hrabia.m.c 23.07.06, 23:02 ta miernota ,żałosny kartofel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alistair-p Re: moj tez nie..... 23.07.06, 23:22 Jasna cholera,mój tez nie,ale niestety nasz :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: To Nie Moj Prezydent,. 23.07.06, 23:04 mój tez nie na szczescie nie zapowiadal, ze jest prezydentem wszystkich Polaków weżcie go sobie, kto tam chce Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz jest tylko prezydentem wszechpolakow od giertycha 23.07.06, 23:06 i innych, ktorym moher mozg uciska, Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: jest tylko prezydentem wszechpolakow od giert 23.07.06, 23:23 Przepraszam że się czepiam,ale chyba chodziło o WESZpolaków ? Odpowiedz Link Zgłoś
swiadek3 Cicho! Wiem! 23.07.06, 23:08 Waszym preziem był Wolski i i ten drugi cwaniaczek-pijaczek po maturze, co udawał magistra. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz po jaka cholere wogole prezydent.... 23.07.06, 23:09 w demokracji ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Ani mój. A jednak mi wstyd jak cholera !!!! 23.07.06, 23:06 I chce mi się wyć. Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco4 Re: Ani mój. A jednak mi wstyd jak cholera !!!! 23.07.06, 23:08 mój też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
na_tropie We wlasnym sosie :))) 23.07.06, 23:10 Popatrzecie jacy jestescie zalosni i smieszni. Jak dzieci. Jedno zacznie krzyczec, drugie za nim. Tak sie wspieracie w bolu ? Podbijacie sobie watek. Taka prosta metoda. Nie wstyd wam. Wiecej finezji. Bo was SLd nie wezmie do koalicji. Zostanie tylko piaskownica. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: We wlasnym sosie :))) 23.07.06, 23:11 na_tropie napisał: > Popatrzecie jacy jestescie zalosni i smieszni. Jak dzieci. Jedno zacznie > krzyczec, drugie za nim. Tak sie wspieracie w bolu ? Podbijacie sobie watek. > Taka prosta metoda. Nie wstyd wam. Wiecej finezji. Bo was SLd nie wezmie do > koalicji. Zostanie tylko piaskownica. zig hail Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor ten kraj jest nasz i wasz 23.07.06, 23:12 nie damy pluć se w twarz ten kraj jest również mój nie będzie byle ... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: ten kraj jest nasz i wasz 23.07.06, 23:14 b.autor napisał: > nie damy pluć se w twarz > ten kraj jest również mój > nie będzie byle ... popieram :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: We wlasnym sosie :))) 23.07.06, 23:14 a móglbyś mi przypomnieć, forumowy bullterierze, jedno osiągnięcie prezydenta, z którego po 7 miesiącach mogę być dumna, no, zadowolona? wystarczy jedno i niech to raczej nie będzie wizyta na Litwie lub Łotwie, ktora doszla do skutku Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz dyplomatyczna sraczka.... 23.07.06, 23:16 tego jeszcze zaden polityk nie wymmyslil :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: We wlasnym sosie :))) 23.07.06, 23:23 zaba_pelagia napisała: > a móglbyś mi przypomnieć, forumowy bullterierze, jedno osiągnięcie prezydenta, > z > którego po 7 miesiącach mogę być dumna, no, zadowolona? > wystarczy jedno > i niech to raczej nie będzie wizyta na Litwie lub Łotwie, ktora doszla do skutk > u > > Co prawda to było raczej "sięgnięcie", ale sukces! Udało się ucałować! img232.imageshack.us/img232/3605/raczkicaluje1jt.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: To Nie Moj Prezydent, ani, ani... 23.07.06, 23:11 hrabia.m.c napisał: > ta miernota ,żałosny kartofel. Zakompleksiony ciamkający Mamrotek... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log P. Hrabio, nie Twój, nie mój to czyim'że jest to 23.07.06, 23:18 ostanie_nieszczęście ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: P. Hrabio, nie Twój, nie mój to czyim'że jest 23.07.06, 23:22 Jakichś bliżej niesprecyzowanych ICH chyba?... Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: P. Hrabio, nie Twój, nie mój to czyim'że jest 23.07.06, 23:24 Niestety NASZ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: P. Hrabio, nie Twój, nie mój to czyim'że jest 23.07.06, 23:25 Mów za siebie :-) Ja go nie wybierałam, choć tolerować w ramach demokracji muszę...:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: P. Hrabio, nie Twój, nie mój to czyim'że jest 23.07.06, 23:39 No własnie,niestety Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Tak jest p. alistair-p :-)) 23.07.06, 23:35 Mów za siebie :-) Ja go nie wybierałem, choć tolerować w ramach demokracji muszę...:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Tak jest p. alistair-p :-)) 23.07.06, 23:41 Jest prezydentem Polski,więc będę sie upierał że z tego powodu jest nasz,jak nasze sa dziurawe jezdnie i jeszcze pare innych atrakcyjnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log aha..panu chyba o take cós jak atrakcyjny kaźmirek 23.07.06, 23:50 idzie ? :-)) img53.imageshack.us/my.php?image=index0dl.swf alistair-p napisał: > Jest..jest nasz,jak > nasze sa dziurawe jezdnie i jeszcze pare innych atrakcyjnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
swiadek3 Mogliście sobie wybrać jakiegoś SLD-UPka 23.07.06, 23:26 Kandydowało przecież kilku członków SLD-UP d.PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: SLD = PIS 23.07.06, 23:42 Moim zdaniem PiS jest zdecydowanie bardziej na lewo sceny politycznej niż SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
pissiollo Trybunal Stanu czeka na oba kartofle. 23.07.06, 23:26 Tak sie skoncza proby budowania rezimu w wolnej Polsce. Nie bedzie 15% oszolomow terroryzowac calego narodu ! Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor dziwna kaczka 23.07.06, 23:29 nikt patrząc na nią nie mógł orzec że kaczka ta jest nosorożec i czy na haju, czy na kacu jak wyjdzie, nie ma jej w pałacu... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: hej b. autorze..mhm?..Kocham Pana:-))))))) 23.07.06, 23:33 b.autor napisał: > nikt patrząc na nią nie mógł orzec > że kaczka ta jest nosorożec > i czy na haju, czy na kacu > jak wyjdzie, nie ma jej w pałacu... Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor gdy miała kaczka ta zmartwienie 23.07.06, 23:40 to nie służyło jej jedzenie… Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst Napisał "Prezydent IV RP" na plakacie 24.07.06, 00:24 ja juz mieszkam w V RP, więc mój chyba tez nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm miał być "silny prezydent", został "siny rezydent" 24.07.06, 00:28 Lech Kaczyński nie jest moim prezydentem. Jest natomiast Prezydentem mojego kraju. Niestety. Prezydenturą Olka też zachwycony nie byłem. Parokrotnie Olek pokazał jednak (np. kierując do TK abolicję Sobotki czy oświadczając, że nie podpisze gmerania w ordynacji), że potrafi się czasem uniezależnić od partii. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: miał być "silny prezydent", został "siny rezy 24.07.06, 00:42 Mojego kraju TAK. a różnica między prezydenturą Alka a Leszka ,jest taka. alek czasami pokazywał ,że ma jaja. leszek zniusł wszystkie przed ubjęciem prezydentury Odpowiedz Link Zgłoś