maretina Zamach na samorząd? Wojewoda będzie mógł wetowa.. 07.12.06, 10:33 wszystko przez to, ze pis przegral wybory samorzadowe. nie chce oddac wladzy. farsa! moglabym wlasnorecznie wybic 3/4 pisu. co za swinie. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Kaczory obsesyjnie nienawidzą samorządu 07.12.06, 10:33 Nie mają zaufania nawet do swoich pseudoradnych, zawsze sterowanych w drobnych szczegółach. Wybieranie PiSiorów do samorządu to gruba pomyłka - nie powinno być w samorządzie wrogów samorządu. Odpowiedz Link Zgłoś
nomadd7 do ETS 07.12.06, 10:47 Przecież założenia tej ustawy są wyraźnie sprzeczne z zasadą subsydiarności - jedną z podstawowych zasad UE. Skarga na nieważność do ETS-u i w kosmos ten bubel legislacyjny :) Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Re: do ETS 07.12.06, 11:18 nomadd7 napisał: > Przecież założenia tej ustawy są wyraźnie sprzeczne z zasadą subsydiarności - > jedną z podstawowych zasad UE. > Skarga na nieważność do ETS-u i w kosmos ten bubel legislacyjny :) właśnie, rzecz w tym, że ta ustawa jest potrzebna z jednego powodu - coś musi uchylić obecną ustawę o finansowym wspieraniu przedsiębiorstw. dotychczas nikt z MRR nie pomyślał o alternatywnym rozwiązaniu na wypadek gdyby ustawę z poprawką jurgiela utrącił sejm lub prezydent tudzież trybunał... Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: do ETS 07.12.06, 20:27 TK nie musi kwestionować całej ustawy, żeby zakwestionować bolszewicką poprawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
stanislawcz02 Re: Zamach na samorząd? Wojewoda będzie mógł weto 07.12.06, 11:18 Pismani przegrali wybory samorzadowe, wiec aby nie stracic wladzy w terenie dokonali zamachu na demokracje samorzadowa pozbawiajac ja wlasciwych przewidzianych prawem uprawnien. Pismanski wojewoda praktycznie bedzie mogl utracic kazda decyzje samorzadu lokalnego. Co w tej sytuacji robi najwiekszy klub opozycyjny? Ano jak zwykle nic zajmujac sie swoimi partyjnymi sprawami. Tu powinna byc natychmiastowa zdecydowana reakcja w postaci zaskarzenia ustawy do TK. Demokracja schodzi na psy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polon210 Pani Hania nie dostanie pieniędzy na obwodnicę? 07.12.06, 12:11 i mosty? to skandal. Ja takiemu wojewodzie co nie da pieniędzy to nie wiem co zrobię.Ja już nie mogą w tych korkach... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Pewnie że nie dostanie! Dlaczego ośmieliła się 07.12.06, 12:51 wygrać?! polon210 napisał: > i mosty? to skandal. Ja takiemu wojewodzie co nie da pieniędzy to nie wiem co > zrobię.Ja już nie mogą w tych korkach... Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Potupać i pokrzyczeć sobie tylko możecie POwskie 07.12.06, 17:15 Potupać i pokrzyczeć sobie tylko możecie POwskie głupki. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Sam jesteś durnym partyjniackim wycieruchem 07.12.06, 21:09 leszab napisał: > Potupać i pokrzyczeć sobie tylko możecie POwskie głupki. Państwo może być do doopy, byle tylko matuli-partiuli było dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś