zbig44 19.03.03, 19:24 PCK: pomoc dla Zatoki Perskiej To jedyne co jeszcze możemy zrobić dla dzieci i kobiet Iraku... Deklaruję wpłatę chwilowo tylko 10% swojej pensji z tego m-ca... www1.gazeta.pl/kraj/1,34317,1378696.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stanislaw Re: Kwaśniewski: operacja iracka będzie kosztować IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.03, 19:44 Kto za to beknie? Kwach - sam mu zaloze drut na szyje. Wypowiedzial wojne bez pytania o to mnie, Ciebie, nas. Wbrew 70% przeciwnych wojnie Polakow. Mnie wszystko jedno. Stanislaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moki kto zaplaci? IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.03, 21:09 Mafia sie dorzuci, bo brygady antyterrorystyczne wreszcie sie wyniosa z kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x CZY JA SIE ZGODZILEM ZEBY Z MOICH PODATKOW TO SZLO ??? IP: 217.153.49.* 20.03.03, 10:03 NIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Kwaśniewski: operacja iracka będzie kosztować IP: *.buffalo.dialup.pol.co.uk 19.03.03, 19:45 A ile to jest dolarow , bo ja tez chce wplacic . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista odliczyc te koszty z pensji sekr. NATO IP: *.23.203.62.dial.bluewin.ch 20.03.03, 00:16 te koszty winne byc pokryte przez p. Kwasniewskiego z prywatnych funduszy (ew. na raty ). Wysyla na wojne polskich zolnierzy wbrew opinii publicznej w Posce ( na tylko 20 % poparcia w sprawie wojny ), wbrew wiekszosci krajow swiata, wbrew Papiezowi.. Przypominam ze wydatki na wojne z Irakiem w 1991 wyniosly 80mld USD z czego USA zaplacily tylko 8 mld USD a sojusznicy reszte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HaHa Jolka, Jolka! - pakuj stroje! IP: *.proxy.aol.com 20.03.03, 06:45 brawo p.Prezydencie. Za "psie pieniadze" i nie z wlasnej kieszeni - Panska kandydatura do stanowiska Sekretarza NATO otrzymala silny argument! -:(. Przewazajaca czesc obowiazkow w/w - to dzialalnosc na polu dyplomatyczno-towarzyskim. Bedzie mozna zaprezentowac Malzonke na miedzynarodowym parkiecie High-Socjety. Jola - taka ladna!... a te kilka trupow? - to w imie wolnosci i obrony zagrozonych przez Sadama granic naszej Ojczyzny! Brawo!. Odpowiedz Link Zgłoś