Gość: Elvis Re: KTO ODPOWIE ZA MAGDALENKE? NIKT IP: *.po.punkt.pl / 10.0.16.* 07.03.03, 09:49 Jak to nikt, przecież to Michnik jest winny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: KTO ODPOWIE ZA MAGDALENKE? NIKT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.03, 21:17 Podobnie jak nikt nie odpowiedział za Magdalenkę sprzed 14stu laty...wtedy to w tej miejscowości miała miejsce libacja Michnika Kuronia i innych KORowców z Millerem Kwachem Oleksym i Urbanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpt. Ziobro Oszołom ! To ty nie w SCORPIO ?!!! IP: *.chello.pl 07.03.03, 21:31 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Podobnie jak nikt nie odpowiedział za Magdalenkę sprzed 14stu laty...wtedy to > w tej miejscowości miała miejsce libacja Michnika Kuronia i innych KORowców z > Millerem Kwachem Oleksym i Urbanem To twój ulubiony pedalski klub w Poznaniu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Oszołom ! To ty nie w SCORPIO ?!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 11:33 > To twój ulubiony pedalski klub w Poznaniu ! - nie mój a gościa który wykorzystując fakt posiadania przeze mnie tegfo samego łącza co ja podszywaq się pode mnie wypuszczając na forum rózne skandaliczne fałszywki..ja nawet nie woiedziałem ze coś takiego w ogóle istnieje w moim mieście... jestem na tropie uzurpatora ale to trochę potrwa ..w końcu z neoplusa korzysta w Polsce już 15 tysięcy użytkowników internetu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś