hummer 11.07.06, 09:47 Może chodzi by przekręty nie wyszły na jaw. Wtedy byłoby po PiS raz na zawsze, ku chwale ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfhelm to jest w sumie prawdopodobne :) 11.07.06, 09:50 Maciej Białecki już czeka Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: A kto to jest? 11.07.06, 09:55 warszawski samorządowiec z PO (d. AWS) bialecki.net.pl/lech.htm Autor książki "LECH KACZYŃSKI W WARSZAWIE 2002-2005" fragmenty w linku Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 09:50 dokladnie tak mysle i zastanawiam sie, po co Marcinkiewiczowi byla potrzebna zona do wczorajszej rozmowy z prezydentem? tak se przyjechala, by wspierac meza? moze.... ale moze i nie tylko po to.... Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco4 Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 09:54 właśnie, ciekawe zjawisko. Może jak byli "na stronie" z kaczkami to zje....chała kaczki zamiast pacynki, bo on taki nieśmiały a ona umie "pysk rozpuścić"?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 09:54 Ja też tą żonę zauważyłem. Kaziu chciał mieć świadka rozmowy, ciekawe co mu tam planowali w tym przedpokoju? Nawet nie wiemy, czy faktycznie złożył dymisję, wszedł z teczką i wyszedł z teczką. Natychmiast tez namaścili Jarka. Co to za mafia cholerna jest? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 11:03 hummer napisał: > Może chodzi by przekręty nie wyszły na jaw. Wtedy byłoby po PiS raz na zawsze, > ku chwale ojczyzny. Dyzio-marzyciel :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 11:04 asienka32 napisała: > Dyzio-marzyciel :))) Niestety nie gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3475774.html Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 11:13 A wiesz, że unia potrafi zarządać zwrotu pieniędzy, bo w dokumentacji brak jest ... logo wspólnoty, albo gwiazdi wydrukowane są do góry nogami? A jesli chodzi o przekręty w stolicy, to jest takie nazwisko obecnego europosła, nazywa sie Piskorski i proponuję o niego zapytać znaną tropicielkę warszwskich afer i jednocześnie posłankę PO - panią Piterę. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 12:05 asienka32 napisała: > A wiesz, że unia potrafi zarządać zwrotu pieniędzy, bo w dokumentacji brak > jest ... logo wspólnoty, albo gwiazdi wydrukowane są do góry nogami? W EU pobierasz gotowe formularze. To u nas cały czas trwa radosna twórczość. Natomiast nie umieszczenie sponsora jest nie taktem i słusznie traktuje się takie chamstwo. > A jesli chodzi o przekręty w stolicy, to jest takie nazwisko obecnego > europosła, nazywa sie Piskorski i proponuję o niego zapytać znaną tropicielkę > warszwskich afer i jednocześnie posłankę PO - panią Piterę. Czekam jak do Stolicy wejdą inni niż z PiS oj będzie się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 12:10 > W EU pobierasz gotowe formularze. To u nas cały czas trwa radosna twórczość. Na > tomiast nie umieszczenie sponsora jest nie taktem i słusznie traktuje się takie > chamstwo. Przy inwestycjach wartych miliony euro, kilka kartek bez logo powodem odebrania unijnej kasy? Kpisz czy o drogę pytasz? > Czekam jak do Stolicy wejdą inni niż z PiS oj będzie się działo. Jak świat światem władza rozdzielona między dwie opcje /lub więcej/ jest o tyle lepsza, bo podlega kontroli. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 12:39 asienka32 napisała: > > Przy inwestycjach wartych miliony euro, kilka kartek bez logo powodem odebrania Czy dyplom uczelni bez pieczęci i jej loga jest ważny. Ktoś Ci daje mln euro a ty udajesz, że to twoje pieniądze. > unijnej kasy? > Kpisz czy o drogę pytasz? > > > Czekam jak do Stolicy wejdą inni niż z PiS oj będzie się działo. > > Jak świat światem władza rozdzielona między dwie opcje /lub więcej/ jest o tyle > > lepsza, bo podlega kontroli. Racja. Dlatego najlepze są rządy bliźniaków. Jeden kontroluje drugiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 12:42 > Czy dyplom uczelni bez pieczęci i jej loga jest ważny. czy wystawienie dyplomu przez dziekanat bez pieczęci i loga unieważnia prawo absolwenta do używania tytułu magistra? > Ktoś Ci daje mln euro a ty udajesz, że to twoje pieniądze. Owszem daje, ale również bierze w zamian. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 12:45 asienka32 napisała: > > Czy dyplom uczelni bez pieczęci i jej loga jest ważny. > > czy wystawienie dyplomu przez dziekanat bez pieczęci i loga unieważnia prawo > absolwenta do używania tytułu magistra? Tak. Brak dokumentu urzedowego. > > Ktoś Ci daje mln euro a ty udajesz, że to twoje pieniądze. > > Owszem daje, ale również bierze w zamian. Takie jest życie. Bogaty zawsze pomaga biedniejszemu mając nadzieję, że ten ostatni zmądrzeje i również jemu będzie się żyło lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 12:49 > Tak. Brak dokumentu urzedowego. Otóż nie. Dyplom jest tylko i wyłącznie potwierdzeniem posiadanych uprawnień. Tak jak prawo jazdy - nie posiadanie fizycznie dokumentu nie jest jednoznaczne z utratą uprawnień do prawadzenia samochodu. > Takie jest życie. Bogaty zawsze pomaga biedniejszemu mając nadzieję, że ten ost > atni zmądrzeje i również jemu będzie się żyło lepiej. Lub, że biedak- zanim zorientuje się, ze jest dymany - da bogatemu zarobić i jeszzce za to będzie dziękować. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 12:51 asienka32 napisała: > > Tak. Brak dokumentu urzedowego. > > Otóż nie. > Dyplom jest tylko i wyłącznie potwierdzeniem posiadanych uprawnień. Tak jak > prawo jazdy - nie posiadanie fizycznie dokumentu nie jest jednoznaczne z utratą > > uprawnień do prawadzenia samochodu. Prowadź auto bez prawa jazdy. Tylko się módl by cię nie złapali. Ale zawsze możesz przymróżyć oczęta i twierdzić. Mi dokument nie potrzebny. > Lub, że biedak- zanim zorientuje się, ze jest dymany - da bogatemu zarobić i > jeszzce za to będzie dziękować. Coś jeszcze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 13:08 > Prowadź auto bez prawa jazdy. Tylko się módl by cię nie złapali. Ale zawsze moż > esz przymróżyć oczęta i twierdzić. Mi dokument nie potrzebny. Możesz wierzyć lub nie, ale to działa. :) A poważniej. Niewymienienie prawa jazdy na nowe nie jest rownoznaczne z utratą uprawnień do prowadzenia auta. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 13:12 asienka32 napisała: > > Prowadź auto bez prawa jazdy. Tylko się módl by cię nie złapali. Ale zaws > ze > moż > > esz przymróżyć oczęta i twierdzić. Mi dokument nie potrzebny. > > Możesz wierzyć lub nie, ale to działa. :) > A poważniej. > Niewymienienie prawa jazdy na nowe nie jest rownoznaczne z utratą uprawnień do > prowadzenia auta. Tylko użycie nieważnego dokumentu sporo kosztuje - 500 zł za każde spotkanie policjantem. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 13:13 > Tylko użycie nieważnego dokumentu sporo kosztuje - 500 zł za każde spotkanie po > licjantem. Ale to już jest wykroczenie z innego paragrafu, słonko :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 13:29 asienka32 napisała: > > Tylko użycie nieważnego dokumentu sporo kosztuje - 500 zł za każde spotka > nie > po > > licjantem. > > Ale to już jest wykroczenie z innego paragrafu, słonko :) Natomiast jak będziesz jechać PKP i nie będziesz miała ważnej legitymacji (brak podpisu) sama się przekonasz czy dokument bez czagoś wymaganego jest ważny czy nie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 13:31 > Natomiast jak będziesz jechać PKP i nie będziesz miała ważnej legitymacji (brak > podpisu) sama się przekonasz czy dokument bez czagoś wymaganego jest ważny czy > nie :-) > Jeśli legitymacje bede posiadać w ogóle, ale nie przy sobie, to mandat zostanie anulowany. Po okazaniu legitymacji w wskazanym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 14:09 asienka32 napisała: > Jeśli legitymacje bede posiadać w ogóle, ale nie przy sobie, to mandat zostanie > > anulowany. Po okazaniu legitymacji w wskazanym miejscu. Dziewczyno w jakim ty kraju żyjesz :-) Puk puk pobudka. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 14:21 Czyżby Pana Hummerka dupnęli ostatnio na braku legitymacji? Aż strach pomyśleć, co to za legitymacja. :))) > Dziewczyno w jakim ty kraju żyjesz :-) Puk puk pobudka. W normalnym słonko, normalnym. Ja kocham Polskę taką jaka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 14:26 asienka32 napisała: > Czyżby Pana Hummerka dupnęli ostatnio na braku legitymacji? > Aż strach pomyśleć, co to za legitymacja. Dupy ci w głowie od tego upału. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 14:44 hummer napisał: > asienka32 napisała: > > > Czyżby Pana Hummerka dupnęli ostatnio na braku legitymacji? > > Aż strach pomyśleć, co to za legitymacja. > > Dupy ci w głowie od tego upału. > Jeli to żart to jakoś mnie nie rozbawił. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 15:55 asienka32 napisała: > Jeli to żart to jakoś mnie nie rozbawił. Bo to nie był żart :-) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 12.07.06, 09:38 asienka32 napisała: > Jeli to żart to jakoś mnie nie rozbawił. natomiast twoj cyt.:(Czyżby Pana Hummerka dupnęli ostatnio na braku legitymacji? Aż strach pomyśleć, co to za legitymacja.) jest tak dowcipny, ze boki zrywac Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 12.07.06, 09:45 scoutek napisała: > asienka32 napisała: > > Jeli to żart to jakoś mnie nie rozbawił. > > natomiast twoj cyt.:(Czyżby Pana Hummerka dupnęli ostatnio na braku legitymacji > ? > Aż strach pomyśleć, co to za legitymacja.) jest tak dowcipny, ze boki zrywac Pani mecenas pana hummera się odezwała? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 12.07.06, 09:52 asienka32 napisała: > Pani mecenas pana hummera się odezwała? Bo czasami pleciesz takie bzdury jak Prezes. Myślę, że to z racji upałów. Znasz mnie trochę prywatnie. Po co piszesz takie rzeczy? Płacą Ci za głupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 12.07.06, 10:00 > Bo czasami pleciesz takie bzdury jak Prezes. Myślę, że to z racji upałów. Znasz > mnie trochę prywatnie. Po co piszesz takie rzeczy? Płacą Ci za głupoty? Nie porównuj mnie do Jarosława Kaczyńskiego, dobrze wiesz, że to tani i dosyć płytki chwyt, szczegolnie jak na Ciebie. I tyle publicznie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 12.07.06, 10:01 asienka32 napisała: > > Bo czasami pleciesz takie bzdury jak Prezes. Myślę, że to z racji upałów. > > Znasz > > mnie trochę prywatnie. Po co piszesz takie rzeczy? Płacą Ci za głupoty? > > Nie porównuj mnie do Jarosława Kaczyńskiego, dobrze wiesz, że to tani i dosyć > płytki chwyt, szczegolnie jak na Ciebie. > I tyle publicznie na ten temat. A nie mówiłem, że mnie znasz a pomimo to piszesz bzdury :-) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 12.07.06, 10:03 asienka32 napisała: > Pani mecenas pana hummera się odezwała? bos mnie rozbawila do lez:P Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 11:16 podejrzenie i przekrętach i niegospodarności jest uzasadnione.Czy była tam jakaś kontrola po zmianie zarządcy. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 13:23 Nie,bo wszedzie sami swoi,a jako tacy kontroli zadnej nie podlegają.Komuchy albo PO,aaaa...to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 13:07 Ja bym była spokojniejsza, gdyby ktoś posprawdzał rachunki w warszawskim ratuszu:)W końcu pieniądze przez 4 lata szły , za które prawie nic nie powstało. Kochalski sugerował,że lwią część pochłonął... wywóz śniegu:) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty? 11.07.06, 13:09 Ciekawe na co poszła np ta pożyczka? pl.wikinews.org/wiki/Warszawa_bierze_po%C5%BCyczk%C4%99_Banku_Rozwoju_Rady_Europy Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz A nie wpadło Waści do głowy że PO uczyniła z Wa-wy 11.07.06, 13:15 decydujące propagandowo pole bitwy ? Przygotowywała się do triumfu od miesięcy i jej przegrana (w tej sytuacji jest pewna) będzie tym boleśniejsza i propagandowo większa ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: A nie wpadło Waści do głowy że PO uczyniła z 11.07.06, 13:17 Ja widzą to zupełnie odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Czytamy zatem te same artykuły, słuchamy tych samy 11.07.06, 13:25 ch wodzów PO w mediach elektronicznych i widzimy to zupełnie odwrotnie :) Jakież to polskie, arcypolskie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Kto uczynił?? 11.07.06, 13:35 czy to PO odwoływało rząd (rzekomo wybitny i wspaniały), po to rzekomo by znaleźć kandydata na prezydenta W-wy? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz No cóż preziem stolicy miała być Pani prof. Gilows 11.07.06, 13:41 ka, ale stało się to, co się stało, zatem preziem zostanie premier Marcinkiewicz, a dzięki temu klęska PO będzie wielka - niezależnie od wyników na prowincji. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: No cóż preziem stolicy miała być Pani prof. G 11.07.06, 13:43 Każdemu wolno marzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: A nie wpadło Waści do głowy że PO uczyniła z 12.07.06, 10:25 Cały czas: propaganda,propaganda i propagandowe zwycięstwa. Jak widać zwolennicy PiS wcale nie starają się tego ukryć. Zająć się rządzeniem, a nie propagandą! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dlaczego taki bój PiS o Stolicę - przekręty ! 11.07.06, 16:37 Trafiłeś w dziesiątkę! Pozdro! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37342&w=44995570 Odpowiedz Link Zgłoś