haen1950 01.09.06, 10:08 Dwa razy więcej niż parę lat temu. Szybko idzie Kaczyńskim budowa masowej, ogólnonarodowej partii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariner4 PZPR miał w szczytowym okresie 01.09.06, 10:18 3 miliony członków, co razem z rodzinami dawało całkiem ładną ilość. Zamieszane więc było co najmniej 30% Polaków. Także i rodziców tych, co teraz tak na forum K pryncypianie potepiają komunę. M. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: PZPR miał w szczytowym okresie 01.09.06, 10:40 Jeżeli nawet pewien papcio jest wstydem dla potomnych, więc sadzę, że ci potępiający są gorącymi dwóch wyrazów: socjalizm (solidaryzm) i zamordyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
kapucynka9 Prawda, że było ich ok. 3 miliony. 01.09.06, 10:42 Ale kolaborantów było znacznie więcaj. Każdy kto w czasach komunistycznych rozmno- żył się był kolaborantem gorszym niż TW, bo produkował niewolników dla tego zbrodniczego systemu. No nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Od zwykłego człowieka można wymagać 01.09.06, 10:47 przyzwoitości, ale nie bohaterstwa. To ostatnie nawet nie popłaca, biorąc pod uwagę, jak są traktowani ci, co za swoje przekonania siedzieli w PRLowskich więzieniach. Ludzie mają dzieci, rodziny i taką normalną cechę, że dostosowują sie do panujących warunków. 3 miliony członków PZPR nie oznacza wczle 3 milionów komunistów. M. Odpowiedz Link Zgłoś
kapucynka9 Pewnie, że nie oznacza, ale jakie to ma znaczenie 01.09.06, 10:51 dla oszołomów. Żyłam już w tamtych czasach i nie natrafiłam na komunistę ani na ulicy, ani pośród znanych mi członków KC. Może gdzieś ci komuniści byli, ale bardzo ukryci. O jednym wiem, że uciekł do Albanii. Jak mu tam było na nazwisko ? Może ktoś mi przypomnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Kazimierz Mijal 01.09.06, 12:16 Mówił do Polski z Radio Tirana. Takie bzdury, że aż był niezły ubaw. To był stalinowiec. M. Odpowiedz Link Zgłoś
sierota.po.ud To są sieroty PO Unii Demokratycznej. 01.09.06, 10:37 Dobrze że mamy psychiatrę Balickiego, który otacza nas fachową opieką. Ostatnio Balicki ma kupę roboty z Michnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Jak widać salonik leczy swoje rany psychiczne ... 01.09.06, 10:53 haen1950 napisał: Milion psycholi w Polsce > Dwa razy więcej niż parę lat temu. Szybko idzie Kaczyńskim budowa masowej, > ogólnonarodowej partii. ---> ... spowodowane 16 letnią indoktrynacją. Dopiero zauważyli, że coś z nimi nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Milion psycholi w Polsce 01.09.06, 11:21 haen1950 napisał: > Dwa razy więcej niż parę lat temu. Szybko idzie Kaczyńskim budowa masowej, > ogólnonarodowej partii. =====================Może i więcej, choc nie wszyscy są aktywni na tym forum, nie mniej sa i inne. Pocieszac sie należy chyba tylko tym, ze klony rosną w zastraszającym tempie. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Milion psycholi w Polsce 01.09.06, 11:48 W ostatnich wyborach było tego ponad trzy miliony. Może uda się pobić rekordy PZPRowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Milion psycholi w Polsce 01.09.06, 12:13 PZPR wymieniasz tu nie wiem po co. Mowa o czym innym. Inne czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Milion psycholi w Polsce 01.09.06, 12:27 czasami nie mogę opędzić się od wrażenia, że wielu z nich poddaje się terapii zdrowotnej na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś