Dodaj do ulubionych

Już wiadomo, dlaczego "taśmy" puszczono

19.10.06, 22:40
z tygogniowym opóźnieniem!
Obserwuj wątek
    • tiburon_lover Re: Już wiadomo, dlaczego "taśmy" puszczono 19.10.06, 22:43
      acha dlaczego ? hehehehehehehe ROTFL

• don.kichote Re: Już wiadomo, dlaczego "taśmy" puszczono 19.10.06, 22:50
        Miały być - tak je zapowiadano - "porażające" - jak wszystko zresztą w tej audycji - a okazały się BUBLEM!
        Tydzień wystarczył, żeby dorobić do nich nową ideologię; z donmiemanej korupcji Michnika, przekształcić w naganną współpracę(???) GW ze służbami, WSI(?) zapewne?!!!
        • 1normalnyczlowiek Kłamiesz,czy przytoczysz coś o insynuacji korupcji 19.10.06, 22:56
          don.kichote napisał:
          > Miały być - tak je zapowiadano - "porażające" - jak wszystko zresztą w tej audy
          > cji - a okazały się BUBLEM!
          > Tydzień wystarczył, żeby dorobić do nich nową ideologię; z donmiemanej korupcji
          > Michnika, przekształcić w naganną współpracę(???) GW ze służbami, WSI(?) zape
          > wne?!!!

---> Od początku sugerowano współpracę GW ze służbami. Jak widać (słychać),
          Michnik nie mial nic przeciwko temu. A to to przecież drobiazg ... inspiracja
          dziennikarzy przez esbeków :)
          • snajper55 Re: Kłamiesz,czy przytoczysz coś o insynuacji kor 19.10.06, 22:58
            1normalnyczlowiek napisał:

> ---> Od początku sugerowano współpracę GW ze służbami. Jak widać (słychać),
            > Michnik nie mial nic przeciwko temu. A to to przecież drobiazg ... inspiracja
            > dziennikarzy przez esbeków :)

Nie było ani słowa o żadnej inspiracji. Nie kłam.

S.
            • tiburon_lover Re: Kichote walnij sobie 50g 19.10.06, 23:05
              albo lepiej odrazu 100g ;-) czegoś mocnego

Adam dał ciała i tyle, a że wcześniej sam nagrywał to dał ciała ^n (do potęgi n)

• snajper55 Re: Kichote walnij sobie 50g 19.10.06, 23:07
                tiburon_lover napisał:

> Adam dał ciała i tyle,

Gudzowatemu ? Stali się jednym ciałem ?

> a że wcześniej sam nagrywał to dał ciała ^n (do potęgi n )

On nagrywał przestępstwo. Rozumiem, że to naganne zachowanie ?

S.
              • grzmucin Re: Kichote walnij sobie 50g 19.10.06, 23:09
                > Adam dał ciała i tyle

Po co wypisujesz takie rzeczy? Przecież dla takich jak ty, Michnik jest łobuzem z założenia, nie potrzeba do tego żadnych taśm, a już na pewno takich, jak te, na których nic szczególnego nie ma.
          • don.kichote Re: Kłamiesz,czy przytoczysz coś o insynuacji kor 19.10.06, 23:00
            Normalny inaczej! Na jakim Ty świecie żyjesz?
            A jak myślisz (to chyba jednak nadużycie), skąd takie np. Życie Warszawy, czy inny szmatławiec bierze swoje rewelacje - choćby ostatnie w sprawie raportu Macierewicza?
            • 1normalnyczlowiek Nie tego dotyczył mój zarzut kłamstwa 19.10.06, 23:06
              don.kichote napisał:
              > Normalny inaczej! Na jakim Ty świecie żyjesz?
              > A jak myślisz (to chyba jednak nadużycie), skąd takie np. Życie Warszawy, czy
              inny szmatławiec bierze swoje rewelacje - choćby ostatnie w sprawie raportu
              >Macierewicza?

"Tydzień wystarczył, żeby dorobić do nich nową ideologię; z donmiemanej korupcji
              > Michnika, przekształcić w naganną współpracę(???) GW ze służbami, WSI(?)"

---> Kto i kiedy nie znając jeszcze taśm twierdził, że będzie na nich "korupcja
              Michnika"?
              • snajper55 Re: Nie tego dotyczył mój zarzut kłamstwa 19.10.06, 23:07

> ---> Kto i kiedy nie znając jeszcze taśm twierdził, że będzie na nich "koru
                > pcja Michnika"?

Blada twarz.

S.
          • don.kichote Re: Kłamiesz,czy przytoczysz coś o insynuacji kor 19.10.06, 23:04

> ---> Od początku sugerowano współpracę GW ze służbami.

Jak mi się uda znaleźć, to Ci wkleję, albo zlinkuję wypowiedź bladej, która niemalże cytuje fragment taśm, w których to rzekomo Michnik domaga się kasy od Guzowatego!!!
            • 1normalnyczlowiek Nie szukaj - Forum to forum 19.10.06, 23:09
              don.kichote napisał:
              > Jak mi się uda znaleźć, to Ci wkleję, albo zlinkuję wypowiedź bladej, która
              nie malże cytuje fragment taśm, w których to rzekomo Michnik domaga się kasy od
              Guzowatego!!!

---> Czy jakiś polityk, dziennikarz lub inna osoba publiczna sugerowała, że na
              taśmach będzie coś o "korupcji Michnika"?
              • don.kichote Re: Nie szukaj - Forum to forum 19.10.06, 23:20

> ---> Czy jakiś polityk, dziennikarz lub inna osoba publiczna sugerowała, że
                > na
                > taśmach będzie coś o "korupcji Michnika"?

Masz rację. Złapałeś mnie na wszą PiSiacką logikę! Jarek mówiąc:

.."Zapada decyzja, żeby z tym kimś rozmawiać. I on okazuje się oszustem. Tak
                było w tym wypadku. Ale trzeba z tego wyciągnąć wniosek, nigdy więcej nie wolno
                już rozmawiać z ludźmi o marnej reputacji. I chcę wam tutaj, w tym szczególnym
                miejscu, w tym, można powiedzieć, świętym miejscu Polaków, przyrzec, że nigdy
                więcej już z takimi ludźmi rozmawiać nie będziemy".

też nie powiedział, kogo miał na myśli, dlatego w kolejnej koalicji z Lepperem nie ma nic złego?!
                • 1normalnyczlowiek Jest bardzo dużo złego "w kolejnej koalicji z ..." 19.10.06, 23:39
                  don.kichote napisał:
                  > dlatego w kolejnej koalicji z Lepperem nie ma nic złego?!

---> O alternatywie akurat rozpocząłem nowy wątek ...
                  • don.kichote Re: Jest bardzo dużo złego "w kolejnej koalicji z 19.10.06, 23:47

> don.kichote napisał:
                    > > dlatego w kolejnej koalicji z Lepperem nie ma nic złego?!
                    >
                    > ---> O alternatywie akurat rozpocząłem nowy wątek ...

Widzę, że masz poważne kłopoty ze zrozumieniem tego co piszę! Cytując Twego wodza i posługując się przykładem koalicji z Lepperem, miałem na myśli pokrętność waszego PiSowskiego myślenia postępowania i odwracania kota ogonem.
                    Koalicja i Lepper - w tym wątku nie mają żadnego znaczenia.
                    • 1normalnyczlowiek Re: Jest bardzo dużo złego "w kolejnej koalicji z 19.10.06, 23:49
                      don.kichote napisał:
                      > Koalicja i Lepper - w tym wątku nie mają żadnego znaczenia.

---> Ale odwracanie kota ogonem ... ma :)
                      • don.kichote Re: Jest bardzo dużo złego "w kolejnej koalicji z 19.10.06, 23:58

> ---> Ale odwracanie kota ogonem ... ma :)

Trudno się nie zgodzić!
                        Cała wasza działalność w realu, jak też tu na forum, podporządkowana jest jednemu; odwracanie kota.
          • kacza.republika.bananowa Bączek pracuje w GW? 19.10.06, 23:06

ostatnio z służbami współpracowała GP, czy może Ziobro wszczął już śledztwo na
            temat przecieku u Antka?
          • create kto kłamie widać przez ostatni rok 20.10.06, 00:52
            Ciągłe kłamstwa pisiarni. Marcinkiewiczowi czhyba coś się nos wydłużył od tych
            kłamstw?
          • pio.no Re: Kłamiesz,czy przytoczysz coś o insynuacji kor 20.10.06, 01:27
            Kto Ci fundował autorytet wbrew woli? Znam tylko jeden - pewien nieżyjący gość,
            mający mnóstwo ulic swego imnienia już za życia, oraz pomników niemało - a ich
            liczba rośnie szybko. Jakakolwiek krytyka choćby tych pomników, nawet gdyby
            były prosto z Disneylandu może być podstawą do prokuratorskich zarzutów o
            szarganie uczuć religijnych. Co się tyczy samej osoby, to poddanie w
            wątpliwość geniuszu politycznego tego bohatera, lub jakikolwiek krytycyzm pod
            adresem jego przemyśleń teologicznych lub spuścizny literackiej, niedługo
            zapewne będzie upoważniało do egzekucji bez sądu. Oczywiście gdzieżby prawica
            katolicka uprawiała i egzekwowała poprawność polityczną, skądże.... Do rzeczy
            ma się to tak, że jakbyśmy Michnika nie oceniali to on należał do grupy osób,
            które umożliwiły "dywersyfikację" autorytetów. Jeżeli uwierzyłeś w zastępcze to
            Twoja sprawa i nie szukaj winnych dookoła siebie ( podstawowa patologia
            pisiorów)
    • t-800 Re: Już wiadomo, dlaczego "taśmy" puszczono 19.10.06, 23:07
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=49307800&a=49307800

<hahaha>
      • tiburon_lover Re: Już wiadomo, dlaczego "taśmy" puszczono 19.10.06, 23:15
        wzór nad wzory i kryształ i diament co zrobił ....

napie_do_lił się z negatywnym bohaterem setek artykułów w swojej gazecie i
        powiedziął mu między innymi , ze kogoś opie.. i coś wyciszy ... cała ta
        rozmowa mogłą wyglądać tak ..... ależ proszę pana mielisy dowody informacje,
        moi ludzie są najlepsi i zanim coś napiszemy 10 razy sprawdzamy !!! zanim źle
        napiszemy 50 razy sprawdzamy nie!!! on mówi inaczej - my się na tym ku__rwa nie
        znamy ROTFL

• don.kichote Re: Już wiadomo, dlaczego "taśmy" puszczono 19.10.06, 23:24
          tiburon_lover napisał:

> on mówi inaczej - my się na tym ku__rwa nie
          > znamy ROTFL

On nie mówi MY!
          On mówi "JA się na tym nei znam"!
          A to jest różnica, a nazywa się to MANIPUKACJĄ, a ty manipulatorem!!!!
          • tiburon_lover Re: Już wiadomo, dlaczego "taśmy" puszczono 19.10.06, 23:32
            hehehehe kichote nie znam nazwy dla ciebie, przepraszam znam ale niepopełnię
            jej pulicznie.

masz scenopis z tej sceny bo ja pisze z pamięci ..;-)
      • don.kichote Re: Już wiadomo, dlaczego "taśmy" puszczono 20.10.06, 00:50
        t-800 napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=49307800&a=49307800
        >
        > <hahaha>

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=50634221&a=50638809
    • potodno Re: Już wiadomo, dlaczego "taśmy" puszczono 19.10.06, 23:49
      dlatego,ze jeszcze oprócz tasm-
      michnik guzowaty
      puszczono tez rozmowe z jakims z GW co był w studio
      • don.kichote Re: Już wiadomo, dlaczego "taśmy" puszczono 20.10.06, 00:00
        potodno napisał:

> dlatego,ze jeszcze oprócz tasm-
        > michnik guzowaty
        > puszczono tez rozmowe z jakims z GW co był w studio

I stąd wg. ciebe ta zwłoka? Zaiste, ciekawy punkt widzenia!
    • jaa_ga Obśmiałam się, jak norka :-)) 20.10.06, 00:04
      Gudzowaty walił w Naimskiego jak w kaczy kuper
      • haen1950 Re: Obśmiałam się, jak norka :-)) 20.10.06, 00:53
        Ciekawe dlaczego? Chyba po dwóch flaszkach zapomniał o mikrofonie.
      • ave.duce Re: Obśmiałam się, jak norka :-)) 20.10.06, 07:14
        jaa_ga napisała:

> Gudzowaty walił w Naimskiego jak w kaczy kuper

Tak, oberwało się i Naimskiemu (od Gudzowatego), i Kaczyńskim (od Michnika).

Tyż siem obśmiałam.

:PPP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka