Dodaj do ulubionych

W "Teraz MY" dzisiaj

05.12.06, 22:34
Szczypińska, Senyszyn, Wiśniowska - będzie masakra - idę oglądać :)
Obserwuj wątek
    • ojgoj Na razie tylko Senyszyn? :) 05.12.06, 22:42
      daktylek napisał:

> Szczypińska, Senyszyn, Wiśniowska - będzie masakra - idę oglądać :)
      • arek83lbn Re: Na razie tylko Senyszyn? :) 05.12.06, 23:49
        Ta partia to bagno, kto wybiera takich ludzi?

arek83lbn.blox.pl/html
        • y00 [...] 05.12.06, 23:57
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • a39dam ONA 06.12.06, 00:41
            Mysle , że to nie takie proste jak mówisz. żgodziła sie na sex za pracę=kasę.
            Gdybys kobiecie powiedziała masz tu 500 chodz sie pieprzyć to pewnie nic tu by
            nie było do komentowania. Ale ona była najpierw po łechtana mozliwosciami jakie
            jej zaoferowano , sadziła ,że działacz ,ze bedzie miała prace i ciekawe
            zajecie , a postawiono jej wybór ..albo..albo.... Gdyby Lepper zaczepił ja na
            ulicy i powedział ze ma ładne oczy , ze ja chce przeleciec to by nie było
            sprawy. Ale jej postawiono warunek...bedzie praca gdy bedą numerki... Czyli
            nie dano jej wyboru w rodzaju podobam Ci sie czy nie. Czyll krótko mowiac
            pracodawca wykorzystał swoja uprzywilejowana sytuacje by wymusic sex.Mozna to
            Okreslic inaczej bardziej obrazowo.Siedzi kapo w Oswiecimiu i mowi..ktora nie
            da sie przeleciec to do gazu. Oczywiscie to jaskrawe przerysowanie ale to tego
            rodzaju działanie. Te kobiety przed gazem tez chciały sie uchronic(ona przed
            bieda) a kapo miał władze (lepper pieniadze) by to uczynic.Jesli dasz ciała....
            I to jest obrzydliwe a nie to że ONA sie na to zgodziła.Najbardziej obrzydliwe
            jest to ze samoobrona teraz mowi ze sama sobie winna bo nikt jej nie
            gwałcił , bo nie krzyczała bo nie wzywała pomocy. Nie wzywała bo nie było
            gwałtu i nie wiem czy to co jej uczyniono nie jest czyms ciezszym niz gwałt.
            Teraz Ona czuje do siebie obrzydzenie a w przypadku gwałtu mozna sobie
            tłumaczyc że nie miało sie szans , że sprawca jest winny. Mysle ze to może byc
            trudniejsze od gwałtu. Gwałt jest przeważnie fizyczny. A tu zgweałco ja
            psychicznie i to wielokrotnie. Jakze trzeba byc zdesperowanym by poddawac sie
            manipulacji pseudo lekarzowi.Ale i tak jest wielka bo wyszła z tego , poddała
            sie prawdzie a te gnojki teraz kłamia , smierdza strachem i nienawiścia. Jakim
            trzeba byc zwirzeciem , żeby bzykac kobiete a potem jej tak ublizac..?Skad to
            robactwo wypełzło? Komunisci mieli swoje wady ale takiej gnojówy z ust Kwacha
            Milera czy innych nie było słychac. Kaczor wprowadził nas w bagno. Smutne.

• gt_1 egzekli 06.12.06, 00:53
            • fnoll a PiS mówi - to ona winna 06.12.06, 01:33
              ustami Kuchcińskiego: "Gdyby to się miało potwierdzić, to Anetą K. w pierwszej
              kolejności powinien zająć się prokurator. Bo jest pytanie, dlaczego ona
              wcześniej nie zgłosiła doniesienia o przestępstwie? To oznacza, że ona zataiła
              popełnienie przestępstwa."

no comments...
              • woda.woda Po Kuchcińskim niczego mądrego spodziewać się nie 06.12.06, 01:35
                można
                • czlon_pisu sex tak, ale odpowiedzialnosc to nie 06.12.06, 01:41
                  Taki tok myslenia budzi moje obrzydzenie.
                  Najpierw polityk gania za kobitami, robi im dzieci, ma przyjemnosci po pachy,
                  ale potem nie bierze odpowiedzialnosci za swe dzialania.
                  Jak male dziecko czy co.
                  • a.k.traper Obydwie strony sa żałosne. niwielu polityków jest 06.12.06, 11:21
                    odpowiedzialnych, bo to niezbyt widowiskowe. A co do kobiety, miała jakieś
                    doświadczenia, i mimo to zachowała sie nizbyt rozumnie.Została wykorzystana, to
                    fakt ale jej wina tez jest, wiele kobiet rezygnuje w ogóle po takich rozmowach.
                    • zielonamamba Re: Obydwie strony sa żałosne. niwielu polityków 06.12.06, 13:02
                      serdecznie tej pani gratuje, ze sie zgodzila (o ile to wogole prawda). jak
                      chciala sobie uprzykrzyc zycie, to calkiem niezle jej wyszlo. powinna byc z
                      siebie dumna. wszystko dla pracy, i to jakiej!
                      • eyeofbeholder Rasowy KNUR łyżwiński zakopał się w gnoju u sie - 06.12.06, 17:27
                        bie w oborze i myśli że nikt go już nie widzi, a tymczasem reszta bydła z
                        Samoobory lojalnie i solidarnie bierze go w (Samo)obronę (boją się że ich brudy
                        też niedługo wyjdą na wierzch).

Idea "Solidarnego państwa" w ramach IV RP, roztoczona Polakom przez J.
                        Kaczyńskiego, nabiera wreszcie wyraźnych, konkretnych kształtów...
                        Ta zwierzęca, stadna "solidarność" jest niewątpliwie ciekawym zjawiskiem
                        przyrodniczym, ale czy na pewno powinna stanowić najwyższą wartość w polskim
                        życiu publicznym?

Wstyd i hańba, Panowie (P)osłowie z PiSu!!!
                • az100 Re: Po Kuchcińskim niczego mądrego spodziewać się 06.12.06, 09:07
                  Kuchciński to taki sam styl wypowiedzi jak niejaki Kalisz.
                  • janbezziemi Re: Po Kuchcińskim niczego mądrego spodziewać się 06.12.06, 10:29
                    Słuchaj, az 100, - Kuchcinski przy Kaliszu to zero intelektu!!!!!!!!!!!!!
                    • az100 Re: Po Kuchcińskim niczego mądrego spodziewać się 06.12.06, 10:37
                      janbezziemi napisał:

> Słuchaj, az 100, - Kuchcinski przy Kaliszu to zero intelektu!!!!!!!!!!!!!

Nie pisałem o intelekcie tylko o odwracaniu kota ogonem.
            • mikronezja Z tej sprawy Anety to wynika dziwny wniosek ... 06.12.06, 01:47
              że jedyną pracą w tym Kraju jest praca w Samoobronie i za nią warto dać d...,
              wszystkie inne prace widać są do d... i nie warto się za nie brać nawet jeżeli
              nie trzeba się w celu ich uzyskania puszczać ...

Czy normalna babka macha sobie kolejnego dzieciaka z posłem, wiedząc jaki jest
              tego koszt ? Po drugim dziecku nie wiedziała jak się zabezpieczyć ?
              A może chciała złapać posła na dzieciaka ?

Jaka uczciwa kobieta poszłaby na taki układ zamiast dać w twarz dającemu
              propozycję i to tak by zęby poleciały ?

Sorry, ale nikt mnie nie przekona, że ta Aneta była aż w takiej potrzebie, że
              danie d... było jedyną drogą do uzyskania jakiejkolwiek pracy !
              • az100 Re: Z tej sprawy Anety to wynika dziwny wniosek . 06.12.06, 09:25
                mikronezja napisał:

> Sorry, ale nikt mnie nie przekona, że ta Aneta była aż w takiej potrzebie, że
                > danie d... było jedyną drogą do uzyskania jakiejkolwiek pracy !

Mnie też nie. Ta pani nie jest aniołem i nigdy nie pozwoliłbym żeby np.
                wychowywała moje dzieci, ale w tym skandalu chodzi o coś zupełnie innego:

1) - posłowie i radni Samoobrony przepieprzyli (dosłownie) publiczne pieniądze -
                w tym również moje,
                2) - jeżeli ojciec nie chce uznać swojego dziecka za własne i łożyć na jego
                utrzymanie to jest nieodpowiedzialny i trudno oczekiwać, że będzie
                odpowiedzialnie pełnić powierzone funkcje publiczne np. posła,
                3) - posłowie, ministrowie itd. powinni reprezentować pewien minimalny poziom
                moralności, a pracownicy biura poselskiego niekoniecznie (choć radna owszem -
                ale ona już nie jest radną)
                4) - jeżeli kobiet, które były w tym samym czasie wykorzystywane w podobny
                sposób jest więcej, to biuro poselskie posła Łyżwińskiego było zwykłym burdelem
                a odpowiedzialnym za to jest poseł a nie "dziewczynki"
                • fathom Re: Z tej sprawy Anety to wynika dziwny wniosek . 06.12.06, 09:36
                  Trafiłeś w sedno sprawy. A wszyscy tu rozprawiają o tym, czy winna jest pani K.
                  czy pan Ł.
                  • m.malone Dodałbym tylko jeszcze jedno 06.12.06, 10:44
                    Panowie(?) z SO - i z pewnościa nie tylko oni (ale teraz o nich mowa)- weszli w kolizję z kodeksem karnym, a jako funkcjonariusze publiczni powinni (jeśli potwierdzą się słowa AK) zostać ukarani ze szczególną surowością. Zresztą na wielu "wiszą" już wyroki. Dla mnie to jest najważniejsze. Teraz wmawiają w mediach, że to oni byli ofiarami. A co miała robić kobieta z dwojgiem dzieci w strefie gdzie bezrobocie sięga 20%?

Oczywiscie sa tu tacy, co powiedzą, ze mogła pracować jako sprzątaczka za 700 zł.

słyzę chichot kaczek:)
                • justyna302 Re: Z tej sprawy Anety to wynika dziwny wniosek . 06.12.06, 11:32
                  az100 napisał:

> mikronezja napisał:
                  >
                  > > Sorry, ale nikt mnie nie przekona, że ta Aneta była aż w takiej potrzebie
                  > , że
                  > > danie d... było jedyną drogą do uzyskania jakiejkolwiek pracy !
                  >
                  > Mnie też nie. Ta pani nie jest aniołem i nigdy nie pozwoliłbym żeby np.
                  > wychowywała moje dzieci, ale w tym skandalu chodzi o coś zupełnie innego

Pomijając wszystko inne mnie też od razu rzuciło się to w oczy. Rozumiem kobietę
                  mającą na utrzymaniu dzieci, bez szans na pracę w ogóle, np. kasjerkę w
                  Biedronce w małym miasteczku, którą terroryzuje szef. Ok, zdesperowana kobieta
                  bez wyjścia, szef potwór.
                  Ale tutaj ta pani chciała po prostu "lepsiejszej" pracy, więc o czym w ogóle gadać.
                  • a.k.traper Masz rację z tej strony nie ma o czym gadać 06.12.06, 11:43
                    Jest natomiast problem posła jako przedstawiciela ciała ustawodawczego.
                    Wykorzystywał pieniadze podatników do prywatnych celów
              • jakka Re: Z tej sprawy Anety to wynika dziwny wniosek . 06.12.06, 12:07
                Teoretycznie masz rację, ale tylko teoretycznie. Ten przypadek ujawnia ogromny,
                społeczny probem molestowania kobiet w pracy. Pani Aneta nie jest jedyną, tylko
                że kobiety wstydzą się o tym mówić. Jakby to one były winne, a ich szefowie w
                porządku. Trzeba mówić o takich rzeczach, ponieważ jeszcze trochę, a nie
                kobiety wogóle nie będą dostawały dobrze płatnej pracy bez dawania d...
            • blabla17 Re: ONA 06.12.06, 07:35
              Życie nauczyło mnie że wina leży zawsze po środku.Ale wiem jedno gdybym miała do
              wyboru biedę czy prostytucję - wybrałabym biedę.Bieda to nie to samo co komora
              gazowa w Oświęcimiu. Ta kobieta miała dwójkę dzieci i pewnie alimenty na nie.Ale
              jeśli ktoś jest chciwy.... to nie przebiera w środkach.I zwyczajnie się
              sprzedaje.Pani Aneta to nie zwykła szwaczka zarabiająca 600 zł. nękana przez
              szefa, to wyrachowana kobieta, sprzedająca się za 4 tyś.Weszła w to świadomie.A
              teraz się mści.Nie zazdroszczę jej.Jako kobieta... Nie zazdroszczę też
              prostytutkom... ale to my wybieramy styl swojego życia.
              • grazuchna Re: ONA 06.12.06, 08:55
                Myśle,że nie wiesz co to bieda.Trudno patrzeć na dzieci i mieć do wyboru-buty
                dla córki i syna lub zapłacić za prąd(tutaj można wymieniac wiele
                zamienników).Dostać dobrą prace w tym kraju mozna głównie dzięki
                protekcji,poleceniu, przespaniu się z kimś, daniu od 5-10% kasy od wygranego
                przetargu itd.To wszystko daje władza, nie ważne czy jesteś posłem, dyrektorem,
                prezesem, przewodniczącym, urzędnikiem od przetargów itd.Myślę,że wiele
                samotnych kobiet w tych czasach zrobiłoby podobnie, po to , aby ich dzieci miały
                dach nad głową i lepszą przyszłośc.Piszę tak, ponieważ ojcowie po opuszczeniu
                rodziny,żadko martwia się o dzieci, byłą żone i o to czy ma ona z czego
                żyć.Myślę, że trudno jest oceniać innych jeżeli samemu niewiele się przeżyło.
                • m.malone Masz rację Grazucha 06.12.06, 10:46
                  blabla jeszcze mało przeżyła
                • mariuszdd Re: ONA 06.12.06, 10:50
                  y
                  > dach nad głową i lepszą przyszłośc.Piszę tak, ponieważ ojcowie po opuszczeniu
                  > rodziny,żadko martwia się o dzieci, byłą żone i o to czy ma ona z czego
                  > żyć.Myślę, że trudno jest oceniać innych jeżeli samemu niewiele się przeżyło.

To było prawie 4 lata temu,gwałtowny wzrost bezrobocia do ponad 20%, nie było
                  gdzie uciec ,rynek pracy zamknięty , istny kocioł i dla wielu jak widać odchłań
                  piekła .
                • parmalat Re: ONA 06.12.06, 17:40
                  grazuchna, ale poki co na net masz?
              • jakka Re: ONA 06.12.06, 12:08
                Mało wiesz o życiu...
            • krzych.korab Najgorsze jest to że masz rację a sprawcy nie mają 06.12.06, 08:34
              poczucia winy.
            • marek277 Re: ONA 06.12.06, 09:14
              Pani Aneto gartuluje odwagi i szczerze Pania za ta odwage podziwiam. Do tego
              robactwa z Samoobrony czuje jedynie wstret i obrzydzenie.
            • tee1965 Re: ONA 06.12.06, 09:18
              Zgadzam się, ale porównanie ich do zwierząt obraża zwierzęta moim zdaniem.
              Oślizłe typy. Nawet nie maja tyle przyzwoitosci żeby sie przyznać...
              A wczoraj widziałam rozmowę Moniki Olejnik z Begerową. Wszystko mi sie
              przewracało jak Begerowa opowiadała jak to ona porządna... Śmiechu warte to
              wszystko...
            • artctrl Re: ONA 06.12.06, 10:00
              Dokladnie tak samo mysle... Powinni zostac przykladnie ukarani!!!!
            • tghyt Re: ONA 06.12.06, 10:19
              P. Adamie, jest Pan jednym z nielicznych - wrazliwych polskich mezczyzn. Gratuluje.
            • rty99 Re: ONA 06.12.06, 12:29
              a39dam napisał:

> Kaczor wprowadził nas w bagno. Smutne.

A kiedy to bagno mialo miejsce, za Kaczora?! Czep sie tramwaja, palancie.
              • scoutek Re: ONA 06.12.06, 13:38
                rty99 napisała:

> a39dam napisał:
                >
                > > Kaczor wprowadził nas w bagno. Smutne.
                >
                > A kiedy to bagno mialo miejsce, za Kaczora?! Czep sie tramwaja, palancie.

ale kaczor wprowadzil so w koalicje rzadowa
                i to jest bagno dopiero
            • eyeofbeholder Trzeba być niedorozwiniętym społecznie i moralnie, 06.12.06, 17:30
              żeby nie przyznać Ci całkowitej racji. To bardzo cennny post w tej dyskusji,
              trafne spostrzenia i przemyślenia.
              Dzieki za ten post, im więcej takich głosów tym większa szansa, że coś się
              zmieni w tym społeczeństwie.
        • figo66 Re: Na razie tylko Senyszyn? :) 06.12.06, 01:39
          Kto wybiera takich?To jedno,a kto ztakimi wchodzi w uklady?Zwlaszcza po
          przysiegach sdkladanych w miejscach uswieconych szlachetna walka o
          niepodleglosc...Maja jednak chyba racje ci ktorzy sa po stej stronie gdzie
          kiedys bylo ZOMO(oczywiscie geograficznie a nie ideowo)
      • airwalk77 W sumie nie wspolczuje... 06.12.06, 10:02
        poniewaz te baby wiedzialy ze sie zadaja z chamstwem wiec teraz niech nie
        placza.
        • woda.woda Nie musisz 06.12.06, 10:52
          tobie też nikt nie będzie współczuł, jak ci sie cos nie powiedzie
        • bogda35 Re: W sumie nie wspolczuje... 06.12.06, 21:01
          problem nie w tym że te babki zadawały się z posłami-problem w tym,że to my
          jako naród zadaliśmy się z takim nieprawdopodobnym,oślizgłym chamstwem,którre
          uczynilismy naszym przedstawicielem,plugawiąc pamięć tych którzy za wolnośc
          tego kraju oddali kiedys życie.Czy po to,byśmy teraz żyli w stworzonym przez
          nas samych burdelu?I niech nikt nie mówi że nam tą chamotę narzuciła nam
          unia,GW,itp.Sami wybraliśmy.
    • jestem-z-ukladu Re: W "Teraz MY" dzisiaj 05.12.06, 23:00
      Oglądam i nie wierzę tej kobiecie. Nie wiem czemu, ale jakoś nie wierzę.

-----------------------------
      Dlaczego to wciąż jest aktualne? Dlaczego w Polsce?
      www.youtube.com/watch?v=xT84h4H0xwQ
      • krwawabestia Re: W "Teraz MY" dzisiaj 05.12.06, 23:01
        ja tez jej nie wierze to z tym zastrzykiem jest mocno naciagane
        • krwawabestia Re: W "Teraz MY" dzisiaj 05.12.06, 23:03
          ale dziecko pewnie jest jego
          • marisa_tomei Re: W "Teraz MY" dzisiaj 05.12.06, 23:09
            krwawabestia napisał:

> ale dziecko pewnie jest jego

Porazajaca logika. Łze na temat uprawianego z nim seksu, ale dziecko jest jego.
            Druga Matka Boska.

Wierze jej. Widac, ze mowi prawde.
            A te wulgarne i chore wypowiedzi to wlasnie jest uklad. Kolejna bojowka pseudo-
            partii.
            Tyle mam do powiedzenia w temacie.
            • krwawabestia Re: W "Teraz MY" dzisiaj 05.12.06, 23:17
              nie bede ci tłumaczył hehe
              • az100 Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:33
                Nawet jeśli założymy, że kłamie i miała zwykły romans z Łyżwińskim w wyniku
                którego urodziło się dziecko to nieuznanie go przez ojca jest totalnym brakiem
                odpowiedzialności ojca za własne działania. Jeżeli taki zarzut dotyczy polityka
                i to nie pośledniego to co można wnioskować o decyzjach takiego polityka
                podejmowanych w imieniu całego społeczeństwa?
            • ojgoj Porażająca logika 05.12.06, 23:33
              marisa_tomei napisała:

> Porazajaca logika. Łze na temat uprawianego z nim seksu, ale dziecko jest jego.

Nie wiesz, że uprawianie seksu to jedna sprawa a przyczyny uprawiania seksu to
              zupełnie inna sprawa?
              • jwojnar Właśnie, przyczyny uprawiania mogły być inne! 06.12.06, 00:46
                Moim zdaniem poseł Łyżwiński, człowiek prawy i nieskazitelny, jak nie
                przymierzając Andrzej Lepper, wiedział, że mało płaci szefowej swojego biura i
                ubolewał nad tym. Dlatego pozwolił nie tylko się kochać, ale też zaspokajał
                samotną kobietę w miarę możliwości. W ramach premii za specjalne osiągnięcia
                woził ją nawet na audiencje (czy coś takiego) do samego przewodniczącego, który
                też doceniał dziewczę, jak tylko natura mu pozwoliła. I jeszcze przyrost
                naturalny bezinteresownie poprawiali! A teraz chamstwo się czepia i pomyje
                wylewa, żeby tylko Jarkowi dowalić. A fe!
          • ojgoj Możliwe,że dziecko jest jego,ale w zupełnie innych 05.12.06, 23:10
            krwawabestia napisał:

> ale dziecko pewnie jest jego

okolicznościach
            • s-k-i-n wymyslila sobie przedwczesny poród!! 05.12.06, 23:37
              by Łyżwie wmówić że to jego no bo pewne fakty mialy miejsce w innym czasie
              niżby to wynikalo z upluwu czasu między tymi zdarzeniami a terminem porodu
              • m.malone Re: wymyslila sobie przedwczesny poród!! 06.12.06, 00:29
                s-k-i-n napisał:

> by Łyżwie wmówić że to jego no bo pewne fakty mialy miejsce w innym czasie
                > niżby to wynikalo z upluwu czasu między tymi zdarzeniami a terminem porodu

Spoko. Zobaczymy jakie będą wyniki badań:)
              • mojboze Re: wymyslila sobie przedwczesny poród!! 06.12.06, 10:57
                s-k-i-n napisał:

> by Łyżwie wmówić że to jego no bo pewne fakty mialy miejsce w innym czasie
                > niżby to wynikalo z upluwu czasu między tymi zdarzeniami a terminem porodu

Jak rozumiem jesteś jej spowiednikiem, lekarzem, albo najbliższą przyjaciółką,
                skoro masz takie informacje?
    • marta.uparta ja jej wierzę... 05.12.06, 23:23
      ... i jestem pewna, że ma silne dowody aby posła maksymalnie pogrążyć. Z
      Lepperem nie jestem przekonana. Inna sprawa, że nadal uważam ją zepsutą i
      wyrachowana kobietę, która chciała poprawić sobie sytuację materialną przez
      najkrótszą drogę tj. przez łożko.
      • krwawabestia Re: ja jej wierzę... 05.12.06, 23:27
        ale w czym ona według ciebie nie kłamie?
        • marta.uparta Re: ja jej wierzę... 05.12.06, 23:34
          nie kłamie, że miała regularne stosunki z posłem. I Przypuszczam, że dziecko
          nie jest jedynym argumentem. Moge uwierzyc, że nienawidziła to robić (patrząc
          na Łyżwińskiego mozna się zerzygac), i że były chwile, że szczerze nie miała na
          to ochoty, ale "musiała" byc lojalna. Tylko, że to był układ na który się
          zgodziła, nie patrząc na konsekwencje. Moze myslała, że wystarczy bzyknąc sie
          kilka razy, a nie non stop?
          Mam watpliwości, jeżeli chodzi o Leppera, ale moze ma jakiegos haka (Levinsky
          trzymała sukienkę ze śladami ponad rok). Zastanawia mnie ta historia z
          asystentem posła i środkiem wczesnoporonnym - ale z drugiej strony, jezeli jej
          podał zastrzyk, to znaczy że się na to ZGODZIŁA - to znaczy zgodziła sie
          wywołać poronienie w szóstym miesiącu. Nie dziwię się, ze ciezko jej spojrzec
          na siebie w lustrze.
          • s-k-i-n Marta..ta baba wymyslia sobie wczesniactwo! 05.12.06, 23:38
            przedwczesny poród!
            • marisa_tomei Re: Marta..ta baba wymyslia sobie wczesniactwo! 05.12.06, 23:39
              s-k-i-n napisał:

> przedwczesny poród!

:DD
              W szpitalu i ksiazeczce zdrowia dziecka sa odpowiednie wpisy informujace o
              takich faktach jak przedwczesny porod np.
              • marta.uparta Re: Marta..ta baba wymyslia sobie wczesniactwo! 05.12.06, 23:48
                no wiem jak to jest w przypadku jej dziecka. Trudno mi oceniać. Byc może
                lekarze sa w stanie stwierdzić, co jest przyczyną przedwczesnego porodu - czy
                naturalna czy zewnetrzna.
                • czlon_pisu brawo Marta, a knurki do chlewa 06.12.06, 01:43
                  Brawo Marta, nie trzeba tym cwaniakom politykom popuszczac.
                  Mam nadzeje ze pan lepper wyrzuci tego lajdaka na zbity pysk.
                  • wicary Re: brawo Marta, a knurki do chlewa 06.12.06, 02:20
                    czlon_pisu napisał:

> Brawo Marta, nie trzeba tym cwaniakom politykom popuszczac.
                    > Mam nadzeje ze pan lepper wyrzuci tego lajdaka na zbity pysk.

Ale pan Leper też łajdak no więc ???
                    • wicary Re: brawo Marta, a knurki do chlewa 06.12.06, 02:22
                      wicary napisał:

> czlon_pisu napisał:
                      >
                      > > Brawo Marta, nie trzeba tym cwaniakom politykom popuszczac.
                      > > Mam nadzeje ze pan lepper wyrzuci tego lajdaka na zbity pysk.
                      >
                      > Ale pan Leper też łajdak no więc ???
                      ale pan kaczuszka Lepera nie wyrzuci bo mu się koalicja rozpieprzy a tego już
                      dla kaczuszek za wile

• krwawabestia Re: ja jej wierzę... 05.12.06, 23:39
            po pierwsze nie wiadomo kogo była ta inicjatywa z tym łózkiem
            bo drugie z zastrzykiem kłamie bo jaka kobieta by sie zgodziła na taki zastrzyk
            w 6 miesiacu ciazy(dawany przez weterynarza zastrzyk dla zwierzat) tym bardziej
            ze sie nie chiała poddac aborcji
            • marisa_tomei Re: ja jej wierzę... 05.12.06, 23:40
              krwawabestia napisał:

> po pierwsze nie wiadomo kogo była ta inicjatywa z tym łózkiem
              > bo drugie z zastrzykiem kłamie bo jaka kobieta by sie zgodziła na taki
              zastrzyk
              >
              > w 6 miesiacu ciazy(dawany przez weterynarza zastrzyk dla zwierzat) tym
              bardziej
              >
              > ze sie nie chiała poddac aborcji

Tak sie wlasnie odwraca kota ogonem. Pieknie. Musiales brac nauki u najlepszych
              krętaczy tego kraju.
            • marta.uparta Re: ja jej wierzę... 05.12.06, 23:46
              dlatego piszę, że jeżeli z zastrzykiem prawda, to jest moralnie podwójnie
              obciązona.

Co do inicjatywy - myslisz, że mozna byc az tak zdesperowaną, żeby zaproponowac
              Łyżwińskiemu seks? Lepper przy tym posle to Belmondo.
              • marisa_tomei Re: ja jej wierzę... 05.12.06, 23:47
                marta.uparta napisała:

> dlatego piszę, że jeżeli z zastrzykiem prawda, to jest moralnie podwójnie
                > obciązona.
                >
                Rozumiem, ze Lyzwinski w zwiazku z propozycja aborcji i z zastrzykiem nie jest
                w ogole moralnie obciazony?
                • marta.uparta Re: ja jej wierzę... 05.12.06, 23:55
                  Jasne że jest winien. Jest człowiekiem o podwójnej moralnosci, jestem
                  przekonana, że Aneta nie jest jedyną kobietą w tej sprawie, że usługi
                  świadczyły mu inne, i że molestował działaczki.
                  Jest moralnie obciązony, poniewaz nakłaniał ja do aborcji, porzucenia dziecka,
                  wykorzystywał jej trudną sytuacje itd.
                  Tylko ta kobieta jest w tym wszystkim tak samo umoczona - ona weszła w ten
                  układ dobrowolnie, jako swiadoma kobieta po 30tce, a nie głupia małolatka. Ona
                  zgodziła sie świadczyc usługi sex za korzysci i karierę polityczną. Dlatego nie
                  uwazam jej za ofiarę, chyba ze za ofiarę własnej głupoty i krótkowzroczności.
                  • a39dam Re: ja jej wierzę... 06.12.06, 00:40
                    Mysle , że to nie takie proste jak mówisz. żgodziła sie na sex za pracę=kasę.
                    Gdybys kobiecie powiedziała masz tu 500 chodz sie pieprzyć to pewnie nic tu by
                    nie było do komentowania. Ale ona była najpierw po łechtana mozliwosciami jakie
                    jej zaoferowano , sadziła ,że działacz ,ze bedzie miała prace i ciekawe
                    zajecie , a postawiono jej wybór ..albo..albo.... Gdyby Lepper zaczepił ja na
                    ulicy i powedział ze ma ładne oczy , ze ja chce przeleciec to by nie było
                    sprawy. Ale jej postawiono warunek...bedzie praca gdy bedą numerki... Czyli
                    nie dano jej wyboru w rodzaju podobam Ci sie czy nie. Czyll krótko mowiac
                    pracodawca wykorzystał swoja uprzywilejowana sytuacje by wymusic sex.Mozna to
                    Okreslic inaczej bardziej obrazowo.Siedzi kapo w Oswiecimiu i mowi..ktora nie
                    da sie przeleciec to do gazu. Oczywiscie to jaskrawe przerysowanie ale to tego
                    rodzaju działanie. Te kobiety przed gazem tez chciały sie uchronic(ona przed
                    bieda) a kapo miał władze (lepper pieniadze) by to uczynic.Jesli dasz ciała....
                    I to jest obrzydliwe a nie to że ONA sie na to zgodziła.Najbardziej obrzydliwe
                    jest to ze samoobrona teraz mowi ze sama sobie winna bo nikt jej nie
                    gwałcił , bo nie krzyczała bo nie wzywała pomocy. Nie wzywała bo nie było
                    gwałtu i nie wiem czy to co jej uczyniono nie jest czyms ciezszym niz gwałt.
                    Teraz Ona czuje do siebie obrzydzenie a w przypadku gwałtu mozna sobie
                    tłumaczyc że nie miało sie szans , że sprawca jest winny. Mysle ze to może byc
                    trudniejsze od gwałtu. Gwałt jest przeważnie fizyczny. A tu zgweałco ja
                    psychicznie i to wielokrotnie. Jakze trzeba byc zdesperowanym by poddawac sie
                    manipulacji pseudo lekarzowi.Ale i tak jest wielka bo wyszła z tego , poddała
                    sie prawdzie a te gnojki teraz kłamia , smierdza strachem i nienawiścia. Jakim
                    trzeba byc zwirzeciem , żeby bzykac kobiete a potem jej tak ublizac..?Skad to
                    robactwo wypełzło? Komunisci mieli swoje wady ale takiej gnojówy z ust Kwacha
                    Milera czy innych nie było słychac. Kaczor wprowadził nas w bagno. Smutne.
                    • karola1008 Re: ja jej wierzę... 06.12.06, 11:04
                      a39dam napisał:

> Mysle , że to nie takie proste jak mówisz. żgodziła sie na sex za pracę=kasę.
                      > Gdybys kobiecie powiedziała masz tu 500 chodz sie pieprzyć to pewnie nic tu
                      by
                      > nie było do komentowania. Ale ona była najpierw po łechtana mozliwosciami
                      jakie
                      >
                      > jej zaoferowano , sadziła ,że działacz ,ze bedzie miała prace i ciekawe
                      > zajecie , a postawiono jej wybór ..albo..albo.... Gdyby Lepper zaczepił ja na
                      > ulicy i powedział ze ma ładne oczy , ze ja chce przeleciec to by nie było
                      > sprawy. Ale jej postawiono warunek...bedzie praca gdy bedą numerki... Czyli
                      > nie dano jej wyboru w rodzaju podobam Ci sie czy nie. Czyll krótko mowiac
                      > pracodawca wykorzystał swoja uprzywilejowana sytuacje by wymusic sex.Mozna to
                      > Okreslic inaczej bardziej obrazowo.Siedzi kapo w Oswiecimiu i mowi..ktora nie
                      > da sie przeleciec to do gazu. Oczywiscie to jaskrawe przerysowanie ale to tego
                      >
                      > rodzaju działanie. Te kobiety przed gazem tez chciały sie uchronic(ona przed
                      > bieda) a kapo miał władze (lepper pieniadze) by to uczynic.Jesli dasz
                      ciała....
                      >
                      > I to jest obrzydliwe a nie to że ONA sie na to zgodziła.Najbardziej
                      obrzydliwe
                      > jest to ze samoobrona teraz mowi ze sama sobie winna bo nikt jej nie
                      > gwałcił , bo nie krzyczała bo nie wzywała pomocy.

Jest sdubtelna różnica pomiędzy zagrożeniem zycia, a niechęcią do bycia
                      sprzątaczką. Pracowałam kiedyś w świetlicy terapeutycznej dla dzieci z rodzin
                      biednych, patologicznych, itp. Dla dziewczyn, dla których metodą na życie było
                      pójście na ulicę, a także dla tych, które cudem wyszły z domowego bagna, a
                      potem jakiś fiut usiłował zrujnować im życie, nap. molestując je w pracy,
                      miałam zawsze mnóstwo współczucia. W stosunku do tej pani nie mogę go z siebie
                      wykrzesać, cała ta sytuacja przypomina mi transkację handlową. A poza tym
                      Samoobrona to obrzydliwa partyjka buraków, z prymitywnymii babami i chłopam w
                      charakterze, za przeprosszeniem, członków. Buractao i bandziorstwo w jednym.
                      NAjgorsze jest to, że nawet po tej obrzydliwej aferze mogą znaleźć się ludzie,
                      którzy ich wybiorą. Bo obawiam się, ze takich, co myślą, że prostytutki
                      zgwałcić nie można, a koobieta molestowana powinna być zadowolona, że ktoś ją
                      chce, jest więcej niz nam się wydaje.
              • krwawabestia Re: ja jej wierzę... 05.12.06, 23:58
                mysle ze ona sprawia wrazenie cwaniary ktora za wszelka cene chciała osiagnac
                sukces - wiec wcale bym sie nie zdziwił zeby inicjatywa łozkowa wyszła z jej
                strony(wczesniej oczywiscie wiedziała ze on był psem na baby)
                • az100 Re: ja jej wierzę... 06.12.06, 09:43
                  krwawabestia napisał:

> mysle ze ona sprawia wrazenie cwaniary ktora za wszelka cene chciała osiagnac
                  > sukces - wiec wcale bym sie nie zdziwił zeby inicjatywa łozkowa wyszła z jej
                  > strony(wczesniej oczywiscie wiedziała ze on był psem na baby)

A to że był psem na baby i wszyscy o tym wiedzieli zwalnia go w tej sprawie od
                  wszelkiej odpowiedzialności?
                  Pamiętaj że to Łyżwiński rządzi tym krajem a nie ta kobieta.
          • ojgoj ja jej wierzę... 05.12.06, 23:46
            marta.uparta napisała:

> Mam watpliwości, jeżeli chodzi o Leppera, ale moze ma jakiegos haka

Zrozum, że albo się mówi prawdę albo kłamie. Zdecyduj się, albo wierzysz co do
            Łyżwińskiego i Leppera, albo nie wierzysz i wtedy uważasz ją za kłamczuszkę.
            • marta.uparta ok, wierzę w niektóre czesci jej wypowiedzi... 05.12.06, 23:50
              ... a do niektórych nie jestem do końca przekonana.
              • marianna89 Re: ok, wierzę w niektóre czesci jej wypowiedzi.. 06.12.06, 00:01
                wszystko jest obrzydliwe lacznie z ta kobieta. Ona wcale nie jest bez winy i
                powiina z cala reszta siedziec na jednej lawie. Czy oni jej te zastrzyko robili
                pod przymusem, czy ona sie zgadzala. Dziecko ma juz trzy lata, byla radna z
                poborami ok. 14 tys. miesiecznie, lyzwinski nie byl jej do niczego potrzebny,
                dlaczego nic nie zrobila aby sie od tego wszystkiego uwolnic. Ja rozumiem, ze
                teraz jest bez pracy i srodkow do zycie i alimenty od posla sa jej potrzebne,
                ale do niedawna byla niezalezna i mogla wczesniej zawalczyc o przesladowane
                kobiety. Ja jej wierze, ze byla wykorzystywana, ale tak jak marta.uparta do
                niektorych nie jestem do konca przekonana. i chyba jednak ujawniajc te sprawe
                nie chodzilo i nie chodzi jeje o inne kobiety.
                • a39dam Re: ok, wierzę w niektóre czesci jej wypowiedzi.. 06.12.06, 01:08
                  Dlaczego jej nie wspierasz? jestes tez KOBIETĄ..postaruj sobie ja wyobrazić w
                  tym 2000 roku..Być w jej skorze. Czy nie niałabys wyrzutów sumienia? Po tym co
                  zrobiłas sobie i dziecku? Zakopałabys je w sobieOna jest wielka bo wyszła z
                  tego. Znam jedna kobietę która zgwałcił maz z kolegami..Ma teraz 40 lat i mimo
                  ze juz to było kilkanscie lat temu nikomu nie powiedziła , meczy sie z tym do
                  dzis...Jest wypalona w srodku. ta sytuacja przypomina mi polowanie z
                  nagonka..Oni od poczatku wiedza w co graja, kraza coraz blizej, dokarmiaja,
                  lasza sie, przymilaja , udwaja dobrych wujków a w ciemosci błyszcza im kły.Po
                  prostu szukali ofiary..zdesperowanej, kobiety, a że padło na nia..no cóz na
                  pewno nie jest bez winy. Ale przeciwstawianie jej winy i ich to
                  nieporozumienie. Spiewałem kidys taka piosenke ..obława, obława na młode
                  wilczki obława, niewinne zapalczywe, ślepe jeszcze...Wina jest tylko po stronie
                  nagonki.I trzeba ich ukarac .
                  • nroht Re: ok, wierzę w niektóre czesci jej wypowiedzi.. 06.12.06, 07:38
                    > Znam jedna kobietę która zgwałcił maz z kolegami..Ma teraz 40 lat i mimo
                    > ze juz to było kilkanscie lat temu nikomu nie powiedziła , meczy sie z tym do
                    > dzis...

skoro nikomu nie powiedziała to skąd wiesz? Ty byłeś jednym z kolegów czy może mężem?
                  • blabla17 Re: ok, wierzę w niektóre czesci jej wypowiedzi.. 06.12.06, 07:45
                    te dzikie zapalczywe bestie w lesie wychowane.... może zacytujesz wszystko... a
                    jak przymkniesz oczy uważaj bo taki wilk bez chwili wahania podgryzie ci
                    gardło... OSTROŻNIE!!! Ta Pani na dzień dobry poznała warunki pracy i gdyby
                    była porządna po prostu by sie wycofała.Ale dzięki temu kupiła sobie mieszkanko
                    i pożyła na poziomie... zwykły handel... a że ceną było jej ciało... ona się
                    zgodziła... Uważajcie jak zaraz zaczną prostytutki pozywać swoich
                    klientów!!!!!!!!!!!!!!
                    • maria333 Re: ok, wierzę w niektóre czesci jej wypowiedzi.. 06.12.06, 10:07

blabla17 napisała:

> te dzikie zapalczywe bestie w lesie wychowane.... może zacytujesz wszystko...
                      a> jak przymkniesz oczy uważaj bo taki wilk bez chwili wahania podgryzie ci
                      > gardło... OSTROŻNIE!!! Ta Pani na dzień dobry poznała warunki pracy i gdyby
                      > była porządna po prostu by sie wycofała.Ale dzięki temu kupiła sobie
                      mieszkanko> i pożyła na poziomie... zwykły handel... a że ceną było jej
                      ciało... ona sięzgodziła... Uważajcie jak zaraz zaczną prostytutki pozywać
                      swoich> klientów!!!!!!!!!!!!!!

W normalnym kraju niejeden wyleciał z parlamentu za korzystanie z usług
                      prostytutki (UK)

Tu jest więcej, tu jest prostytucja za państwowe pieniądze i posady!!!
                  • marta.uparta a39dam z Twojej wypowiedzi wynika, że... 06.12.06, 08:26
                    ... jezeli kobieta się prostytuuje bo jest w cięzkiej sytuacji materialnej,
                    robi to z obrzydzeniem bo musi, "poświęca" się w ten sposób dla dzieci, to jest
                    już ok? Obrażasz mnie sugerując, że gdybym w 2000 roku była w jej położeniu, to
                    też poszłabym do pracy za seks.
                    Nie porownuj tych sytuacji. Co innego być zgwałconą, co innego ułozyc sobie
                    wygodne i dostatnie życie za cenę stosunków z odrażającym posłem.
                    • tghyt Re: a39dam z Twojej wypowiedzi wynika, że... 06.12.06, 10:59
                      Jakos ZNAJOMO (w tym zakłamanym katolandzie) przychodzi ci potepianie!! A nie
                      znasz: Niech pierwszy rzuci kamieniem .... Smuuuuuuuuutne.
                • agusiaki Re: ok, wierzę w niektóre czesci jej wypowiedzi.. 06.12.06, 01:33
                  14 tysiecy? była mowa o 4...
            • fathom Re: ja jej wierzę... 06.12.06, 09:08
              to nie jest kwestia wiary czy niewiary, nie rozmawiamy o sprawach
              nadprzyrodzonych, tylko o przyrodzeniach. Decyzja, w co wierzymy, a w co nie
              pewnie niewiele będzie miała wspólnego z rzeczywistością. W przypadku pani K.
              warto poczekać na fakty, a potem komisyjnie mieszać ją z błotem lub wynosić pod
              niebiosa jej chwalebną postawę.
              • scoutek Re: ja jej wierzę... 06.12.06, 09:16
                fathom napisała:

> to nie jest kwestia wiary czy niewiary, nie rozmawiamy o sprawach
                > nadprzyrodzonych, tylko o przyrodzeniach. Decyzja, w co wierzymy, a w co nie
                > pewnie niewiele będzie miała wspólnego z rzeczywistością. W przypadku pani K.
                > warto poczekać na fakty, a potem komisyjnie mieszać ją z błotem lub wynosić
                pod
                >
                > niebiosa jej chwalebną postawę.

tu nie ma jednoznacznego rozgraniczenia: winna czy niewinna, chwalebna postawa
                czy zgoda na molestowanie i wykorzystywanie seksualne...
                staram sie nie osadzac, bo na tyle siebie znamy na ile nas sprawdzono
                wierze Anecie gdy mowi, ze czula, ze to jedyne wyjscie, zarowno wtedy, gdy
                podejmowala prace i zwiazane z tym "koszty", jak i teraz gdy mowi, ze dluzej
                juz nie mogla tego zniesc...
                • fathom Re: ja jej wierzę... 06.12.06, 09:35
                  >scoutek napisała:
                  >tu nie ma jednoznacznego rozgraniczenia: winna czy niewinna, chwalebna postawa
                  > czy zgoda na molestowanie i wykorzystywanie seksualne...
                  > staram sie nie osadzac,

spokojnie, i ja tak myslę. Właśnie dlatego nie spieszy mi się do wyroków w
                  stylu "głupia d...", "ja jej wierzę, jest biedną ofiarą" "ja jej nie wierzę" i
                  inne takie. Nie staram się stwierdzić jako wyrocznia, czy pani ta popełniła
                  ciężkie przestępstwo, zgodziła się świadomie i dlatego jest "winna", zgodziła
                  się, bo nie miała "innego wyjścia" itp. Poczekam na ustalenia, choć co do faktu
                  wykorzystania i nadużycia władzy nie mam wątpliwości. Nie chcę też mieszać
                  nikogo z błotem, wbrew pozorom i uważam, że każda sprawa ma swoje dwie strony,
                  specyficzne uwarunkowania i motywy. Zatem mogę tylko napisać, że to ironia
                  była:) W walce z zacietrzewieniem wszechwiedzących, logicznie
                  myślących, "wierzących" i "nie wierzących" (osobno, bo w charakterze
                  odczasownikowym;)). Pozdrawiam.
                  • scoutek Re: ja jej wierzę... 06.12.06, 09:37
                    fathom napisała:
                    > spokojnie, i ja tak myslę

wiem, dlatego tez napisalam co napisalam
                    rowniez pozdrawiam
      • lewyczlowiekprawicy Rewolucja mORALna. Żygać się chce. 05.12.06, 23:28
        To już totalny skandal! Łyżwiński żądał aborcji! Wstrzykiwano jej
        jakieśzwierzęce świństwa. Skąd w Samogwałcie tacy doktorzy mengele???
        • ta_deo Re: Rewolucja mORALna. Żygać się chce. 05.12.06, 23:34
          ewyczlowiekprawicy napisał:

> To już totalny skandal! Łyżwiński żądał aborcji! Wstrzykiwano jej
          > jakieśzwierzęce świństwa. Skąd w Samogwałcie tacy doktorzy mengele???

No,przecie weteryniarz to tyż likorz i zna sie na takich sprawach.
          Za ćwiartkę świniaka wszystko zrobi i wszystkiego użyczy :)))).
          Nie jedna cielna musiała poronić.........
        • s-k-i-n wtakie bajki to nawet dzieci w przedsz.nie uwierzą 05.12.06, 23:39
        • s-k-i-n to wszystko jest od pocz do końca ukartowane! 05.12.06, 23:41
          zauważcie jak lagodnie tę babę traktowali redaktorzy TVN..żadnych bardziej
          docie=kliwych pytań zwiąż o jejmoralność a tu się ąż klania zapytać się o to
          dlaczego porzucila swoich dwóch poprzednich mężów!
          • az100 Re: to wszystko jest od pocz do końca ukartowane! 06.12.06, 10:12
            s-k-i-n napisał:

> zauważcie jak lagodnie tę babę traktowali redaktorzy TVN..żadnych bardziej
            > docie=kliwych pytań zwiąż o jejmoralność a tu się ąż klania zapytać się o to
            > dlaczego porzucila swoich dwóch poprzednich mężów!

Nawet jeśli porzuciła swoich mężów bo nie chcieli jej płacić tyle co zapłacił
            jej Łyżwiński to i tak ani o jotę nie zwalnia posła na Sejm RP z
            odpowiedzialności za swoje czyny.
      • mikele111 Re: ja jej wierzę... 05.12.06, 23:32
        ja też jej wierze i myśle że zarówno sprawa z Łyżwińskim, bardzo prawdopodobna,
        te naciski itd. są wstrząsające, a także myśle że mogło także dojśc do jakiegos
        epizodu z Lepperem. Jestem pewien, że to dobry moment żeby wreszcie w Polskim
        rządzie nie było ludzi niegodnych i zwykłych przestepców. Zdaje się na
        Jarosława Kaczyńskiego, w koncu jest doktorem prawa i on powinien najlepiej
        wiedziec co oznaczają takie czyny, i że usunie on Leppera z rządu wraz z całą
        zgrają samoobraony, do czego powinno dojsc juz dawno!! Samoobrona na smietnik
        historii, nie potrzebujemy wulgarnych, złych i tak obrzydliwych polityków, ta
        sprawa mnie w tym utwierdza
        • marta.uparta no ale w to, to ja nie wierzę.. 05.12.06, 23:36
          ... Kaczyński nie raz zarzekał się, że ludżmi niegodnymi i przestępcami wiązac
          się nie będzie. Łyżwiński poleci, Lepperowi się upiecze i tyle.
          • mikele111 Re: no ale w to, to ja nie wierzę.. 05.12.06, 23:40
            nie, można zarzucać kaczyńskiemu wiele, nie lubie tego rządu, ale wiem że czego
            jak czego ale takich rzeczy on tolerować nie bedzie, jakos to czuje, a poza tym
            nie jest idiotą, wiekszosc w Sejmie nie jest warta tego, żeby mieć w rządzie
            takich ludzi. mam nadzieje że kaczynski mnie przynajmniej w tym nie zawiedzie,
            w tym miejscu mu ufam
            • tmmmy ja nie wierzę.. 06.12.06, 05:19
              Ha.
              Ha.
              Ha.
              Przekonasz się.
            • az100 Re: no ale w to, to ja nie wierzę.. 06.12.06, 10:20
              mikele111 napisał:

> nie, można zarzucać kaczyńskiemu wiele, nie lubie tego rządu, ale wiem że
              czego
              >
              > jak czego ale takich rzeczy on tolerować nie bedzie, jakos to czuje, a poza
              tym
              >
              > nie jest idiotą, wiekszosc w Sejmie nie jest warta tego, żeby mieć w rządzie
              > takich ludzi. mam nadzieje że kaczynski mnie przynajmniej w tym nie
              zawiedzie,
              > w tym miejscu mu ufam

Podzieliłbym twój pogląd jeszcze rok temu. Teraz nie jestem już tego tak w 100%
              pewny. Ilość wątpliwych kompromisów (głównie natury moralnej) jakie miały
              miejsce ze strony Kaczyńskiego w ciągu ostatniego roku tłumaczonych ideą IV RP
              powoduje, ze teraz mam już tylko nadzieję, że pan Kaczyński nie zachorował na
              chorobę zwaną władzą.
              • bogda35 Re: no ale w to, to ja nie wierzę.. 06.12.06, 21:17
                sądzisz że "takich rzeczy "Kaczyński tolerowac nie będzie.Czy wobec tego
                tolerowanie bandytyzmu,oszustw na wielka skalę jest z jego strony w porzadku?
                Grozi ludziom ktorzy sie jakos dorobili a udaje że nie wie jak powstawały
                majatki Samoobrońcow-podaje tym oszustom rękę i sprzedaje się za głosy
                samoobrony,tak jak ta prostytutka sprzedawała sie Lyżwińskiemu,byle zachowac
                władzę-w końcu różnica tylko w skali możliwości.
    • wtes2 Do Leppera jeżeli chodzi o politykę jest mi daleko 05.12.06, 23:24
      ale nie może być tak że jedna prostytutka obala rząd. Czekam na wynik śledztwa.
      • patryot Re: Do Leppera jeżeli chodzi o politykę jest mi d 05.12.06, 23:25
        dla Flipa i Flapa i wybiórczej dziwka to dobry materiał ale sprzątaczka juz nie?

Czas na zmiany i to szybko.
        • patryot Re: Do Leppera jeżeli chodzi o politykę jest mi d 05.12.06, 23:30
          Najlepszy numer będzie jak się okaże,że Łyżwiński nie jest ojcem dziecka

Anety K. To ciśnie się pytanie kim jest Aneta K skoro nie zna ojców swoich
          dzieci?
          • az100 Re: Do Leppera jeżeli chodzi o politykę jest mi d 06.12.06, 10:25
            patryot napisał:

> Najlepszy numer będzie jak się okaże,że Łyżwiński nie jest ojcem dziecka
            >
            > Anety K. To ciśnie się pytanie kim jest Aneta K skoro nie zna ojców swoich
            > dzieci?

Odpowiedź jest prosta: aktywistką Samoobrony, radną sejmiku wojewódzkiego z
            ramienia SO (byłą).
            Jeżeli Samoobrona opiera się w swoim budowaniu IV RP na takich osobach to też
            jest powód zastanowienia czy przypadkie III RP nie była lepsza.
      • tingri wtes2 popelniles przestepstwo nazywajac ta pania 05.12.06, 23:31
        prostytutka. ale net umozliwia takie bezkarne pisanie bzdur. pani jest ofiara
        przemocy - ale do ciebie to nigdy nie dotrze, nawet jak andrew i lyzwinski beda
        siedziec za to w wiezieniu
        • patryot Re: wtes2 popelniles przestepstwo nazywajac ta pa 05.12.06, 23:34
          jak będą siedzieć.
          • tingri Re: wtes2 popelniles przestepstwo nazywajac ta pa 05.12.06, 23:47
            mysle ze beda. poslowie naruszyli przepisy art. 199 i 207 - ciekawe czy te art.
            propuratura wezmie pod uwage, za pierwszy grozi do 3, za drugi do 5 lat
            wiezienia. mysle za kaczor nie przepusci okazji, ktora daje mu los i zemsci sie
            za "tasmy prawdy". zarobi jeszcze dadatkowy punkty za obrone molestowanych
            seksualnie kobiet. prokuratura szybko zaczela dzialac-melse ze nie bez powodu.
            najdalej do konca tygodnia bedzie dymisja leppera. moze juz jutro. GW to nie
            fakt. nie napisali by tego bez wiarygodnych informacji. a dochodza nowe. autor
            arttkulu pisal tez o pedofilu-dyrektorze choru z poznania. ten pan juz siedzi.
        • marisa_tomei Re: wtes2 popelniles przestepstwo nazywajac ta pa 05.12.06, 23:34
          tingri napisał:

> prostytutka. ale net umozliwia takie bezkarne pisanie bzdur. pani jest ofiara
          > przemocy - ale do ciebie to nigdy nie dotrze, nawet jak andrew i lyzwinski
          beda
          > siedziec za to w wiezieniu

Nawet jesli okaze sie, ze sa nagrania pewnych szokujacych sytuacji, dowody
          (recepty, wpisy, nagrania) i bedzie na nich widac, ze Krawczyk mowi prawde-to i
          tak wiele osob bedzie twierdzic, ze to klamstwo, spisek zydow i masonow, a ona
          to dziw.ka i prowokatorka.
          • ojgoj Re: wtes2 popelniles przestepstwo nazywajac ta pa 06.12.06, 00:40
            marisa_tomei napisała:
            > Nawet jesli okaze sie, ze sa nagrania pewnych szokujacych sytuacji, dowody
            > (recepty, wpisy, nagrania) i bedzie na nich widac, ze Krawczyk mowi prawde-to
            i > tak wiele osob bedzie twierdzic, ze to klamstwo, spisek zydow i masonow, a ona
            > to dziw.ka i prowokatorka.

Ona już jest "dziwką i prowokatorką", bez względu na to czy będą nagrania czy
            nie. To ona jechała do Warszawy z nadzieją otrzymania stanowiska za usługi
            seksualne. Nikt jej nie zmuszał. Sama to mówiła.
            A że to wszystko "spisek żydów i masonów"? Skoro oni ją sponsorują teraz, to
            chyba nie z litości dla jej "trudnej" sytuacji życiowej. Jakby chcieli jej
            pomóc, to daliby jej pieniądze już 5 lat temu. Tylko że wtedy woleli ją okradać.
        • mmikki Re: wtes2 popelniles przestepstwo nazywajac ta pa 05.12.06, 23:35
          najbardziej dzis nienawidzą Anety K. jej rówiesnice wiodące nieciekawe życie u
          boku nudnego męża
          wszystkie badanie w naszym kregu kulturowaym potwierdzaja tę smutną
          rzeczywiśtość - kobiety, które tylko we snach oddaja sie ludziom władzy,
          gwiazdorom i innym "moznym" tego swiata, nie moga pohamowac odruchu niecheci
          wobec osoby, która przezyła taką cudowną (w opinii tych kur domowych cudowną)
          przygode
          • lesew Re: wtes2 popelniles przestepstwo nazywajac ta pa 06.12.06, 07:02
            Ukłułeś właśnie wiele osób w ich nadęte poczucie wyższości mmiki! - popieram gorąco!
          • bogda35 Re: wtes2 popelniles przestepstwo nazywajac ta pa 06.12.06, 21:20
            cudowne chwile z Lyżwinskim! zaraz sie porzygam!
          • bogda35 Re: wtes2 popelniles przestepstwo nazywajac ta pa 06.12.06, 21:22
            mmikki napisał:

> najbardziej dzis nienawidzą Anety K. jej rówiesnice wiodące nieciekawe życie u
            > boku nudnego męża
            > wszystkie badanie w naszym kregu kulturowaym potwierdzaja tę smutną
            > rzeczywiśtość - kobiety, które tylko we snach oddaja sie ludziom władzy,
            > gwiazdorom i innym "moznym" tego swiata, nie moga pohamowac odruchu niecheci
            > wobec osoby, która przezyła taką cudowną (w opinii tych kur domowych cudowną)
            > przygode
            cudowne chwile z łyżwinskim! zaraz sie porzygam!
        • wtes2 Re: wtes2 popelniles przestepstwo nazywajac ta pa 05.12.06, 23:36
          Prostytucja - sprzedaż usług seksualnych (głównie: odbywanie stosunków
          płciowych) za pieniądze lub inny rodzaj zapłaty. Osoba oferująca usługi
          seksualne nazywana jest prostytutką (termin ten odnosi się również do mężczyzn).

Źródło: wikipedia.pl

Zawsze możesz wyzwać mnie na pojedynek w obronie honoru tej Pani (pod warunkiem że
          masz maturę i nie byłeś karany) - adres mailowy znasz
          • marta.uparta alez ta definicja doskonale pasuje do Anety K. 05.12.06, 23:41
            ona odbywała stosunki z posłem za "inny rodzaj zapłaty" - pensję, opłacony Zus
            i inne profity (rady nadzorcze itd), o korzyściach przłynących z posiadanej
            władzy jako radna nie wspomnę. Ta pani oferowała usługi za te profity. Cena
            była ustalona jeszcze przed pierwszym stosunkiem. Wyciągała z tego 4 kanty,
            kupiła mieszkanie itd.

Prostytutka wcale nie musi stac pod latarnią, jezeli o to chodzi.
          • tingri Re: wtes2 popelniles przestepstwo nazywajac ta pa 05.12.06, 23:55
            poczytaj sobie art. 199 i 207 kk zanim zaczniesz cytowac wikipedie [rzeczywiscie
            wiarygodne zrodlo inforamcji-moze do matury tobie wystarczylo]. zlamano prawo.
            panie sa ofiarami przemocy. tylko, ze w polsce przemoc domowa i seksulna nie
            jest uwazana za przemoc. bo przeciez "nikt jej nie zmuszal". a jak ofiara
            przemocy zdecyduje sie mowic-to naraza sie na to ze nazwa ja k.... lub
            prostytutka - co wlasnie zrobiles.
            • lilith.b Re: wtes2 popelniles przestepstwo nazywajac ta pa 06.12.06, 00:02
              Dobrze prawisz Tingri!
              Niestety tak w naszym ciemnogrodzie jest, mam nadzieję, że ta kobieta przyczyni
              się do przemiany moralności i światopoglądzie przeciętnego Polaczka
            • nroht Re: wtes2 popelniles przestepstwo nazywajac ta pa 06.12.06, 07:43
              jakie prawo złamano? perfidna baba dobrowolnie dała dupy za robote to kto tu prawo złamał? jak już to cba powinno się tym zająć bo to klasyczne wręczenie łapówy.
          • lesew Re: wtes2 popelniles przestepstwo nazywajac ta pa 06.12.06, 07:05
            ..., a podaj też definicję zmuszania do nierządu!
        • patryot Re: wtes2 popelniles przestepstwo nazywajac ta pa 05.12.06, 23:39
          tingri nikt tu nie popełnia przestępst.

pl.wikipedia.org/wiki/Prostytucja

Jeśli w Wikipedia wpisze się słowo "dziwka", to system przekierowuje do
          hasła "prostytucja" pl.wikipedia.org/wiki/Prostytucja . Można tam dowiedzieć
          się, że istnieje także prostytucja moralna, kiedy to z pełną świadomością i za
          pieniądze działa się sprzecznie z zasadami przyzwoitego postępowania.
          • sothis666 a jednak ktos popelnia przestepstwo... 05.12.06, 23:49
            > tingri nikt tu nie popełnia przestępst.

premier czerpie korzysci z nierządu, ponieważ jego gabinet istnieje
            tylko i wylacznie dzieki temu burdelowi. przestępstwo.
            • ojgoj "Andrzej pomóż".Pamiętasz? Więc wsadź Millera 06.12.06, 00:53
              sothis666 napisał:

> > tingri nikt tu nie popełnia przestępst.
              >
              > premier czerpie korzysci z nierządu, ponieważ jego gabinet istnieje
              > tylko i wylacznie dzieki temu burdelowi. przestępstwo.

i resztę postkomuchów. To się działo za ich czasów a więc według Twojej teorii
              rząd SLD utrzymywał sie z prostytucji.
          • gwisniew Re: wtes2 popelniles przestepstwo nazywajac ta pa 05.12.06, 23:50
            Od kiedy wikipedia jest wyrocznią? Do niedawna wg wikipedii HGW urodziła się w
            Płocku - teraz jest w W-wie. Tam każdy może wpisać, co zechce, a chcą
            najczęściej "nawiedzeni".
        • abstracto Re: wtes2 popelniles przestepstwo nazywajac ta pa 05.12.06, 23:39
          Nawet gdyby założyć, że jest tak jak piszesz, to wniosek z tego tylko taki, że
          możemy mieć w sejmikach i innych radach dziesiątki takich p...anienek
          Wyborcom gratulujemy.
        • wtes2 Sytuacja jest bardzo niebezpieczna. Jeżeli 05.12.06, 23:47
          samo podejrzenie o molestowanie seksualne może pozbawić kogoś stanowiska to
          powstaje możliwość szantażowania dowolnego urzędnika metodą: zrób abym wygral
          przetarg, dostał koncesję itp. bo jak nie to zawsze znajdzie się ktoś kto
          posądzi cię o molestowanie seksualne. Ktoś kto ma zarobić milion na pewno
          odżałuje choćby i 5 %, i znajdzie chętnego do złożenia jakiś dziwnych oświadczeń.
          • tingri Re: Sytuacja jest bardzo niebezpieczna. Jeżeli 05.12.06, 23:49
            tu nie bylo zadnego szantazu. tylko molestowanie seksualne. GW to nie fakt -
            mimo wszystko.
            • wtes2 Spokojnie, jeżeli okaże się że paru cwaniaków 06.12.06, 00:01
              wykorzystało naiwność no i oczywiście skłonność do prostytucji pani K. to muszą
              wylecieć i tu nie ma dyskusji.
              Mnie chodzi o to aby nie dopuścić do sytuacji gdy strach przed pomówieniem
              będzie decydował o czyjeś koncesji, jakimś przetargu itp. Powtarzam, ktoś kto ma
              kasę i ma do wygrania przetarg za 10 mln. zawsze znajdzie kogoś chętnego kto za
              np.100000 zł złoży fałszywe zeznania, a potem zniknie gdzieś w świecie. Dlatego
              głupie są pytania Sekielskiego typu: czy Pani łatwo być w koalicji z A.Lepperem
              (do Szczypińskiej)
              • tmmmy Re: Spokojnie, jeżeli okaże się że paru cwaniaków 06.12.06, 05:44
                Myślisz, że nie znajdzie się nikt, kto za sto tysięcy podrzuci w Twoim
                samochodzie narkotyki w ilości nie pozostawiającej wątpliwości co do tego, że
                nimi handlujesz, a w razie potrzeby zezna, że dostał od Ciebie parę działek?
                Oczywiście hipotetycznie zakładając, żeś jest wart takiej prowokacji.
                Sytuacja "gdy strach przed pomówieniem będzie decydował o czyjeś koncesji,
                jakimś przetargu itp." jest realna, można kogoś zniszczyć w majestacie prawa (i
                sprawiedliwości).
                Nie wolno jednak przymykać oczu na wykorzystywanie kobiet przez różne plugawe
                indywidua.
            • ojgoj Masz rację. GW nie ma nic wspólnego z Fakt 06.12.06, 00:56
              tingri napisał: GW to nie fakt - mimo wszystko.

... ami :)
        • wtes2 Dlaczego podkreśla się molestowanie seksualne 06.12.06, 00:13
          jako przestępstwo, a macoszemu traktuje usiłowanie zabójstwa i stworzenie
          zagrożenia życia przez nieznanego bliżej asystenta - to są działania ktore powinny
          skutkować wnioskiem o aresztowanie tego gościa. Usiłowanie zabójstwa to
          zbrodnia, a molestowanie tylko przestępstwo.
        • ojgoj Gdzieś ty widział,że prostytucja tylko gdy gotówką 06.12.06, 00:31
          tingri napisał: wtes2 popelniles przestepstwo nazywajac ta panią

> prostytutka.

A jak karta zapłacisz, to już nie ma prostytucji?
          A jak oferujesz swoją d... za stanowisko, to jak nazwiesz? Zaradnością?
          To ona sama mówiła, że jechała do Warszawy, by sprzedać się za stanowisko.
          To ona wystąpiła z propozycją korupcyjną.
        • agent_biedronka Re: wtes2 popelniles przestepstwo nazywajac ta pa 06.12.06, 07:17
          Mze cos mi umknelo ale nie slyszalem zeby ta pani robila cos pod przymusem? Dawanie d... za korzysci
          finansowe to prostytucja.
        • nroht Re: wtes2 popelniles przestepstwo nazywajac ta pa 06.12.06, 07:40
          jak to? nadstawiała tyłek i miała z tego korzyść - tak czy nie? to jak się takie panie nazywa?
    • haen1950 Re: W "Teraz MY" dzisiaj 05.12.06, 23:32
      Ta dama na ołtarze wyniesiona nie będzie, ale napewno za swoje upokorzenia
      dostanie bardzo przyjemną satysfakcję. Zemsta jest rozkoszą bogów. Zdaje się,
      że nie czerpała przyjemności z seksu z tymi wieprzkami.
      • mmikki Re: W "Teraz MY" dzisiaj 05.12.06, 23:39
        chyba nie czerpała przyjemności
        wczoraj (przedwczoraj?) u Moniki Olejnik zajechała Lepperowi miedzy oczy, kiedy
        próbował pajacowac w stylu: może powie pani, że ja z wszystkimi pracownicami 50
        biur poselskich sypiałem? a Aneta mówi: "No ja nie przecieniałabym mozliwości
        pana przewodniczacego"
        Leppiego az w krzesełku odgieło
        od tej pory juz jej nie zaczepiał
      • s-k-i-n Re: W "Teraz MY" dzisiaj 05.12.06, 23:44
        haen1950 napisał:

> Ta dama na ołtarze wyniesiona nie będzie, ale napewno za swoje upokorzenia
        > dostanie bardzo przyjemną satysfakcję. Zemsta jest rozkoszą bogów. Zdaje się,
        > że nie czerpała przyjemności z seksu z tymi wieprzkami.

- predzej się wsypie bo okazuje się że wygadala się co do swoich zobowiązań
        kredytowych zaciągnęla kredyt na mieszkanie w dużej wysokości i go bardzo
        szybko splacila gdy jej dochody nie byly na tyle wysokie by taką porzyczkę w
        ciągu roku splacić
        • gosik_p Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:02
          s-k-i-n napisał:

> - predzej się wsypie bo okazuje się że wygadala się co do swoich zobowiązań
          > kredytowych zaciągnęla kredyt na mieszkanie w dużej wysokości i go bardzo
          > szybko splacila gdy jej dochody nie byly na tyle wysokie by taką porzyczkę w
          > ciągu roku splacić

kochany, znacznie przeceniasz ceny mieszkan w tamtym okresie w tak malym
          miescie. Jak zaplacila z 50 tysiecy to maks. Wystarczyloby, zeby splacala 1200
          zl z 4000 zl netto wyplaty. I dalaby rade w cztery lata. Tak wiec prosze o
          wiecej trzezwosci a mniej emocji
    • zwispokolana Już sam fakt, iż oddawała się Łyżwińskiemu źle 05.12.06, 23:36
      o niej świadczy. Nie ma gustu kobita i targa druty byle komu
      • jakub9911 Ona nie jest sama- są inne 05.12.06, 23:42
        Przecież ona nie jest sama. Media donoszą o innych kobietach. Oby teraz nabrały
        odwagi, bo napewno ją trzeba mieć. Po takim upokorzeniu nie jest łatwo o tym
        opowiadać. Zwłaszcza jeżeli jest się pod taką presją.
        • marisa_tomei Re: Ona nie jest sama- są inne 05.12.06, 23:45
          jakub9911 napisał:

> Przecież ona nie jest sama. Media donoszą o innych kobietach. Oby teraz
          nabrały
          >
          > odwagi, bo napewno ją trzeba mieć. Po takim upokorzeniu nie jest łatwo o tym
          > opowiadać. Zwłaszcza jeżeli jest się pod taką presją.

Czlowieku, ale tym zapieklym gwalcicielom ktorzy tu tak ujadaja i naskakuja na
          Krawczyk-tego nigdy nie wytlumaczysz. Baba ma cicho siedziec, dawac du.py kiedy
          pan zachce a jak sie nie podoba to won i ani pary z geby, bo zlinczuja.
          W Polsce zawsze kobieta wyjdzie na szmate, facet bedacy dnem moralnym zawsze
          wyjdzie obronna reka. Nawet wtedy ( a moze glownie wtedy) kiedy do oceny
          wystartuja z rownych pozycji.
          • jakub9911 Re: Ona nie jest sama- są inne 05.12.06, 23:57
            Fakt faktem że smród się zrobił niezły. Łyżek już jako polityk jest załatwiony.
            Oby go jeszcze wsadzili, ale andriu to się wywinie za cenę swojej "partyjki" no
            i przejdzie do pisuarów. Oczywiście zgadzam się z marisą że kobietami się nikt
            nie przejmie, ale przynajmiej przyczynią się do rozwalenie tego "tworu". Może
            to im w części wynagrodzi bo niestety na nic wuięcej chyba nie mogą liczyć
            • bogda35 Re: Ona nie jest sama- są inne 06.12.06, 21:32
              a ja sie założę,że łyżwiemu włos z głowy nie spadnie,chyba że go własna baba
              uszkodzi.Z sejmu go wywalic nie mozna,z klubu samoobronców juz odszedł,co do
              długów można mu wskoczyć,bo nic nie ma,najwyżej ograniczy baleciki.A SO jest
              niezbedna Jarkowi i może robic co chce byle glosowałA jak trzeba.
        • zwispokolana Niestety, to oznacza jedno - w tym kraju mamy 05.12.06, 23:47
          multum blachar, które za parę złotych robią blowjoba. Niech teraz nie płaczą i
          udawają niewinne. Bladź jest bladź.
        • langston kazde dziecko z innym to dopiro presja 06.12.06, 00:19
          .
          • r306 A jakie swiadectwo daje to tym "kazdym innym"? 06.12.06, 09:28
            Zawsze bylym przekonany, ze do tego trzeba dwojga... Jak mowisz tak ladnie o
            tej pani, to co powiesz o tych panach, ktorzy te dzieci robili?
    • macarthur ciekawe czy to szczyt możliwości 05.12.06, 23:40
      IV RP czy jeszcze coś pokażą ciekawego
      • ojgoj Oj, pokażą,pokażą...więcej faktów o III RP 06.12.06, 01:00
        macarthur napisał: ciekawe czy to szczyt możliwości

> IV RP czy jeszcze coś pokażą ciekawego

Możesz o to być spokojny.
    • cedrat1 Co za dno co za cyrk gdzie my żyjemy 05.12.06, 23:42
      wyborcy pisu i całej tej bandy łobuzów nie wstyd wam z jakimi gnojami układają
      się kaczory śmiali sie z nas zawsze polak taki polak śmaki a teraz jest jeszcze
      gorzej naprawde popieram to co napisał przedmówca wstyd byc polakiem za granicą
      tego kraju wstyd tu żyć wstyd tam żyć to co nam pozostaje księżyc???? i jeszcze
      wyjdzie taki knypek prezydent pozalsięboże i będzie opowiadał o tych co
      wyjechali że to nieudacznicy a co im ten kraj zaoferował bagno lustracyjne i
      tyle spieprzaj dziadu i cała kompanio dziadów ja też stąd spadam przez 2 lata
      szukałem pracy i co i .......... studia wyższe ekonomia ang biegle studia
      podyplomowe i co ofert za 1500 brutto:))))))))) haaaaaaaaaa będę wpadał na
      wakacje nie za często bye
      • zla_macocha4 Re: Co za dno co za cyrk gdzie my żyjemy 05.12.06, 23:47
        A ten asystent posła...to kim on jest? Lekarzem? Nie, weterynarzem.
        Końska dawka zwierzeń.
      • ojgoj Dopiero teraz ci wstyd-nie wtedy gdy to się działo 06.12.06, 01:08
        cedrat1 napisał:
        > wstyd byc polakiem za granicą
        > tego kraju wstyd tu żyć wstyd tam żyć to co nam pozostaje księżyc???? i

Z ciebie Polak jak z koziej d... trąba.
        Co ty robisz za granicą skoro nie umiesz ani czytac ani słuchać.
        Poproś kolegę niech ci przeczyta i przetłumaczy: To wszystko działo się za
        rządów SLD, czyli postkomunistycznych złodziei. Ich się czepiaj. Nie słyszłeś,
        że dziecko ma już trzy lata a według niej nie sypia z tymi panami od dwóch lat?
        Aha. Niech cię jakaś kobieta uświadomi, że skoro trzy lata temu urodziła
        dziecko, to mało możliwe, żeby zaraz po porodzie sypiała z facetami. Skojarz
        teraz te wszystkie fakty.
        • maria333 Re: Dopiero teraz ci wstyd-nie wtedy gdy to się d 06.12.06, 10:19
          Co ty chrzanisz??

A kto zatkał nos (przy SO) i zamknął oczy (przy LPR), żeby tylko napawać swoją
          małość pełnią władzy???
          Lepper już miał wtedy parę prawomocnych wyroków.. A o faszystowskich imprezach
          MW też było głośno...

SLD też z nimi (SO) flirtowało, ale nie do tego stopnia.
          A teraz mówisz, ze SLD jest dla was wzorem moralnym?

Przecież to PIS ma prawo i sprawiedliwość w nazwie? Miała być odnowa moralna?
          Z Łyżwińskim, H..arską i Wierzejskim? Czy z ministrem - kibolem?

To ja chrzanie takie prawo i taką sprawiedliwość!

Już Kali był sprawiedliwszy, bo przynajmniej szczery!!!

I nie tobie oceniać, kto Polak a kto nie, miernoto...

ojgoj napisał:

> cedrat1 napisał:
          > > wstyd byc polakiem za granicą
          > > tego kraju wstyd tu żyć wstyd tam żyć to co nam pozostaje księżyc???? i
          >
          > Z ciebie Polak jak z koziej d... trąba.
          > Co ty robisz za granicą skoro nie umiesz ani czytac ani słuchać.
          > Poproś kolegę niech ci przeczyta i przetłumaczy: To wszystko działo się za
          > rządów SLD, czyli postkomunistycznych złodziei. Ich się czepiaj. Nie słyszłeś,
          > że dziecko ma już trzy lata a według niej nie sypia z tymi panami od dwóch
          lat?
          > Aha. Niech cię jakaś kobieta uświadomi, że skoro trzy lata temu urodziła
          > dziecko, to mało możliwe, żeby zaraz po porodzie sypiała z facetami. Skojarz
          > teraz te wszystkie fakty.
        • bogda35 Re: Dopiero teraz ci wstyd-nie wtedy gdy to się d 06.12.06, 21:42
          czy to komunistyczni złodzieje zmuszali tą pania do prostytucji?cos ci się
          chyba poplątało? co mają rzady SLD do łajdaczenia się SO?
    • maureen2 W "Teraz MY" dzisiaj 05.12.06, 23:43
      nie oglądałem,ale jak oni jej tę oxytocynę podali ? Związali ją,czy co ?
      Nie chciał mieć z nią dziecka, to po co zdecydowała się na nie,przecież miała
      już dwoje dzieci.
      • s-k-i-n Re: W "Teraz MY" dzisiaj 05.12.06, 23:46
        aleś ty glupi... przeciez ona mu sie sama pchala do wyra! świadomie to robila
        by osiągnąć zamierzony cel (awans i lepsze zarobki) godzila sie na to! i gdyby
        teraz zostala znów radną to by cicho siedziala...
        • marisa_tomei Re: W "Teraz MY" dzisiaj 05.12.06, 23:49
          s-k-i-n napisał:

> aleś ty glupi... przeciez ona mu sie sama pchala do wyra! świadomie to robila
          > by osiągnąć zamierzony cel (awans i lepsze zarobki) godzila sie na to! i
          gdyby
          > teraz zostala znów radną to by cicho siedziala...

Bojowki SO juz w necie dzialaja...
          ;DD
          • s-k-i-n Re: W "Teraz MY" dzisiaj 05.12.06, 23:55
            musi być jakas reakcja na to co wyprawiają bojówki Michnika
            • pawel_xx Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 00:14
              > musi być jakas reakcja na to co wyprawiają bojówki Michnika
              Wow !
              Właśnie przyznałeś, że piszesz tutaj służbowo.
              Dobrze płacą w SO ?
              • maureen2 Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 00:39
                po pierwsze primo, samotna matka z 2 biednych dzieci chciała zarobić na ich
                utrzymanie i została dyrektorem biura,radną w zamian za to świadczyła uslugi,
                szczęsliwa z awansu i pieniędzy. Po drugie primo,zachodzi w ciążę,bo za mało
                ma dzieci i ma dosyć pracy i pieniędzy,zamiast zabezpieczyć się przed ciążą,
                a gdy w nią zachodzi,to chce mieć jeszcze trzecie dziecko jako samotna matka.
                A dalej to jest już horror - doktor Mengele. Czy oni pili też razem i wszystko
                to robili pod wplywem alkoholu,łącznie z podawaniem oxytocymy ?
      • siamlady Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 00:02
        Oksytocynę podaje się standardowo aby wspomoc akcję porodową - hormon ten
        zawierają między innymi niejedne krople do nosa. Podejrzewam że pani Aneta była
        sceptyczna co do swojej ciązy i zgodziła się na taką mozliwość.
        Nie chcę ferować wyroku nad tym co robiła - ale wyobrażam sobie że takie
        upublicznienie jest dla niej koszmarem, i że robi to z cięzkim sercem. Zadnej
        kobiecie nie życzę takich przejsć w życiu prywatnym.
    • xyzpawel Andrzej - na wariograf, bądź mężczyzną !!! 05.12.06, 23:46
      nie daj im się, pokaż im, że jesteś człowiek honoru !!!
      jak wyjdzie, że mówisz prawdę (w co nie wątpię, taki uczciwy człowiek ;) to ci
      buty pocałuje i mały palec u nogi :))
      Przysięgam !!!

Paweł
      • blindlemon Chłopaki z Samoochrony powinni się zastanowić... 06.12.06, 06:31
        ...czy trzymać się pazurami koryta czy raczej należy już spieprzać, żeby im
        opinia publiczna nie zrobiła z dupy jesieni średniowiecza. Tu już nie chodzi o
        anse polityczne, ale o poważną sprawę na skalę kraju...Ja generalnie mam to
        gdzieś, ale jakby Leper Messiah faktycznie mowił prawdę to przyłączam się do
        całowania butów. Mogą być w gnoju.
      • bogda35 Re: Andrzej - na wariograf, bądź mężczyzną !!! 06.12.06, 21:46
        zgodnie z kodeksem Boziewicza Lepper nie może byc czlowiekiem honoru.Mysle że
        on nawet nie wie o co z tym honorem chodzi.
    • ta_deo czy słowo b_l_i_ź_n_i_a_k to jest przekleństwo ? 05.12.06, 23:46
      odkąd obaj zaczęli mącić mamy same zarazy i nieszczęścia......
      • tarura Bo nieszczęścia, jak bliźniaki, przychodzą parami 06.12.06, 02:27
        poza tymi co i tak wyglądają jak siódme nieszczęście
    • s-k-i-n misternie przygotowana prowokacja 05.12.06, 23:48
      jak żeście jej uwaznie sluchali to zauwazylibyście żejej opowaiadania kupy się
      nie trzymaja (rzekoma przedwczesna ciąża)
      • s-k-i-n Re: misternie przygotowana prowokacja 05.12.06, 23:49
        sorry raczej przedwczesny poród...wg mnie puscila sięzkim innym a teraz chce
        ojcostwo wmówić Łyżwińskiemu albo Lepperowi
        • marisa_tomei Re: misternie przygotowana prowokacja 05.12.06, 23:50
          s-k-i-n napisał:

> sorry raczej przedwczesny poród...wg mnie puscila sięzkim innym a teraz chce
          > ojcostwo wmówić Łyżwińskiemu albo Lepperowi

Opanuj sie człecze, bos jeszcze w stanie sobie krzywde jakas w tym amoku
          zrobic.
          • belaqua Suka nie da, pies nie weźmie 05.12.06, 23:54
            ..powiadała moja babcia. Czy ktoś ufa sprzedawcom używanych samochodów?
            Niektórzy ludzie ufają. Czy ktoś zaufa kobiecie, która ma trójkę dzieci, każde z
            innym? Widać niektórzy ufają:)))
            • aniani7 Re: Suka nie da, pies nie weźmie 06.12.06, 02:07
              co ro za idiotyzm - suka nie da, pies nie weźmie - nienormalny/a jesteś!! Ile
              kobiet ma kły, żeby się bronic! No pewnie, po co ufać kobiecie, która ma 3.
              dzieci, lepiej ufać malwersantom, ludziom z wyrokami i bez kręgosłupa moralnego
            • r306 A jak ufac psu, ktory bierze wszystko jak leci??? 06.12.06, 09:33
              Toz to kundel zwykly i raczej do pilnowania zagrody na lancuchu sie tylko
              nadaje.....
        • irazz75 Re: misternie przygotowana prowokacja 05.12.06, 23:53
          na moje to ona działa na zlecenie PO, a w szczególe to na prośbe rokity, ktory
          sie wkurzyl i chce obalic IVRP.
    • brynk kiedys Samoobrona teraz SEXobrona 05.12.06, 23:52
      w dupe z takimi politykami ........
    • at_work Czy oni byli "po słowie"? 05.12.06, 23:53
      no, chyba nie

_
      Posłanko!
    • zla_macocha4 Re: W "Teraz MY" dzisiaj 05.12.06, 23:53
      A ten asystent posła, to kim on jest? Lekarzem? Nie, weterynarzem.
    • brynk czekamy na nastepne sexskandale w innych partiach 05.12.06, 23:55
      • s-k-i-n Re: czekamy na nastepne sexskandale w innych par 05.12.06, 23:56
        np że Rokita byl molestowany przez Tuska...
      • belaqua Re: czekamy na nastepne sexskandale w innych par 05.12.06, 23:56
        Podobno Jaś Marysia został wyru..y przez Tuska i Schetynę...:)))
        • s-k-i-n Re: czekamy na nastepne sexskandale w innych par 05.12.06, 23:57
          i przez NIesiola!!!
          • belaqua Re: czekamy na nastepne sexskandale w innych par 05.12.06, 23:58
            Niesioł trzepał motylka:)))
            • s-k-i-n Re: czekamy na nastepne sexskandale w innych par 06.12.06, 00:29
              zoofil!
              • belaqua Re: czekamy na nastepne sexskandale w innych par 06.12.06, 00:31
                Nie! biolog od owadów:)))
      • nstanczyk nie wierzę tej kobiecie 06.12.06, 00:00
        przez cały program. Nie wierzę jej. I miałem na dodatek wrażenie, że duet mrozo
        i sekiel też nie wierzą, a za chwilę wyjmą coś co położy zeznania tej kobitki.
        Albo przynajmniej zadadzą pytanie, które zbije te zeznania. Jakiś..... coś nie
        tak tu jest. klops z tego wyszedł. Miernota i stronniczość panow przed
        wyrokiem. Kolejna aferrrra! jakiich normalnie przeciez wiele. To ona
        wykorzystala slabość Samoobrony do kobiet zeby osiagnac swoj cel.
        • tmmmy Re: nie wierzę tej kobiecie 06.12.06, 06:11
          Okazja czyni złodzieja?
          ZŁODZIEJA k...wa mać!!

Odwracasz kaczora ogonem.
    • ta_deo Ach ta Renatka__jej oczy ,a w oczach__i ten owies 05.12.06, 23:56
      Wszystkiemu winna Renia ______ to tajna broń Adreja,powinna zostać naczelną
      kadrową partii:)))))
      • belaqua Ona temu winna... 05.12.06, 23:57
        ...dupy dawać nie powinna:))
    • silesius.monachijski22 Co jej ten weterynarz wstrzykiwal? 06.12.06, 00:02
      pewnie yohambine, skoro sie tak bardzo lubila "parzyc" na lewo i prawo; cvzy
      ojcowie wczesniejszych dzieci tez kazali jej cos wstrzykiwac? a moze kazali
      rozum wyssac? bo widac, ze panienka go nie ma
      • silesius.monachjiski22 i dlatego ja wole własną grabule niz baby... 06.12.06, 00:14
        • kralik111 Re: i dlatego ja wole własną grabule niz baby... 06.12.06, 01:36
          Sil, tego to nam nie musisz ujawniac, juw wiele razy chwaliles sie tu na tym
          forum, ze wolisz grabule albo mlodych chlopcow, ktorych zrywasz w Lisbonie.
        • jww20 Re: i dlatego ja wole własną grabule niz baby... 06.12.06, 02:23
          silesius.monachjiski22 napisał:

>

niesmaczne.. wymyj ręce i obetnij pazury, nie patrz w lustro, bo zwymiotujesz na
          swój widok, nie myśl więcej (bo Ci nie wychodzi) i nie czytaj, idź na piwo i daj
          nam odpocząć od siebie.
    • kropka123 W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 00:06
      "Mam zaproszenie do prokuratury" A to odbre od kied prokuratura "zaprasza"? Jak
      coś to mam wezwanie do prokuratury!
      • wtes2 Pani K.publicznie przyznała się do współudziału 06.12.06, 00:17
        w usiłowaniu zabójstwa (dziecka). Takie działanie to zbrodnia zagr.karą min.3
        lat więzienia. Czy prokuratura postawi jej taki zarzut ?
    • brynk takie sexy to w innych partiach " normalka" 06.12.06, 00:06
      Za kilka dni nastepna sexgate !!!!!!!!!!!
      • s-k-i-n Re: takie sexy to w innych partiach " normalka" 06.12.06, 00:31
        brynk napisał:

> Za kilka dni nastepna sexgate !!!!!!!!!!!

- wiem ze ludzie Michnika usilnie pracją nad kolejną akcją
    • polonus9 buhaje z SO traktuja kobiety jak krowy 06.12.06, 00:10
      Do stajni toto wyslac !
      • belaqua Nie chciałą pracować jako sprzątaczka 06.12.06, 00:14
        Cytat:

"Dlaczego zgadzała się na seksualne propozycje Leppera i Łyżwińskiego? "Nie
        chciałam skończyć jako sprzątaczka w szkole podstawowej" - twierdzi. I dodaje,
        że miała za to pracę w Samoobronie za 1600 zł miesięcznie. "Jak będziesz
        lojalna, to ci się będzie opłacać" - mieli mówić Lepper i Łyżwiński."

Do wszystkich pań sprzątaczek w szkołach podstawowych - nie słuchajcie tej
        wiedźmy, mam do Was większy szacunek, że jesteście zwykłymi kobietami, ciężko
        pracującymi, a nie taką ladacznicą, która ma troje dzieci każde z innym (innymi)!
        • poddanywujasama Re: Nie chciałą pracować jako sprzątaczka 06.12.06, 05:49
          No i co z tego, ze ma? Boli was to, ze pokazala Polsce jeszcze jedna twarz
          tzw.polskich elit....Co to za kraj, ktorym rzadza ludzie z wyrokami?
          Gdzie prokurator, przed wszczeciem sledztwa rozmawia z Kaczynskim?
          O pozwolenie pyta? OBLED.
          • marysia57 [...] 06.12.06, 06:13
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • tmmmy Re: Nie chciałą pracować jako sprzątaczka 06.12.06, 06:30
            Tak...
            Co innego ojcowie tych dzieci, szanowani ;) obywatele, głowy rodzin...
            Oni szmatami już nie są.
            Potępiacie samotną matkę,a gdyby usunęła te ciąże, toby dopiero zbrodnia była, co?
            Jednak wychowuje? Też źle! Ladacznica obnosi się z owocami grzechu!
            Kto chce psa uderzyć ten kij znajdzie.
      • ojgoj wałachy z SLD traktują klacze jak krowy 06.12.06, 01:16
        polonus9 napisał: buhaje z SO traktuja kobiety jak krowy

> Do stajni toto wyslac !

do okulisty ich :)
    • brynk Biura poselskie to burdele? 06.12.06, 00:14
      alle jajja się dziejją ...Ciekawe co poza tym wydarzeniem dzieje sie w
      "noclegowni" sejmowej, bo tam to chyba naprawde jest super .......
      • minipolak Re: Biura poselskie to burdele? 06.12.06, 00:26
        Formalnie to chyba nie
        :)
    • silesius.monachijski22 Mam takie jedno pytanie do pani Krawczyk Anety; 06.12.06, 00:14
      Najpierw cytat:
      .
      "Dlaczego zgadzała się na seksualne propozycje Leppera i Łyżwińskiego? "Nie
      chciałam skończyć jako sprzątaczka w szkole podstawowej" - twierdzi. I dodaje,
      że miała za to pracę w Samoobronie za 1600 zł miesięcznie. "Jak będziesz
      lojalna, to ci się będzie opłacać" - mieli mówić Lepper i Łyżwiński. "
      .
      To ja sie pytam: czy praca sprzataczki w szkole podstawowej, ktora dba o to,
      zeby w szkole bylo czysto i schludnie, jest czyms bardziej ponizajacym i
      hanbacym niz bycie k...., jak pani Krawczyk; tylko ta jedna wypowiedzia ta
      paniusia pokazala, ze jest zwyczajna szmata

• langston nie tylumacz tego TVNowi onie tego nie pojma 06.12.06, 00:18
        .
      • brynk taka szmatą są równiez te "dziennikarzyki" z TVN 06.12.06, 00:27
      • karagandak re. 06.12.06, 00:31
        Mogła również siąść "na kasie" z pompersami w majtkach. Ale pomyślała,że to
        szansa się odbić od dna.
        Problem niezauważany przez większość,to fakt że za PAŃSTWOWE pieniądze posłowie
        wynajmują panie do umilania sobie życia ( pod przykrywką pracy biurowej).Panie
        się znajdują ( choć to nie są prostytutki ) bo są na przymusie.
        Takie "organizowanie " sobie biura poselskiego właśnie jest karygodne!!! Poseł
        wykorzystuje tutaj makabryczną sytuację na rynku pracy!No i jak
        pisałem,korzysta ze środków przyznanych mu z puli Sejmu !!!
      • olpc Re: Mam takie jedno pytanie do pani Krawczyk Anet 06.12.06, 00:39
        Jeśli tak powiedziała, to dno maksymalne. Powinni jak najszybciej zrobić badania
        tego dziecka. Ojcem jest poseł, wziąć go za dupę, a jeśli nie, wsadzić tę
        kobietę do zakładu psychiatrycznego. Proste.
      • agusiaki Re: Mam takie jedno pytanie do pani Krawczyk Anet 06.12.06, 01:47
        Tu nie chodzi o ponizenie a o pensję. Masz zadanie na jutro: idz do podstawówki
        pobliskiej i zapytaj ile mozeszz zarobic na etacie sprzataczki. I zeby Cię nie
        zszokowała ta zawrotna kwota. A jesli mieszkasz poza Warszawa podziel tę kwotę
        na pół. No poszalec można za 600zł!
        Poza tym, moze ona tylko tak chlapnęła nie wiedząc co mówi, moze za 1500 jako
        sprzątaczka chętnie by pracowała?
      • jww20 Re: Mam takie spostrzeżenie... 06.12.06, 01:57
        silesius.monachijski22 napisał:

> Najpierw cytat:
        > .
        > "Dlaczego zgadzała się na seksualne propozycje Leppera i Łyżwińskiego? "Nie
        > chciałam skończyć jako sprzątaczka w szkole podstawowej" - twierdzi. I dodaje,
        > że miała za to pracę w Samoobronie za 1600 zł miesięcznie. "Jak będziesz
        > lojalna, to ci się będzie opłacać" - mieli mówić Lepper i Łyżwiński. "
        > .
        > To ja sie pytam: czy praca sprzataczki w szkole podstawowej, ktora dba o to,
        > zeby w szkole bylo czysto i schludnie, jest czyms bardziej ponizajacym i
        > hanbacym niz bycie k...., jak pani Krawczyk; tylko ta jedna wypowiedzia ta
        > paniusia pokazala, ze jest zwyczajna szmata

Taki gnojek jak "s.m" może mieszkać jedynie w Monachium i chodzić na ciepłe
        piwo, w krótkich spodenkach. Zwykły cham i prostak jest, albo po prostu Kurski w
        wydaniu dla niedouczonych. Pan "silesius.monachijski22" nawet na szmatę sie nie
        nadaje!!! Cienki jest i mało wchłania...
      • poddanywujasama Re: Mam takie jedno pytanie do pani Krawczyk Anet 06.12.06, 05:44
        Szmata to na razie jestes ty, za tego typu slownictwo_ nawiedzony palancie
      • bogda35 Re: Mam takie jedno pytanie do pani Krawczyk Anet 06.12.06, 21:56
        masz absolutna rację.Czapki z głów przed sprzataczkami!To że płaci sie im
        grosze nie świadczy o tym że ich zawód jest gorszy niz jakokolwiek inny-a już
        szczegolnie zawód posła,często kretyna i łajdaka.
    • langston nie chcialbym obrazic tej pani ale ku..ki to ma . 06.12.06, 00:17
      nie chcialbym obrazic tej pani ale ku..ki to ona ma wypisane na twarzy

Cos mi sie wydaje ze dostanie wiele nagrod w tym i moze jeszcze w przyszlym
      • silesius.monachjiski22 Ja mam masturbiaki na palcach (czyli odciski od..) 06.12.06, 00:27
      • belaqua Strzeżcie się ladacznic! 06.12.06, 00:29
        Wyssie z ciebie taka wszystkie płyny ustrojowe a potem jeszcze zarobi
        opowiadając o tym przed kamerami. Czuję obrzydzenie do tej baby, Łyżwiński przy
        niej to gentelman!
        • jakub9911 Re: Strzeżcie się ladacznic! 06.12.06, 00:34
          No drodzy państwo, z tego co wiem to pan Łyżwiński słynie z takiego bogato
          ozdobnego języka wobec kobiet i stosunkom męsko-damskim. Albo rozmawiamy z
          zakamuflowanym posłem Łyżwkiem albo ktoś za bardzo się na niego zapatrzył.
          • belaqua Re: Strzeżcie się ladacznic! 06.12.06, 00:36
            Chłoptasiu, czytaj uważnie. Napisałęm, że przy tej LADACZNICY postać
            Łyżwińskiego jawi się niczym dżentelmen:)))
            • jakub9911 Re: Strzeżcie się ladacznic! 06.12.06, 00:39
              Chciałem tylko zauważyć, chłoptasiu, że twój język i nazewnictwo niewiele się
              od niego różni
              • belaqua Re: Strzeżcie się ladacznic! 06.12.06, 00:41
                Twoja opinia na temat mojego języka obchodzi mnie tyle, co papierowe wydanie
                Gazety Wyborczej...:)))
                • jakub9911 Re: Strzeżcie się ladacznic! 06.12.06, 00:42
                  Nie czytam gazet:)
                  • belaqua Re: Strzeżcie się ladacznic! 06.12.06, 00:46
                    Nie musiałeś tego pisać - to się rzuca w oczy:)))
                    • t_merta Re: Strzeżcie się ladacznic! 06.12.06, 02:04
                      ja uwazam ją również za sukę.
                      Łyżwińskiemu można zarzucic jedynie to, że nie założył condoma.

• poddanywujasama Re: Strzeżcie się ladacznic! 06.12.06, 05:51
                        Na leb chyba, aby w koncu do czegos sie upodobnic.
                        • t_merta nie na leb, na penisa 07.12.06, 04:30
                          Polanie tego nie wiedzą jeszcz? Na co sie zakłada prezerwatywę?
                          Czas sie nauczyc, by potem nie płakać i nie wyciagać rąk po pomoc społeczną.

Tomek

poddanywujasama napisał:

> Na leb chyba, aby w koncu do czegos sie upodobnic.
                • antykagan Re: Strzeżcie się ladacznic! 06.12.06, 01:57
                  belaqua napisał:

> Twoja opinia na temat mojego języka obchodzi mnie tyle, co papierowe wydanie
                  > Gazety Wyborczej...:)))

Opinie takiej swołoczy jak ty też mnie nie interesują, ale niestety rozlewasz
                  swoje ekskremanty na forum i śmierdzą. A tak BTW to jesteś obrzydliwa kanalia.
            • maria333 Re: Strzeżcie się ladacznic! 06.12.06, 10:24

belaqua napisał:

> Chłoptasiu, czytaj uważnie. Napisałęm, że przy tej LADACZNICY postać
              > Łyżwińskiego jawi się niczym dżentelmen:)))

No to masz dopiero pojęcie dżentelmena... Nawet tłumaczyć mi się nie chce, nie
              ten poziom - nie pojmiesz.

Dla mnie większą kurwą jest ten, co korzysta z usług prostytutki, niż ona
              sama...

Ale oczywiści męscy szowiniści osądzają kobiety, facet jest zawsze 'czysty',
              choćby się nie wiem jak ku..ł - fizycznie, psychicznie, politycznie..
        • jww20 Re: p_o_d_S_U_m_o_w_a_n_i_e 06.12.06, 02:36
          belaqua napisał:

> Wyssie z ciebie taka wszystkie płyny ustrojowe a potem jeszcze zarobi
          > opowiadając o tym przed kamerami. Czuję obrzydzenie do tej baby, Łyżwiński przy
          > niej to gentelman!

komputery i słowniki jezyka polskiego grzeją się od kilku dni w "sekcji
          samoobrony" ambasady jednego z sąsiadujacych krajów... chyba mi odbija, ale nie
          mogę uwierzyć, że mamy w tym kraju takich debili jak autorzy takich postów.
          • poddanywujasama Re: p_o_d_S_U_m_o_w_a_n_i_e 06.12.06, 05:55
            I to jest tragedia Polski..Tego typu elektorat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka