Gość: iwo nie sponsorować faszystów !!!! IP: 195.94.198.* 03.02.03, 16:07 To skandal,to bandyckie radio, które w cywilizowanych krajach zostałoby zamknięte, w Polsce nie tylko szczeka, ale jeszfcze jest promowane za nasze pieniądze. Dlaczego znaczek nie zostanie wycofaniy z obiegu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobody Re: Poczta Polska wydała znaczek na dziesięciolec IP: *.ask / 192.168.0.* 03.02.03, 16:34 Kasa, kasa to to co najważniejsze w działalności polskich czarnuchów typu rydzyk (tego chyba się nie pisze z dużej litery?). Gdyby od prezerwatywy mieli po 10 zł to też by nimi handlowali. Moralnośc to sprawa ich owieczek. Im bardziej przygłupiaste tym cenniejsze dla nich. A wogóle to najlepiej by było dla nich gdyby średniowiecze nigdy się nie skończyło. Bóg ich rozliczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indolent Re: Poczta Polska wydała znaczek na dziesięciolec IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.03, 16:36 W wojsku mówi się, że gdy pies nie ma co robić to liże sobie... Poniewaz człowiek nie odbiega daleko od zwierząt postępuje podo- bnie tyle, że lizać mu nie wypada. Najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że zajmujemy się dziś znaczkiem gdy miliony naszych rodaków we własnym kraju i nie z własnej winy nie ma pracy i nie ma na chleb, a nasi wspanialcy u steru myślą intensywnie jak ograniczyć wydatki na pomoc socjalną. Może autor tego tekstu prejrzy na oczy i albo zajmie się tym co jest istotne dla Polski albo niech szuka sobie kraju w którym większość obywateli ma podobne problemy. Czuwaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezus Re: Poczta Polska wydała znaczek na dziesięciolec IP: *.sympatico.ca 03.02.03, 17:17 Adas, sie bawi w Papierza, wystawia zaswiadczenia, dziewictwa, takim "kurwom" jak Jaruzelski, Rydzyk sie bawi w Adasia, i buduje imperium medialne, a ja sie bawie......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos Re: Poczta Polska wydała znaczek na dziesięciolec IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 18:02 Jaruzelskiego szanuje,moge miec do niego pretensje iz nie wydusil 6otys solidarnosciowcow wtedy nie byloby radia Maryja a do niego przyjezdzali by ludzie r ryngrafem Matki Boskiej, jak do Pinoczeta.Biznes jest biznes.jestem wierzacvymlecz gdy widze Matke Boska na znaczkach, lub podeobizne Jezusa na ulotkach reklamowych do glosowania, znanego wszyskim polityka, to czuje sie jakby kto mi naplul do taleza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Nastepny znaczek z tej serii... IP: *.mco.bellsouth.net 03.02.03, 21:25 >>> bedzie ukazywal 'matke boska' wspinajaca sie do nieba po drabinie. Bez gaci, oczywiscie, aby sliniacy sie katole mogli sobie te swiete relikwie ogladac... >>Gość portalu: kos napisał(a): > Jaruzelskiego szanuje,moge miec do niego pretensje iz nie > wydusil 6otys solidarnosciowcow wtedy nie byloby radia Maryja a > do niego przyjezdzali by ludzie r ryngrafem Matki Boskiej, jak > do Pinoczeta.Biznes jest biznes.jestem wierzacvymlecz gdy widze > Matke Boska na znaczkach, lub podeobizne Jezusa na ulotkach > reklamowych do glosowania, znanego wszyskim polityka, to czuje > sie jakby kto mi naplul do taleza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skapol Jest zapotrzebowanie, to są znaczki. IP: serwer:* / 192.168.1.* 03.02.03, 18:06 Czasy wymagają myślenia ekonomicznego. Jeśli edycja znaczków się rozejdzie trzeba wydrukować następne. Gazeta Wyborcza powinna mieć taką samą szansę. Znaczki które nie rozejdą się w określonym czasie powinny być wykupione przez zainteresowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy ONR - FALANGA NASTEPNA IP: 207.181.167.* 03.02.03, 19:22 A MOZE WYDAMY ZNACZEK NA CZESC ONR-FALANGA I BOLCIA PIASECKIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Re: Poczta Polska wydała znaczek na dziesięciolec IP: *.patterson.msstate.edu 03.02.03, 19:29 A moze by tak wydac znaczek z Al Kaida? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikt Re: Poczta Polska wydała znaczek na dziesięciolec IP: *.tvkdiana.pl / 10.11.2.* 03.02.03, 20:41 Czy Wyście oszaleli? Zgrabnie napisany artykulik w gazecie, której czytanie nie jest bynajmniej obowiązkowe, rozwścieczył Was i spowodował wybuch niepohamowanej nienawiści i chamstwa. I o co poszło? O to, że autora zainteresował fakt wydania przez Pocztę Polską znaczka z okazji 10-lecia Radia Maryja i że przyszła mu ochota dowiedzieć się czegoś na ten temat. Nie wolno mu było tego zrobić? Kto zabronił? W tym, coście tu powypisywali, nie ma ani jednego rzeczowego argumentu, są tylko złośliwości, wyzwiska i obelgi. Przekręcacie złośliwie imię i nazwisko człowieka. Czy z Waszymi imionami i nazwiskami - gdybyście mieli odwagę je ujawnić - nie można by tego samego zrobić? I po co to? Najwidoczniej na nic więcej Was nie stać. Powinniście się wstydzić. Nie wysilajcie się i nie próbujcie mnie oblać tym, co stanowi Waszą jedyną broń. Ja tu już więcej nie zajrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anglik Re: Poczta Polska wydała znaczek na dziesięciolec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 01:38 Gość portalu: Nikt napisał(a): > Czy Wyście oszaleli? Zgrabnie napisany artykulik w gazecie, > której czytanie nie jest bynajmniej obowiązkowe, rozwścieczył > Was i spowodował wybuch niepohamowanej nienawiści i chamstwa. I > o co poszło? O to, że autora zainteresował fakt wydania przez > Pocztę Polską znaczka z okazji 10-lecia Radia Maryja i że > przyszła mu ochota dowiedzieć się czegoś na ten temat. Nie wolno > mu było tego zrobić? Kto zabronił? W tym, coście tu > powypisywali, nie ma ani jednego rzeczowego argumentu, są tylko > złośliwości, wyzwiska i obelgi. Przekręcacie złośliwie imię i > nazwisko człowieka. Czy z Waszymi imionami i nazwiskami - > gdybyście mieli odwagę je ujawnić - nie można by tego samego > zrobić? I po co to? Najwidoczniej na nic więcej Was nie stać. > Powinniście się wstydzić. > > Nie wysilajcie się i nie próbujcie mnie oblać tym, co stanowi > Waszą jedyną broń. Ja tu już więcej nie zajrzę. Popieram Nikta w pełni. Jego post jest setnym i chyba jedynym sensownym z pierwszych stu, które przejrzałem (niektórych szkoda było czytać). Życzę wszystkim umiejętności lepszego wykorzystywania czasu. Ja też tu więcej nie zajrzę, więc bluzgi w moją stronę również możecie sobie darować. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
aro7 Re: Poczta Polska wydała znaczek na dziesięciolec 03.02.03, 20:57 Toż to panie skandal! ten tego, żeby pocztą polską kierowały marionetki w ręku szatana! któż inny by wymyślił takie sprośne bezeceństwo !! nawet dziecko wie przecież co trzeba zrobić aby nakleić znaczek na kopertę, a na znaczku jest przecież wizerunek Maryji!! chyba tylko czerwony, lubiężny komuch będzie miał czelność dotykać tyłu znaczka obleśnym jęzorem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta74 RM DOSTARCZA BRAKUJACE INFORMACJE ! IP: *.25.217.44.Dial1.Detroit1.Level3.net 03.02.03, 22:44 ktore sa NIE PODAWANE lub ZAGLUSZANE przez "polskie" MEDIA, ktore sa zagarniete w 90% przez KAPITAL ZAGRANICZNY. Jak NIE WIERZYCIE to sprawdzie sobie kto jest wlascielem wszystkich najwazniejszych gazet "polskich", programow radiowych i telewizyjnych itd. TO DOBRZE ZE JEST STACJA RADIOWA RM, ktora udziela GLOSU AUTORYTETOM, ktorych kapital zagraniczny NIE DOPUSZCZA do mikrofonu i NIE pozwala sie SWOBODNIE wypowiadac bo te wypowiedzi sa w INTERESIE NARODU POLSKIEGO szkodza dla kapitalu zagranicznego cynicznie z premedytacja RUJNUJACYCH polska gospodarke ! Narod Polski byl przez POL WIEKU POZBAWIONY GLOSU i DECYDOWANIA O SOBIE przez kameleonow koministycznych z Moskwy, a teraz oplacanych tych samych kameleonow, ale przez liberalow z Brukseli !!! Czy to nie jest prawda ??? Kto wlasciwie TROSZCZY sie o obywateli polskich w KRAJU i BRONI Polakow przed OCZERNIANIEM i staraniem o budowe polskiego przemyslu ? Przeciez te niby "polskich" media w Polsce, WYSMIEWAJA WSZYSTKO CO POLSKIE i usiluja na sile wmowic Polakom ze nic nie potrafia zrobic, ze Polacy to niby to tacy "nie-udacznicy" oraz usiluja wsadzic BZDURE w usta Polakow ze to tylko moze ich w takiej sytuacji ze sa Polacy tacy„tredowaci” wiec MOZE nas TYLKO "zbawic" UE !! Radio Maryja mowi ze Polacy to NORMALNI statystyczni ludzie jak WSZYSCY inni ludzie na swiecie i ze Polacy sa inteligentni, oraz wszystko moga SAMI zrobic jak im sie NIE bedzie odbierac NADZIEJI i nad nimi NIKT NIE BEDZIE sie psychicznie ZNECAC !!! Jak bedziecie wlasnym dzieciom wmawiac same NEGATIWIZMY jak wlasnie to roba te „media” nalezace do elit gospodarczych i politycznych OPLACANYCH przez kapital zagraniczny, to takie dzieci rzeczywiscie NIC W ZYCIU NIE ZROBIA i zaczna czekac i tylko liczyc na zludny ZLOTY DESZCZ z UE - ktory ZAPEWNIAM ze NIGDY NIE SPADNIE dla Polski i dla NIKOGA na swiecie!!! NIKT NIKOMU NICZEGO NIGDY i NIGDZIE nie DAL ZA DARMO i Polakom tez NIE SPREZETUJE !!! Główne źródła przepływów informacyjnych, które powinny być źródłami procesów wiążących POLSKI system społeczno-gospodarczy w jeden sprawny mechanizm pracujący na pomyślność NARODU i Panstwa Polskiego, znajdują się obecnie poza granicami kraju w roznych krajach europy zachodniej. Oznacza to, że i źródła rzeczywistej władzy nad Polską, też się znajdują tam ZA granicami Polski. Niektorzy NIE ROZUMIEJA tego do dziasiaj, ze kiedy „naczelny” programu radiowego, ktory dostaje parenascie tysięcy marek niemieckich pensji, przestaje zwracać uwagę co proponuje jego zespol redakcyjny, jest dobre dla KRAJU, zgodne z POLSKA RACJA STANU itd. Taki „naczelny” stacji radioej, ktorego oplacaja z marki niemieckie lub franki francuskie z całą mocą występuje za całkowitą niczym nie skrępowaną wolnością dla zagranicznego kapitału, za najszerszym OTWARCIEM granic dla BEZCLOWEGO importu, będzie OSMIESZAL nurty niepodległościowe w polskich stacji radiowych znajdujących się jeszcze w rękach polskich, będzie zwalczał LPR i Samobrone Leppera, będzie walczył z tymi, którzy mówią o przerażającej KORUPCJI w polskiej gospodarce, będzie przeciw LUSTRACJI i propaguje likwidacje IPN bo juz jest nie potrzebna itp. Albo, jak czynią radistacje radiowe nadajace na Śląsku, należące do Passauer Neue Presse - OSMIESZJA PRAWA Polski DO TYCH ZIEM !!! TO BARDZO DOBRZE ze jest JEDYNE Radia Maryja, ktore probuje PRZECIWSTAWIC sie nagonce medialnej na Polakow i Polske !!! Co za dużo, to niezdrowo: arch.rp.pl/a/rz/2002/01/20020121/200201210031.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darwin Marta 74 to brakujace ogniwo ewolucji czlowieka ! IP: *.multicon.pl 04.02.03, 09:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Poczta Polska wydała znaczek na dziesięciolec IP: *.neo / 192.168.216.* 04.02.03, 14:57 Brawo Radio Maryja, Gazecie zaś proponuje pilnować Lwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Poczta Polska wydała znaczek na dziesięciolec IP: *.tvk.pl / 10.0.5.* 04.02.03, 18:48 jestem oburzony tą sprwą!!! jak ja mam nakleić taki znaczek na list? musiałbym lizać Najświętszą Panienkę Maryję... i to od tyłu!!! skandal!!! woła o pomstę do nieba!!! Odpowiedz Link Zgłoś