zbigniew.stonoga 26.09.06, 23:01 Pewnie nie tylko ja. I tak sobie myślę: ciekawe co na to Kataryna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alina1 Re: Oglądam TERAZ MY 26.09.06, 23:06 Ja też i jestem w szoku. Nie moge uwierzyć, że to się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Oglądam TERAZ MY 26.09.06, 23:06 Jutro ok. południa pełne nagranie (ok. półtorej godziny) na www.terazmy.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: Oglądam TERAZ MY 26.09.06, 23:15 Boże, Targowica... to jakiś koszmarny sen. niech mnie ktoś obudzi... Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Oglądam TERAZ MY 26.09.06, 23:23 zbigniew.stonoga napisał: > Pewnie nie tylko ja. I tak sobie myślę: ciekawe co na to Kataryna... Jeszcze ciekawsze co na to wszystko Weszpolski Romek. Czy jego afekt do Jarosława wytrzyma taką próbę? Odpowiedz Link Zgłoś
cyber.wernyhora Taśmy Renaty - nowy termin polskiej polityki 26.09.06, 23:30 Cyber-lirnik zobaczył w TVN tę audycje, o której pisali niektórzy forumowicze i teraz tylko cyber-lira gra krótko. Jak się zachowa kierownictwo PiS? A do polskiej polityki wejdzie termin "Taśmy Renaty". Czy są gdzieś granice "odnowy moralnej" w IV RP? Odpowiedz Link Zgłoś