Dodaj do ulubionych

Kłamczuszek Rokita

09.10.06, 14:37
Twierdzi, ze nic nie wiedział o inwigilacji prawicy, bo to nie była jego działka; ale jak się popatrzy na daty to Kaczyński ujawnił instrukcję 0015 w marcu 2003
serwisy.gazeta.pl/kraj/1,65646,3184706.html
a np. jeden z dokumentów z szafy Lesiaka pochodzi z 06/08/1993 www.rzeczpospolita.pl/wydarzenia/061008_8.html
Obserwuj wątek
    • ayran Re: Kłamczuszek Rokita 09.10.06, 14:39
      Kaczyński, póki co, ujawnił fakt istnienia instrukcji a nie jej zawartość. Być
      może cię to zdziwi, ale to dość istotna róznica. Podobna jak pomiędzy szafą a
      ukrytymi w niej papierami. Obecnie to Dorn Ludwik zwleka z odtajnieniem
      instruckji.
      • kura56 Re: Kłamczuszek Rokita 09.10.06, 14:42
        A ja cię odsyłam do wnikliwych postów na tym forum, z cytatami Z Rokiciego
        przemówienia w sejmie z 92 roku.
        • ayran Re: Kłamczuszek Rokita 09.10.06, 14:44
          kura56 napisała:

> A ja cię odsyłam do wnikliwych postów na tym forum, z cytatami Z Rokiciego
          > przemówienia w sejmie z 92 roku.

A ja juz znam ten wnikliwy post, który do tego tematu nic nie wnosi, jeśli go
          przeczytać ze zrozumieniem.
      • horsefish Re: Kłamczuszek Rokita 09.10.06, 14:45
        Jako szef URMu nie poinformował p Premier, że sa oskarżenia na temat działalności UOP by swoimi kanałami wyjaśniła je, przecież Milczanowski mógl dla Wałęsy wykorzystywać UOP do inwigilacji Unii Demokratycznej
    • horsefish Re: Kłamczuszek Rokita 09.10.06, 14:59
      Kaczyński ujawnił instrukcję w marcu1993, komisja sejmowa d/s adm i sp wew skierowała skargę do TK, który miał ją rozpatrywać w 27 maja 1993 ale 26 maja Milczanowski ją wycofał;
      serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,3176543.html
      a dokument sporządzony przez Lesiaka ma datą 06/08/1993
      www.rzeczpospolita.pl/wydarzenia/061008_8.html
      • ayran potwierdzasz to co napisałem: 09.10.06, 15:01
        'Fakt istnienia instrukcji ujawnił w marcu 1993 r. na łamach "Gazety" Jarosław
        Kaczyński (w rozmowie z Jarosławem Kurskim).'
        • horsefish Re: potwierdzasz to co napisałem: 09.10.06, 15:08
          ayran napisał:

> 'Fakt istnienia instrukcji ujawnił w marcu 1993 r. na łamach "Gazety" Jarosław
          > Kaczyński (w rozmowie z Jarosławem Kurskim).'
          Biedny Rokita nie wiedział co się dzieje przed TK, w komisji sejmowej, nie czytał artykułu Jarosława Kurskiego w Gazecie Wyborczej a Lesiak nadal inwigilował; do dupy z takim szefem URM; Suchocka zataiła przed nim te niecne czyny
          • ayran Re: potwierdzasz to co napisałem: 09.10.06, 15:12
            Ale rozumiesz już różnicę pomiędzy ujawnieniem instrukcji a ujawnieniem faktu
            istnienia instrukcji? Niestety narysowac ci tego nie mogę - forum ma swoje
            ograniczenia.
            • atoprawda Re: potwierdzasz to co napisałem: 09.10.06, 16:11
              > Ale rozumiesz już różnicę pomiędzy ujawnieniem instrukcji a ujawnieniem faktu
              > istnienia instrukcji? Niestety narysowac ci tego nie mogę - forum ma swoje
              > ograniczenia.

a jak by narysować "Rokia nic nie wiedział"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka