Dodaj do ulubionych

Zamach na samorząd? Wojewoda będzie mógł wetowa...

• maretina Zamach na samorząd? Wojewoda będzie mógł wetowa.. 07.12.06, 10:33
      wszystko przez to, ze pis przegral wybory samorzadowe. nie chce oddac wladzy.
      farsa!
      moglabym wlasnorecznie wybic 3/4 pisu. co za swinie.
    • ukos Kaczory obsesyjnie nienawidzą samorządu 07.12.06, 10:33
      Nie mają zaufania nawet do swoich pseudoradnych, zawsze sterowanych w drobnych
      szczegółach. Wybieranie PiSiorów do samorządu to gruba pomyłka - nie powinno
      być w samorządzie wrogów samorządu.
    • ukos Weto wobec obcych? Po prostu wieprze! n/t 07.12.06, 10:35

• nomadd7 do ETS 07.12.06, 10:47
      Przecież założenia tej ustawy są wyraźnie sprzeczne z zasadą subsydiarności -
      jedną z podstawowych zasad UE.
      Skarga na nieważność do ETS-u i w kosmos ten bubel legislacyjny :)
      • d_ost Re: do ETS 07.12.06, 11:18
        nomadd7 napisał:

> Przecież założenia tej ustawy są wyraźnie sprzeczne z zasadą subsydiarności -
        > jedną z podstawowych zasad UE.
        > Skarga na nieważność do ETS-u i w kosmos ten bubel legislacyjny :)
        właśnie, rzecz w tym, że ta ustawa jest potrzebna z jednego powodu - coś musi
        uchylić obecną ustawę o finansowym wspieraniu przedsiębiorstw. dotychczas nikt
        z MRR nie pomyślał o alternatywnym rozwiązaniu na wypadek gdyby ustawę z
        poprawką jurgiela utrącił sejm lub prezydent tudzież trybunał...
        • jorge.martinez Re: do ETS 07.12.06, 20:27
          TK nie musi kwestionować całej ustawy, żeby zakwestionować bolszewicką poprawkę.
    • stanislawcz02 Re: Zamach na samorząd? Wojewoda będzie mógł weto 07.12.06, 11:18
      Pismani przegrali wybory samorzadowe, wiec aby nie stracic wladzy w terenie
      dokonali zamachu na demokracje samorzadowa pozbawiajac ja wlasciwych
      przewidzianych prawem uprawnien. Pismanski wojewoda praktycznie bedzie mogl
      utracic kazda decyzje samorzadu lokalnego. Co w tej sytuacji robi najwiekszy
      klub opozycyjny? Ano jak zwykle nic zajmujac sie swoimi partyjnymi sprawami. Tu
      powinna byc natychmiastowa zdecydowana reakcja w postaci zaskarzenia ustawy do
      TK. Demokracja schodzi na psy!!!!
      • polon210 Pani Hania nie dostanie pieniędzy na obwodnicę? 07.12.06, 12:11
        i mosty? to skandal. Ja takiemu wojewodzie co nie da pieniędzy to nie wiem co
        zrobię.Ja już nie mogą w tych korkach...
        • uchachany Pewnie że nie dostanie! Dlaczego ośmieliła się 07.12.06, 12:51
          wygrać?!

polon210 napisał:

> i mosty? to skandal. Ja takiemu wojewodzie co nie da pieniędzy to nie wiem co
          > zrobię.Ja już nie mogą w tych korkach...
    • leszab Potupać i pokrzyczeć sobie tylko możecie POwskie 07.12.06, 17:15
      Potupać i pokrzyczeć sobie tylko możecie POwskie głupki.
      • ukos Sam jesteś durnym partyjniackim wycieruchem 07.12.06, 21:09
        leszab napisał:

> Potupać i pokrzyczeć sobie tylko możecie POwskie głupki.

Państwo może być do doopy, byle tylko matuli-partiuli było dobrze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka