belkot_belkot_belkot 03.11.06, 23:17 Ciekawe, że "liberalnym" UPeeRom bliższy jest socjalistyczny PiS niż quasiliberalna PO. Jakiś paradoks :] Ja tego nie rozumiem :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rewolucja_moralna Coś ci się pomyliło, 03.11.06, 23:20 UPR z Samoobroną się blokuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Coś ci się pomyliło, 03.11.06, 23:25 rewolucja_moralna napisała: > UPR z Samoobroną się blokuje:))) Zwróć uwagę co piszą na forum zwolennicy UPR. Najczęściej PiS jest dla nich OK, a PO gorsza od dżumy Odpowiedz Link Zgłoś
rewolucja_moralna Re: Coś ci się pomyliło, 03.11.06, 23:29 > Zwróć uwagę co piszą na forum zwolennicy UPR. Najczęściej PiS jest dla nich OK, > > a PO gorsza od dżumy Ale najlepsza jest Samoobora z którą się zblokowali:))) Fajni ci zwolennicy! Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil bo podstawą wolnego rynku jest uczciwosc jego 03.11.06, 23:20 uczestników belkot_belkot_belkot napisał: > Ciekawe, że "liberalnym" UPeeRom bliższy jest socjalistyczny PiS niż > quasiliberalna PO. Jakiś paradoks :] Ja tego nie rozumiem :] Odpowiedz Link Zgłoś
rewolucja_moralna Re: bo podstawą wolnego rynku jest uczciwosc jeg 03.11.06, 23:22 w11mil napisała: > uczestników I dlatego UPR wybrało Samoobrone:))) Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: UPR z PiSem :] 03.11.06, 23:31 a to PO jest liberalne ?? M.K.: - Jak Pan patrzy na to, co się dzieje na polskiej scenie politycznej. Spodziewał się Pan tak dużego konfliktu między PO a PiS-em? J.K.-M.: - To jest spór o pieniądze. I on jest bardzo zażarty. Natomiast z punktu widzenia gospodarczego, nie ma wielkiej różnicy między tymi partiami. M.K.: - Nie jest to spór Polski liberalnej z solidarną? J.K.-M.: - Ani PO nie jest liberalne. Jest to nieprawda. W PO jest może 1/5 ludzi. Na 43 posłów, kiedy ja byłem w Sejmie, jak powiedział mi szef tamtej partii KLD, może czterech wie, co to jest liberalizm. Niech Pan nie ma złudzeń. To do tej porządnej partii, jaką jest PO natychmiast zapisała się cała kupa tzw. aferałów. To zresztą w Warszawie się popisali. Już nie mówię ile ukradli, to nie ma żadnego znaczenia. Ważne jest, że jak się buduje tunel, to się buduje tak, że jak się zjeżdża z mostu, to można było skręcić w prawo albo w lewo, a nie żeby człowiek musiał przejechać, wjeżdżać w Tamkę, skręcać w prawo i potem pchać się koło Mostu Śląsko-Dąbrowskiego, w korku wjeżdżać z powrotem na Wisłostradę. To trzeba być idiotą, żeby tak zrobić. M.K.: - Już Pawła Piskorskiego, który wybudował ten tunel nie ma w PO. J.K.-M.: - Może go nie ma w PO, ale najpierw trzeba go wsadzić do kryminału za to. To jest pierwsza rzecz. www.polskieradio.pl/trojka/salon/ Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin No, a PO z KPEiR np. chwalebne ? ;) 03.11.06, 23:46 miasta.gazeta.pl/krakow/1,35824,3692041.html Nie takie cuda dziecko sa na poziomie tzw. terenu. rewolucja_moralna napisała: > Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
s.berkowicz a PO nigdzie sie nie blokowala z SO? 03.11.06, 23:50 przejedz sie do zabkowic slaskich :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Tysz mi sie to nie podoba. Jednak sam sobie 03.11.06, 23:40 odpowiedziales: belkot_belkot_belkot napisał: Ciekawe, że "liberalnym" UPeeRom bliższy jest socjalistyczny PiS niż quasiliberalna PO. Wlasnie "quasiliberalna". Moim zdaniem wczesne lata PO wtedy jeszcze pod postacia i w wykonaniu KLD (kongres aferalow) i quasiliberalnej UW (potem sie zjednoczyli) podnoszacej podatki i zaciskajacej petle na swobodzie prowadzenia dzialalnosci gospodarczej pod swiatlym kierownictwem Balcerka wyrzadzily i przypiely najgorsze konotacje slowu "liberalizm" w ekonomicznym sensie rozumienia tego slowa. Co do popierania lub nie wypowiedzialem sie tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=51487593&a=51491204 A ogolnie uwazam za blad, ze flagi UPR powiewaly na wiecu PiS .... coz, ale ja nie czlonek UPR tylko sympatyk. Jako partia moga robic co chca. Odpowiedz Link Zgłoś