Dodaj do ulubionych

KTO ODPOWIE ZA MAGDALENKE? NIKT

07.03.03, 06:35
weglarczyk.blogspot.com/
Obserwuj wątek
    • Gość: Elvis Re: KTO ODPOWIE ZA MAGDALENKE? NIKT IP: *.po.punkt.pl / 10.0.16.* 07.03.03, 09:49
      Jak to nikt, przecież to Michnik jest winny.
    • Gość: Oszołom z RM Re: KTO ODPOWIE ZA MAGDALENKE? NIKT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.03, 21:17
      Podobnie jak nikt nie odpowiedział za Magdalenkę sprzed 14stu laty...wtedy to
      w tej miejscowości miała miejsce libacja Michnika Kuronia i innych KORowców z
      Millerem Kwachem Oleksym i Urbanem
      • Gość: kpt. Ziobro Oszołom ! To ty nie w SCORPIO ?!!! IP: *.chello.pl 07.03.03, 21:31
        Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> Podobnie jak nikt nie odpowiedział za Magdalenkę sprzed 14stu laty...wtedy
        to
        > w tej miejscowości miała miejsce libacja Michnika Kuronia i innych KORowców
        z
        > Millerem Kwachem Oleksym i Urbanem

To twój ulubiony pedalski klub w Poznaniu !
        • Gość: Oszołom z RM Re: Oszołom ! To ty nie w SCORPIO ?!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 11:33

> To twój ulubiony pedalski klub w Poznaniu !
          - nie mój a gościa który wykorzystując fakt posiadania przeze mnie tegfo samego
          łącza co ja podszywaq się pode mnie wypuszczając na forum rózne skandaliczne
          fałszywki..ja nawet nie woiedziałem ze coś takiego w ogóle istnieje w moim
          mieście... jestem na tropie uzurpatora ale to trochę potrwa ..w końcu z
          neoplusa korzysta w Polsce już 15 tysięcy użytkowników internetu!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka