entefuhrer 25.09.06, 15:06 Pan Marszałek dopatrzył się - już po roku! - nieprawidłowości w regulaminie klubu parlamentarnego Samoobrony... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praaya Re: Marek Jurek - szachista korespondencyjny ;-) 25.09.06, 15:15 entefuhrer napisał: > Pan Marszałek dopatrzył się - już po roku! - nieprawidłowości w regulaminie > klubu parlamentarnego Samoobrony... > > ;-) > Ale jako tolerancyjny i rozumiający potrzeby małych chłopców ojciec nie zwrócił im na to uwagi bo nie chciał ich stresować i odciagac od pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Marek Jurek - szachista korespondencyjny ;-) 25.09.06, 15:24 Fakt. Jak tak dalej pójdzie, to Jurek nie zostanie świętym. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Marek Jurek - szachista korespondencyjny ;-) 25.09.06, 15:25 bu2m napisał: > Fakt. Jak tak dalej pójdzie, to Jurek nie zostanie świętym. Pojecie do Pinocheta, Pinochet go rozgrzeszy. > Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Re: Pojedzie do Pinocheta 25.09.06, 16:24 Oj, to się musi pospieszyć! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Pojedzie do Pinocheta 25.09.06, 16:29 entefuhrer napisał: > Oj, to się musi pospieszyć! ;) Na pogrzeb zawsze zdąży. Zawiezie mu chryzantemy złociste. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Zawiezie mu chryzantemy złociste 28.09.06, 22:05 durni napisał: > To my też jedziemy ! przebrani za chryzantemy Odpowiedz Link Zgłoś
montenegra Re: Zawiezie mu chryzantemy złociste 28.09.06, 22:57 ja się dołaczę "światelko" zawiozę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Zawiezie mu chryzantemy złociste 28.09.06, 23:07 montenegra napisała: > ja się dołaczę "światelko" zawiozę:-))) Ciekawe czy Kaminski i Jurek potrafią śpiewać Barkę po hiszpańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
montenegra Re: Zawiezie mu chryzantemy złociste 28.09.06, 23:10 eee tam tekstu znać nie muszą (w Pisie to nieobowiązkowe) a i melodię się do posłow "dostroi":D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Zawiezie mu chryzantemy złociste 28.09.06, 23:16 montenegra napisała: > eee tam tekstu znać nie muszą (w Pisie to nieobowiązkowe) a i melodię się do > posłow "dostroi":D:D:D Ku chwale IV RzeczYpospolitej! Odpowiedz Link Zgłoś
durni Re: czy potrafią śpiewać Barkę 29.09.06, 01:00 "O, Panie (Prezesie), to Ty na mnie spojrzałeś, Twe usta dziś wyrzekły me imię..." ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: czy potrafią śpiewać Barkę 29.09.06, 01:04 durni napisał: > "O, Panie (Prezesie), to Ty na mnie spojrzałeś, Twe usta dziś wyrzekły me imię. > .." > > ;-D a Kamiński na to: Jestem ubogim europosłeeeem, Moim skarbem są ręce gotoweeeee Do pracy z Tobą o mój Augustooooooo I czyste serceeeee Ty, potrzebujesz mych dłoniiiii, Mego serca młodego zapałeeeeem Mych kropli potu i samotnooooości. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Nie lubię Jurka ale trochę go rozumiem 25.09.06, 15:33 Je zeli z regulaminu jakiegoś ciała zbiorowego wynika, ze nie mozna z niego wystąpić - to przyznam się, że mnie też nie mieściłoby sie to w głowie. Podobnie jak nie mieściło mi sie w głowie, ze mozna proponować takie oszustwo w majestacie prawa jak "pomysł" zmiany ordynacji wyborcze PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Tu nie chodzi o regulamin - tu chodzi o... 25.09.06, 16:54 ...refleks ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
syndyk.iv.rp Re: Marek Jurek - szachista korespondencyjny ;-) 25.09.06, 15:36 entefuhrer napisał: > Pan Marszałek dopatrzył się - już po roku! - nieprawidłowości w regulaminie > klubu parlamentarnego Samoobrony... Dozna szoku, kiedy dowie sie, ze Lepper byl karany. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Marek Jurek - szachista korespondencyjny ;-) 25.09.06, 15:39 entefuhrer napisał: > Pan Marszałek dopatrzył się - już po roku! - nieprawidłowości w regulaminie > klubu parlamentarnego Samoobrony... > > ;-) Co ciekawe, rok temu własnoręcznym podpisem go akceptował. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: Marek Jurek - szachista korespondencyjny ;-) 25.09.06, 15:41 > Co ciekawe, rok temu własnoręcznym podpisem go akceptował. ;) > > S. może tego dnia był trochę niedysponowany? Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Marek Jurek - szachista korespondencyjny ;-) 25.09.06, 22:47 kunce napisała: > > Co ciekawe, rok temu własnoręcznym podpisem go akceptował. ;) > > > > S. > > może tego dnia był trochę niedysponowany? wyjątkowo rozmodlony Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Re: rozmodlony czy niedysponowany ? 26.09.06, 00:39 A co za różnica ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg jakaś epidemie panuje w tym Sejmie 26.09.06, 13:23 co troche sie dowiadujemy,ze ktos cos podpisał tego nie czytając ba! w Sejmie.W Kncelarii Prezydenta też A. Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: ktos cos podpisał nie czytając 27.09.06, 04:42 Im wystarcza wiara, że przeczytał to ktoś starszy stopniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
szop-papracz Re: Marek Jurek - szachista korespondencyjny ;-) 25.09.06, 15:53 snajper55 napisał: > > Co ciekawe, rok temu własnoręcznym podpisem go akceptował. ;) > > S. <<<<<<<<<<<<, Straz Marszalkowska kartke mu zaslonila, to rosle w barach chlopaki sa... Odpowiedz Link Zgłoś
durni Re: Straz Marszalkowska kartke mu zaslonila 02.10.06, 22:27 "Taka jest moja wersja i będę się jej trzymał" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pulchna.lapka.w.pulpit Re: własnoręcznym podpisem go akceptował 25.09.06, 21:07 A może to tylko faksymile?... (jeśli udałoby się wrobić w to Jarucką to znowu winne bedzie PO) (chociaż...pewnie i tak będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Marek Jurek to .... . 25.09.06, 21:10 ....... .... ................. ...... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Re: Marek Jurek to .....! 25.09.06, 22:21 Nooo, mocno powiedziane! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Witamy w ekipie także pana pRezydenta - już... 24.10.06, 10:16 ...po sześciu latach przypomniał sobie o naciskach ;) Odpowiedz Link Zgłoś