Dodaj do ulubionych

Milion psycholi w Polsce

01.09.06, 10:08
Dwa razy więcej niż parę lat temu. Szybko idzie Kaczyńskim budowa masowej,
ogólnonarodowej partii.
Obserwuj wątek
    • reakcjonista1 To sposób odreagowania porażek PO 01.09.06, 10:18

• kapucynka9 Och! Jakiś Ty odkrywczy i mądry !! 01.09.06, 10:31
        .
    • mariner4 PZPR miał w szczytowym okresie 01.09.06, 10:18
      3 miliony członków, co razem z rodzinami dawało całkiem ładną ilość. Zamieszane
      więc było co najmniej 30% Polaków. Także i rodziców tych, co teraz tak na forum
      K pryncypianie potepiają komunę.
      M.
      • haen1950 Re: PZPR miał w szczytowym okresie 01.09.06, 10:40
        Jeżeli nawet pewien papcio jest wstydem dla potomnych, więc sadzę, że ci
        potępiający są gorącymi dwóch wyrazów: socjalizm (solidaryzm) i zamordyzm.
      • kapucynka9 Prawda, że było ich ok. 3 miliony. 01.09.06, 10:42
        Ale kolaborantów było znacznie więcaj. Każdy kto w czasach komunistycznych rozmno-
        żył się był kolaborantem gorszym niż TW, bo produkował niewolników dla tego
        zbrodniczego systemu. No nie ?
        • mariner4 Od zwykłego człowieka można wymagać 01.09.06, 10:47
          przyzwoitości, ale nie bohaterstwa. To ostatnie nawet nie popłaca, biorąc pod
          uwagę, jak są traktowani ci, co za swoje przekonania siedzieli w PRLowskich
          więzieniach.
          Ludzie mają dzieci, rodziny i taką normalną cechę, że dostosowują sie do
          panujących warunków. 3 miliony członków PZPR nie oznacza wczle 3 milionów
          komunistów.
          M.
          • kapucynka9 Pewnie, że nie oznacza, ale jakie to ma znaczenie 01.09.06, 10:51
            dla oszołomów. Żyłam już w tamtych czasach i nie natrafiłam na komunistę ani na
            ulicy, ani pośród znanych mi członków KC. Może gdzieś ci komuniści byli, ale
            bardzo ukryci. O jednym wiem, że uciekł do Albanii. Jak mu tam było na nazwisko ?
            Może ktoś mi przypomnie !
            • mariner4 Kazimierz Mijal 01.09.06, 12:16
              Mówił do Polski z Radio Tirana. Takie bzdury, że aż był niezły ubaw. To był
              stalinowiec.
              M.
    • sierota.po.ud To są sieroty PO Unii Demokratycznej. 01.09.06, 10:37
      Dobrze że mamy psychiatrę Balickiego, który otacza nas fachową opieką. Ostatnio
      Balicki ma kupę roboty z Michnikiem.
    • 1normalnyczlowiek Jak widać salonik leczy swoje rany psychiczne ... 01.09.06, 10:53
      haen1950 napisał: Milion psycholi w Polsce
      > Dwa razy więcej niż parę lat temu. Szybko idzie Kaczyńskim budowa masowej,
      > ogólnonarodowej partii.

---> ... spowodowane 16 letnią indoktrynacją. Dopiero zauważyli, że coś z nimi
      nie tak?
    • joannabarska Re: Milion psycholi w Polsce 01.09.06, 11:21
      haen1950 napisał:

> Dwa razy więcej niż parę lat temu. Szybko idzie Kaczyńskim budowa masowej,
      > ogólnonarodowej partii.
      =====================Może i więcej, choc nie wszyscy są aktywni na tym forum,
      nie mniej sa i inne. Pocieszac sie należy chyba tylko tym, ze klony rosną w
      zastraszającym tempie.
      • haen1950 Re: Milion psycholi w Polsce 01.09.06, 11:48
        W ostatnich wyborach było tego ponad trzy miliony. Może uda się pobić rekordy
        PZPRowskie.
        • joannabarska Re: Milion psycholi w Polsce 01.09.06, 12:13
          PZPR wymieniasz tu nie wiem po co. Mowa o czym innym. Inne czasy.
    • wartburg4 Re: Milion psycholi w Polsce 01.09.06, 12:27
      czasami nie mogę opędzić się od wrażenia, że wielu z nich poddaje się terapii
      zdrowotnej na tym forum...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka