elfhelm 01.08.06, 18:30 www.blizejludzi.pl/ Klient ze słuchawkami, dziadek z wnuczką, zdejmująca część garderoby dziewczyna, blondyna w okularach, czyli kolejni bohaterowie Nowej Propadandy nie pokazują swoich twarzy. Czemu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Wstydzą się? Nie dziwota! ;((( n/t b/t 01.08.06, 18:33 elfhelm napisał: > www.blizejludzi.pl/ > Klient ze słuchawkami, dziadek z wnuczką, zdejmująca część garderoby > dziewczyna, blondyna w okularach, czyli kolejni bohaterowie Nowej Propadandy > nie pokazują swoich twarzy. Czemu? > Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Wstydzą się? 01.08.06, 18:40 Spojrzałem na te ich osławione punkty obsługi klienta, tak szum robili a tego zaledwie kilka sztuk na całą Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Wstydzą się? 01.08.06, 18:59 Uuups, toś mnie Pan wpuścił ..! Przeczytałem w owym kaczym "bliżej ludzi" - "Dziś władza składa się z ludzi, którzy wiedzą, że budowa dobrej demokracji, dobrego porządku społecznego, to zadanie bardzo trudne,.." i szlag by mnie pewnie trafił, gdybym na chwilę przyjął założenie, że PiS otacza się ludźmi faktycznie prawymi i sprawiedliwymi i że z takim trudem im idzie budowa IV RP. Nie trafił mnie szlag(przyjęcie z gruntu fałszywego założenia!) a jeśli już to śmiech z ich iśćie kurduplowatej demagogii. :P i jeszce maleńki cytat: "Twoje poparcie * D.B.:Jestem dumny z tego że Polską rządzi PiS i panowie Kaczyńscy. Polska i polacy... * Kamil:To co przez całe moje życie wydawało się niemożliwe, dzisiaj staje się... * Janina z Krakowa:Wszystkiego najlepszego. Kibicuję premierowi Kaczyńskiemu tworzącemu zręby IV... ...... TTT -Tych Troje Tylko znalazło się bliżej ludzi(ków) ? :-) Dzięki tym img129.imageshack.us/img129/7295/bylysobieswinkitrzy2td.jpg Jeszcze Polska nie zginęła..? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm też napisałem wyrazy poparcie 01.08.06, 19:30 z życzeniami, by budowa IV RP nie odbywała się na terenie Polski po kliknięciu na "wyślij" pojawiły się "podziękowania za poparcie" czekam, kiedy opublikują Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: też napisałem wyrazy poparcie 01.08.06, 19:32 Ja też ich poprę, zaraz Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: to i ja toytoyką poprę, zaraz: ;Pn/t 01.08.06, 19:37 malaszaramysz napisała: > Ja też ich poprę, zaraz Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: też znalazł się Pan wsród "bandy czworga" ?;P 01.08.06, 19:34 > by budowa IV RP nie odbywała się.. elfhelm napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: też znalazł się Pan wsród "bandy czworga" ?;P 01.08.06, 19:36 Mi też podziękowali. Prosiłam,żeby w kaczniku sobie tę RP budowali:-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log e: też znalazła się Pani wsród "bandy czworga" ?;P 01.08.06, 19:41 malaszaramysz napisała: > Mi też podziękowali. Prosiłam,żeby w kaczniku sobie tę RP budowali:-) Jak ł€€ne z góry serdecznie dziękują, znaczy można z góry nawwalać im skolko ugodno ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: też znalazł się Pan wsród "bandy czworga" ?;P 01.08.06, 19:37 czekam. Ale domyślam się, że moderację tam popełnia pisowski genetyczny idiota Marek (Pi)Suski. Chociaż... wtedy post powinien przejść ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tematyk tez ich pochwalilem za tworcze rozwiniecie dorobku 01.08.06, 19:43 komuny w dziedzinie propagandy. Mysle, ze opublikuja moja pochwale. Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Re: budowa IV RP nie na terenie Polski 01.08.06, 19:43 Jest odpowiednie miejsce na takie eksperymenty, ale dawno juz nikt tam nie latał... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Chodzi Ci o mityczną Wolskę? 01.08.06, 19:46 > Jest odpowiednie miejsce na takie eksperymenty Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Nie - o to co probowano ukrasc, ale... 01.08.06, 19:59 ...uklad stanal na przeszkodzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Wstydzą się? 01.08.06, 19:48 Ale za to wyraźnie widać, czyja twarz jest przy każdej informacji w Aktualnościach. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki jaki piekny łan na zdjęciu 01.08.06, 20:09 strona Pis zaczyna sie zdjeciem bujnego zboża..... tak zdaniem Pis wyglądaja polskie pola.... skoro nie ma suszy, to na co idzie to pół miliarda z naszej kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: jaki piekny łan na zdjęciu 01.08.06, 20:13 mmikki napisał: > strona Pis zaczyna sie zdjeciem bujnego zboża..... > tak zdaniem Pis wyglądaja polskie pola.... > skoro nie ma suszy, to na co idzie to pół miliarda z naszej kasy? Jak to na co? Na IV RP !! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: jaki piekny łan na zdjęciu 02.08.06, 08:16 malaszaramysz napisała: > mmikki napisał: > > > strona Pis zaczyna sie zdjeciem bujnego zboża..... > > tak zdaniem Pis wyglądaja polskie pola.... > > skoro nie ma suszy, to na co idzie to pół miliarda z naszej kasy? > > Jak to na co? Na IV RP !! > > Na Tanie Państwo kaczyńskie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Nie mają wstydu ! :-) 02.08.06, 02:14 "Wszystkiego najlepszego. Kibicuję premierowi Kaczyńskiemu tworzącemu z.ęby IV RP. Oby tak dalej. Janina z Krakowa (01.08.2006)" ..... ps ? a może nie te okulary na nosie ? Odpowiedz Link Zgłoś