Dodaj do ulubionych

Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia

• robi101 Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 10:15
      Brawo PIS, zdelegalizować PO i Samoobronę
      • koloratura1 Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 13:43
        robi101 napisał:

> Brawo PIS, zdelegalizować PO i Samoobronę

I SLD, i PSL, i nawet LPR, choć oni grzeczni... Wszystko, oprócz PiS.
        Wtedy zwycięstwo tych ostatnich w wyborach będzie pewne i stuprocentowe.
    • sympatyk10 Re: komuchy akceptują tylko antyrządowe manifesta 01.10.06, 10:16
      OOO odezwali sie tez "maksymalisci" ze Der Scharze Korps.
    • soko51 Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 10:16
      Trzeba tam iść.Trzeba zabrać jajka.Mogą być kacze
    • rusham Gdańsk: PiS organizuje wiec zaparcia 01.10.06, 10:18
      Politycy potrzebują wiatru z dupy w żagle i zachęty. Czekamy na wiatr z dupy
      ojca tzw.dyrektora. z poważaniem-jacek kurski
      jam jest szmata nad szmaty i podnóżek kaczora!
    • maureen2 Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 10:18
      czy po tym wiecu będą rozmowy przy okrągłym stole ?
      • koloratura1 Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 13:47
        maureen2 napisała:

> czy po tym wiecu będą rozmowy przy okrągłym stole ?

Coś TY?! Po co?
        Skoro naród z partią, to po co jakieś rozmowy? Niby - z kim?
        Bo z Giertychem to sobie mogą pogadać prywatnie, w cztery - sześć oczu.
    • aleksandra991 Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 10:18
      Agonalne podrygi...
    • piotrus508 Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 10:19
      Przybycie na wiec jest spontaniczne i nieobwiazkowe;-) Na koniec aktywisci PiS
      sprawdza obecnosc a nieonecnosci moze przyczynic sie do dalszych awansow. Tak
      juz bylo:-)
    • matadeusz S_O_N_D_A_Ż 01.10.06, 10:20
      www.1001-votes.com/vote/voteres.php?idv=36434&lg=en
      • amanasunta53 Re: S_O_N_D_A_Ż 01.10.06, 10:36
        matadeusz napisał:

> www.1001-votes.com/vote/voteres.php?idv=36434&lg=en

Napiszcie ,że PO ma 99,9% poparcia i ,że na wybory pójdzie 100%
        elektorów...,,brandembuskich''.Rosjanie pieknie okreslają taki etap ,w który
        wkroczyłeś:
        ,,Kak imierać tak z muzikoj''.Można i z cyrkiem,też wesoło.
    • stf Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 10:20
      Czy ktoś może mi wytłumaczyć co to jest ta cholerna "Polska solidarna"? Ja mam
      wrażenie, że chodzi o Polskę w której mała grupa ludzi, którym się chce ma
      łożyć na dużą grupe ludzi, którym się nie chce a którym PiS wmawia że się
      należy. Taką Polskę to można sobie...
      • amanasunta53 Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 10:28
        stf napisał:

> Czy ktoś może mi wytłumaczyć co to jest ta cholerna "Polska solidarna"? Ja mam
        > wrażenie, że chodzi o Polskę w której mała grupa ludzi, którym się chce ma
        > łożyć na dużą grupe ludzi, którym się nie chce a którym PiS wmawia że się
        > należy. Taką Polskę to można sobie...

Czego się chce ,,małej grupie ludzi''?Kupcie sobie po browcu i zrobcie sobie
        dobrze.Coraz trudniej się kradnie ,macie powody do zadumy przy tym browarze.
        • stf Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 10:38
          Jak to czego się chce małej grupie? Pracować, uczyć się i uczciwie płacić
          podatki. Połowa ludzi w wieku produkcyjnym nie pracuje. Rolnicy nie płącą
          podatków otrzymując olbrzymie dotacje (KRUS) i transfery pieniężne (UE) mają
          udział 3% w PKB. Do tego górnicy, hutnicy, kolejarze, służba zdrowia,
          nauczyciele, rozdęta administracja państwowa, emeryci, renciści - wszyscy
          potrzebują. Mam zasadnicze pytanie KTO ma się na te wydatki zrzucić do budżetu?
          • iedsupo Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 11:57
            Też mam wrażenie, że tzw "Plan Polski Solidarnej" polega na tym, że łajzy i
            nieroby - w zamian za głosy oddane na PiS - będą miały zapewnione dostatnie
            życie z pieniędzy ciężko pracującej mniejszości. W tym przekonaniu utwierdza
            mnie postawa forumowych piewców porcelitu, których nie stać na rzeczową dyskusję
            w tej materii - jedyne co potrafią, to rżnąć głupa i popisywać się swoim
            knajackim "poczuciem humoru". Znak to, że trafnie odgadujemy prawdziwe intencje
            tej kliki, skoro nie pozostaje im nic innego, jak pójście w zaparte i rzucanie
            obelg.
          • koloratura1 Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 13:54
            stf napisał:

> Jak to czego się chce małej grupie? Pracować, uczyć się i uczciwie płacić
            > podatki. Połowa ludzi w wieku produkcyjnym nie pracuje. Rolnicy nie płącą
            > podatków otrzymując olbrzymie dotacje (KRUS) i transfery pieniężne (UE) mają
            > udział 3% w PKB. Do tego górnicy, hutnicy, kolejarze, służba zdrowia,
            > nauczyciele, rozdęta administracja państwowa, emeryci, renciści - wszyscy
            > potrzebują. Mam zasadnicze pytanie KTO ma się na te wydatki zrzucić do budżetu?

Jak to - kto? - Ci, których na to stać, oczywiście.
            Przecież to POLSKA S O L I D A R N A, nie wiedziałeś?
            >
      • pulsar12 Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 10:31
        stf napisał:
        > chodzi o Polskę w której mała grupa ludzi, którym się chce ma
        > należy. Taką Polskę to można sobie...

Gratuluję, to klarowna definicja "Polski solidarnej". Ale żeby to zaskoczyło,
        potrzebna jest socjotechnika, która trwa od kilku miesięcy...
        • stf Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 10:58
          Najbardziej irytuje mnie krótkwzroczność w zasadzie każdej władzy (od wyborów
          do wyborów). Każda władza kradnie i trzeba to zaakceptować - takie są uroki
          władzy i pindolenie o moralności władzy jest czystą hipokryzją niezależnie od
          opcji politycznej, która to głosi. Ale żeby kraj był silny trzeba dbać o tych
          którzy o tej sile będą stanowić. A są to ludzie którzy płacą dużo podatków -
          czyli ci którzy pracują i wydają. To są ci którzy umożliwiają tym pierwszym
          zarabiać - czyli pracodawcy. To są ludzie którzy tworzą - czyli nauka. Trzeba
          im przynajmniej nie przeszkadzać. Jak oni będą mieli dobrze i będzie ich dużo
          to i całej reszcie będzie lepiej (w przeciwnym przypadku nie bardzo wiem kto ma
          zbudować narodową potęgę i w jaki sposób). Będzie i na budżetówkę i na armię i
          na rencistów i emerytów. Trzeba poprostu głośno powiedzieć, że w każdym kraju
          są tacy co mają lepiej i tacy co mają mniej. W Polsce natomiast wszystkim się
          wmawia, że ci co mają mniej, że tym co się nie udało, że są niewinni bo to
          układ do tego doprowadził. Więc zamiast mówić im, żeby się wzięli do roboty,
          wykazali trochę inicjatywy to wskazuję się winnych ich niepowodzeń czyli "nasze
          sukcesy byłyby większe gdyby nie wasze niedociągnięcia".
      • koloratura1 Dokładnie tak! 01.10.06, 13:52
        stf napisał:

> Czy ktoś może mi wytłumaczyć co to jest ta cholerna "Polska solidarna"? Ja mam
        > wrażenie, że chodzi o Polskę w której mała grupa ludzi, którym się chce ma
        > należy.

Znakomicie to ująłeś, choć nieco, hmm... lapidarnie.

> Taką Polskę to można sobie...

Nikt Ciebie nie pyta co Ty o tym sądzisz!
    • przemjod __Naród z tow. Jarosławem... 01.10.06, 10:23
      Tow. Jarosław przodownikiem walki klasowej z wykształciuchami i łże-elitami.
      Prowadź, towarzyszu, Naród Polski ku jaśniejszej przyszłości.
      • jimmyjazz Popieramy politykę pod przewodnictwem I sekretarza 01.10.06, 10:27
        PiS J.KAczyńskiego!!!
        • sympatyk10 Re: Popieramy politykę pod przewodnictwem I sekre 01.10.06, 10:29
          I sekretarz to Brudzinski, dla porzadku... On tez tam bedzie
          • swistak336 Niech żyje partia i rząd! Gomułka się nie umywa. 01.10.06, 10:35
            Widać, że Kaczyńscy otrzymali wykształcenie w czasach głębokiego PRL. Te okrzyki o "układzie" i "szarej sieci" prawie jak o "rewizjonistach z RFN". I do tego spędy partyjne poparcia dla prezesa.

ps. Solidarność zapłaci kolejny raz za mieszanie się do polityki. Związek obrywał za to niejednokrotnie i znó tak sę stanie.
            • wrojoz Re: Niech żyje partia i rząd! Gomułka się nie umy 01.10.06, 12:07
              Bolszewizm u bram.
        • jac200 Re: Popieramy politykę pod przewodnictwem I sekre 01.10.06, 10:36
          TOWARZYSZE !!! pomożecie ???
          • gamon0 Re: Popieramy politykę pod przewodnictwem I sekre 01.10.06, 10:38
            POMOŻEMY!
            Zbiórka pod pomnikiem Lenina. Znak rozpoznawczy: sierp i młot.
            Maszerujemy na stocznię w szyku zorganizowanym, czwórkami.
            Punkt zborny po zamieszkach: tam gdzie zawsze... :)))
      • chloppolski1 Re: __Naród z tow. Jarosławem... 01.10.06, 10:47
        ...zgadzam sie z toba w 100% a nawet i w 101
    • chloppolski1 Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 10:24
      ...masz racje swistak336, tak sie sie narobilo, ze trzeba tak jak 1980 roku za
      Gierka od nowa!
      Wyglada na to, ze duch 1980 nie umarl pomimo ze tacy jak Stefan Michnik,
      Geremek, Balcerowicz mordowali go z kppowsa zawzietoscia przez szesnascie lat.
      Viva 1980 rok!
      • aleksandra991 Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 10:27
        Chłopie, Michnik ma na imię Adam!
        • chloppolski1 Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 10:35
          ...co ty pieprzysz, ja wiem ze ma na imie Stefan!.
          Moze kiedys probowal miec na imie Adam?
    • amanasunta53 Zdaniem mądrali z PO i SLD cała Polska chce 01.10.06, 10:24
      dymisji rządu PiS i czeka na rząd ,,zgody narodowej, fachowców.
      umiarkowanych.proeuropejskich ,nieksenofobicznych...''.Może uświadowmicie
      sobie,ze Polska to nie tylko ,,warszawka'' i ,,krakówek'',osiedla za
      murami,klimatyzowane biurowce, gdzie pracuje sie nad mieleniem papieru.Wy
      jesteście mniejszością,tolerowana.I nie pomoże wam wystawienie ,,chłopskiego''
      przywódcy na I plan.Chłopi też już wiedzą kto to jest Lepper i jego banda.Do
      Stoczni Gdańskiej zakaz wstępu dla zdrajcówe Solidarności i ich
      postkomunistycznych kumpli.
      • logo_kyan Re: Zdaniem mądrali z PO i SLD cała Polska chce 01.10.06, 10:30
        amanasunta53 napisała:

> dymisji rządu PiS i czeka na rząd ,,zgody narodowej, fachowców.
        > umiarkowanych.proeuropejskich ,nieksenofobicznych...''.Może uświadowmicie
        > sobie,ze Polska to nie tylko ,,warszawka'' i ,,krakówek'',osiedla za
        > murami,klimatyzowane biurowce, gdzie pracuje sie nad mieleniem papieru.Wy
        > jesteście mniejszością,tolerowana.I nie pomoże wam wystawienie ,,chłopskiego''
        > przywódcy na I plan.Chłopi też już wiedzą kto to jest Lepper i jego banda.Do
        > Stoczni Gdańskiej zakaz wstępu dla zdrajcówe Solidarności i ich
        > postkomunistycznych kumpli.

100% poparcia !
      • aleksandra991 Re: Zdaniem mądrali z PO i SLD cała Polska chce 01.10.06, 10:32
        Chyba jesteś bardzo młoda(y) i nie masz pojęcia, jak bardzo obecne rządy
        przypominają najgorszy komunistyczny okres naszego kraju! A to, że się mienią
        prawicą- myli niewinnych i młodych. Niestety. Cofnęliśmy sie do lat 50-tych!
        Demokracji nie ma wbrew zapewnieniom rządzących. Bo gdyby była, to nie byłoby
        takich afer jak ta z bezkarną korupcją przydupasów Kaczyńskiego.
        • chloppolski1 Re: Zdaniem mądrali z PO i SLD cała Polska chce 01.10.06, 10:58
          ...wiesz Aleksandra, od kiedy ty piszesz ze dopiero zauwazylas "korupcje" pisu.
          Ty Tej Poteznej Korupcji Balcerowicza Kwasniewskiego Michnika SLD UD to nie
          widzialas?, oczy ci bielmem czy czerwonoscia zaszly?
          • aleksandra991 Re: Zdaniem mądrali z PO i SLD cała Polska chce 01.10.06, 13:10
            Wiesz, synek, to zupełnie co innego. Jeżeli ma się w sztandarze nazwę "Prawo i
            Sprawiedliwość" to się nie robi takich głupot. To, co mogło (bo musiało)
            uchodzić innym, nie godzi się ludziom, którzy udają nieomal świętych i
            nieomylnych. Mnie osobiście to bardzo przeszkadza. A także przeszkadza mi to,
            ze PIS zaczęło dzielić ludzi do tej pory zgodnie walczących o lepsze jutro. Ta
            partia szerzy nieufność i nienawiść do wszystkiego, co nie jest po ich stronie.
            I mnie osobiście trąci to faszyzmem. No, nazwijmy - kaczyzmem, żeby nie było
            zbyt okrutnie. Jedna partia, jeden wódz, jedna religia...
            • chloppolski1 Re: Zdaniem mądrali z PO i SLD cała Polska chce 01.10.06, 15:25
              ...wiesz Aleksandra, az taki synek to nie jestem, ale nich ci bedzie, pozatem
              na moim standarze nie mam wypisane PiS.
              Masz ciekawe spojrzenie na rzeczywistosc, rzeklbym kobiece.
              Dla ciebie liczy sie forma a nie tresc, bo sama przyznajesz ze tamci robili,
              czyli kradli lajdaczyli, korumpowali ile wlazlo i cie to zaledwie troszeczke
              boli, natomiast jak Stefan Michnik rozpetal monstrualna burze wlasciwie o rzecz
              normalna, ale tylko, ze podsluchana i naglosniona to krzyczysz i cierpisz
              wlasciwie o co?, bo nawet jakbysmy uznali to za naganne, jako to ma proporcje
              do tej poteznej zbrodni, popelnionej na narodzie i spoleczenstwie w Polsce nie
              tylko przez ostatnie szesnascie lat ale przez szesciesiat, bo to byla ta sama
              formacja KPP.
              Ten brak rownowagi u ciebie jest razaco widoczny, troche rzeczowego myslenia a
              nie bo "zakochalas" sie w Tusku, czy moze przystojnym Olejniczaku, troszke
              umiaru droga Aleksandro!...
            • r.17.jagucki Re: Zdaniem mądrali z PO i SLD cała Polska chce 02.10.06, 01:52
              aleksandra991 napisała:

> Wiesz, synek, to zupełnie co innego. Jeżeli ma się w sztandarze nazwę "Prawo i
              > Sprawiedliwość" to się nie robi takich głupot. To, co mogło (bo musiało)
              > uchodzić innym, nie godzi się ludziom, którzy udają nieomal świętych i
              > nieomylnych. Mnie osobiście to bardzo przeszkadza. A także przeszkadza mi to,
              > ze PIS zaczęło dzielić ludzi do tej pory zgodnie walczących o lepsze jutro. Ta
              > partia szerzy nieufność i nienawiść do wszystkiego, co nie jest po ich stronie.
              >
              > I mnie osobiście trąci to faszyzmem. No, nazwijmy - kaczyzmem, żeby nie było
              > zbyt okrutnie. Jedna partia, jeden wódz, jedna religia...

i jedno państwo - IV Rzeczpospolita Kaczystanu
          • koloratura1 Re: Zdaniem mądrali z PO i SLD cała Polska chce 01.10.06, 14:12
            chloppolski1 napisał:

> ...wiesz Aleksandra, od kiedy ty piszesz ze dopiero zauwazylas "korupcje" pisu.
            > Ty Tej Poteznej Korupcji Balcerowicza Kwasniewskiego Michnika SLD UD to nie
            > widzialas?, oczy ci bielmem czy czerwonoscia zaszly?

Dlatego, że widziała (ona i wielu innych) korupcję SLD, to SLD padło w wyborach,
            pominmo zupełnie dobrych wyników gospodarczych.

A tu - wystarczył rok, żeby moralizatorzy okazali się równie, albo i bardziej -
            niemoralni...

Polecam Molire'a!
      • koloratura1 Re: Zdaniem mądrali z PO i SLD cała Polska chce 01.10.06, 14:06
        amanasunta53 napisała:

> dymisji rządu PiS i czeka na rząd ,,zgody narodowej, fachowców.
        > umiarkowanych.proeuropejskich ,nieksenofobicznych...''.

Nie, nie cała. Jakieś 75 - 80 procent.

> Do Stoczni Gdańskiej zakaz wstępu dla zdrajcówe Solidarności i ich
        > postkomunistycznych kumpli.

No popatrz, już się przestraszyli, że tych, co sami przyjdą, może być więcej niż
        tych ze zwózki...
      • meller.pl PO i SLD chce przyspieszonych wyborów! 01.10.06, 21:14
        A to o czym piszesz jest domeną PSLu! I nie ma tu wątpliwości, jednak
        zwolennicy PiSu jak zwykle są nie doinformowani!
    • bazyliszek4 Warchołom z szarej sieci mówimy nie! 01.10.06, 10:29
      swistak336 napisał:

> Jak za Gierka! A myślałem, że te czasy już minęły.

niestety - nowy Gierek nawet nie mówi po francusku...

;)
    • mt7 Ostatecznie M A R S Z robotniczy na stolicę 01.10.06, 10:29
      Kto ma dać pieniądze na bankrutujące stocznie? Łże-elity chcą robotników
      pozbawić chleba, a przecież kazdy ma prawo do godnego życia. Obcy kapitał tylko
      czyha, żeby wszystko wykupić i zniszczyć.
      NIe ma szans będzie "PiS WIECZNIE ŻYWY" (Może Braciom K. mauzoleum wystawią i
      pokolenia będą im składać hołd za ratunek.
      Ciekawe jakie miejsce zajmie Pan Kurski.
      • amanasunta53 Re: Ostatecznie M A R S Z robotniczy na stolicę 01.10.06, 10:39
        mt7 napisała:

> Kto ma dać pieniądze na bankrutujące stocznie? Łże-elity chcą robotników
        > pozbawić chleba, a przecież kazdy ma prawo do godnego życia. Obcy kapitał tylko
        >
        > czyha, żeby wszystko wykupić i zniszczyć.
        > NIe ma szans będzie "PiS WIECZNIE ŻYWY" (Może Braciom K. mauzoleum wystawią i
        > pokolenia będą im składać hołd za ratunek.
        > Ciekawe jakie miejsce zajmie Pan Kurski.

Stocznie bankrutują... ?Chyba na Marsie.
        • mt7 Re: Ostatecznie M A R S Z robotniczy na stolicę 01.10.06, 10:47
          Nie bankrutują dzięki pomocy państwa. Co i raz nie mogą skończyć jakiegoś
          zamówienia, bo nie mają zdolności kredytowej. Jest jeszcze majątek w postaci
          gruntów, tym też można przez dłuższy czas się wspierać.
          A poza tym, zbaczasz na manowce, nie o to chodzi.
        • mt7 Re: Ostatecznie M A R S Z robotniczy na stolicę 01.10.06, 10:55
          amanasunta53 napisała:
          > Stocznie bankrutują... ?Chyba na Marsie.
          Cytaty:
          Bruksela stawia stoczniowe ultimatum (2006-08-29)
          Rząd ma trzy dni na wytłumaczenie się z publicznej pomocy dla stoczni w
          Gdańsku, Gdyni i Szczecinie. Jeśli nie zdąży, stoczniom grozi bankructwo.

Stoczniowe święto, a potem pogrzeb? (2006-08-28)
          Rząd planuje uczczenie rocznicy Sierpnia wielkimi uroczystościami w Stoczni
          Gdańskiej, kolebce związku. Zwleka jednak z przygotowaniem programów
          naprawczych zgodnych z unijnymi przepisami, przez co cały przemysł stoczniowy
          może pójść na dno.

Stocznie toną w marazmie (2006-08-07)
          Politycy blokują rozwój stoczni, podczas gdy na świecie kwitnie niespotykana od
          lat koniunktura na statki

Stocznia grozi strajkiem (2006-05-17)
          Trójmiejscy stoczniowcy grożą protestami na ulicach Warszawy. Ich zdaniem
          bierność rządu doprowadzi firmę do bankructwa
      • wrojoz Re: Ostatecznie M A R S Z robotniczy na stolicę 01.10.06, 12:09
        Marcinkiewicz pomoże spacyfikować Warszawiaków.!!
      • koloratura1 Re: Ostatecznie M A R S Z robotniczy na stolicę 01.10.06, 14:15
        mt7 napisała:

> Kto ma dać pieniądze na bankrutujące stocznie?

Może Rydzyk odda trochę tego, co ukradł ze zbiórki na stocznię?
    • prinsik A co do tego ma rydzyk 01.10.06, 10:30
      To ze piss chce sie ratować jak szczur z tonącego okrętu i organizować "święto
      trybuny ludu" to jeszcze potrafię zrozumieć - władzy raz zagarniętej nie oddamy
      nigdy.
      Ale czy cos a´la ksiądz rydzyk zapomina, ze jego jedynym zadaniem jest modlitwa
      i umartwianie, a nie jak gebelsowska tuba nawoływanie oglupialych juz moherów na
      wiece poparcia. To jest cos niewiarygodnego, żeby w demokratycznym kraju, w
      którym z zalożenia powinien być rozdział kościoła od państwa ksiądz zwolywal
      przez kościelne radio ludzi do manifestowania dla radzącej partii.

Panie rydzyk popieprzyło sie panu z państwami religijnie totalitarnymi.
      Zajmij sie wreszcie tym do czego Bóg powołał bo inaczej skończysz jak wszyscy
      wywrotowcy w piekle.
      Przerażająca postać.
      • aleksandra991 Re: A co do tego ma rydzyk 01.10.06, 10:33
        zaiste, przerażająca...
      • pierot6 Kaczyński!.. towarzysze; pomożecie?? 01.10.06, 10:52
        pomożemy!!!.. kłamstwem, oszustwem,..ale pomożemy towrzysz!
        • chloppolski1 Re: Kaczyński!.. towarzysze; pomożecie?? 01.10.06, 11:05
          ...a kto to jest "towrzysz"?
      • lwowiak5 Re: A co do tego ma rydzyk 01.10.06, 11:18
        prinsik,Rydzyka powołał nie Bóg tylko Belzebub.
      • koloratura1 Re: A co do tego ma rydzyk 01.10.06, 14:18
        No, przecież zbierał wpłaty od ludzi na ratowanie stoczni, nieprawdaż?
    • okr2 Jak za najlepszych lat komuny-łza się w oku kręci! 01.10.06, 10:31
      To jest ta koncepcja Kaczynskich - likwidowac zeby przejac i zastapic swoim. Widac komunizm obalali tez tylko po to zeby przejac ich obyczaje i przywileje.
      • chloppolski1 Re: Jak za najlepszych lat komuny-łza się w oku k 01.10.06, 10:40
        ...mi sie tez lza w oku kreci jak widze ze wreszcie polacy nauczyli sie od KPP
        walczyc ich bronia!
        Viva Solidarnosc i Ojciec Rydzyk
        • koloratura1 Re: Jak za najlepszych lat komuny-łza się w oku k 01.10.06, 14:20
          chloppolski1 napisał:

> ...mi sie tez lza w oku kreci jak widze ze wreszcie polacy nauczyli sie od KPP
          > walczyc ich bronia!

To znaczy - jak?
    • r0b0l to będzie zjazd aktywu komunistycznego 01.10.06, 10:32
      spod znaku PIS
      ciekawe czy weszaki-polaki będą maszerować z pochodniami i skandować hasła poparcia
      ......................
      drodzy towarszysze kaczyńscy, wasi zwoolennicy przyjadą w małej liczbie: to wynika z kosztów podróży a tu się zaczyna problem; grupa spoleczna was popierająca jest biedna intelektualnie i materialnie
      • wrojoz Re: to będzie zjazd aktywu komunistycznego 01.10.06, 12:11
        Kaczyński prowadzi biedny lud do boju, zamiast dać pracę.
        • r0b0l Re: to będzie zjazd aktywu komunistycznego 01.10.06, 13:12
          > Kaczyński prowadzi biedny lud do boju, zamiast dać pracę.

czyli będzie rewolucja, igrzyska i chleb o ile lud go odbierze tym co mają.
          koszmar i upadek państwa cywilizowanego, skończy się utratą niepodległości państwa i całe szczęście że będę pod zaborem niemieckim jako obywatel miasta Breslau
          • koloratura1 Re: to będzie zjazd aktywu komunistycznego 01.10.06, 14:28
            r0b0l napisał:

> > Kaczyński prowadzi biedny lud do boju, zamiast dać pracę.
            >
            > czyli będzie rewolucja, igrzyska i chleb o ile lud go odbierze tym co mają.
            > koszmar i upadek państwa cywilizowanego, skończy się utratą niepodległości pańs
            > twa i całe szczęście że będę pod zaborem niemieckim jako obywatel miasta
            > Breslau

Ja też!
            W końcu - to jednak mniejsze zło...

Tylko jakoś z tymi rozbiorami to chyba nie będzie tak... Komu by się chciało w
            dzisiejszych czasach brać sobie ta kłopot na głowę?
      • koloratura1 Re: to będzie zjazd aktywu komunistycznego 01.10.06, 14:25
        r0b0l napisał:

>
        > drodzy towarszysze kaczyńscy, wasi zwoolennicy przyjadą w małej liczbie: to wyn
        > ika z kosztów podróży a tu się zaczyna problem; grupa spoleczna was popierając
        > a jest biedna intelektualnie i materialnie

Nie martw się; zwiozą ich autokarami, jak górmików na demonstrację do Warszawy.
        Jeszcze listę obecności sprawdzą... (Jak kouna, to komuna!)
        • kalinowski11 Re: to będzie zjazd aktywu komunistycznego 01.10.06, 14:28
          Czemu ten Kaszub na scenie pitoli, że PiS może liczyć na głosy Gdańszczan ?
      • iedsupo Bój to jest ich O.S.T.A.T.N.I :))) 01.10.06, 14:34
        cbdo
    • michalparadowski Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 10:32
      Z ww. tekstu dowiedziałem się, że p.Jacek Kurski ratuje buźkę (inaczej-ćwarz)
      PIS-u, natomiast p.p.Bielan i Kamiński tracą zaufanie p.J.Kaczyńskiego.
      Przeczytawszy to wszystko,pozwalam sobie wyrazić opinię, że twierdzenie iż
      imć.p.J.Kaczyński został obdarzony przez Najwyższego to gruba przesada. Owszem,
      jest niezłym intrygantem, o czym dowiedzieliśmy się ze sławnych taśm.
      Ale od intryganta do geniusza, to droga b.daleka.
      Ze zgrozą myślę sobie o sytuacji, w której byłby to geniusz polityczny, na
      miarę tych z ub.wieku!
    • chudymisio z tym Kurskim to jakieś nieporozumienie 01.10.06, 10:35
      Też sądziłem, że już po sprawie z dziadkami wermachtowymi ten facet w końcu
      zniknie. Sądziłem, że to jest numer 1, jeśli chodzi o kompromitacje w PiS. Ale
      może coś przeoczyłem....może Jacek Kurski odkrył w sobie jakieś niespodziewane
      pokłady dobroci i godności???

Czy ktoś słyszał, nie wiem, może o jakiejś akcji gdzie Kurski komukolwiek pomógł
      ostatnio? No niech choćby rozmyślił się i nie podstawił nogi komuś, komu
      pierwotnie zamierzał nogę podstawić??
      • slaynes Re: z tym Kurskim to jakieś nieporozumienie 01.10.06, 10:40
        Dl;aczego mialby znkinac? bo Tusk mowil ze klamie, a to sie okazalo prawda?
        • chudymisio Dlatego, że to całe jego działanie jest niskie 01.10.06, 22:05
          Co to ma za znaczenie, czyj dziadek gdzie służył, czy nie służył. Czy Jak jesteś
          potomkiem Stalina, to znaczy, że trzeba Cię od razu skreślić??

Poza tym ostatnie co pamiętam z tej afery dziadko-wermahtowej to to, że Kurski
          się przyznał do pomyłki. Kiedy okazało się, że owszem dziadek Tuska został
          wcielony do wermahtu (bo był z pomorza), ale z niego uciekł. Zaś Kurski
          przeprosił, nie za to, że wyciąga jakieś beznadziejne historie (co moim zdaniem
          uwłacza Kurskiemu, a nie Tuskowi), tylko za to że się pomylił (bo dziadek nie
          wstąpił, tylko został wcielony).

Dlatego dziwię się temu, że Kurski cały czas ma takie zaufanie. No ale, skoro
          potencjalni wyborcy go popierają, to w sumie nie aż takie dziwne, że jego
          "drobne" problemy z moralnością nie przeszkadzają Kaczyńskiemu.
      • o90 buty Kurskiemu powinienes czyscic 01.10.06, 11:19
        to moze bys sie cos nauczyl

Kurski to jest numer jeden polskiego marketingu
        ale zeby to zauwazyc trzeba wlaczyc komorke w mozgu
        w twoim przypadku to niemozliwe bo bys sie udusil
        • koloratura1 Re: buty Kurskiemu powinienes czyscic 01.10.06, 14:33
          o90 napisał:

> to moze bys sie cos nauczyl
          >
          > Kurski to jest numer jeden polskiego marketingu
          > ale zeby to zauwazyc trzeba wlaczyc komorke w mozgu
          > w twoim przypadku to niemozliwe bo bys sie udusil

No, jeśli ktoś ma zamiast mózgu - komórkę, przez którą centrum dowodzenia
          przekazuje wytyczne, to ja mu gratuluję!
        • r0b0l kurski jest dobry w tym co robi tak jak gebbels 01.10.06, 19:13
          w sku..syństwie też trzeba być profesjonalistą
        • chudymisio chyba ręce, a nie buty 01.10.06, 21:53
          Możliwe, że Jacek Kurski ma również brudne buty, które trzeba mu wyczyścić.
          Jednak, po pierwsze, ja się czyszczeniem cudzych butów nie zajmuję, a po drugie
          to ten facet jest znany głównie z "brudnych rąk". No może brudnych łapek, w
          końcu bulterier ;)

> Kurski to jest numer jeden polskiego marketingu

Nie mówię, że nie jest skuteczny, tylko że jego skuteczność wynika z odwoływania
          się do najniższych emocji.

> ale zeby to zauwazyc trzeba wlaczyc komorke w mozgu
          > w twoim przypadku to niemozliwe bo bys sie udusil

Co skłania Cię do takich przemyśleń? Według powszechnie znanych teorii
          naukowych, aktywność rejonów mózgu odpowiadających za oddychanie, jest raczej
          nie zagrożona przez pracę innych rejonów.

Zaś według powszechnie znanych (choć możliwe, że nie wśród zwolenników Jacka
          Kurskiego) norm społecznych, to co powiedziałeś to zwykłe chamstwo. Nie będę
          jednak na siłę udowadniał związku takiego zachowania z preferencjami politycznymi.
        • mt7 Re: buty Kurskiemu powinienes czyscic 01.10.06, 22:36
          o90 - Nie rozśmieszaj mnie! Moja mama tak mówiła, właśnie dobiega
          dziewięćdziesiątki,. TY też?
    • aleksandra991 Re: __Naród z parteigenosse Donaldem... 01.10.06, 10:36
      Jestem z wykształcenia rolnikiem, ale ty, chłopie polski, jesteś po prostu
      głupi...
      • chloppolski1 Re: __Naród z parteigenosse Donaldem... 01.10.06, 10:45
        ...ja tez jestem rolnikiem!
        Dlaczego uwazasz, ze ja jestem glupi?
        • koloratura1 Re: __Naród z parteigenosse Donaldem... 01.10.06, 14:34
          chloppolski1 napisał:

> ...ja tez jestem rolnikiem!
          > Dlaczego uwazasz, ze ja jestem glupi?

To wniosek wyciągnięty z Twoich postów.

PS. Nie jestem chłopem.
          • chloppolski1 Re: __Naród z parteigenosse Donaldem... 01.10.06, 15:32
            ...ja nie do ciebie sie zwracalem o ocene mojej osoby a do Aleksandry!...
    • przemjod __chcemy żyć i walczyć w 3 mln mieszkań !!!! 01.10.06, 10:36

• kerry1 Re: Gdańsk: PiS organizuje wiec poparcia 01.10.06, 10:37
      To zle myslales, pamietam czsy Gierka i jego odejscie. Odszedl z honorem, a nie
      jak szmata.A szumowiny z Pis nasladuja nie Gierka, tylko Bieruta.To za tamtych
      czasow organizowano wiece poparcia dla towarzysza Stalina a przeciwko Tito i
      skandowano haslo "Tito swinia". Poza tym podejrzliwosc szumowin z Pis jako żywo
      przypomina atmosfere Stalina i jego otoczenia.
    • kerry1 Re: A parada PO nie przypomina ci Gierka, baranie 01.10.06, 10:38
      Glupi, glupszy, moher, wsza polska.Taka teraz jest wlasciwa odmian slowa glupi.
      • swistak336 Re: A parada PO nie przypomina ci Gierka, baranie 01.10.06, 10:43
        kerry1 napisał:

> Glupi, glupszy, moher, wsza polska.Taka teraz jest wlasciwa odmian slowa glupi.

Nie uważacie za śmieszne i tragiczne, gdy rząd organizuje spęd posłusznego mu "związku zawodowego" w celu obrony swoich ewidentnie niemoralnych poczynań? Tak już było w PRPR, gdy organizowano wiece poparcia dla "partii i rządu".

Teraz tylko inna partia i inny rząd, ale myślenie rządu nic się nie zmieniło.

ps. nie widzę powodu, byś poprzednika wyzywał od "głupków". Nie zniżaj sie do poziomu PiS.
        • lwowiak5 Re: A parada PO nie przypomina ci Gierka, baranie 01.10.06, 10:53
          My bezrobotni wyrzuceni ze stoczni będziemy pod główną bramą,serdecznie was
          powitamy,tylko pamiętajcie o kanapkach bo w stoczni spędzicie kilka dni.
          • almagus Re:nie przypomina ci Gierka„Poprzemy, kleryka, bur 01.10.06, 11:16
            „Poprzemy, kleryka, buraka,
            poprzemy wiernego ciemniaka.
            Niech napisane będzie jak wół.
            Nie państwo, budujemy kościół!”

„W unijnej demokracji
            za przyczyną dewiacji
            arbuz służy awiacji!”
            • plmlp Wojna ogrów z trollami! 01.10.06, 11:36
              .
              • dominik.olsztyn A będą też okrzyki Wiesław, Wiesław ??? 01.10.06, 12:08
                • chloppolski1 Re: A będą też okrzyki Wiesław, Wiesław ??? 01.10.06, 12:11
                  ...nie, nie beda. Beda natomiast Jaroslaw, Jaroslaw!!!
                  • emigrancik Partia ma prawo demonstrowac swoje sukcesy 01.10.06, 12:19
                    Jezeli pod kierownictwem partii w kraju cos zostalo wykonane\ to partia ma prawo
                    demonstrowac swoje poparcie dla swoich dzialan. Powinno byc wiecej takich
                    wiecow. Poza tym w kazdym miescie powinna zostac postawiona trybuna, aby lokalny
                    reprezentant partii mogl mowic wyborcom jak dobrze jest. To podniesie morale
                    naszych wyborcow i zagrzeje ich do pracy nad budowa nowej, lepszej,
                    przyszlosciowej IV RP.
                    • dan3iger Nie K U R S K I wymyślił wiec :) 01.10.06, 12:23
                      www.portalmorski.pl/caly_artykul.php?ida=4072
                      "Andrzej Jaworski, kandydat PiS na prezydenta miasta w niedzielę o godzinie 13
                      pod Stocznią Gdańską organizuje wiec mający na celu wyrażenie poparcie dla rządu
                      Jarosława Kaczyńskiego.

- Zapraszam wszystkich, którzy utożsamiają się z ideami tego rządu - mówi
                      Jaworski. - Chcemy to zrobić w Gdańsku, gdzie rządzi PO, by pokazać swoje
                      poparcie dla PiS i jednocześnie wyrazić dezaprobatę w stosunku do gdańskich
                      samorządowców z Platformy.

Jacek Kurski dzisiaj w Radiu Gdańsk ogłosił, że będzie to wiec
                      ogólnopolski. Jaworski potwierdza, że spodziewani są wszyscy sympatycy rządów PiS. "

Więc Kurski dla odmiany kłamie.
                      • frant3 Re: Nie K U R S K I wymyślił wiec :) 01.10.06, 12:32
                        Ale prawdą jest, że Kursk zatonął ;-)

--
                        Frant - humor, satyra, krytyka
                        • swistak336 Par-tia!! Ja-ro-sław!! Par-tia!! Ja-ro-sław!! 01.10.06, 12:52
                          Niech żyje towarzysz prezes.
                          • japin Nie zapomnijcie potępić warchołów! 01.10.06, 12:58
                            Żenada - ja wysiadam z tego pociągu na najbliższym przystanku. Nie musi to być
                            duża stacja.
                            • almagus Re: Nocna zmiana II film z Renatką jako kultura So 01.10.06, 13:31
                              To ich dzieło, należy ich wszystkich wywalić za używanie symboli nazistowskich
                              w kampanii wyborczej!
                              www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk
                              Tak u nich wygląda solidarność jak prawo i sprawiedliwość!
                              To ile jest tych wyroków do umorzenia, pyta minister?
                              Teraz czekać na zemstę nazikatolicji!

To robota wehrmachtu powiedzą!

Tajnym biurem dla nazikoalicji
                              jest ustęp z napisem dla opozycji!
                              Specjalny, bo przy dziurze tuż przy ścianie
                              specsłużby mają specjalne zadanie.

Dzisiaj Pajac i Ślimak wam doniesie.
                              że pokażą filmik z Renatką na sedesie.
                              Chociaż rozmowę szumem zagłusza woda,
                              widać, dziadkowi Taskowi robi loda.
                              Oczyścili mowę im w szkole medialnej,
                              w wodzie uświęconej i amoniakalnej.
                              Przeto czytajcie napisy uważnie,
                              co obce służby w kiblu robią odważnie.
                              Z napisów wyraźnie tylko się dowiecie,
                              kto pisze kaczory won i precz w klozecie!
                              Nie będzie tak jak przesłanie wrogów niesie,
                              że jak gó… ląduje Prawo i eS w sedesie!
                              • kot9999 I tak nic juz im nie pomoze. Wyleca na leb na szyj 01.10.06, 13:50
                                I tak nic juz im nie pomoze. Wyleca na leb na szyje i zostanie po nich tylko
                                tlusta smierdzaca plama
                                • swistak336 Towarzyszu Jarosławie! Partia zawsze z Tobą! 01.10.06, 14:30
                                  Ale to już było, znikło gdzieś za nami, choć w papierach lat przybyło,
                                  to na prawdę wciąż jesteśmy komuchami...
                                  • almagus Re: IV kategorii solidarnoszajs w TV TRrwAm 01.10.06, 14:46
                                    To jest w tygodniu miłosierdzia.
                                    Panie Szablewski pan nie ma prawa do Jana Pawła II.

Czekanie i szczekanie!

Szczekamy udając, pardon: czekamy szczekając!

Nam czekanie im szczekanie, to do sraczki proste danie!

Pełen wiary, nadziei na dobrobyt czekam,
                                    wypatruję z okna i pod drzwiami szczekam.
                                    Prawo, Sprawiedliwość dodaje nadziei,
                                    że przestanę szczekać na swoich złodziei.
                                    Trop układu wydłuża oczekiwanie,
                                    oprócz czekania dodaje szczekanie.
                                    Szukam dla mnie prawa i sprawiedliwości,
                                    bo zbyt małą rentę zżera rosół z kości.
                                    Poprzez wybór zgrai strzeliłem sobie bramkę,
                                    teraz z tej wściekłości często gryzę klamkę.
                                    Im czarne jest białe, a białe jest czarne,
                                    chyba się zapłaczę na me życie marne.
                                    Leków nie kupuję, tylko waleriana,
                                    aby to wytrzymać biorę czasem z rana.

Jak już nasłucham się ojca dobrodzieja
                                    ze stacji, w której zbawienia jest nadzieja,
                                    za datki dla niego mam trafić do nieba,
                                    pomimo braku grosza i w domu chleba.
                                    Ja już nie rzucam się na byle ruch klamki,
                                    warczę i otwieram cicho u drzwi zamki.
                                    Szczekam, na Żyda, lewusa, liberała,
                                    a smak w nim jest taki jak maślana chała.
                                    Wbijam zęby w chałę i odgryzam kęsa,
                                    trzeźwieję, bo czuję smak ludzkiego mięsa.
                                    Tak wysokie Prawo i Sprawiedliwości
                                    proszę dla obłędu wiele łagodności!
                                    Mało, ja uważam od góry do spodu,
                                    obłęd, tylko obłęd przyszłością narodu!

„Spadaj dziadu, gryzł cię pies”,
                                    głosuj na mnie „yes, yes, yes”!
                                    • przemjod __stu-den-ci_na_stu-dia oraz u-cznio-wie_do-szkół 01.10.06, 15:03

• dan3iger J.A. . T.A.M. . . B.Y.Ł.E.M. 01.10.06, 15:05
                                        1) To co widać było w TV, ta publika, to wszystyko wyselekcjonowane audytorium,
                                        nikt obcy nie był tam wpuszczany, ci co którzy przyszli z miasta stali za
                                        wysokim budynkiem (z lewej strony tego co widać bło w TV) i nie mieli dostępu do
                                        sceny, nie zdziwcie się więc że wszyscy tam klaskali, nikt się nawet nie
                                        skrzywił. Ale zapewnie doliczą się jako "te tysiące" które były na wiecu. Ich
                                        kamera jednak nie widzi.
                                        2) Wśród ludzi kręcili się antyterroryści w kominiarkach z kałasznikowami. Tego
                                        nie pamiętam na jakimkolwiek wiecu politycznym, nawet za komuny !!!
                                        3) W TY Trwam relacja leciała z ok 5-7 sekundowym opóźnieniem w stosunku do
                                        TVN24, wirać Rydzyk trzymał rękę na pulsie jakby ktoś powiedzial coś nie tak.
                                        Oto państwo PiS.
                                        • dan3iger Sorry za powtarzanie 01.10.06, 15:14
                                          Sorry że tyle razy ale serwer wywalał mi za każdym razem błąd i nie pokazywał
                                          postu po odświeżeniu strony ;)
                                          • krasnov Przecież oni sami są postkomuna… 01.10.06, 15:22
                                            Zamordyzm, cała władza w ręce PiS, renacjonalizacja przemysłu, ograniczanie wolnego rynku, ograniczanie wolności słowa i myślenia, centralne zarządzanie i zabioro-rozdawnictwo (pod ładnym hasełkiem "solidarności" społecznej) - socjalizm jak malowany, tyle, że katolycki.
                                            • plmlp Panie Kaczysławie, czy to ładnie dawać rodzinom 01.10.06, 15:41
                                              stanowiska za głosy posłów??? Czy to nie jest przestępstwo???
                                              • plmlp Sposób PiSu na bezrobocie:"mamy duzo stanowisk".. 01.10.06, 15:46
                                                .
                                                • plmlp Czyli, że niby "PiS tak, wypaczenia nie!!!"? Już 01.10.06, 15:54
                                                  to kiedys słyszałem...
                                                • konread Re: Sposób PiSu na bezrobocie:"mamy duzo stanowis 01.10.06, 15:59
                                                  I to stanowisk dla ludzi z wyrokami oraz niejasnej przeszłości;)
                                                  • uchachany Potrzebna jest stosowna pieśń masowa! 01.10.06, 16:19
                                                    "Wszystko Tobie, Ukochany PiSie,
                                                    nasze serca wierną pełnią straż!
                                                    Pora zmiażdżyć lumpen-łże-elitę -
                                                    i komuszą całkiem zniszczyć bladź'!

Naród z Partią wreszcie zjednoczony,
                                                    i Ksiądz Prałat błogosławi nam!
                                                    Choć Platformers knuje rozwścieczony
                                                    lumpenliberalny zgnębim chłam!

Ref:

Ukochany Rząd,
                                                    Umiłowany Rząd!
                                                    Ukochany Pan Premier i Wice -

Ukochany Rząd!
                                                    Umiłowany Rząd!
                                                    Wdepcze w glebę komuszą martwicę!

Ukochany Rząd!
                                                    Umiłowany Rząd!
                                                    Poseł Kurski, Wassermann i Ojdyr -

Ukochany Rząd!
                                                    Umiłowany Rząd -
                                                    Już reakcję czas chwycić za mordy!"
                                                  • wrojoz Re: Potrzebna jest stosowna pieśń masowa! 01.10.06, 16:26
                                                    Powstańcie Jarka ludzie wyklęci ziemi...
                                                • wrojoz Re: Sposób PiSu na bezrobocie:"mamy duzo stanowis 01.10.06, 16:25
                                                  Jedno jeszcze dla Pęczaka. Ale dopiero za dwa, trzy tygodnie. Stołek za stołek.
                                                • fritz.fritz Postkomuna to: SLD+SO + herr Tusk i Proniemiecka 01.10.06, 18:32
                                                  Organizacja PO. PO w poprzednim wcieleniu jako KL-D, premierem byl Bielecki a
                                                  szefem Tusk, wlasnie nadala WSI ta forme w 1992, ktora dzisiaj rozwala PiS.

Czy mozecie sobie wyobrazic cierpienia herr Tusk. Ah, nie jestem pewien, ale
                                                  zadaje sie ze niejaki Rokita w rzadzie Suchockiej rowniez maczal paluszki w WSI.

Macierewicz mowi o ingerencji nie tylko ze wschodu ale rowniez z innych
                                                  kierunkow. Jestem ciekawy, czy polakofob herr Tusk wie na temat cos wiecej.
                                                  Powiezialbym z zachodu to z cala pewnoscia nie byla Portugalia ani Dania ale
                                                  moze Deutschland... brzmi tak podobnie.

Mam nadzieje, ze ta informacja zostanie opublikowana.
                                              • atoprawda Re: Panie Kaczysławie, czy to ładnie dawać rodzin 01.10.06, 17:33
                                                plmlp napisał:

> stanowiska za głosy posłów??? Czy to nie jest przestępstwo???

www.naszdziennik.pl/data/20060930/photo/0bpo021.jpg
                                            • sumienie.lk Kaczyński swą retoryką prze ku wojnie domowej 01.10.06, 16:14

• wrojoz Re: Kaczyński swą retoryką prze ku wojnie domowej 01.10.06, 16:26
                                                Kaczyński szybko musi odejść.!!!
                                              • sumienie.lk Czy ktoś chce wojny domowej tylko dlatego, że... 01.10.06, 16:27
                                                Kaczyńskiemu wydaje się, iż niegodnie było przyjąć władzę przekazaną
                                                przez "komunistów" (w cudzysłowiu, bo ja w Polsce nigdy żadnego takiego, który
                                                zasługiwałby na to miano nie widziałem) pokojowo. Jego zdaniem należało ją
                                                wywalczyć, przelać za nią krew. Problem jednak w tym, że tem kmiotek nie o
                                                własnej krwi myślał, bo w roku 1968 cichutko siedział w domowych pieleszach.
                                                Teraz niech spada razem ze swoimi chorymi poplecznikami w dążeniu do skłócenia
                                                narodu. Won kmiocie!
                                                • fritz.fritz Polakofob herr Tusk wzywa do nieposluszenstwa 01.10.06, 23:20
                                                  i sabotazu panstwa. To jest wlasnie wojna domowa.

herr Tusk i jego slepo Proniemiecka Organizacja wskazuja na Wegry... jak beda
                                                  sie tak starac, to rzeczywiscie bedzie powtorka z Wegier, 1956, kiedy
                                                  czerwonych faszystow, komunistow, wieszano na latarniach.

herr Tusk, jego PO + SLD to jest jedna antypolska calosc.

Oni prowokuja. I zdziwiaja sie bardzo odpowiedzia, jaka dostana.
                                            • wrojoz Re: Przecież oni sami są postkomuna… 01.10.06, 16:24
                                              PiS to czysta postkomuna tylko bezczelniejsza i kłamliwsza.
                                          • krasnov Przecież oni sami są postkomuna… 01.10.06, 15:24
                                            Zamordyzm, cała władza w ręce PiS, renacjonalizacja przemysłu, ograniczanie wolnego rynku, ograniczanie wolności słowa i myślenia, centralne zarządzanie i zabioro-rozdawnictwo (pod ładnym hasełkiem "solidarności" społecznej) - socjalizm jak malowany, tyle, że katolycki…
                                            • sumienie.lk 10 października o 9.00 wiec pod Sejmem 01.10.06, 16:19
                                              Żeby Kaczyńscy, Giertychy i inne oszołomy nie zapomniały, że mają głosować za
                                              samorozwiązaniem
                                      • dan3iger TAM BYŁEM 01.10.06, 15:05
                                        wysokim budynkiem (z lewej strony tego co widać bło w TV) i nie mieli dostępu do
                                        kamera jednak nie widzi.
                                        Oto państwo PiS.
                                        • swistak336 Antyterroryści pilnujący "spontanicznego" wiecu. 01.10.06, 15:35
                                          Jak to się nazywało - "zorganizowana spontaniczność"?

ps. to prawda, za komuny na "spontanicznym" wiecu poparcia dla partii Gierek nie musiał posyłać wojska z jawnie obnażoną bronią. Widać dziś ludzie są mniej spontaniczni.
                                          • wrojoz Re: Antyterroryści pilnujący "spontanicznego" wie 01.10.06, 16:27
                                            Jarek pilnuj kota.
                                        • trasat Re: TAM BYŁEM 01.10.06, 17:18
                                          Jak to może być, że zarzad państwowego przedsiębiorstwa organizuje polityczną
                                          manifestację.To po co wyprowadzono organizacje polityczne z miejsca pracy. PZPR
                                          też organizowało imprezy polityczne w zakładach pracy. Wracamy do tych
                                          zwyczajów.
                                          A powiedzenie Premiera, że nie będziemy prowadzić negocacji z ludźmi o marnej
                                          kondycji moralnej można przyrównać do oświadczenia złodzieja, że nie będzie
                                          włamywał się do mieszkań ,w których nie ma pewności znalezienia odpwiedniego
                                          majątku.
                                        • linke1 Re: TAM BYŁEM 01.10.06, 17:28
                                          dan3iger napisał:

> 1) To co widać było w TV, ta publika, to wszystyko wyselekcjonowane
                                          audytorium,
                                          > nikt obcy nie był tam wpuszczany, ci co którzy przyszli z miasta stali za
                                          > wysokim budynkiem (z lewej strony tego co widać bło w TV) i nie mieli dostępu
                                          d
                                          > o
                                          > sceny, nie zdziwcie się więc że wszyscy tam klaskali, nikt się nawet nie
                                          > skrzywił. Ale zapewnie doliczą się jako "te tysiące" które były na wiecu. Ich
                                          > kamera jednak nie widzi.
                                          > 2) Wśród ludzi kręcili się antyterroryści w kominiarkach z kałasznikowami.
                                          =========
                                          Znowu jest jak za tow. Gierka, wszystkie świętoszki dzielnie (ale tylko
                                          werbalnie) POMAGAJĄ.
                                          A swoją drogą, to Kaczyńscy są dobrymi treserami że potafili stworzyć tylu
                                          klakierów.
                                      • dominik.olsztyn pi-sa-rze-do-pior !!! 01.10.06, 15:07
                                        Wiesław, Wiesław, Wiesław !!!!

Jedna tylko rzecz przetrwała w zupełnie niezmienionej formie od tamtego czasu.
                                        Tak jak w 68 roku dzisiaj znów Michnik i Kuroń sa wszystkiemu winni .
                                    • dan3iger .J.A. .T.A.M. .B.Y.Ł.E.M. 01.10.06, 15:04
                                      kamera jednak nie widzi.
                                      Oto państwo PiS.
                                      • sumienie.lk Kmiota Kaczyńskiego popierają same oszołomy 01.10.06, 15:09
                                        Bo tylko tacy dostali przyzwolenie (zaproszenie) do udziału w tej hecy
                                        • wrojoz Re: Kmiota Kaczyńskiego popierają same oszołomy 01.10.06, 16:27
                                          Ja nie wiem kto go popiera.? Chyba ci co są większymi miernotami.
                                          • yvesl Re: Kmiota Kaczyńskiego popierają same oszołomy 01.10.06, 16:38
                                            wrojoz napisał:

> Ja nie wiem kto go popiera.? Chyba ci co są większymi miernotami.
                                            Cieżko znależć większą miernotę od Ciebie...
                                    • wrojoz Re: IV kategorii solidarnoszajs w TV TRrwAm 01.10.06, 16:23
                                      IV kategorii PiSacy.
                                  • wrojoz Re: Towarzyszu Jarosławie! Partia zawsze z Tobą! 01.10.06, 16:23
                                    Jarku, każ Dornowi wyprowadzić ZOMO.!!!
                                • sumienie.lk Jesteś kmiotem, Jarosławie Kaczyński! 01.10.06, 14:54
                                  Ty, który śmiesz stawiać mnie w jednym szerego z ZOMO, jesteś dla mnie kmiotem!
                                  To ty, kmiocie, gdy mój grzbiet zomowcy w marcu 1968 pałami naznaczyli,
                                  cieszyłes się pełnią radości z życia wśród komunistycznej elity. Paszoł won
                                  kmiocie!
                                  • trygresson Re: Koczynski pod sad 01.10.06, 15:12
                                    Ja chyba tego kaczodupka ustawie- za zniewazanie. Ten smierdziel nie bedzie
                                    przyrownywal mnie do ZOMO, ktore palowalo mnie na Starym Miescie w 82. Chyba
                                    wreszcie ta bolszewicka tlusta micha sie doigra....
                                    • wrojoz Re: Koczynski pod sad 01.10.06, 16:28
                                      Kaczyński pod Trybunał Stanu.
                                  • wrojoz Re: Jesteś kmiotem, Jarosławie Kaczyński! 01.10.06, 16:28
                                    I to jest prawda.
                                    • yvesl Re: Jesteś kmiotem, Jarosławie Kaczyński! 01.10.06, 16:37
                                      wrojoz napisał:

> I to jest prawda.
                                      A Ty ciota i to też prawda...
                                      • terence Re: Jesteś kmiotem, Jarosławie Kaczyński! 01.10.06, 17:36
                                        yvesl zacytuje twojego mentora: spieprzaj dziadu!
                                • wrojoz Re: I tak nic juz im nie pomoze. Wyleca na leb na 01.10.06, 16:22
                                  PiS pada. Kaczy śpiew.
                                  • wrojoz Re: I tak nic juz im nie pomoze. Wyleca na leb na 01.10.06, 16:29
                                    Nie maja szans.
                                    • yvesl Re: I tak nic juz im nie pomoze. Wyleca na leb na 01.10.06, 16:38
                                      wrojoz napisał:

> Nie maja szans.
                                      Mowisz o swoich idolach z sld?
                          • uwolnic_cyce Re: Par-tia!! Ja-ro-sław!! Par-tia!! Ja-ro-sław!! 01.10.06, 14:23
                            swistak336 napisał:

> Niech żyje towarzysz prezes.

A pamiętacie taką piosenkę, w której był taki fragment:"oklaski, oklaski,pan
                            prezes, pan wódz"?

• zj3591 Do wszystkich 01.10.06, 16:10
                              Panowie uświadomcie mnie ile to jeszcze będzie rzutów "Styropianowego bractwa"
                              do władzy ? Odczuwam że teraz nadeszli radykałowie , myślę że to już ostatni
                              rzut po nich już tylko polityczni realiści.
                          • a.k.traper Precz z komuna to do PIS oczywiscie, 01.10.06, 14:36
                            bo innej w tej chwili nie ma. Są tylko te nieudaczniki co słowem Lenina sie
                            karmią. Nawet dawne betony z PZPr zrozumiały co sie w Polsce stało i ze należy
                            te szanse wykorzystać. Dlaczego wyborcy PIS tak rzadko publicznie sie przyznaja
                            do tego? Bo sie wstydzą no i nie bardzo trendy podac ze się jest zapis lub lpr,
                            takich nie chca zatrudniać albo zwolnią. Czekamy na nacjonalizacje i komisarzy.
                            A prawdziwa "Solidarność" zostawcie w spokoju, bo jeszcze wam d..y moze nakopać
                            • wrojoz Re: Precz z komuna to do PIS oczywiscie, 01.10.06, 16:29
                              Precz z Kaczyńskim.
                          • wrojoz Re: Par-tia!! Ja-ro-sław!! Par-tia!! Ja-ro-sław!! 01.10.06, 16:21
                            Kaczyński taka miernota stalinowska.
                            • e-4l Re: Par-tia!! Ja-ro-sław!! Par-tia!! Ja-ro-sław!! 01.10.06, 16:37
                              Pomożecie? NIE!
                        • arius5 "Wiara jest naszą jedyną siłą " 01.10.06, 14:29
                          Tak, to prawda, przy braku kompetencji i fachowosci mozecie tylko liczyc na wiare.
                          Tylko ze wiara nie podniesie Polski z bagna.
                          • swistak336 Nie ma wiedzy, brak umiejętności, musi być wiara. 01.10.06, 14:55
                            PiS "wierzy", że jakoś to będzie. Co mu innego pozostało, skoro brak mu wiedzy, uczciwych ludzi i umiejętności.
                            • wrojoz Re: Nie ma wiedzy, brak umiejętności, musi być wi 01.10.06, 16:30
                              PiS nie wierzy w nic, PiS niszczy dla niszczenia.
                              • yvesl Re: Nie ma wiedzy, brak umiejętności, musi być wi 01.10.06, 16:36
                                wrojoz napisał:

> PiS nie wierzy w nic, PiS niszczy dla niszczenia.

Poważnie? No , no kolega się boi? Trzeba bylo nie włóczyć sie od młodosci z
                                zetemesowcami...
                      • janciowy Re: Nie K U R S K I wymyślił wiec :) 01.10.06, 13:53

> Jacek Kurski dzisiaj w Radiu Gdańsk ogłosił, że będzie to wiec
                        > ogólnopolski. Jaworski potwierdza, że spodziewani są wszyscy sympatycy rządów P
                        > iS. "

Ich habe zwei granaten i roz.....dole ta hołote. Kto tego nie wykorzysta ten
                        popełni grzech ciężki
                      • lwowiak5 Re: Nie K U R S K I wymyślił wiec :) 01.10.06, 14:13
                        Oglądam tych ludzi zwiezionych z Polski do wiecowania spontanicznego na rzecz
                        poparcia dla Kaczynskiego,ale nie widzę tutaj ludzi spontanicznych,no może
                        tylko Kurski i Cymanski najgłośniej klqszcze,reszta ludzi stoi karnie jak stado
                        baranów i czeka na znak kiedy mogą klaskać,idę posłuchać co tam mówią narazie.
                      • cyberdemokracja Jak pochód pierwszomajowy w PRL. Mały Gomułka 01.10.06, 14:13
                        na czele moherowej bandy. Jeśli wierzysz, że to nie KURSKI stał za tym
                        wszystkim to naprawdę jesteś naiwny. On jest Goebbelsem IV RZESZY Kaczyńskich -
                        stosuje tanie, propagandowe chwyty. Ale, jak widać "ciemny lud" (jak KURSKI
                        określa tych którzy wierzą w propagandę PiSu) taką taniochę kupi...

Jeśli CHCECIE zmian - przyłączcie się do Ruchu Cyberdemokracja! Link poniżej.
                        • jankbh Maly przywódca malej partii 01.10.06, 15:54
                          Malej partii z jeszcze mniejszymi mozliwosciami. Przeciez za Gierka to byly
                          tlumy, tez spontanicznie zorganizowane i faktycznie nikt nie szwedal sie tam z
                          bronia na wierzchu. Jest to parodia PRL-u na miare umyslu tego konusa.
                        • wrojoz Re: Jak pochód pierwszomajowy w PRL. Mały Gomułka 01.10.06, 16:31
                          PiSowskie miernoty.
                          • yvesl Re: Jak pochód pierwszomajowy w PRL. Mały Gomułka 01.10.06, 16:34
                            wrojoz napisał:

> PiSowskie miernoty.

A z Ciebie taki maly enkawódzista, mały gnojek...
                      • misumuch Re: Nie K U R S K I wymyślił wiec :) 01.10.06, 15:46
                        Adziwisz się? Zawsze kłamie.
                      • wrojoz Re: Nie K U R S K I wymyślił wiec :) 01.10.06, 16:21
                        Kurski to taki Kaczyński, tylko większy.
                    • wiktoriaka Re: Partia ma prawo demonstrowac swoje sukcesy 01.10.06, 12:26
                      emigrancik napisał:

Powinno byc wiecej takich
                      > wiecow. Poza tym w kazdym miescie powinna zostac postawiona trybuna, aby lokaln
                      > y
                      > reprezentant partii mogl mowic wyborcom jak dobrze jest. To podniesie morale
                      > naszych wyborcow i zagrzeje ich do pracy nad budowa nowej, lepszej,
                      > przyszlosciowej IV RP.

I jeszcze pochody w rocznicę powstania PiS-u, jedynego zbawcy narodu, a na
                      trybunach uśmiechnięci wodzowie dostają czerwone goździki od niewinnej dziatwy.
                      • sumienie.lk Dziś tow. Jarosław odbiera wiernopoddańcze hołdy 01.10.06, 13:51
                        w Stoczni Gdańskiej... A w 1980 przez chwilę pomyślelismy, że może pięknie...
                        • wrojoz Re: Dziś tow. Jarosław odbiera wiernopoddańcze ho 01.10.06, 16:31
                          Przecież PiS to same miernoty.
                          • yvesl Re: Dziś tow. Jarosław odbiera wiernopoddańcze ho 01.10.06, 16:35
                            wrojoz napisał:

> Przecież PiS to same miernoty.
                            Nie pochlebiaj sobie prostaczku...
                    • pe1 Re: Partia ma prawo demonstrowac swoje sukcesy 01.10.06, 13:15
                      migrancik napisał:

> Jezeli pod kierownictwem partii w kraju cos zostalo wykonane\ to partia ma
                      praw o demonstrowac swoje poparcie dla swoich dzialan.

Masz rację, JEŚLI. Ale ponieważ nie zostało wykonane absolutnie NIC, to jaki ma
                      sens demonstrowanie poparcia dla nicości?

• 1europejczyk Nie starczy napisac pretensjonalnie "nic" z duzej 01.10.06, 15:18
                        litery bu to przeksztalcilo sie w prawde: porownaj nasza prase sprzed wyborow i
                        dzisiaj a przekonasz sie ile juz sie zmienilo w tonie ocen, w punkcie widzenia
                        tych samych autorow: WSI nie istnieja, Marcinkiewicz wynegocjowal korzystne jak
                        na dzisiejsze czasy finansowanie UE, Ziobro spacyfikowal polska mafie wymiaru
                        sprawiedliwosci z jej akademicko korporacyjnym zapleczem
                        Jesli to jest "nic" to o co tyle halasu.
                        • pe1 Re: Nie starczy napisac pretensjonalnie "nic" z d 01.10.06, 16:42
                          3x BZDURA

WSI nie istnieją, ale jakim kosztem? Całe zastępy pozwalnianych agentów wywiadu,
                          którzy stracili pracę i dokąd teraz pójdą? Wiadomo. Gorzej nie można było
                          zrobić, podejście, które zafundowała małpa z brzytwą to przejaw totalnej
                          ignorancji skrajnej nieodpowiedzialności.

Marcinkiewicz coś wynegocjował? I ty wierzysz w takie brednie? Przecież ten
                          człowiek nie umie się dogadać po angielsku! Wszystko co mamy (a nie są to super
                          warunki) zawdzięczamy niestety ekipie LSD, ogólnoświatowej koniukturze i Angeli
                          Merkel, która (wbrew propagandzie faszystów z LPR) jest nam wyjątkowo
                          przychylna. Wyjątkowo.

Ziobro? Śmiechu warte działania pozorowane, wsadził kilku najbardziej
                          bezczelnych pracowników ministerstwa i zabrał się do wykorzystywania aparatu
                          prokuratorskiego do inwigilacji przeciwników politycznych. Gdzie są wyniki
                          śledztwa w sprawie kłamstwa Kurskiego nt. PZU? Gdzie są wyniki śledztwa w
                          sprawie prowokacji (seria "bomb" w Warszawie) bojówek PiSu przed wyborami
                          prezydenckimi? Gdzie jest śledztwo w sprawie afery WBR? Gdzie jest śledztwo w
                          sprawie przekrętów ze SKOK-ami?

A co z gospodarką? Co z realizacją obietnic wyborczych PiSu co do obniżania
                          podatków i budowy 3mln mieszkań? Co z autostradami?

Cała ta hołota umie tylko pierdzieć w stołki i rozdawać profity swoim kolesiom.
                          Banda szkodników i warchołów, którzy nie mają zielonego pojęcia o zarządzaniu
                          państwem, na dodatek z wyjątkowo kuriozalnymi pretensjami do wytyczania
                          standardów moralnych. Miller był bezczelny, ale przynajmniej skuteczny. PiS to
                          szambo, które będzie śmierdzieć jeszcze przez dziesięciolecia historii Polski.

Czas na wykopki!

• 1europejczyk Musi, ze masz w tym interes: 02.10.06, 00:45
                            "WSI nie istnieją, ale jakim kosztem ?"
                            Nieproporcjonalnie mniejszym niz tym, gdyby nadal istanialy.

"Przecież ten człowiek nie umie się dogadać po angielsku!"

Ile warte sa Twoje oceny swiadczyc moze fakt, ze umiejetnosc nagocjacji nie ma
                            najmniejszego zwiazku ze znajomoscia jezyka w ktorym prowadzi sie negocjacje.
                            Od tego sa tlumacze i czesto nawet negocjator pomimo doskonalej znajomosci
                            jezyka w ktorym prowadzone sa negocjajcje korzysta z tlumacza tylko po to by
                            zyskac na czasie i moc ocenic propozycje. Marcinkiewicz mial bardzo dobra
                            strategie negocjacji i wlasnie dzieki niej osiagnal sukces.

Wszystko co mamy (...) zawdzięczamy niestety ekipie SLD.
                            Z tym sie calkowicie zgadzam: to jest wlasnie to szambo, ktore otworzyli
                            Kaczynscy i z ktorego jak sam piszesz smierdzi.

O "skutecznosci" Millera najlepiej swiadczy zwyciestwo PiS-u w wyborach.

Gdyby Minister Sprawiedliwosci mial sie zajmowac kazdym klamstwem politykow to
                            przypuszczelnie mialby calkiem wiarygodne usprawiedliwienie na istnienie mafi w
                            jego resorcie finansowanej z panstwowych pieniedzy jak to mialo dotychczas miejsce.

"Banda szkodników i warchołów, którzy nie mają zielonego pojęcia o zarządzaniu
                            państwem."
                            Prasa codzienna nawet ta pisana przez polskojezyczna sfore dziennikarska
                            dostarcza w rubrykach krymianalnych wystarczajaco duzo argumentow by dokladnie
                            tak jak to wyraziles ocenic poprzednia ekipe rzadzaca.
                            Jej najlepsza ocena jest rowniez fakt, ze Kaczynscy sa u wladzy!
                    • kelowna Re: Partia ma prawo demonstrowac swoje sukcesy 01.10.06, 19:05
                      Zupelny powrot do czasow PRL. Partia znowu przewodnia sila narodu, tragedia.
                      Kaczor udaje, ze walczy z postkomuna a przeciez sam jest ewidentnym tworem
                      czasow PRL, mysli, rzadzi, przemawia, agituje tak jak za najlepszych czy
                      najgorszych lat PRL.
                  • plaszcz WON z Gdańska aparatczyki PISowe 01.10.06, 12:22

• martino Tylko zdrowy odłam narodu ma prawo demonstrować! 01.10.06, 13:20
                      Demokracja tak!
                      (ale dla wybranych)
                    • wrojoz Re: WON z Gdańska aparatczyki PISowe 01.10.06, 16:33
                      Gdańsk nie życzy sobie Kaczyńskiego. Musiał sprowadzic otumanionych z kresów.
                      • yvesl Re: WON z Gdańska aparatczyki PISowe 01.10.06, 16:44
                        wrojoz napisał:

> Gdańsk nie życzy sobie Kaczyńskiego. Musiał sprowadzic otumanionych z kresów.

Mów za siebie bolszewiku...
                        • pe1 Re: WON z Gdańska aparatczyki PISowe 01.10.06, 17:47
                          Gdańsk nie życzy sobie gomółkowskich wieców poparcia dla neo-bolszewizmu !

• marcowsky Re: A będą też okrzyki Jarosław,Jarosław ??? 01.10.06, 12:34
                  Jasne ze beda!Ale bedzie o czym pisac!
                  • wrojoz Re: A będą też okrzyki Jarosław,Jarosław ??? 01.10.06, 16:33
                    Precz z kaczyńskim.!!!
                    • yvesl Re: A będą też okrzyki Jarosław,Jarosław ??? 01.10.06, 16:43
                      wrojoz napisał:

> Precz z kaczyńskim.!!!
                      Wiwat Kaczyński...
                      • pe1 Re: A będą też okrzyki Jarosław,Jarosław ??? 01.10.06, 17:46
                        precz z bolszewickimi kartoflami maczanymi w szambie!
                • babajaga67 Re: A będą też okrzyki Wiesław, Wiesław ??? 01.10.06, 13:16
                • babajaga67 Re: A będą też okrzyki Wiesław, Wiesław ??? 01.10.06, 13:19
                  dominik.olsztyn napisał:
                  Będą okrzyki "Jarosław", "Jarosław", a ja się czuję trzydzieści lat młodsza,
                  jeszcze mi brakuje okrzyków "Warchoły" jak to było w 1976 roku.
                  >
                • replique Re: A będą też okrzyki Wiesław, Wiesław ??? 01.10.06, 14:22
                  dominik.olsztyn napisał:

>

Nie!
                  Będzie: Jarek ! Jarek!...
                  I: towarzyszu Jarek! lud ciemny i głupi ci ufo...!
                • wrojoz Re: A będą też okrzyki Wiesław, Wiesław ??? 01.10.06, 16:20
                  Precz z Kaczyńskim to znaczy z Gomułką.!!!
              • meylec Precz z komuną!!! Jakże aktualne nadal. W 2006r! 01.10.06, 14:16
                Rozkułaczyć uwłaszczoną czerwoną burżuazję!
        • pc486 Re: A parada PO nie przypomina ci Gierka, baranie 01.10.06, 14:28
          uwazam rowniez za smieszne i tragiczne zwolywanie swoich dzialaczy przez PO na
          wiece - pseudo demonstracje; ale jakos GW tego juz nie krytykuje
        • totalizator Wykonczyc czerwonych. Co oni tu robia jeszcze? 01.10.06, 15:42
        • shedows1969 Re: A parada PO nie przypomina ci Gierka, baranie 01.10.06, 15:59
          swistak336 napisał:

> kerry1 napisał:
          >
          > > Glupi, glupszy, moher, wsza polska.Taka teraz jest wlasciwa odmian slowa
          > glupi.
          >
          > Nie uważacie za śmieszne i tragiczne, gdy rząd organizuje spęd posłusznego
          mu "
          > związku zawodowego" w celu obrony swoich ewidentnie niemoralnych poczynań?
          Tak
          > już było w PRPR, gdy organizowano wiece poparcia dla "partii i rządu".
          >
          > Teraz tylko inna partia i inny rząd, ale myślenie rządu nic się nie zmieniło.
          >
          > ps. nie widzę powodu, byś poprzednika wyzywał od "głupków". Nie zniżaj sie do
          p

O jakim wy obydwoje poziomie piszecie, przecież to PiS się tu opluwa bez
          pardonu a ten wasz idol Komorowski legalnie wybranego premiera nazywa
          śmiertelnie ranioną gadziną, to o waszym poziomie chyba świadczy a nie o PiS-
          ie Róbcie tak dalej będzie nas więcej
        • agni1 Re: A parada PO nie przypomina ci Gierka, baranie 01.10.06, 18:08
          ps. nie widzę powodu, byś poprzednika wyzywał od "głupków". Nie zniżaj sie do
          poziomu PiS.
          Taki poziom reprezentują głównie zwolennicy PO, co można poczytać po postach.
      • janek-007 Nie, wlasciwa odmiana glupi to.... 01.10.06, 14:54
        glupi, glupszy, tuskowaty.
    • sympatyk10 Re: __Naród z parteigenosse Donaldem... 01.10.06, 10:39
      Racja, racja i pachnie tez jakos swojsko...
    • o90 według informatorów gazety - a kto w to wierzy 01.10.06, 10:42
      kto wierzy w te lewackie brednie ktore wypisuje wybiorcza

jakby ktos to czytal nie znajac realiow pomyslalby ze
      za okupacji hilerowskiej bylo lepiej
      a Iran w porownaniu do Polski to liberalny raj

wybiorcza klamala, klamie i klamac bedzie
      chyba ze ktos to kupi, bo akcje coraz tansze
      kupi i kopnie w zadek spec redaktorow
      z nadmichnikiem na czele
      • kerry1 Re: według informatorów gazety - a kto w to wierz 01.10.06, 10:44
        Glupi, glupszy, moher, wsza polska.
      • sympatyk10 Re: według informatorów gazety - a kto w to wierz 01.10.06, 10:56
        W. Sz. analityku z PISuar Street radze wprowadzic ze zaczerniona makulature (
        Gaz. Pol.; Nasza Pol.,Glos, czy chocby rydzykowa gadzinowke) na gielde, ciekawe
        jak dlugo sie utrzymaja:)
      • koloratura1 Po co się maltretujesz, w dodatku - w niedzielę? 01.10.06, 14:38
        o90 napisał:

> kto wierzy w te lewackie brednie ktore wypisuje wybiorcza
        >
        > jakby ktos to czytal nie znajac realiow pomyslalby ze
        > za okupacji hilerowskiej bylo lepiej
        > a Iran w porownaniu do Polski to liberalny raj
        >
        > wybiorcza klamala, klamie i klamac bedzie
        > chyba ze ktos to kupi, bo akcje coraz tansze
        > kupi i kopnie w zadek spec redaktorow
        > z nadmichnikiem na czele

Poczytaj coś, co do Ciebie bardziej przemawia. Albo idź na spacer...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka