ruda_torba 18.07.06, 21:45 Chciałam się przywitać i oznajmić, że będę brać udział w Waszych politycznych dyskusjach. Mam nadzieję, że będzie dobra atmosfera i dużo merytorycznej frajdy! Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratatatam Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 21:49 dobry wieczor ruda_torbo - na frajde zawsze mozesz liczyc ( o ile nie jestes kolejna mutacja "joannybarskiej" bo ta ostatnia na nic juz liczyc nie moze...) :] Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 21:51 Nie, nie jestem niczyją mutacją. To musi być znana tutaj postać ta Joanna? Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 21:54 znana, z jak najgorszej strony - nie tylko tutaj, na jednym z forow regionalnych ktos zwiezle ja opisal tak: "znany lubelski troll i spamer" a jak tam u ciebie z poczuciem humoru??? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 21:56 Nie narzekam na brak :-)) OK, będę na nią uważać. Odpowiedz Link Zgłoś
inna_pora Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 21:50 ruda_torba napisała: > Chciałam się przywitać i oznajmić, że będę brać udział w Waszych politycznych > dyskusjach. Mam nadzieję, że będzie dobra atmosfera i dużo merytorycznej > frajdy! > > Pozdrawiam serdecznie witaj, o merytorycznej frajdzie raczej zapomnij, niektórym wszysko kojarzy się albo z Żydami , albo z gejami albo jedno i drugie jednocześnie, poza tym można się pośmiać jak nie mas nic innego do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 21:52 Geje i Żydzi to raczej mało mają wspólnego z naszą polityką? Parady są rzadkie (chociaż budzą wiele emocji) a o Żydach w Polsce można usłyszeć tylko podczas jakichś rocznic. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 21:57 Na forum o Żydach usłyszysz znacznie częściej. A może i nie? No bo w końcu codziennie jest czegoś rocznica.... Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 21:58 Ale chyba nie w Polsce? A to forum kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 22:00 Rocznica urodzin Braci, rocznica nocnej zmiany, rocznicy pierwszych wyborów, rocznica czegoś tam i codziennie coś tam wypada... Musi tak być, bo na tym forum masz codziennie przynajmniej jeden wątek o Żydach. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 22:04 Nocna Zmiana, pierwsze wybory, gdzie tu Żydzi? Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 22:11 Poczekaj na rocznicę to się dowiesz o spisku... Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 22:14 Coś czuję, że krótko będę czekać skoro tu rocznic taka obfitość ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: Dzień Dobry 18.07.06, 21:59 To jakieś kolejne 'gwiazdy'? Widze, że wiele przede mną wrażeń poznawczych ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: Dzień Dobry 18.07.06, 21:57 To mój pierwszy. A tutaj można mieć wiele? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login_today Re: Dzień Dobry 18.07.06, 22:00 Odpowiadasz na : ruda_torba napisała: > To mój pierwszy. A tutaj można mieć wiele? Patrz wyżej i myśl, bo tego na tym forum brakuje najbardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: Dzień Dobry 18.07.06, 22:02 Staram się tylko zastanawia mnie po co? Ktoś się wstydzi swoich poglądów i zmienia nick? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login_today Re: Dzień Dobry 18.07.06, 22:06 ruda_torba napisała: > Staram się tylko zastanawia mnie po co? Ktoś się wstydzi swoich poglądów i > zmienia nick? To ciekawe.. kto się wstydzi oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: Dzień Dobry 18.07.06, 22:08 Tego nie wiem. Zastanawiam się po prostu nad powodem klonowania. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login_today Re: Dzień Dobry 18.07.06, 22:13 Odpowiadasz na : ruda_torba napisała: > Tego nie wiem. Zastanawiam się po prostu nad powodem klonowania. To podziwiam, jak na pierwszy raz radzisz sobie zarąbiaście. A kto Cię nauczył obsługi tegoż? Czyś ty samoukiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: Dzień Dobry 18.07.06, 22:15 Ale obsługi czego? Logowania i pisania na forum? To tak jakoś intuicyjnie - dużo łatwiej niż na onecie, interii itp. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login_today Re: Dzień Dobry 18.07.06, 22:27 ruda_torba napisała: > Ale obsługi czego? Logowania i pisania na forum? To tak jakoś intuicyjnie - > dużo łatwiej niż na onecie, interii itp. To gratulacje! A na onecie i interii też się logowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: Dzień Dobry 18.07.06, 22:32 Nie, tam nie trzeba. Zresztą tam komentowałam tylko artykuły. Tutaj jest prawdziwe i świetnie skonstruowane forum. Dobrą robotę zrobiła Agora. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 21:52 ruda_torba napisała: > Chciałam się przywitać i oznajmić, że będę brać udział w Waszych politycznych > dyskusjach. Mam nadzieję, że będzie dobra atmosfera i dużo merytorycznej > frajdy! > > Pozdrawiam serdecznie F.Y.S czyli pieprz sie sama. To dopiero frajda! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 21:56 No nieźle się zaczyna ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 22:02 ruda_torba napisała: > No nieźle się zaczyna ;-)) No to jestesmy dziewuchy zgrane :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 22:05 Tego jeszcze nie wiem ;-)) Ta twoja niechęć w nicku to do Murzynów czy księży? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 22:11 ruda_torba napisała: > Tego jeszcze nie wiem ;-)) Ta twoja niechęć w nicku to do Murzynów czy księży? :o))))) Jezeli napisalabym "pies_na_baby" to rowniez posadzalabys mnie o niechec do kobiet? :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 22:13 no nie :-)) Wręcz przeciwnie, hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 21:57 Ruda tzn.tak troszke w kierunku czerwieni, czy szarosci przechodzacej w czern? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 21:58 Raczej czerwień. Odpowiedz Link Zgłoś
inna_pora Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 22:02 już masz przedsmak, jezcze raz witaj , serdecznie , bez uprzedzeń Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 22:03 To fakt, mam. Na razie przeczytałam tytuły wątków i widzę, że tutaj się raczej w słowach nie przebiera. Odpowiedz Link Zgłoś
inna_pora Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 22:08 ruda_torba napisała: > To fakt, mam. Na razie przeczytałam tytuły wątków i widzę, że tutaj się raczej > w słowach nie przebiera. jak zapoznasz się z treścią to jeszcz bardziej sie w tym upewnisz Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 22:09 Na pierwszy rzut oka widzę tu sporo niechęci do naszej władzy Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 22:14 ruda_torba napisała: > Na pierwszy rzut oka widzę tu sporo niechęci do naszej władzy Twojej niestety :o(( BTW piekne okreslenie: "Nasza Wladza". Skad to sie u was wzielo? Pozostalosci po...? Sama nie wiem! :o(((( Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 22:16 Demokratycznie wybrana czyli nasza, prawda? Czy to się komuś podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 22:10 ruda_torba napisała: > Raczej czerwień. ---> Dzień dobry. Czerwień kojarzy mi się ze znakami zakazu - najbardziej ze znakiem : Zakaz wjazdu. Czego byś chciała zakazać w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 22:12 Mnie kojarzy się z miłością :-)) Zakazalabym przymusowego poboru do wojska. Nie powinno się nikogo zmuszać do nauki zabijania. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda.maupa Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 22:19 Cześć ruda :) Też ruda :) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 22:21 Cześć Małpa! Mam nadzieję, że nie będą nas mylić. Torba Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 22:25 Na forum pojawia się czasami także ruda dziwka. Odpowiedz Link Zgłoś
inna_pora Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 22:28 nie pamiętam kogo otatnio tak tłumnie i zasadniczo bez złośliwości witano na forum, a moze nie było takich ię witajacych?? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: Dzień Dobry wszystkim forumowiczom 18.07.06, 22:36 Rzuciło mi się w oczy, że forumowicze są dla siebie bardzo niegrzeczni! To wręcz nienawiść! Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen e tam zaraz frajda! skaczemy sobie do gardeł 18.07.06, 22:37 :) wazne coby dowalić :) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: e tam zaraz frajda! skaczemy sobie do gardeł 18.07.06, 22:38 No właśnie widzę... Mam nadzieję, że są też merytoryczne dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
inna_pora Re: e tam zaraz frajda! skaczemy sobie do gardeł 18.07.06, 22:40 ruda_torba napisała: > No właśnie widzę... > Mam nadzieję, że są też merytoryczne dyskusje. tak , nadzieję mieć należy, bo jak nie to razu wyzbyj się złudzeń Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: e tam zaraz frajda! skaczemy sobie do gardeł 18.07.06, 22:47 Czyli co? Tylko pyskówki? Nie wierzę, pyskówki się szybko nudzą. No chyba, że tu jest duża rotacja. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzat-co-ma-150-lat wszędzie jesteś ruda? czy tylko farbowana? ;-) 18.07.06, 22:44 Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_torba Re: wszędzie jesteś ruda? czy tylko farbowana? ;- 18.07.06, 22:46 Ruda jesten naturalnie Odpowiedz Link Zgłoś