iza.bella.iza 09.10.06, 00:53 Głęboka podagra musi gnębić tych, którzy widza tylko POkemony. :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1normalnyczlowiek Witam. Co porabiasz o tej porze? 09.10.06, 00:54 iza.bella.iza napisała: > Głęboka podagra musi gnębić tych, którzy widza tylko POkemony. > :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Np. zakładam nowe wątki. :) 09.10.06, 00:59 Ja kończę na dziś zakładanie wątków. Trzeba odpocząć po koncercie AM Jopek :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyperek2 Oni już cały świat widzą przez "PO" 09.10.06, 01:00 kiedys podręczniki psychiatryczne opiszą ten nowy rodzaj schorzenia : POręcz, POdróbka, POpieprzyć (wróć, święto..i brzydzą się tą plugawą czynnością), POdlać, POpaprać, POnarzekać, POkorumpować, POmyśleć (wróć, to zakazane przez Jarosława Jezusa K.), POpłynąć, POpluć, POwrzeszczeć, ............ Taki po prostu nowy rodzaj nerwicy natręctwa. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Oni już cały świat widzą przez "PO" 09.10.06, 01:03 lucyperek2 napisał: > kiedys podręczniki psychiatryczne opiszą ten nowy rodzaj schorzenia : POręcz, ---> Może tu wyjawisz, co napisałeś, że aż Ciebie wykasowali? Co do POkemonów, POkurczów, itd. Wiesz, zaczęło się to po prostu od PiSdzielców i moherów :)- natchnienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyperek2 Re: Oni już cały świat widzą przez "PO" 09.10.06, 01:10 > Wiesz, zaczęło się to po prostu od PiSdzielców i moherów :)- natchnienie :) Nie bolszewiczku. To zaczęło się od chamskich kłamstw z lodówkami. Ale inaczej być jednak nie mogło. Niespełniony frustracik, który nigdy nie zaliczył żadnej baby jest gotów spalić świat w zemście za swoją "krzywdę". Więc te wasze kompleksy niższości są nawet zabawne. Po prostu patrzymy na was z góry. Z uśmiechem politowania. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Czy te Złote Myśli też POchodzą ze Statutu PO? 09.10.06, 01:18 lucyperek2 napisał: > Po prostu patrzymy na was z góry. > Z uśmiechem politowania. :)) ---> A My, z dołu, patrzymy z uśmiechem na zdołowanych (u góry) :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Zdecydujcie się, chłopaki! 09.10.06, 01:23 Albo nawalacie się tu, albo w wątku o POgardzie. osobiście wolałabym abyście się stąd wynieśli, a wątek spadł nieco niżej. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyperek2 Izuniu ! Spoko luz i sponton ! 09.10.06, 01:27 Chciałem poznać sposób myślenia genetycznego pisdaka. A co do "POgardy" słucham uprzejmie. Możemy pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Zdecydujcie się, chłopaki! 09.10.06, 01:27 iza.bella.iza napisała: > Albo nawalacie się tu, albo w wątku o POgardzie. osobiście wolałabym abyście się > stąd wynieśli, a wątek spadł nieco niżej. ---> Zdecydowałem się : Jestem za a nawet przeciw :) Nie sądzisz, że widzenie "tylko" POkemonów jest reakcją na widzenie tylko moherów? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyperek2 Re: Czy te Złote Myśli też POchodzą ze Statutu PO 09.10.06, 01:24 > ---> A My, z dołu, patrzymy z uśmiechem na zdołowanych (u góry) :) I na dnie pozostaniecie. To na szczęście zupełnie nie mój problem. Zastanów sie tylko bałwanku kto tobie i twoim braciom w wierze będzie wpłacał na emeryturkę jak już wypędzicie wszystkich wykształciuchów stąd. Frania jednak nie podbije świata choć obiecało to wam wasze Czyste Dobro. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Czy te Złote Myśli też POchodzą ze Statutu PO 09.10.06, 01:35 lucyperek2 napisał: > Zastanów sie tylko bałwanku kto tobie i twoim braciom w wierze będzie wpłacał >na emeryturkę ---> Na pewno nie będą wpłacali ci, którzy zamiast zająć się czymś przyjemnym w nocy, dyskutują na FK :) > jak już wypędzicie wszystkich wykształciuchów stąd. --->Jeśli wreszcie raczysz zapoznać się (kiedyś?) z definicją "wykształciuchów", to zrozumiesz, że ... nic tu po nich ... > Frania jednak nie podbije świata choć obiecało to wam wasze Czyste Dobro. ---> Nie pamiętam, by CD to obiecywał - chyba że wtedy gdy leciał na wrotach od stodoły :) Odpowiedz Link Zgłoś