abstrakt2003 A co powiesz o wiarygodności innych kobiet 09.12.06, 21:13 molestowanych przez łyżwę i innych samoobrońców? A co powiesz o aborcja wykonywanych pod presja dzialaczy samoobrony? A co powiesz o gwałcicielu z samoobrony? A co myślisz o podporze koalicji pedofilu bystrym? Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Re: A co powiesz o wiarygodności innych kobiet 09.12.06, 21:14 abstrakt2003 napisał: > molestowanych przez łyżwę i innych samoobrońców? dowody >? > A co powiesz o aborcja wykonywanych pod presja dzialaczy samoobrony? dowody ? > A co powiesz o gwałcicielu z samoobrony? dowody ? > A co myślisz o podporze koalicji pedofilu bystrym? sprawa dęta - a on nie jest SO tylko KLN :) Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: A co powiesz o wiarygodności innych kobiet 09.12.06, 21:19 abstrakt2003 napisał: > molestowanych przez łyżwę i innych samoobrońców? -bzdury! > A co powiesz o aborcja wykonywanych pod presja dzialaczy samoobrony? - jak widać nie udało sie skoro dziecko urodziło sie całe i zdrowe > A co powiesz o gwałcicielu z samoobrony? - Bestry opuścił Samoobronę już wczesniej więc na nasz konto to nie idzie poza tym w Poznaniu do rady miasta z ramienia PO też startował pedofil który na dodatek był dyrektorem szkoły. > A co myślisz o podporze koalicji pedofilu bystrym? -to samo co o pewnym kandydacie PO w Poznaniu do rady miasta który też okazał sie być pedofilem ..na dodatek jest (?) dyrektorem szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
maaax To proste, kolego 09.12.06, 21:23 uwierze jak bedzie to udowodnione. Powtórzyc? Udowodnione- compris? Tym sie roznie od bezmylsnych pochłaniaczy GazWyb... Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: To proste, kolego 09.12.06, 21:28 maaax napisał: > uwierze jak bedzie to udowodnione. Powtórzyc? Udowodnione- compris? > Tym sie roznie od bezmylsnych pochłaniaczy GazWyb... =========================================================== Był kiedyś tsaki jedne... Tomasz mu było... Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Re: To proste, kolego 09.12.06, 21:29 abstrakt2003 napisał: > maaax napisał: > > > uwierze jak bedzie to udowodnione. Powtórzyc? Udowodnione- compris? > > Tym sie roznie od bezmylsnych pochłaniaczy GazWyb... > =========================================================== > Był kiedyś tsaki jedne... Tomasz mu było... i został świętym... Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: To proste, kolego 09.12.06, 21:31 qwww napisał: > abstrakt2003 napisał: > > > maaax napisał: > > > > > uwierze jak bedzie to udowodnione. Powtórzyc? Udowodnione- compris? > > > Tym sie roznie od bezmylsnych pochłaniaczy GazWyb... > > =========================================================== > > Był kiedyś tsaki jedne... Tomasz mu było... > > > i został świętym... ======================= maaax'owi to nie grozi Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: To proste, kolego 09.12.06, 21:49 zapierajaca dech riposta :DDDDDDD istotnie, kontrargument na miare lewaka :(( (zieeew) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 cóż 09.12.06, 22:12 ty dla mnie jesteś toruński sekciarzem niegodnym miana katolika! Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: cóż 09.12.06, 22:15 a a a a....a..a...ty jetes dla mnie...tym ,,,no...prędko..no...Michnikiem ! O! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD albo postaraj sie byc dowcipniejszy, albo daj se koles spokój, OK>? images.google.pl/images?q=tbn:Tr_wJ7QGHJAVDM:http://wiecek.biz/galeria/siostry/012-ziewanie.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 widzisz maksiu 09.12.06, 22:19 to nie był żart. ty jesteś zaprzeczeniem ideałów chrześcijaństwa. Masz w pogardzie nauki Chrystusa podobnie jak twój guru o. Rydzyk szef RM. Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: widzisz maksiu 09.12.06, 22:23 nie ty chłopaczku o tym bedziesz decydowął, zajmij sie lepie swoja religijnoscia, i nie nudz wicej, bo zanudzanie jest prawie tak samo okropne jak komunizm Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 chłoptasiu od rydzyka 09.12.06, 22:33 ty nie będziesz decydował czy jestem lewakiem czy też nie! ======= A od mojej religijonści WARA! Odpowiedz Link Zgłoś
gauche ty, powiedz, czemu masz w stopce 09.12.06, 22:34 swoje oswiadczenie??????? Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: ty, powiedz, czemu masz w stopce 09.12.06, 22:35 tacy sa zabawni, ale jak sie zapluwaja , to przynajmniej podnosza wątek :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 a cóż ja na to poradzę że 09.12.06, 22:35 jesteś funkcjonalnym analfabetą? Odpowiedz Link Zgłoś
maaax dialog filmowy - pasujacy jak ulał 09.12.06, 22:08 za jednym z polskich filmow M. Piwowskiego: - Panie oficerze, oni mnie nie zgwalcili, ja tego sama chcialam. - Chcialas? - No....zakochalam sie. - W trzech?! - W trzech. Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: dialog filmowy - pasujacy jak ulał 09.12.06, 22:10 "Przepraszam czy tu biją" a następnego dnia miała ślub he,he Odpowiedz Link Zgłoś
maaax przeciez sama przynala, ze gdyby zostala posłanką 09.12.06, 22:13 nei byloby sprawy,,,, a mzoe to tajna agentka OPiS, ktorej zadaniem bylo skompromitowanie do reszxty Gazu?????????? Odpowiedz Link Zgłoś