artsg 08.12.06, 15:16 Dziś zabłysnął znajomością języka malajskiego!!! i hiszpańskiego. Kto by się tego po nim spodziewał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duziabuzia Dla tego odpowiedzialnego polityka ważniejsza jest 08.12.06, 15:22 sexafera niż budżet , sam to powiedział .Nie mogłem uwierzyć własnym uszom. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Dla tego odpowiedzialnego polityka ważniejsza 08.12.06, 15:25 duziabuzia napisała: > sexafera niż budżet , sam to powiedział .Nie mogłem uwierzyć własnym uszom. Powinien się przyznać że szukał w tej gazecie sexogłoszeń Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia zauważyłeś jak się poci i wyciera czoło chustką ? 08.12.06, 15:52 to jest nadciśnienie. boję się o jego zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: zauważyłeś jak się poci i wyciera czoło chust 08.12.06, 15:54 duziabuzia napisała: > to jest nadciśnienie. boję się o jego zdrowie. Nie oglądam telewizji a w radiu nie widać. Ale głosik to jakiś taki cieniutki.... Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Re: Dla tego odpowiedzialnego polityka ważniejsza 09.12.06, 01:47 artsg napisał: > duziabuzia napisała: > > > sexafera niż budżet , sam to powiedział .Nie mogłem uwierzyć własnym uszo > m. > > Powinien się przyznać że szukał w tej gazecie sexogłoszeń w końcu gdzie wydzwonił 170.000 PLN - na sex-linie :) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Jego umiejętności można zweryfikować 08.12.06, 15:52 artsg napisał: > Dziś zabłysnął znajomością języka malajskiego!!! i hiszpańskiego. Kto by się > tego po nim spodziewał. Zadając mu jakieś pytanie po malajsku Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Komorowski wyrasta na prawdziwego męża stanu 08.12.06, 15:59 w politycznym środowisku cieni ludzi myślacych.Najprawdopodobniej obejmie niedługo tekę po "premierze z Krakowa". Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia być premierem w cieniu ludzi myślących to średni 08.12.06, 16:02 powód do chwały. trzeba mieć coś do powiedzenia a nie tylko mówić tekst przez 15 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Komorowski nawet w domu ma gó.. do powiedzenia. 08.12.06, 18:34 To klasyczny typ pantoflarza z politycznymi ambicjami. Nosił czarujace imie Lucuś,pisał o nim Mrożek. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Komorowski nawet w domu ma gó.. do powiedzeni 08.12.06, 18:38 homosovieticus napisał: > To klasyczny typ pantoflarza Raczej pilot oblatywacz drzwi od stodoły Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Ale sygnet kradziony na palcu nosi.Arystokrata 08.12.06, 23:12 na Platformie jakis samotny. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Komorowski poliglota!! 08.12.06, 18:36 artsg napisał: > Dziś zabłysnął znajomością języka malajskiego!!! i hiszpańskiego. Kto by się > tego po nim spodziewał. Jutro zapowiadana jest prasówka z gazet Burkina Faso Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Komorowski poliglota!! 08.12.06, 20:01 Tosta se pogadali jak pisiak z pisiakiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia przypomnij mi, proszę 08.12.06, 20:03 znajomością jakich języków błyszczą premier z prezydentem? PS znajomość hiszpańskiego nie nie jest chyba jakieś duże osiągnięcie? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: KochamWas PISiory 08.12.06, 20:10 bez Was to forum było by za bardzo merytoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: przypomnij mi, proszę 08.12.06, 20:12 zaba_pelagia napisała: > znajomością jakich języków błyszczą premier z prezydentem? > > PS znajomość hiszpańskiego nie nie jest chyba jakieś duże osiągnięcie? Jak znasz hiszpański to spróbuj pogadać z Komorowskim, tylko się nie zdziw. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: przypomnij mi, proszę 08.12.06, 20:18 nie zmieniaj tematu zadałam proste pytanie znajomością jakich języków błyszczą premier z prezydentem? Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Re: przypomnij mi, proszę 08.12.06, 20:25 zaba_pelagia napisała: > nie zmieniaj tematu > zadałam proste pytanie :-) Rośnie nam pokolenie wykształciuchów - flejtuchów. Autor: artsg napisał: Data: 04.12.06, 18:33 "Ciąła walka z tym zjawiskiem nie przynosi żadnych rezultatów z jednej przyczyny: bród, bród, bród i jeszcze raz bród.." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=53359914 Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: przypomnij mi, proszę 08.12.06, 20:29 oszolom zawsze miał klopoty z ortografią ;-) ale z tego może być piękna sygnaturka ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Re: przypomnij mi, proszę 08.12.06, 20:34 > ale z tego może być piękna sygnaturka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: przypomnij mi, proszę 08.12.06, 20:36 wrrrr no dobra, ale dopisz jeszcze autora tej złotej myśli ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kaczyńscy nie gENsi iż swój jENzyk majOM! 13.12.06, 10:20 zaba_pelagia napisała: przypomnij mi, proszę > nie zmieniaj tematu > zadałam proste pytanie > > znajomością jakich języków błyszczą premier z prezydentem? > Wolskiego i to absolutnie Kaczyńskim wystarczy! A to dla ciebie, zabo! www.millan.net/funp/cards/jinglefrogs.html ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Czy Komorowski juz nam wyjsnil, jak to bylo z ta 08.12.06, 20:08 prowokacje, wymierzona przeciwko Szeremietiewowi, i ile lewej kasy zgarnal za hadnel bronia z USA i Izraelem (kiedy byl szefem MON-u w rzadzie AWS-u)? to interesuje mnie bardziej niz fakt, czy nosi zima kalesony czy tez nie artsg napisał: > Dziś zabłysnął znajomością języka malajskiego!!! i hiszpańskiego. Kto by się > tego po nim spodziewał. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Czy Komorowski juz nam wyjsnil, jak to bylo z 08.12.06, 23:59 silesius.monachijski22 napisał: > prowokacje, wymierzona przeciwko Szeremietiewowi, i ile lewej kasy zgarnal za > hadnel bronia z USA i Izraelem (kiedy byl szefem MON-u w rzadzie AWS-u)? to > interesuje mnie bardziej niz fakt, czy nosi zima kalesony czy tez nie > > Masz faszystowki lokaju dowody? Nie? To wsadź jadaczkę do tureckiego kibla i czyść go dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Komorowski poliglota!! i odkrywca ... 08.12.06, 20:40 Odkrył dzisiaj , ze partia, która wygrywa wybory chce rzadzić ...;) "Komorowski: (...)PiS chce po prostu trzymać władzę w rękach." wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3780763.html Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: I wie jak latac na dzrzwiach od stodoły... 08.12.06, 20:50 Taka sama przenośnie - jak papież uzdrawiał ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Roznica jest taka ze papiez nigdy 08.12.06, 20:58 tego nie twierdzil ze kogos uzdrowil. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Ale on coś o Jamajce gadał... 08.12.06, 22:19 Może się gandzi najarał ?... Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Żeby chociaż raz powiedział coś mądrego... 08.12.06, 22:38 Nikt nie lubi smutasów i ludzi, którzy na okrągło jątrzą. Ten cymbał nie zdaje sobie sprawy, że Takie ciągłe opluwanie przynosi odwrotny skutek. Takie zachowanie czubka budzi sprzeciw u ludzi, którzy nawet nie wiedzą o co mu chodzi. A paszoł ty won z ekranu. Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 kartofel nawet po polsku nie potrafi... 09.12.06, 01:58 obiat w ksiedzegosci... z ziemi wolskiej do wolski... Odpowiedz Link Zgłoś