www.nasznocnik.pl 07.07.06, 06:49 ...nowy wzór Męża Stanu: serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3466931.html P.S. Zainteresowane kabarety proszone są o uzgodnienie kwestii tantiem z autorem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maureen2 Re: Przemysław Edgar Steiner Gosiewski czyli... 07.07.06, 06:56 natomiast bazarowy krzykacz Putra domagał się uchwały senatu potępiającej nie- mieckiego dziennikarza, ale straż marszałkowska powstrzymała go i doprowadziła do porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
latryna.latryna ""Wystarczyłoby, żeby tata zainteresował się... 18.11.08, 01:56 ...swoim dzieckiem. To nie zawsze jest rzecz w pieniądzach - mówi Małgorzata Gosiewska w rozmowie z Ewą Drzyzgą" Tym razem - "Edgara niedzielna szkółka moralności", odcinek pierwszy ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Edgar w TOK FM czyli ciąg dalszy: "Możemy... 07.07.06, 07:59 ...wystąpić o europejski nakaz aresztowania" (mowa o autorze artykułu, oczywiście) Bez komentarza ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
stanpowazny najlepiej roztzrelać bez sądu 07.07.06, 08:11 Wszystkich wydawców pism satyrycznych i satyryków. A najlepiej zamknąć prezia w pałacu i go nie pokazywać. Nie będzie powodów do smiechu .Proste jak drut. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder No, ja tam nie wiem jak wy, ale tu sie nie na... 08.07.06, 06:59 ...budowe IV RP, ale raczej II Bielarusi zanosi.. Z prezia, z brata, z Edgara jakies LuKaczenki wylaza:)) www.nasznocnik.pl napisał: > ...nowy wzór Męża Stanu: > > serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3466931.html > > > P.S. Zainteresowane kabarety proszone są o uzgodnienie kwestii tantiem z autore > m ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Przemysław Edgar Steiner Gosiewski czyli... 08.07.06, 07:18 Edgar jest bardziej głupi czy bardziej odrazający? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Ja tylko jednego nie pojmuję. 08.07.06, 07:27 Jak ten człowiek mógł być olimpijczykiem, z prawem wybrania kierunku studiów bez egzaminu ? Chyba, że on ma fenomenalną pamięć przy minimalnej inteligencji,albo choroba robi spustoszenia w mózgu ? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ja tylko jednego nie pojmuję. 13.07.06, 16:58 jola_iza napisała: > Jak ten człowiek mógł być olimpijczykiem, z prawem wybrania kierunku studiów be > z egzaminu ? Chyba, że on ma fenomenalną pamięć przy minimalnej inteligencji,al > bo choroba robi spustoszenia w mózgu ? > Sądząc po arystokratycznym profilu, jest to możliwe, nistetyż. bi.gazeta.pl/im/3/3467/z3467963N.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: Przemysław Edgar Steiner Gosiewski czyli... 13.07.06, 16:58 Co za przygłup. Nic dziwnego, że go na aplikację nie przyjęli. Odpowiedz Link Zgłoś
ryto4 Re: Przemysław Edgar Steiner Gosiewski czyli... 23.07.06, 03:57 I do tego jaka pokraka, jeszcze lepszy od braci... Odpowiedz Link Zgłoś
rollex Re: Przemysław Edgar Steiner Gosiewski czyli... 23.07.06, 09:20 Czytając "Kod Leonarda" bardzo mnie zainteresowała sprawa liczby "Fi". Proporcje ciała ludzkiego, które Leonardo stwierdził w ciele ludzkim nijak nie pasują do ciała Edgara. Pomierzyłem mniej wiecej jak te proporcje mają sie do Edgara. Powiększyłem fote, pare pobieznych obliczeń i wychodzi, że - a) albo Leonardo sie grubo pomylił b) albo to błąd Stwórcy bo zamiast "fi" u Edgara wyszło mi coś strasznie dziwnego. Teraz zabieram się do wyznaczenia liczby wicepremiera Giertycha. Na początek jednak musze chyba dostać inne zdjęcie bo z tego co mam copraz mniej wierzę Leonardowi. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Przemysław Edgar Steiner Gosiewski czyli... 14.11.06, 06:13 Podzielisz się efektami swojej pracy? Życzę powodzenia, polecam pamięci p-Oślice Sobecką Annę i Hojarską Danutę (u tej ostatniej parametry czaszki). :P Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Przemysław Edgar Steiner Gosiewski czyli... 27.08.08, 12:06 Popełniasz błąd metodologiczny ponieważ szukasz "Fi". A powinieneś szukać "FiDu" albowiem u włoszczowskiego peronowego dobroczyńcy w jego całym fizycznym i psychicznym jestestwie dominuje jak widać ogromne ponad miarę doop_sko. Kuriozum - jak ktoś kto ma tak krótkie kończyny górne(tyż) może mać tak długie ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: No i co z tym nakazem - poszedł priorytetem? 23.07.06, 09:25 GROM już ładuje się do samolotów. W akcji na redakcję tego "Stainera" wspomagać ich będzie Kościelna Służba Porządkowa z parafii św. Teresy na ul. Tamka. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Przemysław Edgar Steiner Gosiewski czyli... 14.11.06, 07:41 wystarczy spojrzeć ma niego i od razu widać, ze to mąz stanu. Tylko z tych innych trochę „każdy ch.. ma swój strój”-Marek Nowakowski” „ Odpowiedz Link Zgłoś
pawian_oktawian Edgar przypomina Martina Bormanna 19.01.07, 10:08 Poszukajcie sobie w google zdjęć. Wypisz, wymaluj - Bormann. Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Mamy kolejnego męża stanu... 11.02.07, 20:07 Proszę Państwa - oto Marek "Mniamniamniam" Kuchciński! Przerażony Wowka już pisze testament ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Przemysław Edgar Steiner Gosiewski czyli... 11.02.07, 20:13 pl.wikipedia.org/wiki/Rudolf_Steiner ciekawe, ciekawe.. Odpowiedz Link Zgłoś
dekaczyzacja Re: Przemysław Edgar Steiner Gosiewski czyli... 09.03.07, 22:31 Cóż przy takich "prawnikach" jak Gosiu i Kaczyńscy trudno się dziwić, że ciągle powstają jakieś buble prawne. ----------------------------------- "Ja wiem o różnych rzeczach, o których państwo nie wiecie, i odwrotnie. Nikt nie wie wszystkiego." - Jarosław Premier Kaczyński ("Rz"- 08.03.2007) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Max Steiner? ;) 01.04.07, 14:08 www.iafd.com/person.asp?perfid=MHardcore&gender=d Odpowiedz Link Zgłoś
chaziaj A ja myslalem ze on Hetman Wielki Polny??? 01.04.07, 14:11 To nasi Hetmani tez cebule sprzedawali i chlopstwo rozpijali??? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Przemysław Edgar Steiner Gosiewski czyli... 08.05.07, 23:04 Gosio czyli klown wesolek,zatrudniony w Derekcji Cyrku w Budowie im4 rp (w budowie) Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: zatrudniony w Derekcji Cyrku 20.10.07, 16:48 Zawsze może wrócić na dróżnika do Włoszczowy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a-wariatka-tanczy Re: zatrudniony w Derekcji Cyrku 20.10.07, 20:19 "...działalność Prezydenta RP, jego sposób postępowania, wysoka kultura osobista i inne cechy dewolutywne*..." * według Słownika Wyrazów Obcych PWN dewolucja to - „przeniesienie - na żądanie strony - kompetencji do rozstrzygnięcia sprawy z jednego organu administracyjnego na inny, zwykle nadrzędny(* od łacińskiego devolo - staczam) a może gosiowi sie z daniem "de volaille" pomyliło w końcu i to i to drób Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.kierownik Re: zatrudniony w Derekcji Cyrku w Budowie 30.04.09, 00:34 Niniejszym dementuję. Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Przemysław Edgar Steiner Gosiewski czyli... 20.10.07, 21:08 Nareszcie chyba, te q... pisowskie znikna z krajobrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo2 Rezultat: Detchland ola blazna polskiego 22.06.08, 16:19 i pokazal mu jaki on zero i jego kartofel duren Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Rezultat: Detchland ola blazna polskiego 22.06.08, 16:23 Jak rozwodnik może w partii chadeckiej istnieć? Na dodatek mutant, bo bogu się nie udał. Żeby choć mądry albo choćby inteligentny.. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Przemysław Edgar Steiner Gosiewski czyli...SKOK! 22.06.08, 16:21 Doczekasz się peronie...juz niedługo... :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Przemysław Edgar Steiner Gosiewski czyli... 05.07.08, 00:59 Przemysław Edgar Gosiewski (ur. 12 maja 1964 w Słupsku) – pseudonim Quasimodo, największy polskojęzyczny politykier bezSalonowej IVIIIXIIII RP (Romana Pospolita), mąż pustostanu, członek Brooklyńskiej Rady Karłów i zagorzały wielbiciel kaczki podlewanej Miodem (prof.). Po ukończeniu szkół podstawowych wyruszył na 14- letnie studia prawnicze. Mistrz mowy polskiej Anno Domini 2005 i w latach następnych, z wyjątkiem roku 2007, gdy z racji brzmienia nazwiska i wrodzonego dżentelmeństwa ustąpił pierwszeństwa red. Marcie Kielczyk. Tępiciel afer, zgnilizny moralnej. Uważany za wynalazcę wody kolońskiej Przemysławka. Nieoficjalnie mówi się, że grał w I części Władcy Pierścieni, jednak władze odmawiają komentarza. Jak mawia stare porzekadło "ręce królów sięgają daleko". Ręce Gosiewskiego nie sięgają nawet rozporka. Manu Propria Amen. Wielki wróg p. Malinowskiego. Wielkość jego wrogości przejawia się tym, że pociągowi Intercity Malinowski kazał stawać w dziurze zabitej dechami (tylko Edgar był w stanie pod tymi deskami przejść) o nazwie Włoszczowa. Fama głosi, że przywitanie pierwszego pociągu zatrzymującego się we Włoszczowie od 300 lat towarzyszyło wielkie partactwo, jako że Herr Edgar miał go witać nie na peronie, a na torach. Organizatorzy dali ciała. W swoich planach dotyczących Włoszczowy Przemek zamierza podarować jej dodatkowo 48 samolotów F- 16. nonsensopedia.wikia.com/wiki/Przemys%c5%82aw_Gosiewski Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Przemysław Edgar Steiner Gosiewski czyli... 27.08.08, 12:17 ma dosc pieniedzy podatnika wiec sie bawi na jego koszt , cos musi robic . Lubi podatnik utrzymywac durniow ,nic nie poradze . Odpowiedz Link Zgłoś