don.kichote 19.10.06, 22:40 z tygogniowym opóźnieniem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiburon_lover Re: Już wiadomo, dlaczego "taśmy" puszczono 19.10.06, 22:43 acha dlaczego ? hehehehehehehe ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Już wiadomo, dlaczego "taśmy" puszczono 19.10.06, 22:50 Miały być - tak je zapowiadano - "porażające" - jak wszystko zresztą w tej audycji - a okazały się BUBLEM! Tydzień wystarczył, żeby dorobić do nich nową ideologię; z donmiemanej korupcji Michnika, przekształcić w naganną współpracę(???) GW ze służbami, WSI(?) zapewne?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Kłamiesz,czy przytoczysz coś o insynuacji korupcji 19.10.06, 22:56 don.kichote napisał: > Miały być - tak je zapowiadano - "porażające" - jak wszystko zresztą w tej audy > cji - a okazały się BUBLEM! > Tydzień wystarczył, żeby dorobić do nich nową ideologię; z donmiemanej korupcji > Michnika, przekształcić w naganną współpracę(???) GW ze służbami, WSI(?) zape > wne?!!! ---> Od początku sugerowano współpracę GW ze służbami. Jak widać (słychać), Michnik nie mial nic przeciwko temu. A to to przecież drobiazg ... inspiracja dziennikarzy przez esbeków :) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kłamiesz,czy przytoczysz coś o insynuacji kor 19.10.06, 22:58 1normalnyczlowiek napisał: > ---> Od początku sugerowano współpracę GW ze służbami. Jak widać (słychać), > Michnik nie mial nic przeciwko temu. A to to przecież drobiazg ... inspiracja > dziennikarzy przez esbeków :) Nie było ani słowa o żadnej inspiracji. Nie kłam. S. Odpowiedz Link Zgłoś
tiburon_lover Re: Kichote walnij sobie 50g 19.10.06, 23:05 albo lepiej odrazu 100g ;-) czegoś mocnego Adam dał ciała i tyle, a że wcześniej sam nagrywał to dał ciała ^n (do potęgi n) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kichote walnij sobie 50g 19.10.06, 23:07 tiburon_lover napisał: > Adam dał ciała i tyle, Gudzowatemu ? Stali się jednym ciałem ? > a że wcześniej sam nagrywał to dał ciała ^n (do potęgi n ) On nagrywał przestępstwo. Rozumiem, że to naganne zachowanie ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
grzmucin Re: Kichote walnij sobie 50g 19.10.06, 23:09 > Adam dał ciała i tyle Po co wypisujesz takie rzeczy? Przecież dla takich jak ty, Michnik jest łobuzem z założenia, nie potrzeba do tego żadnych taśm, a już na pewno takich, jak te, na których nic szczególnego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Kłamiesz,czy przytoczysz coś o insynuacji kor 19.10.06, 23:00 Normalny inaczej! Na jakim Ty świecie żyjesz? A jak myślisz (to chyba jednak nadużycie), skąd takie np. Życie Warszawy, czy inny szmatławiec bierze swoje rewelacje - choćby ostatnie w sprawie raportu Macierewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Nie tego dotyczył mój zarzut kłamstwa 19.10.06, 23:06 don.kichote napisał: > Normalny inaczej! Na jakim Ty świecie żyjesz? > A jak myślisz (to chyba jednak nadużycie), skąd takie np. Życie Warszawy, czy inny szmatławiec bierze swoje rewelacje - choćby ostatnie w sprawie raportu >Macierewicza? "Tydzień wystarczył, żeby dorobić do nich nową ideologię; z donmiemanej korupcji > Michnika, przekształcić w naganną współpracę(???) GW ze służbami, WSI(?)" ---> Kto i kiedy nie znając jeszcze taśm twierdził, że będzie na nich "korupcja Michnika"? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nie tego dotyczył mój zarzut kłamstwa 19.10.06, 23:07 1normalnyczlowiek napisał: > ---> Kto i kiedy nie znając jeszcze taśm twierdził, że będzie na nich "koru > pcja Michnika"? Blada twarz. S. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Kłamiesz,czy przytoczysz coś o insynuacji kor 19.10.06, 23:04 1normalnyczlowiek napisał: > ---> Od początku sugerowano współpracę GW ze służbami. Jak mi się uda znaleźć, to Ci wkleję, albo zlinkuję wypowiedź bladej, która niemalże cytuje fragment taśm, w których to rzekomo Michnik domaga się kasy od Guzowatego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Nie szukaj - Forum to forum 19.10.06, 23:09 don.kichote napisał: > Jak mi się uda znaleźć, to Ci wkleję, albo zlinkuję wypowiedź bladej, która nie malże cytuje fragment taśm, w których to rzekomo Michnik domaga się kasy od Guzowatego!!! ---> Czy jakiś polityk, dziennikarz lub inna osoba publiczna sugerowała, że na taśmach będzie coś o "korupcji Michnika"? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Nie szukaj - Forum to forum 19.10.06, 23:20 1normalnyczlowiek napisał: > ---> Czy jakiś polityk, dziennikarz lub inna osoba publiczna sugerowała, że > na > taśmach będzie coś o "korupcji Michnika"? Masz rację. Złapałeś mnie na wszą PiSiacką logikę! Jarek mówiąc: .."Zapada decyzja, żeby z tym kimś rozmawiać. I on okazuje się oszustem. Tak było w tym wypadku. Ale trzeba z tego wyciągnąć wniosek, nigdy więcej nie wolno już rozmawiać z ludźmi o marnej reputacji. I chcę wam tutaj, w tym szczególnym miejscu, w tym, można powiedzieć, świętym miejscu Polaków, przyrzec, że nigdy więcej już z takimi ludźmi rozmawiać nie będziemy". też nie powiedział, kogo miał na myśli, dlatego w kolejnej koalicji z Lepperem nie ma nic złego?! Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Jest bardzo dużo złego "w kolejnej koalicji z ..." 19.10.06, 23:39 don.kichote napisał: > dlatego w kolejnej koalicji z Lepperem nie ma nic złego?! ---> O alternatywie akurat rozpocząłem nowy wątek ... Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Jest bardzo dużo złego "w kolejnej koalicji z 19.10.06, 23:47 1normalnyczlowiek napisał: > don.kichote napisał: > > dlatego w kolejnej koalicji z Lepperem nie ma nic złego?! > > ---> O alternatywie akurat rozpocząłem nowy wątek ... Widzę, że masz poważne kłopoty ze zrozumieniem tego co piszę! Cytując Twego wodza i posługując się przykładem koalicji z Lepperem, miałem na myśli pokrętność waszego PiSowskiego myślenia postępowania i odwracania kota ogonem. Koalicja i Lepper - w tym wątku nie mają żadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Jest bardzo dużo złego "w kolejnej koalicji z 19.10.06, 23:49 don.kichote napisał: > Koalicja i Lepper - w tym wątku nie mają żadnego znaczenia. ---> Ale odwracanie kota ogonem ... ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Jest bardzo dużo złego "w kolejnej koalicji z 19.10.06, 23:58 1normalnyczlowiek napisał: > ---> Ale odwracanie kota ogonem ... ma :) Trudno się nie zgodzić! Cała wasza działalność w realu, jak też tu na forum, podporządkowana jest jednemu; odwracanie kota. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa Bączek pracuje w GW? 19.10.06, 23:06 ostatnio z służbami współpracowała GP, czy może Ziobro wszczął już śledztwo na temat przecieku u Antka? Odpowiedz Link Zgłoś
create kto kłamie widać przez ostatni rok 20.10.06, 00:52 Ciągłe kłamstwa pisiarni. Marcinkiewiczowi czhyba coś się nos wydłużył od tych kłamstw? Odpowiedz Link Zgłoś
pio.no Re: Kłamiesz,czy przytoczysz coś o insynuacji kor 20.10.06, 01:27 Kto Ci fundował autorytet wbrew woli? Znam tylko jeden - pewien nieżyjący gość, mający mnóstwo ulic swego imnienia już za życia, oraz pomników niemało - a ich liczba rośnie szybko. Jakakolwiek krytyka choćby tych pomników, nawet gdyby były prosto z Disneylandu może być podstawą do prokuratorskich zarzutów o szarganie uczuć religijnych. Co się tyczy samej osoby, to poddanie w wątpliwość geniuszu politycznego tego bohatera, lub jakikolwiek krytycyzm pod adresem jego przemyśleń teologicznych lub spuścizny literackiej, niedługo zapewne będzie upoważniało do egzekucji bez sądu. Oczywiście gdzieżby prawica katolicka uprawiała i egzekwowała poprawność polityczną, skądże.... Do rzeczy ma się to tak, że jakbyśmy Michnika nie oceniali to on należał do grupy osób, które umożliwiły "dywersyfikację" autorytetów. Jeżeli uwierzyłeś w zastępcze to Twoja sprawa i nie szukaj winnych dookoła siebie ( podstawowa patologia pisiorów) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Już wiadomo, dlaczego "taśmy" puszczono 19.10.06, 23:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=49307800&a=49307800 <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
tiburon_lover Re: Już wiadomo, dlaczego "taśmy" puszczono 19.10.06, 23:15 wzór nad wzory i kryształ i diament co zrobił .... napie_do_lił się z negatywnym bohaterem setek artykułów w swojej gazecie i powiedziął mu między innymi , ze kogoś opie.. i coś wyciszy ... cała ta rozmowa mogłą wyglądać tak ..... ależ proszę pana mielisy dowody informacje, moi ludzie są najlepsi i zanim coś napiszemy 10 razy sprawdzamy !!! zanim źle napiszemy 50 razy sprawdzamy nie!!! on mówi inaczej - my się na tym ku__rwa nie znamy ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Już wiadomo, dlaczego "taśmy" puszczono 19.10.06, 23:24 tiburon_lover napisał: > on mówi inaczej - my się na tym ku__rwa nie > znamy ROTFL On nie mówi MY! On mówi "JA się na tym nei znam"! A to jest różnica, a nazywa się to MANIPUKACJĄ, a ty manipulatorem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tiburon_lover Re: Już wiadomo, dlaczego "taśmy" puszczono 19.10.06, 23:32 hehehehe kichote nie znam nazwy dla ciebie, przepraszam znam ale niepopełnię jej pulicznie. masz scenopis z tej sceny bo ja pisze z pamięci ..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Już wiadomo, dlaczego "taśmy" puszczono 20.10.06, 00:50 t-800 napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=49307800&a=49307800 > > <hahaha> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=50634221&a=50638809 Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Już wiadomo, dlaczego "taśmy" puszczono 19.10.06, 23:49 dlatego,ze jeszcze oprócz tasm- michnik guzowaty puszczono tez rozmowe z jakims z GW co był w studio Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Już wiadomo, dlaczego "taśmy" puszczono 20.10.06, 00:00 potodno napisał: > dlatego,ze jeszcze oprócz tasm- > michnik guzowaty > puszczono tez rozmowe z jakims z GW co był w studio I stąd wg. ciebe ta zwłoka? Zaiste, ciekawy punkt widzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Obśmiałam się, jak norka :-)) 20.10.06, 00:04 Gudzowaty walił w Naimskiego jak w kaczy kuper Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Obśmiałam się, jak norka :-)) 20.10.06, 00:53 Ciekawe dlaczego? Chyba po dwóch flaszkach zapomniał o mikrofonie. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Obśmiałam się, jak norka :-)) 20.10.06, 07:14 jaa_ga napisała: > Gudzowaty walił w Naimskiego jak w kaczy kuper Tak, oberwało się i Naimskiemu (od Gudzowatego), i Kaczyńskim (od Michnika). Tyż siem obśmiałam. :PPP Odpowiedz Link Zgłoś