krystian10 [...] 05.11.06, 13:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Świetne?! Kaczyńskiego?! Ziobry?! Hahahahahahaha 05.11.06, 13:57 Przemówienia Kaczyńskiego z zasady nie są świetne. On nie umie mówić. A Ziobro to zero. Miller niestety miał rację. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Zobaczymy koleś, zobaczymy 05.11.06, 14:06 Ciekawe jak długo społeczeństwo wytrzyma tych cyrkowców Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: lepszy był pijany Kwasek w Charkowie ? 05.11.06, 14:13 Jeśli masz na myśli kompromitowanie Polski to nie wiem który jest lepszy.Kwas pijał i wszyscy to wiedzieli,ale prasa zachodnia jakoś o tym nie pisywała.Wolałbym by Kaczor pijany właził do bagażnika niż wyczyniał takie numery jak np.sytuacja w MSZ. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Kaczyński to jedna wielka V Kolumna 05.11.06, 15:28 Nie wiem jakie siły zleciły mu destrukcję Państwa Polskiego, ale narazie idzie mu dobrze niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia destrukcja ? he,he - oczyszczanie raczej ... 05.11.06, 16:53 ze złodziei ,miernot i zdrajców...to potrwa...ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Wolę Pijanego Kwaśniewskiego niż Trzeźwego Kaczora 05.11.06, 14:14 Bo Kaczyński to Oszołom i Destruktor Polityczny Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: lepszy był pijany Kwasek w Charkowie ? 05.11.06, 14:38 pijany Kwach mowi wyraziej niz trzezwy Kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Pijsany Kwachu to skandal i żenada. 05.11.06, 14:41 Tyle, że nie o tym ta dyskusja. A swoją drogą to jednak z Kwacha był dobry Prezydent, skoro jedyne co mu się wyciąga to ten Charków na okrągło, co dyskusja o Kaczorze (no i czasami sprawę jego wykształcenia).... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: nie wyjaśniono jeszcze Orlenu,Fundacji itp. 05.11.06, 14:45 a FOZZ i Telegrafto niby wyjasniono? a co ze SKOKami? Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: nie wyjaśniono jeszcze Orlenu,Fundacji itp. 05.11.06, 14:46 Nie wyjaśniono mimo roku PiSowych rządów, bo w tych sprawach nic obciążającego Kwacha nie ma. Wannamann też przestał gaworzyć o szwajcarskich kontach.... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szwajcner Re: świetne przemówienia Ziobry,Religi,J.Kaczyńsk 05.11.06, 13:59 duziabuzia napisała: > na konwencji PiS. O.K - napisalas, mozesz juz isc na piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm ja na szczęście tego nie słuchałem :) 05.11.06, 16:36 włączyłem na chwilę, gdy na ekranie coś bulgotał Bulgotek. Ale to nie dla mnie. Na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia po co mam iść jak mam kufel przed sobą i świętuje 05.11.06, 14:01 już dziś zwycięstwo prawych i uczciwych z PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: po co mam iść jak mam kufel przed sobą i świę 05.11.06, 14:05 duziabuzia napisała: > już dziś zwycięstwo prawych i uczciwych z PiS-u. Możesz ich wymienić z nazwisk, bo strasznie się konspirują. Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: po co mam iść jak mam kufel przed sobą i świę 05.11.06, 14:05 Uważaj! Przy parlamentarnych to PO świętowało z wyprzedzeniem. I jak się skończyło? Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia ,,miliony zwykłych ludzi i cała Polska,, czyli PO 05.11.06, 14:08 sami się dyskwalifikują i strzelają sdamobóje...np. przez tolerowanie inwigilantów w swoich szeregach.. Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: ,,miliony zwykłych ludzi i cała Polska,, czyl 05.11.06, 14:11 Ich problem. Gdyby teraz PO-man świętował z wyprzedzeniem, tym bardziej bym go wyśmiał. Ale czy PiS-owi (a bardziej jescze jego przystawkom) żadne samobóje się nie przydarzają? Parka rozżartych bulterierów naprawdę nie zawsze wystarcza, żeby całkowicie zabezpieczyć wstęp na podwórko... Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze [...] 05.11.06, 14:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Centralna "samorządowa" heca centralistów 05.11.06, 14:09 Większych jaj niż CENTRALNA "samorządowa" konwencja skrajnie, obsesyjnie centralistycznego PiSu to już być nie może. Jarosław Kaczyński: "Samorząd to źródło korupcji". Lech Kaczyński tak zajadle centralizował Warszawę, że nie licząc się ani trochę z kosztami ustanowił pełnomocników dublujących burmistrzów dzielnic - tylko dlatego, że burmistrzowie są wybieralni, a nie z łaskawego centralnego nadania!!! Radny PiSu nie ma reprezentować mieszkańców gminy, tylko słuchać, słuchać i jeszcze raz słuchać "góry" - obowiązkowo omdlewająco dla niego zachwycającej. Dla PiSu im coś bardziej centralne, tym piękniejsze, wspanialsze, doskonalsze. W kampanii zacnej partyji pełno aluzji, że jak mieszkańcy gminy (np. Warszawy) posłuchają i wybiorą PiS, to łaskawa "góra" nagrodzi. Za to jak nie wybierze, to będzie w niełasce "góry". A ja jednak zaryzykuję i nie oddam głosu na takich "samorządowców" (czyt. na "sam rząd"). I innym też to radzę. Jeśli nie chcesz się pozbawić samorządności, to nie wybieraj wrogów samorządu do samorządu! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Czekam, az streścisz owe przemówienia. 05.11.06, 14:12 Wtedy mozna będzie o tym porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzik1 Religi słowo na niedzielę 05.11.06, 14:33 usłyszałem tylko że Religa oświadczył z dumą (jakby to jego zasługa) że spadło zadłużenie placówek. Za PiSu w Warszawie zadłużenie rosło i rosły premie - szefowa od służby zdrowia w ratuszu (Aurelia O.) dostała ponad 50 tys. premii rocznej - tak kaczyński kupował lojalność. Pani A.O. nadal służy pod komisarzem- marcinkiewiczem. A lekzre i pielęgniarkidziękują figurantowi-Relidze przymusową emigrację dla chłeba. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Przecież przemawiali na konwencji PiSu a nie SLD 05.11.06, 14:19 A aferzystów i kapusiów musi być w tej neokomunistycznej kanapie wyjątkowo dużo skoro nawet w rządzie niejakiego kaczyńskiego mają swoją reprezentację Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: Przecież przemawiali na konwencji PiSu a nie 05.11.06, 14:27 Doświadczenie uczy, że w każdej jednej partii rządzącej (przynajmniej w PL), jeśli się znajdzie kapuś i aferowicz, to na pewno go wypchną na czołowe stanowiska. To jest zjawisko zw. "członek nadzwyczajny wysunięty z ramienia na czoło". Tyle że w PiS i przystawkach coś jakby takich za dużo, szczególnie jak na pierwszy rok rządów. Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: podaj przykłady.. 05.11.06, 14:32 A po co. Wystarczy przejrzeć spis posłów Samoobrony... Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia Samoobrona to nie PiS... a wszystkich wybrali 05.11.06, 14:36 wyborcy - nie zapominaj. Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: Samoobrona to nie PiS, ale to koalicjant PiSu. 05.11.06, 15:02 A zatem część odpowiedzialności i na partię braci K. spada. W samym PiS też jest trochę smrodków (Włoszczowa, Kryże, taśmy kur.wikowe etc. etc.), choć może nie aż tak efektownych. Aha - aferałów z poprzednich ekip to (o ile mi wiadomo) też nie ufoludki wybierały... Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia no właśnie , wyborcy znów mogą się pomylić... 05.11.06, 15:39 i co z nimi niedobrymi zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: podaj przykłady.. 05.11.06, 14:50 TW Beata, TW Mieczysław, długoletni kierownik wydziału spraw wewnętrznych Jasiński, syn mordercy - komunistyczny sędzia Kryże, komunistyczny prokurator Wassermann, kapuś zero Ziobro ... Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia jak odpowiedziałem na twój post to nas skasowali.. 05.11.06, 15:43 nie odpowiem ci bo dali mi do przeczytania nieetykietę z której wynika że prowokujesz internautów do naruszenia regulaminu lub praw... Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze chciałaś przykłady nazwisk to ci je podałem 05.11.06, 16:32 nie bardzo rozumiem na czym ma polegac to prowokowanie internautów przeze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska [...] 05.11.06, 14:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Herezje? 05.11.06, 20:17 A coż ja mogłam za herezje tu wypisac przed obiadem jeszcze? I tak sie hamuję do przesady! Ale musiało cos kogos urazic skoro moje słowa uleciały w Kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 polityczny agitator, a jednocześnie szef 05.11.06, 14:43 apolitycznej prokuratury.... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Mnie wkurza Z. Ziobro 05.11.06, 14:43 mnie ogonie pisiaki wnerwiaja sa podobni do siebie - jeden w drugiego i tacy sami madrzy Odpowiedz Link Zgłoś
tomek6665 Re: świetne przemówienia Ziobry,Religi,J.Kaczyńsk 05.11.06, 15:19 -------------------------------------------------------------------------------- Tłum nie pożąda prawdy i gardzi rzeczywistością, ubóstwia natomiast zwodnicze złudzenia (...). Kto potrafi omamić tłum ten łatwo nim zawładnie Le Bon Odpowiedz Link Zgłoś
12x1 Re: świetne przemówienia Ziobry,Religi,J.Kaczyńsk 05.11.06, 16:59 Nie daj się mamić politykom, bo wybory blisko, a większość z nich nie wie nawet ile kosztuje bilet autobusowy w mieście, w którym kandydują Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Re: świetne przemówienia Ziobry,Religi,J.Kaczyńsk 05.11.06, 17:11 duziabuzia napisała: > na konwencji PiS. Naprawdę PIS da KAŻDEJ pielęgniarce podwyżkę 1300 zł miesięcznie ? Religa poważnie obiecał to w imieniu rządu koalicyjnego z PISem na czele ? . . . "Czasem zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę i prezydent bierze to na siebie. Sądzę, że historia oceni to dobrze" – Jarosław Kaczyński do dziennikarzy w Sejmie – 8.09.06 Odpowiedz Link Zgłoś
premier_hiacynt_wielki Az się wzruszyłem...nawet Castro i Mao to przy 05.11.06, 20:01 tych męzach stanu uczniowie propagandy... Marionetkowicz na razie obiecal: - 5 mostow - tunel Ursynow- Bielany - 2 stadiony - 3 nowe targowiska zamiast Stadionu Dziesieciolecia Ale szef Marionetkowicza przeszedl wszystko 3 mln mieszkan w 4 lata:) Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Swietnym mówcą 05.11.06, 20:15 był premier Józef Cyrankiewicz. Pomijam tresc jego wystapienień, mówie o głosie, o mimice twarzy,o gestykulacji. Tragedią tego polityka jest to,że nie przyszedł na swiat we własciwym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: świetne przemówienia Ziobry,Religi,J.Kaczyńsk 05.11.06, 20:21 Jarosław Kaczyński jak zwykle pokazał klase, to przemówienie to wspaniała odezwa godna wodzów rzymskich! Zapewne Juliusz Cezar jak przekraczał Rubikon podobnie mówił? Odpowiedz Link Zgłoś