3promile 26.10.06, 16:49 pan jesteś polityczna hiena, a nie minister. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.k.i.n Re: Panie Gierych 26.10.06, 16:56 rozumiem ze wg ciebie nie nalezy nic robić i bezradnie rozkladać ręce... że tym malolatom trzeba puścić to w niepamięc i przebaczyć...zbrodnia to rzecz niewybaczalna! Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Panie Gierych 26.10.06, 17:00 Jasne. Mamy newsa! Zwołać konferencję! Przecież mamy idealne rozwiązanie! Nie należy rozkładać rąk. Nie należy bezradnie przyglądać się, jak Giertych ugrywa swoje gierki, zamiast dążyć do racjonalnych rozwiązań systemowych. Ten facet nie ma zielonego pojęcia o edukacji. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Panie Gierych 26.10.06, 17:07 Skin lubię Cię, ale nie przesadzaj. Nie baw sie w wielkiego polityka. Zbrodnia! wielkie słowo, zdecydowanie za duże. Nie mam krzty zrozumienia dla tym młokosów, ale czy sądzisz, że którykolwiek z nich myślał, że popełnia zbrodnię, lub chciał ją popełnić? Była to beznadziejna głupota, ale przecież nie popełniona w odosobnionym miejscu. To działo się w klasie pełnej uczniów!!! 20 osób patrzyło na to i nie reagowało! Chcesz ich wszystkich wysłać do łagru Giertycha? Nie jestem pedagogiem i nie znam się na tym, ale gdybym był, to poważnie bym się zastanowił, co robimy źle i załamywałbym ręce nie nad tymi pięcioma. ale nad tymi dwudziestoma. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 czy tych 5 tyranizowało klase? 26.10.06, 17:11 bo jak cala reszta by ruszyla toby tamci nie mogli sie nad nia znecac 20 minut cała klasa jest winna znieczulica Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: Panie Gierych 26.10.06, 18:25 Nie wyszło z transmisją konferencji na której Romek chciał ogłosić światu patriotyczny szlak młodzieży, wnioskował nawet o zwolnienie za to Wildsteina. Złapał co było do złapania i do tzw. "twarzy" w TV pokazania. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Panie Gierych 26.10.06, 18:26 francois.jenois napisał: > Nie wyszło z transmisją konferencji na której Romek chciał ogłosić światu > patriotyczny szlak młodzieży, wnioskował nawet o zwolnienie za to Wildsteina. > Złapał co było do złapania i do tzw. "twarzy" w TV pokazania. No i HienaRomek wystąpił w hienoTVPiS... P.S. Poczta... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 szkoda ze Giertycha nie zgwlalcili 26.10.06, 18:27 wielka szkoda uderzacie w ministra oswiaty który robi wiele dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: CO dobrego zrobił Giertych w MEN? 26.10.06, 18:31 rzewuski1 napisał: > wielka szkoda > uderzacie w ministra oswiaty który robi wiele dobrego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: CO dobrego zrobił Giertych w MEN? 26.10.06, 18:33 duzo dobrego duzo by wyliczac Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie krępuj się, do roboty! Mam czas... 26.10.06, 18:34 rzewuski1 napisał: > duzo dobrego > duzo by wyliczac Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Nie krępuj się, do roboty! Mam czas... 26.10.06, 18:39 chocby pomysl by wyrzucuc bandziorów ze szkol i zamknac ich specjalnych szkolach w których nauczycielami beda weterani wojskowi powinni tam dostac tak w dupe ze popamietali by ruskimiesiac w swietle ostatnich wydar zen ten pomysl nie byl taki zly podwyzki dla nauczycieli i wiele innych ale nie pamietam ale wiem ze bylo wiele takich czynow Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie krępuj się, do roboty! Mam czas... 26.10.06, 18:44 rzewuski1 napisał: > chocby pomysl by wyrzucuc bandziorów ze szkol i zamknac ich specjalnych szkolac > h > w których nauczycielami beda weterani wojskowi > powinni tam dostac tak w dupe ze popamietali by ruskimiesiac > w swietle ostatnich wydar > zen ten pomysl nie byl taki zly > > podwyzki dla nauczycieli > i wiele innych ale nie pamietam ale wiem ze bylo wiele takich czynow Faktycznie - przedni pomysł! A czy TY pomyślałeś, że oni kiedyś "wyjdą" z tych szkół? I niektórzy z nich wyjdą "odrażający, brudni, źli"? Kto będzie decydował, kogo "zesłąć" do takiej szkoły-oboziku? Podwyżki dla nauczycieli to POMYSŁ Giertycha?! LITOŚCI! Nie pamiętasz? To może poszperaj w gOOglu... Czekam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: szkoda ze Giertycha nie zgwlalcili 26.10.06, 18:32 jak wprowadzali religie do szkolnictwa tez bylo zle, nic tylko narzekac. Giertych dobrze robi, a ludzie sie boją, tak jak PISu;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: I co - pomogła religia katolicka w szkołach?! 26.10.06, 18:35 maya_rr napisała: > jak wprowadzali religie do szkolnictwa tez bylo zle, nic tylko narzekac. > Giertych dobrze robi, a ludzie sie boją, tak jak PISu;) Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: I co - pomogła religia katolicka w szkołach?! 26.10.06, 18:36 a skad wiesz ze nie pomogla? no najlepiej nic nie robić! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: I co - pomogła religia katolicka w szkołach?! 26.10.06, 18:47 maya_rr napisała: > a skad wiesz ze nie pomogla? no najlepiej nic nie robić! PYTAM, bo kiedy ja chodziłam do szkoły, religia była w salach katechetycznych. I nie przypominam sobie, żeby dochodziło do takich brutalnych ekscesów na linii nauczyciel - uczniowie or uczniowie - uczniowie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: I co - pomogła religia katolicka w szkołach?! 26.10.06, 18:53 i uwazasz, ze religia sie do tego przyczynila czy tamte czasy? ...a moze nie widzisz roznicy, ze czasy sie zmieniły? Podałam przyklad reakcji na praktyczne poprawne zmiany. np. jaki był okrzyk ludu na wprowadzenie tego "przedmiotu". Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: I co - pomogła religia katolicka w szkołach?! 26.10.06, 18:59 maya_rr napisała: > i uwazasz, ze religia sie do tego przyczynila czy tamte czasy? > > ...a moze nie widzisz roznicy, ze czasy sie zmieniły? > > Podałam przyklad reakcji na praktyczne poprawne zmiany. np. jaki był okrzyk > ludu na wprowadzenie tego "przedmiotu". Czasy się zmieniły - fakt. Brak dobrego wychowania wyniesionego z domu. Ale wprowadzenie religii do szkół NICZEGO nie polepszyło. :) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: I co - pomogła religia katolicka w szkołach?! 26.10.06, 19:01 ave.duce napisała: > Ale wprowadzenie religii do szkół NICZEGO nie polepszyło. rzeklabym nawet pogorszylo bo dla dzieci jest to jeszcze jedna lekcja do "odbebnienia" Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: szkoda ze Giertycha nie zgwlalcili 26.10.06, 18:38 A Ty Maja skąd się urwałaś. Jesteś ofiarą kolejną ofiarą twrdego wychowania cz co? Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: szkoda ze Giertycha nie zgwlalcili 26.10.06, 18:39 przyzwoitego. ale Ty az się jąkasz bidulko z nerwów... Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: szkoda ze Giertycha nie zgwlalcili 26.10.06, 18:42 I zgodnego z Twoją katolicką wiarą z pewnością. cały sie trzęsę. Odpowiedz Link Zgłoś