haen1950 31.08.06, 21:32 O Gilowskiej wszyscy już zapomnieli? Założenie - wygrywa lustrację. Przyjmą ją Kaczyńskie do rządu, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfhelm jeśli wygra, to upadną założenia tych 31.08.06, 21:35 co bezgranicznie wierzą w zawartość akt esbeckich i swoje publikacje robią tylko w oparciu o nie Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: jeśli wygra, to upadną założenia tych 01.09.06, 01:24 elfhelm napisał: > co bezgranicznie wierzą w zawartość akt esbeckich i swoje publikacje robią > tylko w oparciu o nie Powinna przegrac. Jezeli przegra, bo wyrok oprze sie o zawrtosc akt esbeckich, tym bardziej lutstratrzy zostana osmieszeni. A dotychczasowymi wyrokami ( poza Maleszka ktory sie przyznal ), skazani powinni sie publicznie podetrzec, a nastepnie odeslac je Panu Ptezesowi Kurtyce i Jego Doradcy Doctorowi Dudkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Quiz 31.08.06, 21:36 oczywiście że wtedy pan premier przyjmie, już to ogłosił - nie wiesz?!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Dla mnie jest zupełnie niewiarygodna 31.08.06, 21:37 haen1950 napisał: > O Gilowskiej wszyscy już zapomnieli? Założenie - wygrywa lustrację. > Przyjmą ją Kaczyńskie do rządu, czy nie? chociaż wisi mi to czy była TW czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemnym Re: Quiz 31.08.06, 21:38 wiecie po co ma krasnal brodę? Po chu....a. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Quiz 31.08.06, 21:40 haen1950 napisał: > O Gilowskiej wszyscy już zapomnieli? Założenie - wygrywa lustrację. > Przyjmą ją Kaczyńskie do rządu, czy nie? Sprawa chyba się nieco skomplikowała bo sąd odłozył posiedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Quiz 31.08.06, 21:53 Quiz jest z założeniem. Czy te szlochy Kaczyńskiego były prawdziwe, czy nie? Obstawiam kaczora bardziej perfidnego, niż sie wszystkim wydaje. Bo obserwuję tylko fakty, jak z Macierewiczem. Spławią ją. Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Re: Quiz 31.08.06, 22:17 haen1950 napisał: > Quiz jest z założeniem. Czy te szlochy Kaczyńskiego były prawdziwe, czy nie? > Obstawiam kaczora bardziej perfidnego, niż sie wszystkim wydaje. Bo obserwuję > tylko fakty, jak z Macierewiczem. Spławią ją. Też tak myślę - spławią z wrodzonym (!) wdziękiem ! . . . Jeżeli zdarzenie miało miejsce, dowody z pewnością są zniszczone - prezes (spółki ZOO) Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Moje dywagacje są inne 31.08.06, 22:39 Sąd dzisiaj nie mógł się sam zdecydować, czy winna, czy niewinna. W tej sytuacji należy podejrzewać, że niezależnie od wyroku, jaki zapadnie, któraś ze stron i tak będzie się odwoływać. A w międzyczasie zlikwidują Sąd Lustracyjny, wobec powyższego IPN rozstrzygnie na podstawie posiadanych materiałów. Jak na niekorzyść Gilowskiej, to sprawę wniesie do sądu. Wtedy cała zabawa zacznie się od nowa. Z powodu"zapracowania" polskich sądów, to może ciągnąć się latami. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Moje dywagacje są inne 31.08.06, 22:44 daktylek napisał: > Sąd dzisiaj nie mógł się sam zdecydować, czy winna, czy niewinna. W tej > sytuacji należy podejrzewać, że niezależnie od wyroku, jaki zapadnie, któraś ze > > stron i tak będzie się odwoływać. > A w międzyczasie zlikwidują Sąd Lustracyjny, wobec powyższego IPN rozstrzygnie > na podstawie posiadanych materiałów. Jak na niekorzyść Gilowskiej, to sprawę > wniesie do sądu. Wtedy cała zabawa zacznie się od nowa. Z powodu"zapracowania" > polskich sądów, to może ciągnąć się latami. ******************************* Uniewinnią ją,ale jeden z sędziów złoży zdanie odrębne.Będzie to powodem by się Zyty pozbyć.I wilk syty i owca cała.A kaczkom w to graj. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Moje dywagacje są inne 31.08.06, 22:54 Jak uniewinnią, to Zastępca Rzecznika się odwoła. Sąd Lustracyjny zlikwidują, IPN zdecyduje ... itd :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Never ;))) 31.08.06, 22:41 haen1950 napisał: > O Gilowskiej wszyscy już zapomnieli? Założenie - wygrywa lustrację. > Przyjmą ją Kaczyńskie do rządu, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Quiz..Gilowska OZI ?.. 31.08.06, 23:20 1. podpRezydent wetuje ustawę w p-cie OZI ? 2. nie wetuje ? ad 1 p. Zyta wygrywa? - ma minimalna szansę, przy założeniu że nadpRezydent nie ŁGA. p. Zyta przegrywa? - żadnych szan. ad 2 p. Zyta nie może objąć MF. Sumując P. haen1950, p. Zyta zostaje Na KUL! haen1950 napisał: > O Gilowskiej wszyscy już zapomnieli? Założenie - wygrywa lustrację. > Przyjmą ją Kaczyńskie do rządu, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś