honeyr Czego jeszcze nie wiemy o polskich politykach? 06.12.06, 00:36 To pewnie jedna z tego typu afer, o których "wszyscy" (czyli świat polityczno-medialny warszafki) wie dobrze, i od dawna, i nagle ujawnia się to jako Wielkie Odkrycie. Wtedy nie mówi się i nie pisze o NICZYM INNYM, przez tydzień lub dwa. Po tym czasie sprawa ginie totalnie. Czy jakiś finał znalazła korupcja wobec Begerowej? Obłudne zachowanie Rokity? Wszechfaszyści? itd, itp Nic z tych rzeczy. Media rzucają się na nowe mięso, nic się nie posuwa do przodu, nic się nie wyjaśnia, nic nie ma konsekwencji, społeczeństwem rządzą emocje magla i wciskanie kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Czego jeszcze nie wiemy o polskich politykach 06.12.06, 00:37 No a teraz sobie odpowiedz - czemu się tak dzieje?... Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: Czego jeszcze nie wiemy o polskich politykach 06.12.06, 00:45 Bo większość dziennikarzy to ludzie nierzetelni i nie informują do końca o raz rozpoczętych przez siebie pracach. Prawdopodobnie dlatego, że nikt nie chce im płacić za długotrwałe pilotowanie jakiegoś tematu, a bardzo chętnie płaci się im za sensacje. Taki świat moralnie upadły. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Czego jeszcze nie wiemy o polskich politykach 06.12.06, 00:47 Wyczułeś trop, ale do grubego zwierza jeszcze ci daleko:) Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Czego jeszcze nie wiemy o polskich politykach 06.12.06, 00:59 Media i politycy są tacy, jak od nich tego się oczekuje w społeczeństwie zglobalizowanym. Czyli: marni. A w społeczeństwie skrajnie niedojrzałym oczekuje się wyjątkowo mało - klasa polityczna jest przeciez tylko społeczństwem w pryzmacie, a media tylko fabryką kasy dla właścicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 00:36 wiadomosci.wp.pl/OID,14706768,kat,1329,wid,8631817,opinie.html?redir_url=http%3A%2F%2Fwiadomosci.wp.pl%2Fwiadomosc.html%3Fkat%3D1329%26wid% 3D8631817%26rfbawp%3D1165361656.322 Odpowiedz Link Zgłoś
imprezagt Mało wiarygodna ta pani Aneta K. Coś kręci. 06.12.06, 00:41 Choć do poglądów pana posła Łyżwińskiego dzielą mnie lata świetlne i nie darzę go sympatią to jednak nie mogę oprzeć się wrażeniu że ta kobieta kręci. Nie twierdzę, że nie była kochanką posła, bo wygląda na to że była. Tylko odnoszę wrażenie, iż nie miało to charakteru przestępczego szantażu a po prostu było jej sposobem na zapewnianie sobie pozycji. I odczuwam, że w momencie stracenia stanowiska / źródła dochodu pani ta sprytnie zmienia wersję na taką która ma zaszkodzić posłowi. A której zakwestionowanie (jak to w sprawach obyczajowych) będzie ogromnie trudne. Żeby dodać smaczku i wydźwięku aferalnego oskarża ona też Leppera. I to ją moim zdaniem zgubi. Bo w jego winę uwierzyć mi już bardzo, bardzo trudno. Nie podejrzewam żeby facet, który tyle zrobił dla kariery dał się tak "wpuścić w maliny". A na koniec jeszcze jedno. Do tej pory byłem przekonany, że kobieta rzekomo tak strasznie wykorzystana przez mężczyzn stara się o tym zapomnieć i nawet zeznania w prokuraturze czy sądzie są dla niej trudne. A tu od poniedziałku widzę,że można z takich opowieści uczynić niezłe źródło dochodu. Artykuł w gazecie, progrma na żywo w TVN... ciekawe ile jeszce się mediów do tej pani zgłosi? Wiele powiedziałaby też informacja następjąca. Jak duże wynagrodzenie wiąże się z taką aktywnością w mediach. Bo jak wiadomo pieniądze mają zgubny wpływ na ludzi często. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Całe szczęście, że sie mylisz 06.12.06, 00:53 "Do tej pory byłem przekonany, że kobieta rzekomo tak strasznie wykorzystana przez mężczyzn stara się o tym zapomnieć i nawet zeznania w prokuraturze czy sądzie są dla niej trudne." całe szczęście, że ofiara - wykorzystywana kobieta - wczesniej czy później znajduje siłę, aby wyjawić winy jej oprawcy Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Całe szczęście, że sie mylisz 06.12.06, 00:55 Znaczy kto tu jest "ofiarą" - ona ma być ofiarą za to, że przez cztery lata dostawała sporą kasę za dawanie ciałą, czy ty, że wierzysz w te banialuki, które sama piszesz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda I tak tego nie zrozumiesz 06.12.06, 00:57 uważaj lepiej, żebys nigdy nie molestował kobiety - bo nigdy nie wiesz, kiedy to sie wyda Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: I tak tego nie zrozumiesz 06.12.06, 01:19 Nie wierzę, by jakakolwiek kobieta pozwoliła podawać sobie hormon przeznaczony dla zwierząt będąc w 6 czy 7 miesiącu ciąży. Nie wierzę, by była w stanie mówić o tym na żywo, stojąc przed kamerami, przed kilkumilionową widownią, z takim stoickim spokojem. Nie wierzę w szczytny cel, czyli chęć pomocy "dziewczynom, które nie mają odwagi mówić o tym". Nie sądzę też, by Lepper dał się tak głupio złapać - mimo oczywistego buractwa - nie jest aż takim idiotą. Jej wersja mi się zwyczajnie w głowie nie mieści. Krawczyk była na 100% kochanką Łyżwińskiego, który zrobił jej dziecko. On ją całkiem nieźle ustawił. Jednak "czar" prysł - czas na zemstę. Przy całym obrzydzeniu dla SO, pogardzie dla PiS i sprzeciwie wobec LPR - nie wierzę Kretkowskiej. Mam po prostu deja vu z "afery" Jaruckiej, która zatopiła Cimoszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: I tak tego nie zrozumiesz 06.12.06, 01:21 To ładnie o Tobie swiadczy, że nie wierzysz. Bo to znaczy, że nie spotkałes się z prawdziwymi niegodziwościami zycia. Obejrzyj "Plac Zwycięstwa" Krauzego - może cos więcej pojmiesz Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: I tak tego nie zrozumiesz 06.12.06, 01:30 Tak się składa, że oglądałem zarówno "Plac Zbawiciela", jak i "Przełamując fale" von Triera, które mną nieźle poruszyły. Lecz nie rozmawiamy chyba o filmach, prawda ? Rzecz w tym, że A. Krawczyk wydała mi się całkowicie niewiarygodna. Spokój, z jakim opowiadała tą całą historię, a w szczególności epizod z podawaniem hormonów przeznaczonych dla zwierząt... Litości - żadna kobieta, by się na to nie zgodziła - przynajmniej nie ta siedząca na stołku radnej, zasiadająca w zarządzie jakiejś firmy i zarabiająca ok. 5 tys - w ostateczności załatwiła by sobie na czarnym rynku tabletki na poronienie. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: I tak tego nie zrozumiesz 06.12.06, 01:34 Spokój, z > jakim opowiadała tą całą historię, a w szczególności epizod z podawaniem > hormonów przeznaczonych dla zwierząt... Litości A co? Miała histeryzować? Płakać? A niby dlaczego? Może najlepiej byłoby, gdyby milczała - wtedy by sie nie wydało? Dulszczyzna, psia krew! Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: I tak tego nie zrozumiesz 06.12.06, 01:39 > Spokój, z > > jakim opowiadała tą całą historię, a w szczególności epizod z podawaniem > > hormonów przeznaczonych dla zwierząt... Litości > > A co? Miała histeryzować? Płakać? A niby dlaczego? > Może najlepiej byłoby, gdyby milczała - wtedy by sie nie wydało? Mówienie o takich rzeczach z tak stoickim spokojem jest co najmniej dziwne. Jej nawet powieka nie drgnęła. W dodatku półuśmiech na koniec programu ? Szkoda, ze polemizujesz tylko z tym fragmentem mojego postu. Cóż, argument łatwiejszy do podważenia ? Ha, możesz mieć swoje zdanie. Mnie osobiście bawi ta cała sytuacja, patrzenie na tłumaczącego się Leppera i lawirujących Kaczyńskich. Czyli dobrze, że nie milczała - im szybciej ten rząd padnie, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
7y8u Re: I tak tego nie zrozumiesz 06.12.06, 01:26 laaazy_boy napisał: > Przy całym obrzydzeniu dla SO, pogardzie dla PiS i sprzeciwie wobec LPR - nie > wierzę Kretkowskiej. Mam po prostu deja vu z "afery" Jaruckiej, która zatopiła > Cimoszewicza. Ja też. Od pierwszej chwili, gdy podano tę wiadomość. Teraz sprawy mogą potoczyć się na przykład tak: Rokita, który właśnie nie został wybrany szefem klubu PO, zakłada własną partię która zajmuje w koalicji miejsce Samoobrony, a może również LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: I tak tego nie zrozumiesz 06.12.06, 01:35 Ha, tak się na pewno nie stanie - PiS jest skompromitowany i wejście z nim w koalicję było by samobójstwem dla Rokity. Poza tym nie jest w stanie zebrać wystarczającej liczby rąk. W przypadku rozpadu koalicji PO będzie walczyła razem - o wszystko, czyli pełnie władzy, dążąc do rozwiązania Sejmu i wyborów. Może być natomiast tak, że SO wyleci z rządu, a część ludzi Leppera przejdzie ze strachu przed wyborami do RLN. Cała historia, jestem przekonany, nie jest też spiskiem Kaczorów. Zbyt ryzykowne by to było, zbyt grubymi nićmi szyte. Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: Mało wiarygodna ta pani Aneta K. Coś kręci. 06.12.06, 01:26 imprezagt napisał: > Choć do poglądów pana posła Łyżwińskiego dzielą mnie lata świetlne On ma poglądy? No weź nie zalewaj... > A tu od poniedziałku widzę,że można z takich opowieści uczynić niezłe źródło > dochodu. Gdzie widzisz ten dochód? W kieszeni jej siedzisz? > Artykuł w gazecie, progrma na żywo w TVN... ciekawe ile jeszce się > mediów do tej pani zgłosi? A co, mają się nie zgłaszać? O co ci chodzi? > Wiele powiedziałaby też informacja następjąca. Jak duże wynagrodzenie wiąże > się z taką aktywnością w mediach. Bo jak wiadomo pieniądze mają zgubny wpływ > na ludzi często. I tu wychodzi cała twoja natura. Czy chcesz, czy nie - to wychodzi. Zgubny wpływ na ludzi mają takie uczucia jak wścibstwo, materializm i zawiść. Życzę dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
jww20 Re: ??????????????????????? impregnat 06.12.06, 02:10 imprezagt napisał: > ... > Do tej pory byłem przekonany, że kobieta rzekomo tak strasznie wykorzystana > przez mężczyzn stara się o tym zapomnieć i nawet zeznania w prokuraturze czy > sądzie są dla niej trudne. > > A tu od poniedziałku widzę,że można z takich opowieści uczynić niezłe źródło > dochodu. Artykuł w gazecie, progrma na żywo w TVN... ciekawe ile jeszce się > mediów do tej pani zgłosi? > > Wiele powiedziałaby też informacja następjąca. Jak duże wynagrodzenie wiąże się > > z taką aktywnością w mediach. Bo jak wiadomo pieniądze mają zgubny wpływ na > ludzi często. Brak inteligencji, też powoduje pisanie takich głupotek jak Pana "impregnata" czy jakoś tak się nazwał. Straszny głupek. Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: Mało wiarygodna ta pani Aneta K. Coś kręci. 06.12.06, 05:59 >Bo jak wiadomo pieniądze mają zgubny wpływ na >ludzi często. A wladza jeszcze wiekszy wplyw.Szczegolnie na ludzi, ktorzy poza miedza, kartoflami i lanem zboza nic wiecej nie widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
barwro5 W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 00:48 Jes to kolejny atak na PIS.SBecka gazeta wyborcza maci od roku.Co to kogo obchdzi ze Anetka daje na lewo i prawo. Takie rzeczy dzieja sie wszedzie na swiecie,nazywanie tego hanba jest smieszne. Moze sbecki szmatlawiec powie jak nazwac : zlodziejstwo , pijanstwo na cmentarzu pomordowanych bohaterow w Katyniu,robienie zartow z chorego Papieza,czy postepkow UBeckich bandytow jakim jest brat naczelnego czy Morel, Wolinska itd.PIS potrzebuje spokoju w dobrym zarzdzaniu a obecnie wrogowie Polski rozne szmatlawce popierane przez Wwrogie partie PO,UW,PD i czesc czerwonych europoslow sieje zamet w glowach Polakow. Dla nich haslem jest "CZYM GORZEJ TYM LEPIEJ" Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 00:53 No i proszę! Gazeta, która tak bardzo brzydzi się grzebaniem w cudzych życiorysach, która nawołuje do tego aby nikt nie miał prawa zaglądać do łóżek obywateli, wyciąga na wierzch jakieś brudy jeszcze brudniejszej damy lekkich obyczajów, która pewnie już nie wie które dziecko ma z kim... a fe Gazeto, a fe!...:) Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 00:57 Ale to nie jest atak w PiS. Ta partia wyjdzie z tej sprawy wzmocniona. Nawet dobrze się stało dla Polski, bo w końcu zarzuty prokuratorskie zaczną powodować odsuwanie od władzy ludzi, których obciążają. Każdy pamięta, jakie partie głoszą zasadę, że dopóki nie ma wyroku, człowiek jest niewinny. Teraz jest wyśmienita okazja, aby pokazać, że to bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
7y8u Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 01:15 olpc napisał: > Ale to nie jest atak w PiS. Ta partia wyjdzie z tej sprawy wzmocniona No właśnie. Wyjdzie wzmocniona, w odróżnieniu od koalicjantów z LPR i SO. Jakoś tak dziwnie się składa, że tydzień temu ktoś przypadkiem natknął się na kompromitujące zdjęcia znajomych Giertycha sprzed dwóch lat, a teraz nagle ta pani przypomniała sobie, że kilka lat temu urodziła dziecko będące owocem jej molestowania ze strony posła Łyżwińskiego. W dodatku niedawno niejaki Marcinkiewicz nie został prezydentem Warszawy, a dziś, w tym samym czasie, gdy pani Aneta występowała w TVN, Platforma nie wybrała Rokity na szefa swojego klubu... Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 01:23 Sugerujesz, że dziennikarze dają się podpuszczać PiSowi? Jeśli tak, to brak wątpliwości, że powinni zmienić zawód. Odpowiedz Link Zgłoś
barwro5 Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 01:18 Jest to jednak atak na rozbicie koalicji. Wiadomo ze rzad mniejszosciowy w takiej histerycznej nagonce na PIS niema szans ,dlatego tylko wybory .Juz widze Tuskow ,Walesow, Kwasniewskich i reszte zlodziejaszkow i nieudacznikow jak zacieraja rece, moze jeszcze Zycinski i Pieronek pomoga oglupic narod i wtedy znowu mamy PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 01:28 Poparcie dla PiSu jest duże, bo okazało się, że ludzie mówiący o krachu gospodarki kłamali. Najbliższy rok, w którym miałyby być ewentualne wybory, to rok napływu dużych pieniędzy z Unii i dalszy rozwój gospodarczy. Jesienne wybory PiS wygrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
uosia Czy Lepper ma małego czy dużego? 06.12.06, 00:56 Ciekawe, co pani Aneta zeznała w prokuraturze :) Może ma krzywego? :)) Wygląda na to, że był tak narąbany, że nawet orgietki z Anetką i Łyżwińskim (jakżesz on ma na imię?) nie pamięta! Odpowiedz Link Zgłoś
kotartur Re: Czy Lepper ma małego czy dużego? 06.12.06, 01:20 proszę o więcej szczegółów....małego grubego czy dużego cienkiego? A może jest cztero-jajaeczny? Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Kot Kaczyńskiego wystąpi u Lisa ;] 06.12.06, 01:46 ...i opowie, jak jarek zaglądał pod ogon. :> Odpowiedz Link Zgłoś
wy Ta kobieta nie ma za grosz wstydu! 06.12.06, 01:09 Spala z poslem swiadomie w zamian za dobra materialne i prace.Kazda szanujaca sie kobieta bez wzgledu na sytuacje materialna,zdzielila by faceta po pysku gdyby uslyszala propozycje pracy za sex.A ta pani to zaakceptowala i robila to latami,szkoda mi Lyzwinskiego ze spotkal takie cos na swojej drodze Odpowiedz Link Zgłoś
maheda Re: Ta kobieta nie ma za grosz wstydu! 06.12.06, 08:29 Mi nikogo nie żal. Jedno drugiego warte. Odpowiedz Link Zgłoś
toworzyszszmaciak Sprawę skandali seksualnych wśród parlamentarzy 06.12.06, 01:26 stów IV RP należy załatwić kompleksowo i ostatecznie. Czas skończyć z drobnomieszczańską obłudą i dulszczyzną, nie można dalej narażać dzielnych posłów na tanie, niskiej jakości usługi nieprofesjonalnych i nielojalnych cichodajek. Proponuje utworzenie specjalnego funduszu sejmowego na wykupienie abonamentu na regularne wizyty w agencjach towarzyskich dla co jurniejszych posłów. Czas iść z duchem postępu. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Sprawę skandali seksualnych wśród parlamentar 06.12.06, 02:02 toworzyszszmaciak napisała: > stów IV RP należy załatwić kompleksowo i ostatecznie. Czas skończyć z > drobnomieszczańską obłudą i dulszczyzną, nie można dalej narażać dzielnych > posłów na tanie, niskiej jakości usługi nieprofesjonalnych i nielojalnych > cichodajek. Proponuje utworzenie specjalnego funduszu sejmowego na wykupienie > abonamentu na regularne wizyty w agencjach towarzyskich dla co jurniejszych > posłów. Czas iść z duchem postępu. ******************************************** Po co wydawać pieniądze podatników? Niech posłowie Samoobrony "zaopiekują się" posłami LPR. Większość posłów LPR to wszechhomiki, więc nie powinno być żadnych zgrzytów. Chyba, że o wazelinę. Odpowiedz Link Zgłoś
agtom11 W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 01:39 Oj oj nie tak szybko -wszystkie gady w Tomaszowie-Maz. wiedzą kto za tą panią Krawczyk stoi,a stoi za tym takie towarzystwo wspolnej adoracji -jak politycy z bożej łaski -panstwo Strzepkowie. Rozgoryczeni przegranymi wyborami do samorządu na które poszła wielka kasa /mama na radną -synuś na prezydenta/ i niemajaca zgody na poparcie Lepera ktory odmowił takiej zgody -szanowne towarzystwo postanowiło się zemscić na samoobronie/nie jest fanem tej organizacji przypadkowej/ i pieknie wymyślilo i wciagneło do swojej gry inne /miedzy nimi pania Krawczyk/niby poszkodowane przez członki z samoobrony w sensie organizacyjnym jak pewną cześcia ciala. Pani startująca na radną i jej syneczek już na tutejszym terenie wczesniej zaistnieli jako pieniacze,rozrabiacze i tylko to mogli robić bo innych umijetnosci nie posiadają i nie posiadali . Media temat chwycily i to jest zwyciestwo tej grupki Tomaszowskich oszolomonow na czele z ambitną mamusią i synusiem. Tacy chciwcy na wladze -niech daja sobie spokój i zajmują sie tym co dotychczas sie zajmowali -czyli handlem pietruszką,bo tylko do takich spraw się nadaje ich inteligent. Niech wreszcie prokuratura to rzeczywiscie wyjasni -bo to przecież nie jedyny przypadek pomówien tego duetu /mamusia i synek / na naszym terenie -niech im wreszcie ktoś podetnie skrzydelka i usadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Anecie z oczu źle patrzy 06.12.06, 01:52 wstydu ta pani nie ma za grosz.Typowe karierowiczowskie działanie dziwki, której puki płacono siedziała cicho, jak przestano, zaczęła ryja drzeć na całą Polskę. Zero zrozumienia dla tej pani. Oczywiście uprawianie nierzadu posłów samoobrony należy potępić.Po tych niewyjsciowych gębach czego mozna się spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś
agtom11 W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 01:44 Aniu -czy ty zwariowalaś aby puszczać sie z takim bydłem bbbbrrrrr-przeciez to ani eleganckie ,zamiast się myć to tylko wietrza i perfumują swoje genitalia, i ty na glowe upadłaś aby sie z takim bydlem puszczać -a co to niema w Tomaszowie pachnacych biznesmenów ktorzy chyba by cie lepiej sponsorowali niz te buce z zapadlych wsi aktualnie przy korycie . Ja bym nawet nie spojrzał na takie badziewie -a coż jeszcze odawać się im. Odpowiedz Link Zgłoś
jww20 Re: .............. 06.12.06, 02:02 agtom11 napisał: > Aniu -czy ty zwariowalaś aby puszczać sie z takim bydłem bbbbrrrrr-przeciez to > ani eleganckie ,zamiast się myć to tylko wietrza i perfumują swoje genitalia, i > > ty na glowe upadłaś aby sie z takim bydlem puszczać -a co to niema w Tomaszowie > > pachnacych biznesmenów ktorzy chyba by cie lepiej sponsorowali niz te buce z > zapadlych wsi aktualnie przy korycie . > Ja bym nawet nie spojrzał na takie badziewie -a coż jeszcze odawać się im. nawet sie dziwię, ze takie chamstwo jak autor powyższego tekstu - umie pisać... to pewnie Renata udaje kogoś innego, żeby odreagować łapówkę za maturę. Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 02:00 Samoobrona ma rolniczy elektorat, ktoremu takie tresci nie przeszkadzaja, bo Lepper wg nich to 'swoj chlop'; pozostali wyborcy moga sobie myslec co chcą ale do obecnosci Leppera w Parlamencie niestety ale nalezy sie przyzwyczaic; Odpowiedz Link Zgłoś
t_merta Ja bym jej NIE przeleciał 06.12.06, 02:01 poza tym byla u fryziera na potrzeby tych wysapień. Łyżwiński pewnie ma z nią tego "dziecioka", ale nie sądzę by spłodził go wbrew jej woli. Kobiety w Polsce takie są, wydaje im się, że seks i wychowywanie dzieci zwalnie je z pracy. Dlatego w Polsce tak ważne jest małżeństwo. Szczególnie dla rodziców dziewczyny, mają poczucie, że zapewnili córce żłób do ko nca życia. Często za nędzy, monotonny seks, niedymyte włosy itd itd. Polscy żołnierze w Iraku cywilizują Arabów, a w Polsce jest jeszcze sporo wiochy. Ach, jak sie cieszę, ze udało mi sie tego uniknąć. Tomek, USA Odpowiedz Link Zgłoś
t_merta [...] 06.12.06, 02:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Ja bym jej NIE przeleciał 06.12.06, 02:11 Ale ty tomek zalosny jestes! Wiesz, nie wracaj do tej Polski, weź ślub z jakąś tłustą z niedomytymi włosami Amerykanką, bo to one celują w byciu zaniedbanymi i spłodzcie spasione dzieciaki Odpowiedz Link Zgłoś
t_merta Re: Ja bym jej NIE przeleciał 06.12.06, 02:46 nie przesadzaj. Ameryka ma conajmniej tyle oblicz co stanów. Ja meiszkam w Nowym Jorku, także tutejszym panienkom kalsy nie odmaiwaj. Choć nie mówię, że tu śa lepsze a tam gorsze. Póki co jestem wolny i posuwam wiele nacji. A jak! W Poslce spotkałby mnei ostracyzm, ale na szczęsnie nie jesteśmy w Polsce. t. aniani7 napisała: > Ale ty tomek zalosny jestes! Wiesz, nie wracaj do tej Polski, weź ślub z jakąś > tłustą z niedomytymi włosami Amerykanką, bo to one celują w byciu zaniedbanymi > i spłodzcie spasione dzieciaki Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.prusinowski Re: Ja bym jej NIE przeleciał 06.12.06, 11:58 żałosny jestes wiesz? jak wyrzucą łyżwińskiego, to mozesz spokojnie zajmowac jego miejsce. szczegolnie nie zawyzysz poziomu, co sie liczy w tej partii no i zawsze bedziesz taki troche... egzotyczny.. Odpowiedz Link Zgłoś
t_merta Re: Ja bym jej NIE przeleciał 07.12.06, 04:34 musieli by mi zaproponować 4,4 krotnosc tego co tutaj wyciagam, bym wrócił do Polski. Pozatym nikogo nie musze zmuszać do uprawiania ze mna seksu. Nie musze, a wiem ze w Poslce to od strony meżczyn normalka. Po prostu wychowywani jestescie w ten sposób ze jak po ślubie to juz moje i moge brać siłą. To jest wiocha, nie mów, że nie. kamil.prusinowski napisał: > żałosny jestes wiesz? jak wyrzucą łyżwińskiego, to mozesz spokojnie zajmowac > jego miejsce. szczegolnie nie zawyzysz poziomu, co sie liczy w tej partii no i > zawsze bedziesz taki troche... egzotyczny.. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.prusinowski Re: Ja bym jej NIE przeleciał 28.01.07, 00:19 wyciagaj dular, jestes tak samo zalosy jak tobie podobni na poczatku lat 90 ze skarpetkami z turcji. Obecnie tez nie mieszkam w polsce. bylem na stypendium w innym z rajow tego swiata. powiedz masz jakies zle traumatyczne wspomnienia ktos do seksu zmuszal, myc sie bronil. nie wiem jak jest po slubie ty moze byles 'mezaty' z polakiem i wiesz mowisz jestescie. jestes sprzedawczykiem dularowym.a to co mowisz to sie nazywa resentyment, ale nie wiem czy takie trudne slowa uzywane sa w Twoim pieknym mlekiem i miodem plynacym a przede wszystkim kulturalnym i czystym pozal sie boze kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
uosia Re: Ja bym jej NIE przeleciał 06.12.06, 02:12 > Kobiety w Polsce takie są, wydaje im się, że seks i wychowywanie dzieci > zwalnie je z pracy. Dlatego w Polsce tak ważne jest małżeństwo. > Szczególnie dla rodziców dziewczyny, mają poczucie, że zapewnili córce > żłób do ko nca życia. Często za nędzy, monotonny seks, niedymyte włosy itd. Pewnie do amerykańskich prostytutek latasz, co? Te zawsze świeże, gotowe i pracowite :)) A, i zawsze jest oryginalnie - raz ta, raz tamta... raz biała, raz czarna... Dobrze, ze cię w Polsce nie ma. Zatrułbyś życie jakiejś Bogu ducha winnej kobiecie. A może uciekłeś przed jakąś?? Albo i przed własnym dzieckiem, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
t_merta Re: Ja bym jej NIE przeleciał 06.12.06, 02:52 Ani jedno, ani drugie :-) Ale w przxeciwieństwie do was nie traktuje życia jako jakiejs takiej prymitywnej rywalizacji. to w Polsce jest duzo takich emocji, zazdorsci, toksyczności, włsnie ucieczek przed kims gdzieś tam. Ale w moim przypadku tak nie było. Prostututki w Stanch są różne, ale nie o nich myslalem piszac tamten post. Chodzi o wychownie kobiet w Polsce, a to jest wieśniackie - mówiąc na maxa kolokwialnie. Czyli jakie? Wychownei w Polsce cechuje ciemnota ( chłopcy nie myją napletków, z higieną intymna u kobiet, szczególnie młodych, które własnie jeszcze nie wspóżyją, bywa różnie. Wystarczy spojrzeć w statystyki lekarskie. Akurat o tym mogę coś powiedzieć), i można by wymieniać jeszcze wiele, ale chodziło mi o taki klimat - sprzedawania córki przyszłemu zieńciowi. Kobiety w Poslce na rynku pracy z góry ocenia sie jako gorsze, mniej efektywne. Ten mainstream kulturowy, jedna lokuje dziewczyn w roli matek opiekunek. W krajach bardziej rozwinietych to anachronizm. No i tyle, nie zalezy mi by sie pastwić. T. uosia napisała: > > Kobiety w Polsce takie są, wydaje im się, że seks i wychowywanie dzieci > > zwalnie je z pracy. Dlatego w Polsce tak ważne jest małżeństwo. > > Szczególnie dla rodziców dziewczyny, mają poczucie, że zapewnili córce > > żłób do ko nca życia. Często za nędzy, monotonny seks, niedymyte włosy it > d. > > Pewnie do amerykańskich prostytutek latasz, co? Te zawsze świeże, gotowe i > pracowite :)) A, i zawsze jest oryginalnie - raz ta, raz tamta... raz biała, > raz czarna... > Dobrze, ze cię w Polsce nie ma. Zatrułbyś życie jakiejś Bogu ducha winnej > kobiecie. A może uciekłeś przed jakąś?? Albo i przed własnym dzieckiem, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: Ja bym jej NIE przeleciał 06.12.06, 03:09 Przestan popisywac sie angielskim. Tu sie pisze po polsku. Widac wlasna glowe zamieniles na napletek, miejmy nadzieje ze umyty. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.prusinowski Re: Ja bym jej NIE przeleciał 06.12.06, 02:17 Swietnie Tomku z USA. $$ masz już w oczach.Znakomita postawa. Co ty mozesz wiedzieć o kobietach z polski, ze mozesz je kupic za swoje dulary. Kolejny biznesmen w bialych skarpetkach z turcji z napisem tenis. Ciesz sie ze udalo ci sie tego uniknac, bo jestes jednym z wielu nieudacznikow ktorzy chcac uniknac biedy z wyniku wlasnej nieporadnosci chca sie dorwac do zlobu. zlobu wielkiej pieknej bogatej Ameryki, o ironio. tylko nie pisz o prostytucji. Nie chce oceniac ciebie i podobnych tobie, ale To tacy jak ty robia wioche majac niedomyte wlosy monotonny seks i bedac nedzarzem tylko w innym wydaniu. za te slowa mozesz sobie wstawic kilka cech swojego charakteru i innych kolegow z greenpointu, oczywiscie jesli sie na to zdobedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
t_merta Re: Ja bym jej NIE przeleciał 06.12.06, 02:54 > Swietnie Tomku z USA. $$ masz już w oczach.Znakomita postawa. Co ty mozesz > wiedzieć o kobietach z polski, ze mozesz je kupic za swoje dulary. Kolejny > biznesmen w bialych skarpetkach z turcji z napisem tenis. > Ciesz sie ze udalo ci sie tego uniknac, bo jestes jednym z wielu nieudacznikow > ktorzy chcac uniknac biedy z wyniku wlasnej nieporadnosci chca sie dorwac do > zlobu. zlobu wielkiej pieknej bogatej Ameryki, o ironio. no ale mam pieniądze, nie narzekam. Nie rozumiem skad ta agresja. Od matki pewnie. tylko nie pisz o > prostytucji. Nie chce oceniac ciebie i podobnych tobie, ale To tacy jak ty > robia wioche majac niedomyte wlosy monotonny seks i bedac nedzarzem tylko w > innym wydaniu. za te slowa mozesz sobie wstawic kilka cech swojego charakteru i > > innych kolegow z greenpointu, oczywiscie jesli sie na to zdobedziesz. oj glupiutki jestes t. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.prusinowski Re: Ja bym jej NIE przeleciał 06.12.06, 11:52 od czyjej matki? MAtki polki? być moze. Od twojej matki.. być może ze wychowala sobie syna w którego zylach plynie dular. I co myslisz ze jak masz pieniadze to Cie Amerykanie nie uwazaja za tgo z brudnymi wlosami i monotonnym seksem? ja uwazam. NIe pisz ze ona sie sprzedaje bo robisz to samo nieudaczniku zyciowy. Pewnie jestes szczesliwy bo udalo Ci sie uciec z pgrowskiej wioski, wiec nie powiem odbicie wielkie.nie czujesz sie czasami ze amerykanie mysla o tobie i tobie podobnych, ja bym go "nie przelecial", to ten co chce sie latwo dorobic i zapewnic sobie zlob na cale zycie? Odpowiedz Link Zgłoś
t_merta dlaczego nieudaczniku? 07.12.06, 04:28 jem pewnie lepiej od Ciebie, czytam więcej od Ciebie, i tak w końcu równierz i to ... zrabiam więcej od Ciebie. I mam dodatkowo tę satysfakcje, zę juz nie musze płacić na polski syf. A Ty musisz. I jesli w to wierzysz co tam się dzieje, to sobie wierz, tak łatwiej jest żyć. Co do seksu po polsku, zdania zmienić niestety nie mogę. W liceum i na studiach w Polsce, odpowiednio dużo dziewczyn przeleciałem, by wyrobić sobie jakieś zdanie. To tyle, trzymaj się swojego życia i spadaj ode mnie. Jestem wolnym człowiekiem, tutaj to możliwe, Tomek Merta USA Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.prusinowski Re: dlaczego nieudaczniku? 28.01.07, 00:27 otoz dlatego nieudaczniku, ze podkuliles ogon i uciekles, jestes nieudacznikiem bo poszedles na latwizne. a mimo ze mam 22 lata, to nie zarabiam zle, ale nie chce sie o to spierac czy zarabiasz 100 dolarow wiecej czy mniej tygodniowo bo nie o to w tym chodzi. Ty widzisz swiat przez pryzmat pieniedzi i numerow, dla ciebie liczy sie ile zarabiasz ile panienek przeleciales. jestes zwyjklym trybikiem wielkiej maszyny, ciagle biednym malym zakompleksionym polaczkiem z koziej wolki. "Co do seksu po polsku, zdania zmienić niestety nie mogę. W liceum i na studiach w Polsce, odpowiednio dużo dziewczyn przeleciałem, by wyrobić sobie jakieś zdanie"- to wlasnie pokazuje 2 podstawowe rzeczy, ze tak naprawde brudny jestes ty z haslami ile dziewczyn przelecialem, a po drugie skoro je przelatywales to i tez takie miales kolezanki uniwersyteckie. jestes wolny? ty nie jestes wolny zniewolil cie dolar i tylko przez jego pryzmat widzisz swiat. i chocbys nie wiem jak uciekal i gdzie sie zaszyl maly polaczek w toboie zostanie. i sprawdz sobie czym jest resentyment. no nic wolny czlowieku trzymaj sie, i nie pomyl zer na koncie i pamietaj ze jedno zero zawsze patrzy do ciebie z lustra Odpowiedz Link Zgłoś
buu68 Aneto! my z toba!! 06.12.06, 02:14 Trzymaj sie dzielnie! robisz super, nie daj sie, naprawde.. To, co sie stalo, jest potworne, ale jest szansa, ze te cyniczne osoby za to zaplaca. Choc troche, nie wiem... ale trzymaj sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
t_merta [...] 07.12.06, 04:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 02:14 Jedruś ty łachudro pod Sławnem żona sama w trudzie i gnoju obrabia hektary a ty dziwki obrabiasz jak ci nie wstyd. Bój się B. tzn łojca Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
heresau W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 02:43 Ci faceci powinni siedziec a nie byc chronieni immunitetem. Mieszkam w Australii ponad 20 lat i ciesze sie ze nie biore udzialu w tym zalosnym spektaklu. Jedyne co mozna dodac to za Janem Nowickim: "Spieprzajcie dziady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
mycountry gender index i matki polki 06.12.06, 04:49 Szanowne Panie, Zapraszamy wszystkie Panie dyskryminowane z powodu bycią w ciąży lub bycia matką. W ramach działalności lobbingowej wywieramy nacisk na firmy by zmieniły swoje podejście do zatrudnienia kobiet oraz równouprawnienia ( to nie żart) mężczyzn i kobiet w firmie. Rejestrujemy stowarzyszenie, które będzie walczyło o prawa obywatelskie w tym zakresie. Piszcie mycountry@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wtes2 Dlaczego sam na to nie wpadłem - szantaż 08.12.06, 19:30 w majestacie prawa ? Superpomysł, gratuluję. Czy potrzebujecie pracowników? Jestem przebiegły, wmawiam ludziom najgorsze uczynki bez drgnienia powieki ? Wprawdzie jestem drogi ale niezwykle skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
poki442003 Biedna, naiwna kobieta 06.12.06, 05:35 Obiecał Łyżwiński naiwnej kobiecinie że zostawi dla niej żonę, a ona chciała zostać kobietą człowieka na stanowisku, kiedy rzeczywistośc okazała się być nie taka kolorowa, kobiecina doszła do wniosku że się zemści. Tysiące takich historii rocznie mamy w naszym kraju i na całym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: Biedna, naiwna kobieta 06.12.06, 06:20 > Tysiące takich histori > i rocznie mamy w naszym kraju i na całym świecie. Masz calkowita trecje...Ale jezeli osoba wplatana w cos takiego jest polityk...sprawa taka wyglada zupelnie inaczej. Przestaje byc sprawa tylko pomiedzy dwoma ludzmi.... Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 [...] 06.12.06, 05:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 "szczegóły anatomiczne" Leppera... 06.12.06, 06:37 narząd molestowania wytatuowany w rodowe barwy Leppera czyli białoczerwone paski... Jakież to trendy i jaki lans mieć ciulika pomalowanego w kolorach Samoobrony.. Odpowiedz Link Zgłoś
szymiasty [...] 06.12.06, 06:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
agent_biedronka Z ku....stwa zrobili bohaterstwo? 06.12.06, 07:13 Na poczatku powiem, ze nie mam rodziny w Samoobronie i mulatem nie jestem. Trudno jednak niezauwazyc, ze ta historia, opowiedziana przez Anete Krawczyk, ma pewne braki. Caly czas zakladamy, ze ona mowi prawde. Wiec wyobrazmy sobie sytuacje, ze jakas pani z ulicy przychodzi do lidera znanej partii a on jej mowi: praca za seks! Prawda, ze to glupie?! Predzej moge uwierzyc w scenariusz jakich wiele: pani stara sie o prace i robi WSZYSTKO by te prace dostac. Moge tez przyjac, ze pracujac w biurze S-brony, zostaje normalna kochanka pana Ł. Tzn. pan Ł normalnie ja posuwa /przepraszam za wulgarnosc ale nie jest to opowiesc wigilijna/ a pani Krawczyk czerpie z tego korzysci finansowe. Dlaczego tak mysle? Odpowiedz byla w programie Teraz my. Pani Krawczyk zarabiala na S-bronie ok. 4 tysiecy zlotych. I - uwaga tu jest najlepsze - przez 4 lata, samotna matka z 2, a potem 3 dzieci, kupila i SPLACILA mieszkanie!!! Czy to mozliwe bez pomocy osob trzecich? I sprawa najwazniejsza: Aneta Krawczyk mowi, ze zgodzila sie na uklad praca za seks bo nie miala innych mozliwosci. Musiala, choc zalana lzami, rozkladac nogi i robic loda Przewodniczacemu. A te miliony kobiet, ktore pracuja normalnie, w tych biedronkach, szkolach, szpitalach i urzedach za 800-1000 zl, to kompletne idiotki!!! I tak oto Gazeta wylansowala nowy typ ku..wy-bohaterki. Moje gratulacje... Odpowiedz Link Zgłoś
cekanowo Re: Z ku....stwa zrobili bohaterstwo? 06.12.06, 08:19 dobre,biedronka.Stanie przy drodze jest zakazane ale dawanie dupy poslom to bohaterstwo.W powstaniu warszawskim harcerki dawaly za pare naboi albo granat.to bylo bohaterstwo.z drugiej strony dziwi mnie milczenie konkurencji,czyzby we wszystkich partiach mozna by sie doszukac analogicznych sytuacji i wszyscy sa teraz niezle posrani :0)p.s.slowo szmatlawiec idealnie pasuje do gazety.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Nie, cekaemie !!! 06.12.06, 08:51 Chodzi o to, że osoby, które uzurpują sobie prawo do stanowienia porządku w tym państwie są pospolitymi gnojami i powinny siedzieć we Wronkach a nie na Wiejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
motyl_nocny Re: Z ku....stwa zrobili bohaterstwo? 06.12.06, 08:21 Popieram. Dla owej pani praca sprzataczki byla uwlaczajaca, dobre co? Przeciez nie mogla sie znizyc do tego poziomu i wybrala dawanie d.., porazka. Na mnie zrobila wrazenie wyrachowanej, zimnej, kobiety, mszczacej sie za niespelnione obietnice- widac oczekiwala duzo wiecej niz jej zaoferowano. Odpowiedz Link Zgłoś
sebwie22 Re: Z ku....stwa zrobili bohaterstwo? 06.12.06, 08:54 Czy to jest ważne, że była zimna lub wyrachowana? Jeśli jeden z liderów partii (a możliwe, że nie tylko jeden), która tworzy kolalicję w tym kraju, sankcjonuje zdobywanie pracy i poparcia partii w wyborach, w zamian za usługi seksualne, to skandal to zbyt małe słowo! Czy jeśli się mści, to oznacza że nie ma racji?. Albo, to może ona jest winna, a prostak po prostu miał "taki styl bycia", że zatrudniając nowe Panie sprawdzał "kwalifikajce" w b.intymnych sytuacjach?. Choć, pewnie tego nie umieścił w umowie o prace... Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Motylu, pieprzyć tą panią... 06.12.06, 08:54 ... ale nie chcesz zauważyć, że ludzie, którzy za Twoje pieniądze chcą być Twoimi wyznacznikami prawa i moralności, którzy padają na kolana na każdej pokazowej mszy, są zwykłymi obszczymurami. Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Z ku....stwa zrobili bohaterstwo? 06.12.06, 10:04 motyl_nocny napisała: > Popieram. > Dla owej pani praca sprzataczki byla uwlaczajaca, dobre co? Przeciez nie mogla > sie znizyc do tego poziomu i wybrala dawanie d.., porazka. > Na mnie zrobila wrazenie wyrachowanej, zimnej, kobiety, mszczacej sie za > niespelnione obietnice- widac oczekiwala duzo wiecej niz jej zaoferowano. No i całe szczęście Dzięki temu sprawa kurestwa posłów (nazwać trzeba rzecz po imieniu) wyszła na jaw. Ta pani może sobie być kim chce - nie moja sprawa. Natomiast tym wieprzom nie dość że płacę ze swoich podatków, to jeszcze ONI mają stanowić DLA NAS prawo!!! TO jest obrzydliwe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szymon_atan Re: Z ku....stwa zrobili bohaterstwo? 06.12.06, 09:54 ale w tym przypadku postawa Anety K. jest raczej sprawą drugorzędną i bezcelowe jest skupianie się na jej zachowaniu. Jest to sprawa warta przedyskutowania, mimo iż moje poglądy są raczej jednoznaczne. niemniej skupianie się na niej jest czymś co jest najbardziej na ręke samoobronie -> odwracamy uwagę od skandalicznego i niemożliwego do zanegowania zachowania posła Łyżwińskiego (z Leperem byłbym bardziej ostrożny, choć samo zatrudnianie takich ludzi źle o nim świadczy). Ale to przecież najważniejsza umiejętność w polityce - odpowiadanie nie na temat lub szybkie zmienianie tematu. To czy Aneta K. to ta dobra, czy ta zła Łyżwiński pozastanie tym najgorszym on na pewno powinien zostać pozbawiony mandatu i postawiony przed sądem, a jeżli zarzuty wobec Leppera potwierdzą się on także, choć raczej się tego nie boi, co to poierwszy wyrok dla niego? Czy to coś przeszkada wychowującej nas moralnie i nieskazitelnie czytej koalicji? Odpowiedz Link Zgłoś
tomczyk6 Odpieprzcie się od towarzysza Lepperowa. 06.12.06, 07:20 Jak można w tak niewybredny sposób atakować naszego Przewodniczącego.Jak można mówić takie brednie, że on kogoś zagwałcił.Toc tylko troche popier..olił sobie, i już.Nasza tow.JOLA z D przeżywa te rozkosze obcowania z tow.Lepperem od lat i na codzień , a jaka zadowolniona.Nasze słuzby kręciły z tych spotkań filmy instruktarzowe, na poligonie w Darłowie, i niedługo ukażemy je światu.Udowodnimy ,że towarzyszki same wchodziły do biura tow.Leppera, no czasami we dwie, i robiły z nim wszystko co chciały. On zgadzał się na wszystko. A te hormony, to wpierwej były testowane na bizonach,pod Darłowem , i można sprawdzić wszystkie żyją i jeszcze kryją. I kłamstwem jest, że z naszego towarzysza Przewodniczącego to jakiś buhaj, wot , tolka malienki skurczy-byczek. Tak nam dopomóż, z pratyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
tanhauser W środę? W jaką środę??? 06.12.06, 07:21 Program leci przeca we wtorek.... Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 07:37 Po przeczytaniu dyskusji stwierdzam, ze jednak w Polsce istnieje społeczne przyzwolenie dla facetów na takie zachowania. Nie ma się więc co dziwić, że kobiety boją się ujawniać takie afery, bo stają się z miejsca ich negatywnymi bohaterkami. Bardzo to smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Prymitywny... "patriarchat" - niestety ! 06.12.06, 07:51 daktylek napisał: > Po przeczytaniu dyskusji stwierdzam, ze jednak w Polsce istnieje społeczne > przyzwolenie dla facetów na takie zachowania. Nie ma się więc co dziwić, że > kobiety boją się ujawniać takie afery, bo stają się z miejsca ich negatywnymi > bohaterkami. Bardzo to smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
pokeo2 Dokladnie mam te same odczucia. 06.12.06, 08:26 To pokazuje ze jako spoleczenstwo jestesmy w 100% godni takich "przywodcow". Kazda spolecznosc ma to na co zasluguje. To naprawde tragiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta ja nie daję przyzwolenia... 06.12.06, 08:46 ... ale jeżeli kobieta dostała seksofertę pracy to powinna dac w pysk facetowi i pójść do prokuratury, a nie jeszcze stręczyć nastepne do tych samych czyności. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Podzielam ten poglad.... z przerazeniem... 06.12.06, 09:53 Jeste jeden "plus" tego forum - przestaje sie juz dziwic, iz SO jest w parlamencie.... Coz - jak widac parlament jest emanacja spoleczenstwa.... Nie dziwi juz nic... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Prymitywy z Samoobrony "wbily" sie w garnitury 06.12.06, 08:01 w garnitury od BOSSA i Armaniego i juz mysleli, ze weszli w "wielki swiat" polityki. A na tepych pyskach chamstwo i wies dalej zostala jak wypalone pietno. Pogratulowac PISuarom koalicjanta! Co za kraj... Odpowiedz Link Zgłoś