 05:15 smalltownboy napisał: > Należy przebadać programy telewizyjne, czy czasem nie stosują zakazanych > przekazów podprogowych, celem ogłupiania społeczeństwa. Obserwuję, że od > czasu ostatnich wyborów z niektórymi ludźmi dzieje się coś niedobrego. Prawdziwy naukowiec powinien te sprawe przebadac. Proponuje : najpierw poddac samego siebie dokladnej analizie, nastepnie postawic telewizor twarza do sciany na co najmniej miesiac i ponowic analize w mozliwie najbardziej podobnych warunkach. Stwierdzone roznice wskaza kierunek dalszych badan... Mozna tez przestac wierzyc we wplywy sygnalow podprogowych. No i ostatnia metoda - wg mnie najlepsza, polecam i stosuje : nie ogladac telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś