wannassermann Antek policmajster: wszystkich pod sciane. 27.09.06, 00:27 wszystkich, ktorzy nie podpisza lojalki z PiS - pod sciane i trrrach! Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Antek zrób niespodziankę chłopakom z WSI i ra 27.09.06, 00:28 artsg napisał: > za mordę i na ulicę. Żarty, żartami. Parę razy ci przywaliłem, ale nadal nie wierzę, żebyś był tak głupi, zeby widzieć tu jakąś robotę WSI. Jesteś pisdackim aktywistą? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Od brudnej roboty mają zawsze tych samych 27.09.06, 00:31 antykagan napisał: > Żarty, żartami. Parę razy ci przywaliłem, ale nadal nie wierzę, żebyś był tak > głupi, zeby widzieć tu jakąś robotę WSI. Jesteś pisdackim aktywistą? ---> Dziwne, że Tusk dzisiaj w nocy jeszcze nie w piżamce - czuł, że coś się wydarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
wannassermann Od brudnej roboty Lipinski? 27.09.06, 00:33 a myslalem ze to domena Kurskiego i Zawiszy. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Od brudnej roboty Lipinski? 27.09.06, 00:37 wannassermann napisała: > a myslalem ze to domena Kurskiego i Zawiszy. ---> Lipiński jest uważany za dobrego negocjatora (kiedyś negocjował ze Schetyną).Dlatego jego wybrano na rozmowy z Renatką. Jest też możliwe, że wiedział o nagraniach. Odpowiedz Link Zgłoś
lesio.kaczorek Lipinski wiedzial tak jak Rywin 27.09.06, 00:50 Ale Adas ma poparcie Premiera, Prezydenta, Ministra Sprawiedliwosci i Prokuratora Generalnego. Z taka ekipa za plecami korupcja jest latwiejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Antek zrób niespodziankę chłopakom z WSI i ra 27.09.06, 00:33 antykagan napisał: > artsg napisał: > > > za mordę i na ulicę. > > > Żarty, żartami. Parę razy ci przywaliłem, ale nadal nie wierzę, żebyś był tak > głupi, zeby widzieć tu jakąś robotę WSI. Jesteś pisdackim aktywistą? Nie ośmieszaj się z tym "przywalaniem" Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Antek im taka niespodzianke szykuje 27.09.06, 00:49 ze Bialorus nie pomiesci wszystkich uchodzcow:) Odpowiedz Link Zgłoś