haen1950 14.09.06, 19:29 Będzie, oj będzie. Zwłaszcza z tymi SKOKami. W życiu nie przypuszczałem, że pisiorki tak szybko doznają takiego upadku. Ich bezczelność i arogancja jednak wywierały wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzimbim Re: Ale pyskówka - Zawisza u Moniki 14.09.06, 19:34 Ale dobrze byłoby aby inne partie zauwazyły zbliżające się i to w jakim stylu, zejście ze sceny PiS- ugrupowania liczącego zaledwie 15 tys.członków,ale bohaterów róznych afer i przekłamań jest sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Ale pyskówka - Zawisza u Moniki 14.09.06, 19:38 Gdybym trzymał kasę w SKOKach to jutro od świtu stałbym w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
syndyk.iv.rp Re: Ale pyskówka - Zawisza u Moniki 14.09.06, 19:39 haen1950 napisał: > Gdybym trzymał kasę w SKOKach to jutro od świtu stałbym w kolejce. :) Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Ale pyskówka - Zawisza u Moniki 14.09.06, 19:49 bredzisz jak kiedys tusk Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Ale pyskówka - Zawisza u Moniki 14.09.06, 19:52 potodno napisał: > bredzisz Kolega potodno trzyma tam oszczędności? Oj niedobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Potodno, nie osmieszaj sie 14.09.06, 20:31 Komuch Jasinski, Lepper i cala czerwona chamoobrona nie przeszkadzaja Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Po raz kolejny okazuje się... 14.09.06, 19:37 ...że PiS ma co prawda niezwykle krótką ławkę fachowców, ale za to niezwykle długą ławkę bulterierów. Doskonała selekcja Panie Kaczyński. BRAWO!! Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Po raz kolejny okazuje się... 14.09.06, 19:54 Jarek stanowczo popełnił błąd, eksploatując Kurskiego aż do założenia gorsetu. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot "Zderzaków" to on ma nawet kilku 14.09.06, 20:07 Poradzi sobie Odpowiedz Link Zgłoś
adam228 Re: "Zderzaków" to on ma nawet kilku 14.09.06, 20:22 Zawisza znokautował Olejnik....PIS jest dobry. Jesienią wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: "Zderzaków" to on ma nawet kilku 14.09.06, 20:24 adam228 napisał: > Zawisza znokautował Olejnik.... EEEEEtam, od razu znokautowal... To po prostu byla zywa gestykulacja i w kazdym sadzie wygra Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Ale pyskówka - Zawisza u Moniki 14.09.06, 20:23 nie mam tvn, czyżbym wiele stracił ? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Ale pyskówka - Zawisza u Moniki 14.09.06, 20:27 Jesli lubisz oglądac gestykulujace malpy,to wiele. jesli merotyryczne teksty ,to nie wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Ale pyskówka - Zawisza u Moniki 14.09.06, 20:27 www.tvn24.pl/# Tylko audio, ale to wystarcza :o) Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Juz sie poswięcę i przeproszę 14.09.06, 20:42 Jako jedna z lublinianek przepraszam internautów chociaz za to, ze zarówno pp. Kruk i Zawisza pochodzą z Lublina. Ale nie ja tę dwójke wychowywałam... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Pani Joanno, nie Pani wina, że Lubelską Ziemię pan 14.09.06, 21:04 Boh takem czemś znawoził!:) joannabarska napisała: > Jako jedna z lublinianek przepraszam internautów chociaz za to, ze zarówno pp. > Kruk i Zawisza pochodzą z Lublina. Ale nie ja tę dwójke wychowywałam... Odpowiedz Link Zgłoś
wirwieder Do psa_na_czarnych 14.09.06, 20:58 Kochany piesku (nie tylko chyba na czarnych) tam nie moge znalezc, moze bylo na zywo to "spotkanie' z Zawisza? Przegapilem. Nie wiesz, czy caly tekst jest albo bedzie jutro nawet slownie? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Monika Olejnik 14.09.06, 21:07 Czy Monika Olejnik potrafi choć z odrobiną klasy dogryźć nielubianemu przez siebie rozmówcy, czy zawsze musi się wykładać tak, że aż przykro patrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Monika Olejnik 14.09.06, 21:11 Ja do dzisiaj pamiętam Monikę, jak dopadła Kwaśniewskiego z jego magisterium. Ale to dzisiaj chyba było lepsze. Dobrze, że mu po mordzie nie dała. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Monika Olejnik 14.09.06, 21:15 haen1950 napisał: > Ja do dzisiaj pamiętam Monikę, jak dopadła Kwaśniewskiego z jego magisterium. > Ale to dzisiaj chyba było lepsze. Dobrze, że mu po mordzie nie dała. Nie chciała sie w gownie babrac. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Monika Olejnik 14.09.06, 21:15 haen1950 napisał: > Ja do dzisiaj pamiętam Monikę, jak dopadła Kwaśniewskiego z jego magisterium. > Ale to dzisiaj chyba było lepsze. Dobrze, że mu po mordzie nie dała. A dlaczego ona tak się spina i próbuje dogryzać, gdy ktoś nie chce powiedzieć tego, co ona chce by powiedział? Czy nie łatwiej byłoby by jej nie tylko pytać, ale i od razu odpowiadać? Mniej nerwów, a jaka satysfakcja przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Monika Olejnik 14.09.06, 21:24 To jedyna baba z prawdziwymi jajami. Potrafi się wsciec na zimno, jak chce kogoś dopaść. Zwłaszcza cynicznych chamów. Zobacz, że np bardzo szanuje kaczorków. Nie lubi, ale szanuje. Odpowiedz Link Zgłoś