douglasmclloyd 10.12.06, 16:33 Szkoda, że Polski nie stać na lepszego wicepremiera. www.onet.pl/50f Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blazare Re: Imperium z Klewek kontratakuje 10.12.06, 16:35 douglasmclloyd napisał: > Szkoda, że Polski nie stać na lepszego wicepremiera. Dla ciebie ideałem jest ten bubek z wadą wymowy Tuskiem zwany? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Imperium z Klewek kontratakuje 10.12.06, 17:22 blazare napisał: > douglasmclloyd napisał: > > > Szkoda, że Polski nie stać na lepszego wicepremiera. > > Dla ciebie ideałem jest ten bubek z wadą wymowy Tuskiem zwany? Tusk wicepremierem? Pogięło cię? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Imperium z Klewek kontratakuje 10.12.06, 18:35 blazare napisał: > douglasmclloyd napisał: > > > Szkoda, że Polski nie stać na lepszego wicepremiera. > > Dla ciebie ideałem jest ten bubek z wadą wymowy Tuskiem zwany? Naucz sie czytac blazare. On pisal o lepszym premierze, nie o idealnym. ( Idealnym bylby L. Kaczynski ale jest zajety) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chaziaj Re: Imperium z Klewek kontratakuje 10.12.06, 16:36 Klewki sa dobre, nasze polskie. Ty rozumiem wolisz Imperium z Nowego Zydziorka! Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Imperium z Klewek kontratakuje 10.12.06, 16:39 cie choroba... a tych Klewek ostatnio to nawet wielgachna komisyja jewropejska szukała.... Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch55 Re: Imperium z Klewek kontratakuje 10.12.06, 18:33 imperium zmięknie "rura" jak spotka sie sam na sam ze ślubną :) -- www.rzeczpospolita.pl/dodatki/pierwsza_strona_061209/pierwsza_strona_a_1.html Odpowiedz Link Zgłoś