kura56 06.08.06, 17:05 Talent, pasja, determinacja, poświęcenie. oto nasznowy bohater pozytywny!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Zaczęło się 06.08.06, 17:07 Teraz wszyscy są z Kubicą, który w jednej z wypowidzi stwierdził, że w Polsce nikt mu nie pomógł. Miał szczęście, że nikt mu nie zaszkodził. Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 a kto mu miał pomóc team zakładowy "syrenki' 06.08.06, 17:12 cz "poloneza"? To najdroższy sport świata związany z firmami samochodowymi- co tu ma do pomocy jakikolwiek związek sportowy lub Polska? Puknijcie wy sie w głowe. Kubica zapewne cieszy się dzisiaj z kazdego kibica. Przyłaczam sie do życzeń i życzę sukcesów. Nie będa mi niemce szumacherem podskaiwać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Zaczęło się 06.08.06, 17:12 Wyjechał do Włoch, bo w Polsce nie miał szans na karierę w tej dziedzinie sportu z oczywistych powodów. Realizuje konsekwentnie swój pomysł na życie i "teraz wszyscy są za Kubicą" to chyba nietrafny osąd. Dlaczego nie kibicować rodakowi? Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Jak zwykle cytaty niedokładne 06.08.06, 17:52 Czytałam ten wywiad w Der Dzienniku. Mówi tam, że w jego talent nikt nie wierzył.Żadna Telekompromitacja Polska SA, ani żaden PKN Orlen. Firmy, które walą kupe kasy w "niedoternowanych" reprezentantów Polski w kopaną piłkę. Poza tym znów chłopak, który cały sukces , tak jak Fibak, zawdzięcza temu, ze własny ojciec nim pokierował. A gdzie te wszystkie związki sportowe z całym stadem świetnie opłacanych działałaczy? Cztałam, zeskończył tylko szkołe podstawową, bo żadna szkoła średnia nie chciał mu dać indywidualnego toku nauczania.Na szczęscie mistrza świata nikt o wykształcenie nie pyta. Tylko,że podejmując taką decyzję, nie miał gwarancji na piśmie, że tak się stanie i w wieku 21 lat pojedzie w wyścigu F1 zajmując punktowane miejsce. Śledzę karierę Kubicy odkąd wystąpił w "Rozmowach w toku" u Dzrzyzgi.Bardzo cieszy mnie jego sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski powinien sie z Otylią umówić 06.08.06, 17:14 może by sie nasza pani mistrzyni-morderczyni jeździć w końcu nauczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: powinien sie z Otylią umówić 06.08.06, 17:16 Franek, trochę przeginasz... Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Re: powinien sie z Otylią umówić 06.08.06, 17:37 wiem wiem, jak ktoś tak fajnie pływa, to łatwiej mu zapomnieć że wyprzedzał w nocy na trzeciego 180 na godzine i zabił przy okazji rodzonego brata. Czyż nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: powinien sie z Otylią umówić 06.08.06, 17:39 Nie. Po prostu potrzeba trochę empatii. Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Re: powinien sie z Otylią umówić 06.08.06, 17:40 Ale dlaczego ? Innym w takiej sytuacji społeczeństwo serwuje więzienie, a nie empatie. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: powinien sie z Otylią umówić 06.08.06, 17:43 A skąd ty wiesz, jaki będzie wyrok? Czy ty możesz na chwilę wczuć się w jej sytuację? Jesteś sprawcą śmierci swojego brata i co? Zastanawiasz się, czy pójdziesz siedzieć czy zastanawiasz się, co zrobiłeś źle i jak bardzo chciałbyś cofnąć czas? Boszsz, a to podobno ja jestem cyniczny... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Nie. 06.08.06, 17:45 Chodzi o to jak łatwo pewnych ludzi się rozgrzesza. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Oczywiście że media. 06.08.06, 17:49 Jakoś nie widziałem i nie słyszałem, żeby ktoś powiedział żeby popełniła głupotę. Gdyby była politykiem i wypiła piwo jak Jakubowska to by ją rozszarpali. Ale to mistrzyni i jest nietyklana. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Otylia a Jakubowska 06.08.06, 17:55 Oytlia nie wypiła piwa i spowodowała wypadku "na bani". To duża różnica Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Jedno i drugie jest głupotą. 06.08.06, 17:57 Tylko że jedna z tych głupot przyczyniła się do śmierci. Ale to nieważne, przecież to Mistrzyni. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Jedno i drugie jest głupotą. 06.08.06, 18:00 Jakubowska też Mistrzyni. Swego rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Miały być gratulacje dla Kubicy!!!! 06.08.06, 18:01 Co, może nie zasłużył? Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Re: Miały być gratulacje dla Kubicy!!!! 06.08.06, 18:03 zasłużył, zasłużył, już nie pamiętam kiedy się tak wzruszyłem z powodów sportowych. tylko jak komentator powiedział, że mówią o nim, że to nowy Ayrton Senna to mi sie troche dziwnie zrobiło. No ale przecież od razu widać że Kubica jeździ bardziej jak Nigel Mansell w swoich najlepszych latach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: Miały być gratulacje dla Kubicy!!!! 06.08.06, 18:05 Senny lepiej tu nie wymieniać...licho nie śpi... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Zasłużył, gratuluję. 06.08.06, 18:05 Fantastyczny talent i praca, i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n 7 Roberta Kubicy 06.08.06, 18:03 ciekawe jakie miejsca zajmowali Schumacher i inni wielcy F1 w swoich debiutach...oczywiscie cieszy mnie wielce jego pozycja...gratulacje! byleś świetny! oby tak dalej! debiut jak najbardziej udany! Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Re: 7 Roberta Kubicy 06.08.06, 18:06 Schumacher w swoim debiucie nie dojechał do mety : www.mschumacher.com/results1991.html Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Re: Alonso w debiucie był 12. 06.08.06, 18:24 z tych którzy dziś jechali lepiej od Kubicy debiutowali tylko Kimi Raikonen, Petro de la Rosa i Mark Webber. Webber był w swoim debiucie 5-y, a de la Rosa i Raikonnen na miejscu 6-ym. Ale oni wszyscy debiutowali w pierwszym wyścigu sezonu, żaden z nich nie miał takiej sytuacji jak Kubica, czy kiedyś Schumacher, że musieli w środku sezonu nagle kogoś zastępować. Odpowiedz Link Zgłoś
stanpowazny Re: Gratulacje dla Roberta Kubicy 06.08.06, 18:27 kura56 napisała: > Talent, pasja, determinacja, poświęcenie. oto nasznowy bohater pozytywny!! nic dodać nic ująć.Panie Robercie tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
jukajuka9 Zaraz się zjadą 80 kilowe fanki i banda łysoli w d 06.08.06, 20:44 Zaraz się zjadą 80-cio kilowe fanki i banda łysoli w dresach biało czerwonych razem ze zgrają inno kolorowych oszołomów.Dziwna masa dziwoli uważająca się za kibiców wielkiego kierowcy i narobią mu wstydu zaczną harać i hlać ponad miare co się dzieje w głowach takich kibiców tylko szumi chyba im i myslą przecież jest okazja do picia to pijemy na umur, tak jak to było za Małysza przeciesz spłoszyli tego chłopaka z nart jakby swoją obecnością. Tylko Fibakomania była zdrowa bo była w starych normalniejszych czasach gdzie do sportu podchodziło się normalnie Małyszomania Gołotomania a teraz jeśli Kubicomania doprowadzi jak zwykle do degeneracji zawodnika a potem jego fanów do skrajnego rozczarowania. To media głównie telewizja odbierają sukces zawodników przeceniają ich mozliwości zbieraja kase za reklamy a potem szybko zwijają interes i tylko kasa dla mediów płynie. Najperw media piszą jak on to się wybił a potem jak on to nisko upadł. Maniactwo sportowe to ciężka choroba nie mówie że powinna być leczona az przez psychiatrów w klinikach ale jakaś porada u psychologa dla cieprpiących na ten rodzaj maniakalno-sportowy powinna być dokonana. Moze przydało by się by ktoś napisał opracowanie naukowe i stworzył jakiś program medyczny wychodzenia z tej choroby a potem jakieś terapie grupowe by się przydały Sportomaniactwo objawia się tym że nie jest się wiernym jednej dyscyplinie sportowej tylko tej w której w danym czasie są odnoszone sukcesy to jest chore taki sposub zachowania się. Odpowiedz Link Zgłoś