adax4 05.10.06, 21:10 O Jacku Kurskim wcielającym się w rolę wilka i sekielskim i morozowskim perfekcyjnie odgrywającym rolę Czerwonego Kapturka ... przeczytasz tutaj ; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruder76 Re: Taśmy Prawdy II 05.10.06, 21:13 adax4 napisał: > O Jacku Kurskim wcielającym się w rolę wilka i sekielskim i morozowskim > perfekcyjnie odgrywającym rolę Czerwonego Kapturka ... > > przeczytasz tutaj ; "afera związana z osobą Jacka Kurskiego" - no chłopie nie przesadzaj. Jaka afera? Chodzi o leśniczówkę, którą kupił za 1/10 wartości? Żeby to on jeden - to w Polsce normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Ale rzekomo PiS z tym własnie walczy ? 05.10.06, 21:19 > "afera związana z osobą Jacka Kurskiego" - no chłopie nie przesadzaj. Jaka > afera? Chodzi o leśniczówkę, którą kupił za 1/10 wartości? Żeby to on jeden - to w Polsce normalka. Ale rzekomo PiS z tym własnie walczy ? Ale tylko u innych ? Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Taśmy Prawdy II 05.10.06, 21:24 Pytalem o to juz wczoraj, dalej nie ma tego zapisu w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Re: Taśmy Prawdy II 05.10.06, 21:27 nurni napisał: > Pytalem o to juz wczoraj, dalej nie ma tego zapisu w internecie? O leśniczówkę? Stary, o to już wielu pytało. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Taśmy Prawdy II 05.10.06, 21:27 nurni napisał: > Pytalem o to juz wczoraj, dalej nie ma tego zapisu w internecie? Nie ma i nie liczcie, że będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Taśmy Prawdy II 05.10.06, 21:27 Radzę ci napisać do przewodniczącej Kruk. Gwarantuję,ze zajmie się sprawą. Odnoszę wrażenie, ze KRRiT intensywnie obserwuje poczynania TVN. Na tyle skutecznie to robi,ze TVN -owi jakby zmiękła rura. Na prawdę,zachęcam. Napisz do pani Kruk. Mnie odpisała. Odpowiedz Link Zgłoś
adax4 Re: Taśmy Prawdy II 05.10.06, 21:44 kara na jaki adres ( mailowy ) pisałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Taśmy Prawdy II 05.10.06, 21:29 A ja czekam na Taśmy Prawdy III czyli zapisy podsłuchów z IPN. Oczywiście tam gdzie mowa jest o sprawach politycznych a nie osobistych. Teraz chyba nie ma już sensownego argumentu za tym, żeby takich taśm nie publikować. Odpowiedz Link Zgłoś
adax4 Re: Taśmy Prawdy II 05.10.06, 21:43 Ja też. teraz juz nie ma żadnych przeszkód żeby je ujawnić. Najśmieszniejsze jest to , że to łże media udowodniły opinii publicznej, że w imię wyższych wartości takie taśmy trzeba ujawnić. I jak tu teraz protestować przeciwko taśmom z nagraniem np Michnika ? Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Taśmy Prawdy II 05.10.06, 21:43 kataryna.kataryna napisała: > A ja czekam na Taśmy Prawdy III czyli zapisy podsłuchów z IPN. Oczywiście tam > gdzie mowa jest o sprawach politycznych a nie osobistych. Teraz chyba nie ma ju > ż > sensownego argumentu za tym, żeby takich taśm nie publikować Napisalismy to samo tyle ze w roznych watkach. Zeby jeszcze sie dalo jakos udowodnic ze jedna z postaci w pokoju Michnika byla Renata Beger zaprogramowana przez wspolczesnych tamtym czasom Suboticow - mielibysmy jakies porownanie. Odpowiedz Link Zgłoś