mariner4 15.09.06, 16:58 W TVP pokazali, jak JP2 witał się serdecznie z Gierkiem podczas 1 wizyty w kraju. Czy to nie podejrzane? Gdyby kogoś z opozycji zfotografowali w takiej scenie z Gierkiem, to dopiero PiSiory miały by uzywanie! M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bu2m Re: Zlustrować JP2 15.09.06, 17:23 Ja kiedyś widziałem jak Jaruzelskiemu rękę podał. Tego nie powinni tak zostawić. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: Zlustrować JP2 15.09.06, 17:26 bu2m napisał: > Ja kiedyś widziałem jak Jaruzelskiemu rękę podał. Tego nie powinni tak zostawić I Jolce Kwaśniewskiej dał różaniec. I krytykował Ojca Dyrektora. Podpadł zarówno za czasów PRL jak i IIIRP. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 No i o czym w tym papamobile rozmawiali????? 15.09.06, 17:36 A prokurator Ziobro milczy? M. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Zlustrować JP2 15.09.06, 17:58 monopol napisał: > bu2m napisał: > > > Ja kiedyś widziałem jak Jaruzelskiemu rękę podał. Tego nie powinni tak zo > stawić > > I Jolce Kwaśniewskiej dał różaniec. > I krytykował Ojca Dyrektora. > Podpadł zarówno za czasów PRL jak i IIIRP. I Kwasniewskim dal sie przejechac papamobile, a Krzaklewskim nie. Dossier rosnie, atmosfera sie zageszcza ! Odpowiedz Link Zgłoś
1_gb_miejsca_na_twoje_maile Re: Zlustrować JP2 15.09.06, 17:23 Nie zdziwie sie, jesli do tego tez dojdzie. Niestety, to co dzis sie wydaje sarkastycznym zartem, w tym kraju przestalo byc nierealne. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Władysław Sikorski,witał sie ze Stalinem 15.09.06, 17:27 nawet sie usmiechał w rozmowie z tym zbrodnarzem, Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Władysław Sikorski,witał sie ze Stalinem 15.09.06, 17:31 > nawet sie usmiechał w rozmowie z tym zbrodnarzem, Zlustrować! Zlustrować wszystkich Sikorskich! Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Władysław Sikorski,witał sie ze Stalinem 15.09.06, 17:57 radek jest zlustrowany koło jego domu w Bydgoszczy wisi napis strefa zdekomunizowana Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Zlustrować JP2 15.09.06, 18:01 I za komuny i za ich zgodą biskupem został.A do Rzymu i nie tylko latał bez problemu.Innym paszportow nie dawali, o nie! Bez lustracji ani rusz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Re: Zlustrować JP2 15.09.06, 19:51 wanda43 napisała: > I za komuny i za ich zgodą biskupem został.A do Rzymu i nie tylko latał bez > problemu.Innym paszportow nie dawali, o nie! > Bez lustracji ani rusz!!! ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś