frau_blada 06.10.06, 12:54 W naszej polityce tak jest, ze rozmawia sie dalej z tym, co narobil bigosu. Ciekawa jestem, co wplynelo na Leppera i zmiane stanowiska SO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujcio44 Re: No to chyba bedzie wiekszosc i to zdecydowana 06.10.06, 12:55 frau_blada napisała: > W naszej polityce tak jest, ze rozmawia sie dalej z tym, co narobil bigosu. > Ciekawa jestem, co wplynelo na Leppera i zmiane stanowiska SO? Ale wy jesteście zakłamani. Odpowiedz Link Zgłoś
karol113 Re: No to chyba bedzie wiekszosc i to zdecydowana 06.10.06, 12:56 No a czego sie spodziewasz po d.. bladej? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada NIe WY! Kolego towarzyszu, teraz sie tak nie mowi 06.10.06, 13:01 Dla Polski trzeba zrobic wszystko. Jesli SO chce glosowac ustawy rzadowe, to prosze bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: NIe WY! Kolego towarzyszu, teraz sie tak nie 06.10.06, 13:03 "Dla Polski trzeba zrobić wszystko" - kurstwo czystej wody... - "Brak dowodów to najlepsza przesłanka do tego, że dowody się znajdą" - Jacek Kurski, poseł Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada To i tak lepsze niz k******** sie AWS z UD? 06.10.06, 13:12 Nie sadzisz? Ja wiem, ze wtedy k****** sie z Tuskiem, Geremkiem, balcerowiczem i Suchocka, i wtedy bylo cacy, ale wybrcy zmienili uklad na scenie politycznej. Teraz trzeba sie widocznie k****** z innymi. Ponial? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada a czy Suchocka i Geremek są przestępcami 06.10.06, 13:17 czy ich partię założyła SB, a kierowała nią WSI? Ruska agentko. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Ruska agentka? To nowosc! 06.10.06, 13:25 pandada napisał: > czy ich partię założyła SB, a kierowała nią WSI? Cieplo, cieplo. kolego! :))) UD powstala, bo kolega Kiszczak im na to pozwolil. :) > Ruska agentko. Juz bylam antysemitka, nazistka, brunatnica, katonaziolem... Moge byc ruska agentka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada pewnie, że możesz, to jest trendy 06.10.06, 13:31 Wrzodaka Kaczyński do koalicji zaprosił A kto zezwolił na powstanie PC, ZChN, UPR? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Na UPR Kiszczak na pewno sie nie zgodzil 06.10.06, 13:37 Gdyby wiedzial ze JKM osobiscie poprosi w Sejmie o ujawnienie agentow, to w zyciu by mu nie pozwolil na kandydowanie do Sejmu. W zgode na ZChN tez nie wierze. Nie docenil Macierewicza, Chrzeanowskiego i Olszewskiego i spuscil ich z oka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada to na czym polegała zgoda Kiszczaka na UD? 06.10.06, 13:48 nie przeciwdziałał powstaniu żadnej z partii powstałych w tamtym okresie Przy czym PC powstało przed UD. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Na UPR Kiszczak na pewno sie nie zgodzil 06.10.06, 13:49 Czemu miałby Kiszczak nie zgadzać się na Korwina, wileoletniego członka satelickiego Stronnictwa Demokratycznego (czyli de facto komucha)? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Zlekcewazyl go, a do stolu zaprosil wybrancow 06.10.06, 13:52 :) Tylko niektorzy mu sie tm zaplatali przypadkiem. A potem wypwpalali, ze ten stol to byl stol z kantami, a nie zaden okragly. :) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Zlekcewazyl go, a do stolu zaprosil wybrancow 06.10.06, 13:55 Bo kogo wtedy interesowało zdanie jakiegoś tam szeregowego komuszka jakim był Korwin? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada I dlatego znaczaca sile dal kolezkom, ktorych ceni 06.10.06, 14:01 l bardziej. Przez pare lat brylowali na salonach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada K*rwin był i jest planktonem 06.10.06, 14:08 to sięnie zmieni. Nawet wszechmocny Kiszczak nie byłby w stanie mu pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada O, tu sie mylisz. :) 06.10.06, 14:27 pandada napisał: > to sięnie zmieni. Nawet wszechmocny Kiszczak nie byłby w stanie mu pomóc. :) Jakby go lansowal tak jak profesora, to mielibysmy liberalizm, a nie komuszy lze-liberalizm. :) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: NIe WY! Kolego towarzyszu, teraz sie tak nie 06.10.06, 13:07 frau_blada napisała: > Dla Polski trzeba zrobic wszystko. Jesli SO chce glosowac ustawy rzadowe, to > prosze bardzo. mydlic oczy to mozesz babie na straganie nie dla Polski tylko dla STOLKOW Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada To tak sa mo jak D***kraci, klika Millera i Belki? 06.10.06, 13:10 No jak historia lubi sie powtarzac. :) Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: To tak sa mo jak D***kraci, klika Millera i B 06.10.06, 13:16 Trafiłaś w sedno - robicie to samo. A miało być inaczej, miała być 'rewolucja moralna'. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Nie pisz do mnie po bolszewicku, dobrze? 06.10.06, 13:29 Nie robicie, kolego, bo ja na PiS nie glowsowalam a jedynie PiS obecnie popieram w pewnych granicach. JKM powiedzial, ze zeby cos zbudowac, to trzeba mafijno-przestepczy uklad zniszczyc. Na razie PiS-owi to dobrze wychodzi. WSI rozbite. Czas na kolejne organizacje opanowane przez ,,liberalnych'' bolszewikow. Odnowa moralna nie powstanie na zgliniznie. Najpierw trzeba tkanke martwiczna usunac. Jak w medycynie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada jak w rewolucji 1917 06.10.06, 13:33 też cały czas niszczyli, aby było na czym budować. I też świetlanymi celami tłumaczyli podłości. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: jak w rewolucji 1917 06.10.06, 13:49 Na ale to przeciez ty jestes ideowym kontynuatorem Kiszczakow, Jaruzelskich, Michnikow, Kwasniewskich i Millerow. Strach ci rozum zabral. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada bolszewickie pierdu-pierdu 06.10.06, 14:06 my.uczennice.vii.liceum napisała: > Na ale to przeciez ty jestes ideowym kontynuatorem Kiszczakow, Jaruzelskich, > Michnikow, Kwasniewskich i Millerow. Strach ci rozum zabral. czego niby się mam bać i o jakiej kontynaucji gaworzycie? To nie ja udowadniam po bolszewicku, że amoralność działań jest uzasadniona, gdy hipermoralny jest przyszły, prawdopodobny cel. Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: Nie pisz do mnie po bolszewicku, dobrze? 06.10.06, 13:50 Czyli nie ma już układu? Dlaczego nie popierasz PO skoro też głosowała za rozwiązaniem WSI, Rokita jest nawet bardziej bezkompromisowy w kwestii lustracji i dekomunizacji? Poza tym PO jest znacznie mniej socjalistyczna niż mający poparcie związków zawodowych PiS. No i wreszcie: w PiSowskim rządzie są ludzie PZPR, jak to się ma do haseł oczyszczenia Polski? Przecież PiS łże i manipuluje na każdym kroku, nie widzisz tego?€ Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Nie pisz do mnie po bolszewicku, dobrze? 06.10.06, 14:00 capitalissimus napisał: > Czyli nie ma już układu? > Dlaczego nie popierasz PO skoro też głosowała za rozwiązaniem WSI, Rokita jest > nawet bardziej bezkompromisowy w kwestii lustracji i dekomunizacji? Bo wole glosowac na UPR. Poza tym PO> jest znacznie mniej socjalistyczna niż mający poparcie związków zawodowych PiS. To Ci sie tylko tak wydaje. :) Zezwolenia, koncesje, ograniczanie swobody prowadzenia dzialalnosci gospodarczej, marazm polityczny, opowiadanie o obnizce podatkow (bez wiekszego rezultatu przez ostatnie 17 lat!), kompletny brak pomyslow na reformy - to jest udzial dzialaczy PO i d*****.pl w rzadach ostatnich lat. Nie liczac komuszego rzadu Millera. Do tego podwojne becikowe lze-liberalow. Po jest liberalne tak samo jak PiS, czyli maja takie pojecie o liberalizmie, jak slepy o kolorach. > > No i wreszcie: w PiSowskim rządzie są ludzie PZPR, jak to się ma do haseł > oczyszczenia Polski? Przecież PiS łże i manipuluje na każdym kroku, nie widzisz > > tego?€ Jakos przeszlosc Leszka B., nie przeszkadzala w typowaniu go na ministra finansow i szefa NBP towarzyszowi Tuskowi w 1999. :) O profesorze od lafirynd nie wspomne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma4 Re: NIe WY! Kolego towarzyszu, teraz sie tak nie 06.10.06, 13:20 scoutek napisała: > frau_blada napisała: > > > Dla Polski trzeba zrobic wszystko. Jesli SO chce glosowac ustawy rzadowe, > to > > prosze bardzo. > > mydlic oczy to mozesz babie na straganie > nie dla Polski tylko dla STOLKOW > Skoro PO nie interesują STOŁKI to mogą jako opozycja zgłaszać ustawy które pozwolą zrozumieć Polakom że PO chce dobra Polski. Jak na razie to swoim orężem TVN i GW udowadniają, że robią to tylko dla STOLKOW. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: NIe WY! Kolego towarzyszu, teraz sie tak nie 06.10.06, 13:56 sodoma4 napisał: Skoro PO nie interesują STOŁKI to mogą jako opozycja zgłaszać ustawy > które pozwolą zrozumieć Polakom że PO chce dobra Polski. zanim cos napiszesz sprawdz peo zglosilo kilka ustaw, ale pan marszalek dwojga imion bez nazwiska Marek Jurek zamknal je w szufladzie i nie puszcza... Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze To Lepper już nie śmierdzi ? 06.10.06, 12:56 Przestał być chamem, burakiem i agentem WSI Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: No to chyba bedzie wiekszosc i to zdecydowana 06.10.06, 12:56 Dobrze napisałaś - w w a s z e j Odpowiedz Link Zgłoś
pandada ilu jest pezetpeerowców w SO? 06.10.06, 13:19 nawet w PiS są. Nie powinnaś czuć do nich obrzydzenia - dla dobra Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada to jak przytulisz 20 komuszysk, się sku..sz 06.10.06, 13:35 a jak 10 to już nie? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada NIe mozna sie sk****** z komuszyskiem ot tak 06.10.06, 13:46 Mozna sie puscic. Sk****** to sie mozna za pieniadze, a PiS chyba nie placi im, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: NIe mozna sie sk****** z komuszyskiem ot tak 06.10.06, 13:51 Jasińskiemu płaci i to niemało.... Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Pis nie płaci i nie miał zamiaru 06.10.06, 13:51 fundusz miał być zasilany z budżetu państwa. Ale jeżeli już o pieniądzach - jeśli SO czy PSL (postkomusze ugrupowanie) będzie przeciw PiS, to może oderwać kaczki od koryta. Można zatem, skracając myśl, powiedzieć, że kaczki przytulają komuszyska dla kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: No to chyba bedzie wiekszosc i to zdecydowana 06.10.06, 12:58 frau_blada napisała: > W naszej polityce tak jest, ze rozmawia sie dalej z tym, co narobil bigosu. > Ciekawa jestem, co wplynelo na Leppera i zmiane stanowiska SO? > No obejrzał sondaże:) i zrozumiał że wypada z gry Odpowiedz Link Zgłoś
banme1 dla wladzy Kaczynski zrobi wszystko 06.10.06, 12:59 a Polska nadal smietnikiem bedzie, jak byla. Hurra! Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: No to chyba bedzie wiekszosc i to zdecydowana 06.10.06, 13:01 Po konferencji Giertycha z Lepperem na razie nic sie nie zmienia. Nie ma jasnych deklaracji PiS-u czy chcą czy nie powrotu takiej koalicji. A moze to jest "przyśpieszacz" decyzji dla PSL-u? Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: No to chyba bedzie wiekszosc i to zdecydowana 06.10.06, 13:15 Napisałam to właśnie w wątku o wesołym Romku. Jedno mnie tylko zastanawia: skoro to przyspieszacz i bat na PSl, to dlaczego Endrju zgodził się robić za paprotkę? No chyba, ze mu obiecali,że nie pójdzie siedzieć,albo,ze nie zmienią ordynacji wyborczej tak by jako skazany mógł jeszcze kandydować? Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: Jakos go musieli politycznie skorumpowac :) 06.10.06, 13:59 Jest jeszcze sprawa nieodprowadzonego VATu od sprzedazy prawa poslugiwania sie logo SO kandydatom na poslow. GWno belkotalo wczoraj, ze VAT powinni zaplacic poslowie i kandydaci SO, ale to brednia. ZZ SO sprzedawal, kandydaci placili wekslami, ktore byly akceptowane jako forma zaplaty. Obowiazek naliczenia VAT i odprowadzenia do fiskusa ciazy na sprzedajacym! Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Jakos go musieli politycznie skorumpowac :) 06.10.06, 14:02 No to nie musieli go krumpowac. Tym razem go oswiecili! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum W kazdym razie 06.10.06, 14:16 droga do przejmowania pojedynczych poslow SO stoi otworem, a GWno zgrzyta zebami. PiS moze teraz realizowac rozne scenariusze na ktore SO musi przystac. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: W kazdym razie 06.10.06, 14:17 my.uczennice.vii.liceum napisała: > PiS moze teraz realizowac rozne scenariusze na ktore SO musi przystac. hahahahaha ciekae na jak dlugo... dwa dni? trzy godziny? Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: W kazdym razie 06.10.06, 15:38 Na tak dlugo jak bedzie dzialal immunitet poselski. PS Uwazaj, zeby lwy salonowe nie pogryzly ci tego co masz najcenniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Nie wazne w tej chwili jak zdobeda wiekszosc. 06.10.06, 14:30 Wazne, zeby zdobyli wiekszosc i powalczyli z komuszyskami przynajmniej do wiosny. Jak sie nie potkna, to wybory kolejne maja w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada a dlaczego politycznie? 06.10.06, 14:20 Karnowski pisał, że Leppera będzie boleć brak obstawy i rządowego BMW. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada widocznie takie dostał wytyczne od WSI 06.10.06, 13:05 życzył sobie tego także Subotic i Morozowski Przykra by to była niespodzianka dla Sakiewicza, co się chwalił, że Leppera usiekł :) Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: widocznie takie dostał wytyczne od WSI 06.10.06, 13:18 Nie przesądzaj,to jest gra i ona toczy się o dużą stawkę. politycy nauczeni taśmami WSI, odgrywają komedię,której sens poznamy za kilka dni. Według mnie wiedza z raportu Macierewicza odgrywa tu istotną rolę. Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: No to chyba bedzie wiekszosc i to zdecydowana 06.10.06, 13:17 frau_blada napisała: > Ciekawa jestem, co wplynelo na Leppera i zmiane stanowiska SO? Tusk Lepcia wydymał i teraz pokazał 4 litery. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: No to chyba bedzie wiekszosc i to zdecydowana 06.10.06, 13:20 Nie,to nie Tusk. Lepper i tak do koalicji nie wróci. Nie po to wywalili jego wszystkich ludzi ze spólek skarbu państwa i agencji rolnych,zeby ich z powrotem przyjmować. Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: No to chyba bedzie wiekszosc i to zdecydowana 06.10.06, 13:19 Ale się sku..syny pisiorskie żłoba trzymają :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt kazda zenade da sie przelknac? 06.10.06, 13:23 frau_blada napisała: > W naszej polityce tak jest, ze rozmawia sie dalej z tym, co narobil bigosu. > Ciekawa jestem, co wplynelo na Leppera i zmiane stanowiska SO? Od roku nie ma w naszej polityce zasad i stan ten "zawdzieczamy" PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: kazda zenade da sie przelknac? 06.10.06, 13:26 Najpierw dowiedzmy się o co a prawdę chodzi. Romek już raz wypuścił Leppera w tym tygodniu, proponując mu powrót do koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: kazda zenade da sie przelknac? 06.10.06, 13:42 kura56 napisała: > Najpierw dowiedzmy się o co a prawdę chodzi. Romek już raz wypuścił Leppera w > tym tygodniu, proponując mu powrót do koalicji. Romek wypuscil Leppera, Wierzejski wdeptal w bloto Macierewicza, Jarek nazwal leppera warcholem, Romek jest w szoku, co robi Kochanowski, Kuchcinski widzi spisek Leppera w tasmach, Kuchcinski raczej wyklucza ale potem juz rozwaza reaktywacje koalicji, a w tle Edgar robi weryfikacje lepperowskich kadr w panstwowych spolkach ... Ja to nazywam brakiem zasad i czekanie na wyjasnienie, o co chodzilo Andrzejowi i Romkowi uwazam za bezcelowe. Tak czy inaczej bedzie zalosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Do przewidzenia: Lepper znowu jest cacy, 06.10.06, 13:27 a ludzie z wyrokomi będą mogli kandydować do Sejmu. Jurek stwierdzi, że nic nie wie o szantażowaniu wekslami. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Do przewidzenia: Lepper znowu jest cacy, 06.10.06, 13:39 Prawda, prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
grzmucin Re: No to chyba bedzie wiekszosc i to zdecydowana 06.10.06, 13:42 > Ciekawa jestem, co wplynelo na Leppera i zmiane stanowiska SO? A nie zastanawia cię, co wpłynęło na zmianę stanowiska PiS-u? Kuchciński rano mówił, że powrót SO jest "raczej niemożliwy", a kilka godzin później, że "PiS nie wyklucza powrotu do koalicji Samoobrony". Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: No to chyba bedzie wiekszosc i to zdecydowana 06.10.06, 13:44 grzmucin napisał: > > Ciekawa jestem, co wplynelo na Leppera i zmiane stanowiska SO? > > A nie zastanawia cię, co wpłynęło na zmianę stanowiska PiS-u? Kuchciński rano m > ówił, że powrót SO jest "raczej niemożliwy", a kilka godzin później, że "PiS ni > e wyklucza powrotu do koalicji Samoobrony". Tzw. "stanowisko PiS-u" jest zdewaluowanym po wielokroc towarem trzeciej potrzeby. Nie PiS tu teraz rozdaje karty. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Ciekawe jak będą wyglądały notowania PiS 06.10.06, 13:47 Ciekawe jak będą wyglądały notowania PiS w sondażach po powrocie Leppera do koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: To Lepper już nie jest sterowany przez WSI i 06.10.06, 14:06 oczywiście, żejest . tyko ser się trochę popsował.Nikt go do rządu nie weźmie, no chyba ,że Donek z Zollem. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: To Lepper już nie jest sterowany przez WSI i 06.10.06, 14:07 A nie Romuś z Jarkiem? Romuś wyglądał dzisiaj jakby się w Jędrku zakochał.... Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Tja, kura, swiec oczami, swiec...... 06.10.06, 14:10 Alez musi Ci byc glupio tlumaczyc wolty Kaczynskich.... Pewnie sie juz sama pogubilas w klamstwach i woltach PIS-U. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: No to chyba bedzie wiekszosc i to zdecydowana 06.10.06, 14:12 Nieeee! Ja nie chcę Leppera! Jak można mu zaufać? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: No to chyba bedzie wiekszosc i to zdecydowana 06.10.06, 14:14 kataryna.kataryna napisała: > Nieeee! Ja nie chcę Leppera! Jak można mu zaufać? mozna jak widac juz byl w koalicji przeciez.... Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: No to chyba bedzie wiekszosc i to zdecydowana 06.10.06, 14:17 Teraz juz znownu dla PIS Lepper jest cacy a nie czlowiekiem o marnej prowienencji?? Kolejna wolta PIS. Wstyd po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Można Wierzejskiemu, Wrzodakowi 06.10.06, 14:21 Misztalowi - dlaczego nie Lepperowi. Odpowiedz Link Zgłoś
bernardo To byłby samobój PiSu 06.10.06, 14:24 z zaplecza intelektualnego chyba nikt by im juz nie został, a z wyborców też nie wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
yaddo Warchoł z warchołkiem się nie dogada. 06.10.06, 14:31 Łże-premier: klasyczny warchoł polski, Lepper: post-sowiecki warchołek. Odpowiedz Link Zgłoś
jul_jul "nigdy więcej już z takimi ludźmi rozmawiać nie 06.10.06, 14:56 - będziemy" - czyli kolejna obiecanka-cacanka Kaczorka się nie spełni. "Zapada decyzja, żeby z tym kimś rozmawiać. I on okazuje się oszustem. Tak było w tym wypadku. Ale trzeba z tego wyciągnąć wniosek, nigdy więcej nie wolno już rozmawiać z ludźmi o marnej reputacji. Oklaski I chcę wam tutaj, w tym szczególnym miejscu, w tym, można powiedzieć, świętym miejscu Polaków, przyrzec, że nigdy więcej już z takimi ludźmi rozmawiać nie będziemy." Odpowiedz Link Zgłoś
yaddo Łże-premier tak prawy jak patrotyczny 06.10.06, 15:15 Jego słowa do czynów mają się tak, jak jego patriotyczność do znajomości hymnu Polski. Odpowiedz Link Zgłoś