idiotyzmy-kacze 24.09.06, 21:17 Zwolennicy kartofli, przerażeni już tym, że przez kłótliwość ich idola rozpadła się koalicja wpadli w prawdziwą panikę na wieść o demonstracji PO. Niektóre posty ocierają się wręcz o groteskę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ukos I jeszcze to hasło "Karmcie kaczki"... 24.09.06, 21:19 Przecież już bardziej spasione nie mogą chyba być! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg słyszałem już dwie kontry na to hasło 24.09.06, 21:59 'Kaczory zabezpieczają się na wypadek pójścia na śmietnik historii..' 'Nie dokarmiac,odciąć kaczory od koryta' A. Odpowiedz Link Zgłoś
latryna.latryna Ciii..Pan prezes probuje być wyluzowany i dowcipny 24.09.06, 22:49 Idzie mu to kulawo, ale trzeba raczej chuchać i dmuchać - a nie od razu zniechęcać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
galba.galba Re: trzeba raczej chuchać i dmuchać 27.09.06, 05:49 Dziś z pewnością niejeden chętnie dmuchnie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman No to ilu będzie was tam będzie? 24.09.06, 21:21 Kameratimów nie liczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: No to ilu będzie was tam będzie? 24.09.06, 22:09 najwyraźniej wystarczająco dużo żeby PiSuarom zaczęły trząść się ręce Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman Re: No to ilu będzie was tam będzie? 24.09.06, 22:13 idiotyzmy-kacze napisał: > najwyraźniej wystarczająco dużo żeby PiSuarom zaczęły trząść się ręce > A więc ilu? Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: No to ilu będzie was tam będzie? 24.09.06, 22:19 nie jestem wróżką Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Tak dużo wyjdzie popierających oszustów? 24.09.06, 23:16 idiotyzmy-kacze napisał: > najwyraźniej wystarczająco dużo żeby PiSuarom zaczęły trząść się ręce ---> To Wasze rozbiegane oczka a nie "trzęsące się ręce". Prędzej, zacierają ręce, bo zobaczą wreszcie oficjalnie razem tych , którzy ręka w rękę okradali obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: No to ilu będzie was tam będzie? 24.09.06, 22:46 eric_theodore_cartman napisał: > Kameratimów nie liczcie. ************************** Nie musi być demonstracji.Efekt paniki został już osiągnięty.Jak wiadomo na złodzieju czapka gore(karakułowa). Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: No to ilu będzie was tam będzie? 24.09.06, 22:48 alistair-p napisał: > Jak wiadomo na > złodzieju czapka gore(karakułowa). > z kaczym piórem A. Odpowiedz Link Zgłoś
przekumaty.gosc He he- to groteska, nie panika. 24.09.06, 21:42 Śmieszne, że platfuski szukają ulicznych doznań. To nie to samo , co klikanie przed monitorem . A przecież nie ma większych lamusów niż peowcy. Strach się bać takiej manify :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofzchojnic Re: Panika w kaczniku 24.09.06, 21:52 Panika, bo widac ze na skutek Jarka K., Edgara, Zawiszy i paru innych, zbliza sie ich koniec. A ludzie sie upomna niedlugo o 3 miliony mieszkan, sluzbe zdrowia jak ze szpitala w "Lesnej Gorze" i inne wciskane do glow brednie Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Aż mnie to dziwi 24.09.06, 22:09 Przecież Zjednoczone Oddziały Dorna i Wassermana powinny sobie poradzić w każdym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Aż mnie to dziwi 24.09.06, 22:48 Tylko patrzeć jak Wassermann i Dorn zaczną lubić PO i wypną sie na PiS i całą tą lewicowa jaczejkę. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Rozpad PiS? Na to chyba za wcześnie :] 24.09.06, 22:57 a kiedy? jak nie będzie większości i widmo klęski zajrzy im w oczy, to może się posypać Wcześniejsze wybory nie takie pewne A. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Rozpad PiS? Na to chyba za wcześnie :] 24.09.06, 23:00 Jeszcze nie. Porażka z uzyskaniem większości mogłaby powalić PiS. Ale niekoniecznie. Tak naprawdę to trzeba poczekać na przegrane wybory lub wyraźny spadek poparcia w społeczeństwie Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Rozpad PiS? Na to chyba za wcześnie :] 24.09.06, 23:07 w takim razie PO skłąda wniosek o skrócenie kadencji licząc na to ,że nie przejdzie? (domyslam się ,że POwcy mogą miec inny pogląd, chodzi mi o to jak to Ty widzisz) A. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Rozpad PiS? Na to chyba za wcześnie :] 24.09.06, 23:20 andrzejg napisał: > w takim razie PO skłąda wniosek o skrócenie kadencji licząc na to ,że nie przej > dzie? > (domyslam się ,że POwcy mogą miec inny pogląd, chodzi mi o to jak to Ty widzisz A co robi każda opozycja gdy partia rządząca jest w dużym kryzysie? Składa wniosek o skrócenie kadencji. Nie powiedzie się? Nigdy nie wiadomo :] Odpowiedz Link Zgłoś
banfield Bo na razie pieprzą wszystko , teraz będzie 24.09.06, 23:05 PO-śmie-wis-ko :) Normalnie żałostka z tej Platformy, a kiedyś dobrze się zapowiadała. Ale coż , człowiek-porażka l e a d e r e m. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Narazie pośmiewisko jest z PiSu 24.09.06, 23:06 Żenada jedna wielka Odpowiedz Link Zgłoś
banfield Re: Narazie pośmiewisko jest z PiSu 24.09.06, 23:14 Jasne. 1- mało 2- mało 3 nokaut wystarczy ? A może pasuje wam wirtualny prezydent Tusk, wirtualny premier z Krakowa i przyszłe wirtualne zwycięstwo w sondażach ? Nic nie boli tak jak życie :) Moja rada dla Jarka, zróbmy te wybory jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Zobaczymy ile wytrzyma społeczeństwo 24.09.06, 23:18 tego żenującego spektaklu. SLD też miał na początku rządzenia niezłe wyniki. A skończył na śmietniku historii Tam też skończy PiS Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Narazie pośmiewisko jest z PiSu 24.09.06, 23:19 Na człowieka który włazi w szambo są dwa sposoby: 1.Ciągnąć za koszulę żeby nie wpadł.Sposób męczący. 2.Kopnąć w kuper żeby wpadł jak najszybciej.Sposób mało męczący. Jeśli idzie o PiS teraz stosowany jest sposób nr1,ale myślę że się znudzi i nr 2 wejdzie w życie. Odpowiedz Link Zgłoś
em_kr Brakuje im do 231 jeszcze 28 posłów !!! 24.09.06, 23:17 Ma PiS kłopot i to nie mały, a w sondażach poparcie leci na łab na szyję. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Od dzisiejszej nocy PiSowcy już nie będą 27.09.06, 02:34 spokojnie spać. Czas zapłaty się zbliża. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkaczory_biss_brothers Re: Panika w kaczniku 27.09.06, 05:54 Jeszcze nie wygraliscie. Odpowiedz Link Zgłoś