frau_blada 02.12.06, 05:26 Prawo jest prawem i tyle w tym temacie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Cymanski nie jest moim idolem, ale... 02.12.06, 06:03 zgadzam się z poniższym zdaniem frau: frau_blada napisała: > Prawo jest prawem i tyle w tym temacie! > :P Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Cymanski moim idolem! 02.12.06, 09:21 frau_blada napisała: > Prawo jest prawem i tyle w tym temacie Prawo zawsze można zmieniac, jak nam to udowadnia niemal codziennie Prawo i Sprawiedliwośc. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Podrozny, piles?Nie jedz!Nie piles?Wypij!Wars wita 02.12.06, 12:06 A co mozna wypic od rana bez nijakiej infamii? Pytam z przyczyn poznawczo-spolecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Cymanski moim idolem! 02.12.06, 11:57 Najśmieszniejsze, że lewusy się dziwią reakcji Cymańskiego. A jacy by oburzeni byli, gdyby on próbował bronić. :-] A Cymański zachowuje się tak, jak powinien każdy w takiej sytuacji się zachować. Odpowiedz Link Zgłoś
oelefante Bo lewusów dziwi to, że ktoś nie broni przestępców 02.12.06, 12:07 Sami mają za sobą długą tradycję obrony różnych szumowin i bratania się z nimi. Więc tym bardziej ich dziwi, gdy ktoś nie "załatwi" swojemu synowi tak drobnej sprawy, jak jazda po pijaku. No i są wściekli, bo już zacierali swoje brudne łapki ciesząc się, jak to będą mogli walić w Cymańskiego, jeśli weźmie syna w obronę. A tu taki niefart. Czerwona złość ich zalała. :D Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm A kto się dziwi? 02.12.06, 12:08 Raczej są powody do wyśmiania pisowskiego idioty pełnego wznośnych katolickich frazesów, promotora specyficznego wychowania dzieci, a jednocześnie ponoszącego klęskę w tej sferze, niepotrafiącego wychować przynajmniej swojego bachora. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: A kto się dziwi? 02.12.06, 12:31 To takie fikuśne, ale pamiętam wielką aferę nad niepocztalnością jasną młodego Wałęsy, gdy maluchem narozrabiał niedaleko Belwederu. Mało o nim słychać, ale wziął to sobie do serca i całkiem, całkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyna.kabotyna Re: Cymanski moim idolem! 02.12.06, 13:53 t-800 napisał: > Najśmieszniejsze, że lewusy się dziwią reakcji Cymańskiego. A jacy by oburzeni > byli, gdyby on próbował bronić. :-] A Cymański zachowuje się tak, jak powinien > każdy w takiej sytuacji się zachować. Czyli jak? Zrezygnował ze wszytkich funkcji publicznych? Bo nie wiem, co niby zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
piq ja jako niekibol polityczny... 02.12.06, 12:08 ...lubiłem zawsze Cymańskiego, który w PiSie wyróżniał się zawsze inteligencją i wielką kulturą osobistą. Cieszę się, ze się na nim nie zawiodłem. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A co miał powiedzieć? 02.12.06, 12:17 Idolem byłby wtedy, gdyby pijany synek nie został przez policję złapany, a poseł Cymański pryncypialnie by go na posterunek doprowadził i zawiadomił o przestępstwie. A tak to jego oświadczenia nie mają żadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 A co miał powiedzieć?___________MÓgł TaK 02.12.06, 12:34 haen1950 02.12.06, 12:31 + odpowiedz To takie fikuśne, ale pamiętam wielką aferę nad niepocztalnością jasną młodego Wałęsy, gdy maluchem narozrabiał niedaleko Belwederu. Mało o nim słychać, ale wziął to sobie do serca i całkiem, całkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 A co miał powiedzieć?___________i TaK____ 02.12.06, 12:35 elfhelm 02.12.06, 12:08 + odpowiedz Raczej są powody do wyśmiania pisowskiego idioty pełnego wznośnych katolickich frazesów, promotora specyficznego wychowania dzieci, a jednocześnie ponoszącego klęskę w tej sferze, niepotrafiącego wychować przynajmniej swojego bachora. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Cymanski moim idolem! 02.12.06, 13:49 Słowami i deklaracjami polityków PiS,to można sobie zadek podetrzeć... Już ja widzę jak sąd skazuje Cymańskiego juniora,a tatuś nie wykonuje żadnego telefonu do kolegi - chyba z byka spadłaś skoro sądzisz,że PiS pozowli na taki uszczerbek na swoim publicznym wizerunku,jak skazanie syna prominentnego działacza... Ludzie,jacy wyśta są naiwni ... Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Cymanski moim idolem! 02.12.06, 13:51 Alkomat był bez atestu..... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Uważaj, bo się Kazik poczuje zdradzony... 02.12.06, 13:50 i jeszcze skrobnie coś na swoim blogu! Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyna.kabotyna >>>> Pytanie do t-800 02.12.06, 13:57 Czy zgodnie z zaleceniem Towarzysza Ziobro skonfiskowano samochód którym jechał przestępca Cymański Junior? Przykładnie należy go chyba ukarać w celu zasygnalizowania innym pijakom siadającym za kierownicą, że kary są szybkie, nieuchronne i dotkliwe. W IV RP miało być pod tym względem choć odrobinę inaczej niż za panowania czerwonej swołoczy Kwacha i Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyna.kabotyna >>>> Pytanie do tchórza t-800 nadal aktualne 29.12.06, 16:47 Co w sprawie tego pijanego gnoja robi prokuratura? Skonfiskowała autko? Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Cymanski twoim idolem!??? 02.12.06, 13:55 A moim już na zawsze Mój Pan Premier, Pan Kazimierz Marcinkiewicz!! frau_blada napisała: > Prawo jest prawem Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Cymanski moim idolem! 02.12.06, 13:58 moim też, lubie bowiem takich dowcipasów o nienachalnej inteligencji i aparycji personalnego z młyna. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Lubie faceta, bo ma swietne poczucie humoru :) 02.12.06, 15:05 Moglby sie zmierzyc z Borowskim. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Cymanski moim idolem! 29.12.06, 16:49 a nie myślałaś, bladziu, żeby sie przenieść na jakieś forum randkowe? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd To jest dyzurny glupek PiSu 29.12.06, 16:52 SLD mialo Oleksego, PiS ma Cymanskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_blues To są dyzurne glupki PiSu? 29.12.06, 19:51 nie miałeś na myśli frau_bladej, pisblondi32 czy myszy_polnej_rozmiar5, mam nadzieję:) Odpowiedz Link Zgłoś