Dodaj do ulubionych

świetne przemówienia Ziobry,Religi,J.Kaczyńskiego.

05.11.06, 13:54
na konwencji PiS.
Obserwuj wątek
    • krystian10 [...] 05.11.06, 13:55
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • woda.woda Możesz streścić? 05.11.06, 13:55
    • lewa_piers Świetne?! Kaczyńskiego?! Ziobry?! Hahahahahahaha 05.11.06, 13:57
      Przemówienia Kaczyńskiego z zasady nie są świetne.
      On nie umie mówić.
      A Ziobro to zero. Miller niestety miał rację.
      • duziabuzia jak dzieci , nie umiecie przegrywać... 05.11.06, 13:58
        • lewa_piers Wygrywa się wybory a nie konwencje 05.11.06, 14:03

• duziabuzia PO,SLD przegrywają wszystko łącznie z konwencjami 05.11.06, 14:05
            • lewa_piers Zobaczymy koleś, zobaczymy 05.11.06, 14:06
              Ciekawe jak długo społeczeństwo wytrzyma tych cyrkowców
              • duziabuzia lepszy był pijany Kwasek w Charkowie ? 05.11.06, 14:09
                • alistair-p Re: lepszy był pijany Kwasek w Charkowie ? 05.11.06, 14:13
                  Jeśli masz na myśli kompromitowanie Polski to nie wiem który jest lepszy.Kwas
                  pijał i wszyscy to wiedzieli,ale prasa zachodnia jakoś o tym nie
                  pisywała.Wolałbym by Kaczor pijany właził do bagażnika niż wyczyniał takie
                  numery jak np.sytuacja w MSZ.
                  • duziabuzia tolerowałbyś V kolumnę w MSZ będąc premierem ? 05.11.06, 14:20
                    • lewa_piers Kaczyński to jedna wielka V Kolumna 05.11.06, 15:28
                      Nie wiem jakie siły zleciły mu destrukcję Państwa Polskiego, ale narazie idzie
                      mu dobrze niestety...
                      • duziabuzia destrukcja ? he,he - oczyszczanie raczej ... 05.11.06, 16:53
                        ze złodziei ,miernot i zdrajców...to potrwa...ale warto.
                        • lewa_piers A po oczyszczeniu nie zostanie nic 05.11.06, 17:49
                          Zatem destrukcja
                • lewa_piers Wolę Pijanego Kwaśniewskiego niż Trzeźwego Kaczora 05.11.06, 14:14
                  Bo Kaczyński to Oszołom i Destruktor Polityczny
                • scoutek Re: lepszy był pijany Kwasek w Charkowie ? 05.11.06, 14:38
                  pijany Kwach mowi wyraziej niz trzezwy Kaczynski
                • peer2 Pijsany Kwachu to skandal i żenada. 05.11.06, 14:41
                  Tyle, że nie o tym ta dyskusja.
                  A swoją drogą to jednak z Kwacha był dobry Prezydent, skoro jedyne co mu się
                  wyciąga to ten Charków na okrągło, co dyskusja o Kaczorze (no i czasami sprawę
                  jego wykształcenia)....
                  • duziabuzia nie wyjaśniono jeszcze Orlenu,Fundacji itp. 05.11.06, 14:43
                    • scoutek Re: nie wyjaśniono jeszcze Orlenu,Fundacji itp. 05.11.06, 14:45
                      a FOZZ i Telegrafto niby wyjasniono?
                      a co ze SKOKami?
                    • peer2 Re: nie wyjaśniono jeszcze Orlenu,Fundacji itp. 05.11.06, 14:46
                      Nie wyjaśniono mimo roku PiSowych rządów, bo w tych sprawach nic obciążającego
                      Kwacha nie ma. Wannamann też przestał gaworzyć o szwajcarskich kontach....
    • dr.szwajcner Re: świetne przemówienia Ziobry,Religi,J.Kaczyńsk 05.11.06, 13:59
      duziabuzia napisała:

> na konwencji PiS.

O.K - napisalas, mozesz juz isc na piwo.
      • alistair-p Chyba słuchaliśmy innych przemówień. n/t 05.11.06, 14:00

• elfhelm ja na szczęście tego nie słuchałem :) 05.11.06, 16:36
          włączyłem na chwilę, gdy na ekranie coś bulgotał Bulgotek. Ale to nie dla mnie.
          Na szczęście.
      • duziabuzia po co mam iść jak mam kufel przed sobą i świętuje 05.11.06, 14:01
        już dziś zwycięstwo prawych i uczciwych z PiS-u.
        • pandada Re: po co mam iść jak mam kufel przed sobą i świę 05.11.06, 14:05
          duziabuzia napisała:

> już dziś zwycięstwo prawych i uczciwych z PiS-u.

Możesz ich wymienić z nazwisk, bo strasznie się konspirują.
        • logo.vlad Re: po co mam iść jak mam kufel przed sobą i świę 05.11.06, 14:05
          Uważaj! Przy parlamentarnych to PO świętowało z wyprzedzeniem.
          I jak się skończyło?
          • duziabuzia ,,miliony zwykłych ludzi i cała Polska,, czyli PO 05.11.06, 14:08
            sami się dyskwalifikują i strzelają sdamobóje...np. przez tolerowanie
            inwigilantów w swoich szeregach..
            • logo.vlad Re: ,,miliony zwykłych ludzi i cała Polska,, czyl 05.11.06, 14:11
              Ich problem. Gdyby teraz PO-man świętował z wyprzedzeniem, tym bardziej bym go
              wyśmiał. Ale czy PiS-owi (a bardziej jescze jego przystawkom) żadne samobóje
              się nie przydarzają? Parka rozżartych bulterierów naprawdę nie zawsze
              wystarcza, żeby całkowicie zabezpieczyć wstęp na podwórko...
              • duziabuzia to prawda... 05.11.06, 14:13
    • idiotyzmy-kacze [...] 05.11.06, 14:07
    • ukos Centralna "samorządowa" heca centralistów 05.11.06, 14:09
      Większych jaj niż CENTRALNA "samorządowa" konwencja skrajnie, obsesyjnie
      centralistycznego PiSu to już być nie może.

Jarosław Kaczyński: "Samorząd to źródło korupcji".

Lech Kaczyński tak zajadle centralizował Warszawę, że nie licząc się ani
      trochę z kosztami ustanowił pełnomocników dublujących burmistrzów dzielnic -
      tylko dlatego, że burmistrzowie są wybieralni, a nie z łaskawego centralnego
      nadania!!!

Radny PiSu nie ma reprezentować mieszkańców gminy, tylko słuchać, słuchać i
      jeszcze raz słuchać "góry" - obowiązkowo omdlewająco dla niego zachwycającej.
      Dla PiSu im coś bardziej centralne, tym piękniejsze, wspanialsze, doskonalsze.

W kampanii zacnej partyji pełno aluzji, że jak mieszkańcy gminy (np.
      Warszawy) posłuchają i wybiorą PiS, to łaskawa "góra" nagrodzi. Za to jak nie
      wybierze, to będzie w niełasce "góry".

A ja jednak zaryzykuję i nie oddam głosu na takich "samorządowców" (czyt.
      na "sam rząd"). I innym też to radzę. Jeśli nie chcesz się pozbawić
      samorządności, to nie wybieraj wrogów samorządu do samorządu!
    • rusek11 Re: świetne pierdoly Ziobry,Religi,J.Kaczyńskiego 05.11.06, 14:11
    • woda.woda Czekam, az streścisz owe przemówienia. 05.11.06, 14:12
      Wtedy mozna będzie o tym porozmawiać.
      • zgryzik1 Religi słowo na niedzielę 05.11.06, 14:33
        usłyszałem tylko że Religa oświadczył z dumą (jakby to jego zasługa) że spadło
        zadłużenie placówek. Za PiSu w Warszawie zadłużenie rosło i rosły premie -
        szefowa od służby zdrowia w ratuszu (Aurelia O.) dostała ponad 50 tys. premii
        rocznej - tak kaczyński kupował lojalność. Pani A.O. nadal służy pod komisarzem-
        marcinkiewiczem.
        A lekzre i pielęgniarkidziękują figurantowi-Relidze przymusową emigrację dla
        chłeba.
    • idiotyzmy-kacze Przecież przemawiali na konwencji PiSu a nie SLD 05.11.06, 14:19
      A aferzystów i kapusiów musi być w tej neokomunistycznej kanapie wyjątkowo dużo skoro nawet w rządzie niejakiego kaczyńskiego mają swoją reprezentację
      • logo.vlad Re: Przecież przemawiali na konwencji PiSu a nie 05.11.06, 14:27
        Doświadczenie uczy, że w każdej jednej partii rządzącej (przynajmniej w PL),
        jeśli się znajdzie kapuś i aferowicz, to na pewno go wypchną na czołowe
        stanowiska. To jest zjawisko zw. "członek nadzwyczajny wysunięty z ramienia na
        czoło".
        Tyle że w PiS i przystawkach coś jakby takich za dużo, szczególnie jak na
        pierwszy rok rządów.
        • duziabuzia podaj przykłady.. 05.11.06, 14:30
          • logo.vlad Re: podaj przykłady.. 05.11.06, 14:32
            A po co. Wystarczy przejrzeć spis posłów Samoobrony...
            • duziabuzia Samoobrona to nie PiS... a wszystkich wybrali 05.11.06, 14:36
              wyborcy - nie zapominaj.
              • logo.vlad Re: Samoobrona to nie PiS, ale to koalicjant PiSu. 05.11.06, 15:02
                A zatem część odpowiedzialności i na partię braci K. spada. W samym PiS też
                jest trochę smrodków (Włoszczowa, Kryże, taśmy kur.wikowe etc. etc.), choć może
                nie aż tak efektownych.
                Aha - aferałów z poprzednich ekip to (o ile mi wiadomo) też nie ufoludki
                wybierały...
                • duziabuzia no właśnie , wyborcy znów mogą się pomylić... 05.11.06, 15:39
                  i co z nimi niedobrymi zrobić ?
          • idiotyzmy-kacze Re: podaj przykłady.. 05.11.06, 14:50
            TW Beata, TW Mieczysław, długoletni kierownik wydziału spraw wewnętrznych Jasiński, syn mordercy - komunistyczny sędzia Kryże, komunistyczny prokurator Wassermann, kapuś zero Ziobro ...
            • duziabuzia jak odpowiedziałem na twój post to nas skasowali.. 05.11.06, 15:43
              nie odpowiem ci bo dali mi do przeczytania nieetykietę z której wynika że
              prowokujesz internautów do naruszenia regulaminu lub praw...
              • idiotyzmy-kacze chciałaś przykłady nazwisk to ci je podałem 05.11.06, 16:32
                nie bardzo rozumiem na czym ma polegac to prowokowanie internautów przeze mnie
                • duziabuzia ja też nie wiem.. 05.11.06, 16:54
    • joannabarska [...] 05.11.06, 14:28
      • joannabarska Herezje? 05.11.06, 20:17
        A coż ja mogłam za herezje tu wypisac przed obiadem jeszcze? I tak sie hamuję
        do przesady! Ale musiało cos kogos urazic skoro moje słowa uleciały w Kosmos.
    • peer2 Mnie wkurza Z. Ziobro 05.11.06, 14:42
      • peer2 polityczny agitator, a jednocześnie szef 05.11.06, 14:43
        apolitycznej prokuratury....
      • scoutek Re: Mnie wkurza Z. Ziobro 05.11.06, 14:43
        mnie ogonie pisiaki wnerwiaja
        sa podobni do siebie - jeden w drugiego
        i tacy sami madrzy
    • tomek6665 Re: świetne przemówienia Ziobry,Religi,J.Kaczyńsk 05.11.06, 15:19
      --------------------------------------------------------------------------------
      Tłum nie pożąda prawdy i gardzi rzeczywistością, ubóstwia natomiast zwodnicze
      złudzenia (...). Kto potrafi omamić tłum ten łatwo nim zawładnie
      Le Bon
    • 12x1 Re: świetne przemówienia Ziobry,Religi,J.Kaczyńsk 05.11.06, 16:59
      Nie daj się mamić politykom, bo wybory blisko, a większość
      z nich nie wie nawet ile kosztuje bilet autobusowy w mieście,
      w którym kandydują
    • dewot007 Re: świetne przemówienia Ziobry,Religi,J.Kaczyńsk 05.11.06, 17:11
      duziabuzia napisała:

> na konwencji PiS.

Naprawdę PIS da KAŻDEJ pielęgniarce podwyżkę 1300 zł miesięcznie ?
      Religa poważnie obiecał to w imieniu rządu koalicyjnego z PISem na czele ?

. . .

"Czasem zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę i prezydent
      bierze to na siebie. Sądzę, że historia oceni to dobrze" –
      Jarosław Kaczyński do dziennikarzy w Sejmie – 8.09.06
    • premier_hiacynt_wielki Az się wzruszyłem...nawet Castro i Mao to przy 05.11.06, 20:01
      tych męzach stanu uczniowie propagandy... Marionetkowicz na razie obiecal:
      - 5 mostow
      - tunel Ursynow- Bielany
      - 2 stadiony
      - 3 nowe targowiska zamiast Stadionu Dziesieciolecia
      Ale szef Marionetkowicza przeszedl wszystko 3 mln mieszkan w 4 lata:)
      • joannabarska Swietnym mówcą 05.11.06, 20:15
        był premier Józef Cyrankiewicz. Pomijam tresc jego wystapienień, mówie o
        głosie, o mimice twarzy,o gestykulacji. Tragedią tego polityka jest to,że nie
        przyszedł na swiat we własciwym czasie.
    • cat8 Re: świetne przemówienia Ziobry,Religi,J.Kaczyńsk 05.11.06, 20:21
      Jarosław Kaczyński jak zwykle pokazał klase, to przemówienie to wspaniała
      odezwa godna wodzów rzymskich! Zapewne Juliusz Cezar jak przekraczał Rubikon
      podobnie mówił?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka