paseo 13.07.06, 14:20 efekt Macierewicza wg. niektorych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
9111951u Re: inwestory maja dosc??? Gielda minus 3 % 13.07.06, 14:21 strach obleciał złodzieji na sam dzwięk nazwiska Macierewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: inwestory maja dosc??? Gielda minus 3 % 13.07.06, 14:28 kupujcie akcje wielebnego kacyka on wam pomnozy ,wyplaci w niebie Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: inwestory maja dosc??? Gielda minus 3 % 13.07.06, 14:31 9111951u napisała: > strach obleciał złodzieji na sam dzwięk nazwiska Macierewicz. Ciebie powinien oblatywać strach na dźwięk nazwiska "Miodek". Odpowiedz Link Zgłoś
forum-i-ja Re: Raczej efekt wybuchu wojny i skoku cen ropy 13.07.06, 14:35 byl taki sobie minus.Po Macierewiczu przyspieszylo.Teraz juz - 3,5 %% Marnie to wyglada. macierewicz oznacza totalny chaos i destabilizacje. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: Raczej efekt wybuchu wojny i skoku cen ropy 13.07.06, 14:40 forum-i-ja napisała: > byl taki sobie minus.Po Macierewiczu przyspieszylo.Teraz juz - 3,5 %% > Marnie to wyglada. > macierewicz oznacza totalny chaos i destabilizacje. Totalny chaos i dstabilizacje wywoluje Izrael na Bliskim Wschodzie. "Jedyną opcją Izraela jest obecnie atakowanie na dwu frontach. Musi jednak działać rozważnie by nie dopuścić do otwarcia trzeciego frontu - z Syrią, chyba że zostanie bezpośrednio sprowokowany przez Damaszek" - pisze komentator "Haareca". Jesli tak sie stanie to benzyna w Polsce siegnie 5 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus a co z efektem glupoty ? 13.07.06, 14:34 S&P futures vs fair value: -4.5. Nasdaq futures vs fair value: -10.0. Efekt rekordowej ceny ropy $75.89 za barylke nalozyl sie na niestabilna sytuacje na Bliskim Wschodzie. To jest prawdziwa przyczyna spadkow, wiec przestan pieprzyc dyrdymaly. Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: a co z efektem glupoty ? 13.07.06, 14:37 Racja. Giełda to zbyt poważna sprawa i zbyt poważni ludzie, żeby przejmować się szajbusami pokroju Macierewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
forum-i-ja Re: a co z efektem glupoty ? 13.07.06, 14:40 macierewicz jest w stanie w ciagu miesiaca zdestabilizowac cala sytuacje gospodarza.Po prostu wystarczy,ze zakwestionuje /a na pewno to zrobi/ dotychczasowe prywatyzacje i obsady personalne. Odpowiedz Link Zgłoś
forum-i-ja Re: a co z efektem glupoty ? 13.07.06, 14:38 watek,jak rozumiem,byl wyraznie ironiczny,ze znakiem zapytania,wiec niepotrzebnie sie denerwujesz. Wczoraj bylo tak samo,ale naszej gieldzie to nie przeszkadzalo. Jedyne,co sie naprawde zmienilo od wczoraj,to nasze krajowe podworko. Odpowiedz Link Zgłoś