Dodaj do ulubionych

Kryterium prawdy

06.10.06, 12:45
Wszystkie mowy Macierewicza na temat WSI powinny były zaowocować masą doniesień do prokuratury i licznymi aresztowaniami.Nic takiego nie następuje. Z wody piany się nie ubije.
Za to polskie służby wojskowe staną się takim samym pośmiewiskiem jak czeskie.
Może o to komuś chodziło ?
Obserwuj wątek
    • frank_drebin W kwestii formalnej to Macierewicz mowil, ze 06.10.06, 12:48
      zlozyl doniesienia do prokuratury a to dopiero prokuratura decyduje o
      aresztowaniach.
      imagistyk napisał:

> Wszystkie mowy Macierewicza na temat WSI powinny były zaowocować masą doniesień
      > do prokuratury i licznymi aresztowaniami.Nic takiego nie następuje. Z wody pia
      > ny się nie ubije.
      > Za to polskie służby wojskowe staną się takim samym pośmiewiskiem jak czeskie.
      > Może o to komuś chodziło ?
      • imagistyk Re: W kwestii formalnej to Macierewicz mowil, ze 06.10.06, 13:11
        Będę wdzięczny za konkrety:
        -kiedy złożył doniesienie i w jakiej sprawie?
        -czy już aresztowano podejrzanych o zdradę stanu,gdyż o takich przestępstwach mówił publicznie Macierewicz?
        Z tego co wiem,to podejrzanych o zdradę Ojczyzny aresztuje się natychmiast po powzięciu wiadomości o przestępstwie.
        • frank_drebin Widzialem w tiwi jak mowil to co przytoczylem,ze 06.10.06, 13:54
          zlozyl. Jesli chodzi o konkrety, o ktore pytasz nie powiedzial o tym ani slowa
          wiec ja ci odpowiedzi na te pytania nie udziele.
          imagistyk napisał:

> Będę wdzięczny za konkrety:
          > -kiedy złożył doniesienie i w jakiej sprawie?
          > -czy już aresztowano podejrzanych o zdradę stanu,gdyż o takich przestępstwach m
          > ówił publicznie Macierewicz?
          > Z tego co wiem,to podejrzanych o zdradę Ojczyzny aresztuje się natychmiast po p
          > owzięciu wiadomości o przestępstwie.
    • pies_na_czarnych Motto nowych sluzb specialnych: 06.10.06, 12:50
      Nikt nic nie wie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka