Dodaj do ulubionych

Cezary Pazura dołączył do wyznawców ojca Rydzyka!

19.12.06, 17:05
Widzieliście jego ostatni występ u Kuby Wojewódzkiego? normalnie szok.. nie
dosć że przyznał sie do sluchania radia Maryja to jeszcze bronił Rydzyka..

i to tak zawzięcie jakby od lat był moherem... Kuba Wójewódzki przedstawil go
na początku programu jako aktora który ostatnio jakby poszedł w odstawkę...
i jak sie okazuje bardzo szybko okazje sie dlaczego tak sie dzieje...
slyszałem o kryzysie wieku średniego ..wiem przeżyłem to na własnej skórze ale
nie sądziłem że ten kryzys moze mieć aż tak tragiczne następstwa...
Obserwuj wątek
    • w11mil przesadzasz w tym tropieniu spiskow GW 19.12.06, 17:07
      aferal.z.partii.demokratycznej napisał:
      > przyznał sie do sluchania radia Maryja to jeszcze bronił Rydzyka..

> na początku programu jako aktora który ostatnio jakby poszedł w odstawkę...
      > i jak sie okazuje bardzo szybko okazje sie dlaczego tak sie dzieje...
      • kikoo1 RM! 19.12.06, 17:15
        Co jest złego w słuchaniu RM? Ja też słucham i wszystkim polecam!
        Ciekawe rozmowy, wywiady. Gdzie jest powiedziane, że autorytety, to ci,
        których namaści GW i TVN????
        • mohair Re: RM! 19.12.06, 19:15
          kikoo1 napisała:

> Co jest złego w słuchaniu RM? ...

Nic. Ja też czasem słucham ... ale się nie zaciągam ;)
      • pandada nie zrozumiałeś przesłania 19.12.06, 17:16
        stał się frustratem, zaczął snuć teorie spiskowe na temat swych niepowodzeń -->
        stał się słuchaczem Rydzyka.

Znam kilka osób, które frustracja, porażki życiowe zbliżyły do paskudnego
        radyjka redemptorystów.
        • w11mil a nie sugerowales, ze odstawka to za sluchanie RM? 19.12.06, 17:18
          nie ogladalem programu
    • marzeka1 Re: Cezary Pazura dołączył do wyznawców ojca Rydz 19.12.06, 17:12
      Nie rozumiem, to Pazura nie ma prawa słuchać RM ani się do tego przyznawać??? Jest jakiś niepisany przepis? Są w tym kraju tacy, którzy czytają głuppka Bubla, są lewacy, jest MW, są młodzi socjaliści, są RÓZNI ludzi.Tragiczne następstwa tzn, co: zabił kogoś, okradł, zmolestował? Sama nie oglądam TVTrwam, chociaż w kablówce mam, radyja nie słucham, ale nie trąbię o tragicznych następstwach wieku średniego, gdy ktoś to robi.
      • pandada a jeśli ktoś połyka własne odchody? 19.12.06, 17:19
        też z nim wszystko w porządku? Nie popadajmy w postmodernistyczną skrajność.
        • w11mil sa jakies wytyczne UE co do tej orientacji? 19.12.06, 17:22
        • t_o_l_a a na parady równości chodzisz 20.12.06, 09:44
          czy z gejem tez jest wszystko w porządku?

• lewa_piers Re: Cezary Pazura dołączył do wyznawców ojca Rydz 19.12.06, 23:11
        marzeka1 napisała:
        > Nie rozumiem, to Pazura nie ma prawa słuchać RM ani się do tego przyznawać???

Oczywiście, że może słuchać i do tego się przyznawać.
        Tyle że głupio i wstyd tak RM bronić.
        Świadczy o tym, że jest bezkrytyczny.
        Wyprany, zaczadzony mózg.
    • frank_drebin No i co z tego ? Sluchac radia jakiego sie chce 19.12.06, 17:17
      juz nie wolno ?
      • pandada a czy ktoś mu tego zakazywał? 19.12.06, 17:20
        niech sobie słucha - skoro to obecnie legalne
      • dyskut22 Kto mu zabronił? 19.12.06, 17:21
        frank_drebin napisał:

> juz nie wolno ?
        • frank_drebin No autor watku jak wynika z kontekstu uwaza to 19.12.06, 17:26
          za druga najciezsza zbrodnie po morderstwie ....
          dyskut22 napisał:

> frank_drebin napisał:
          >
          > > juz nie wolno ?
          >
    • aferal.z.partii.demokratycznej C. Pazura dołączył do wielu innych przebrzm.gwiazd 19.12.06, 17:24
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=54208157
      • frank_drebin Delikatnie mowiac mijasz sie akurat w tym przy- 19.12.06, 17:29
        padku z prawda, a niedelikatnie mowiac klamiesz. Co innego wystepowac w jakims
        radio, lub dawac mu darowizny a co innego sluchac jakiegos radia.

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=54208157
        • aferal.z.partii.demokratycznej żaden szanujacy się człowiek nie powinien 19.12.06, 17:32
          Rydzolowi przysparzać dodatkowych zwolenników wyznawców czy splendoru!
          stajemy sie przez to pośmiwiskiem Europy i cywilizowanej części świata
          • frank_drebin Zglos sie z tymi tekstami do ambasady III RP po 19.12.06, 17:33
            azyl ;)

> Rydzolowi przysparzać dodatkowych zwolenników wyznawców czy splendoru!
            > stajemy sie przez to pośmiwiskiem Europy i cywilizowanej części świata
            • aferal.z.partii.demokratycznej najdalej w 2009 pozbędziemy się was ciemna maso! 19.12.06, 17:34
              • frank_drebin Planujesz jakis holokauscik ? ;) Niech zyje "tole- 19.12.06, 17:38
                rancja" zwolennikow tolerancji ;)
              • w11mil idee Postepu nalepiej wbija sie do głowy kolbą 19.12.06, 17:56
                karabinu
          • w11mil fajne, załoze sie ze jestes Ineligentem 19.12.06, 17:34

> Rydzolowi przysparzać dodatkowych zwolenników wyznawców czy splendoru!
            > stajemy sie przez to pośmiwiskiem Europy i cywilizowanej części świata
    • asienka32 Szok! Pazura z półki autorytetów spadł z hukiem 19.12.06, 17:25
      na ziemię :)

Tak pogrzebać karierę. A wystarczyło ponarzekać na PiS i zrobić zatroskaną minę
      o wszechogarniajacy nasz kraj fanatyzm z Torunia :)
      • dyskut22 Re: Szok! Pazura z półki autorytetów spadł z huki 19.12.06, 17:26
        asienka32 napisała:

> na ziemię :)

Explodowała woda sodowa?
      • t_o_l_a asienka dobrze powiedziane 20.12.06, 09:49
        ha ha na wyśmiewaniu PiS-u i Kaczek wypłynęło już wielu np. Majewski.
        Masz rację dziś można na tym zrobić karierę.
    • sanitarny Re: Cezary Pazura dołączył do wyznawców ojca Rydz 19.12.06, 17:25
      Doktor prezydent slucha,to dlaczego Pazura nie taka to dzisiaj moda
    • aferal.z.partii.demokratycznej Re: Cezary Pazura dołączył do wyznawców ojca Rydz 19.12.06, 17:30
      klerofaszyzacja zatacza w naszym kraju coraz szersze kręgi.. coż z tego ze LPR
      i Samoobrona padną skoro PiS się do tych partii uodobniło? faszyzm jest jak
      hydra utniesz jedna głowę zaraz na miejscu uciętej wyrastaja nastepne
      • w11mil "klerofaszyzacja zatacza w naszym kraju coraz " 19.12.06, 17:31

> klerofaszyzacja zatacza w naszym kraju coraz szersze kręgi.. coż z tego ze LPR
        > i Samoobrona padną skoro PiS się do tych partii uodobniło? faszyzm jest jak
        > hydra utniesz jedna głowę zaraz na miejscu uciętej wyrastaja nastepne
      • reakcjonista1 Sam jesteś faszystą ale o tym jeszcze nie wiesz 19.12.06, 18:11
        więc dalej sobie "zwalczaj klerofaszyzm"...
    • orwella Ma prawo, wolnosc to wolnosc 19.12.06, 17:36
      a ty mozesz wyznawac boga mamona
    • ab_extra To zbrodnia przeciw tolerancji!! Zamknąć Pazurę!!! 19.12.06, 17:45

• reakcjonista1 No rzeczywiście, jak tak można w ogóle słuchać 19.12.06, 18:06
      Radia Maryja, toż to skandal i antysemmiiiitissssmm. Czarek, sorry, siły
      postepackie nie zdzierżą :)))
    • s-k-i-n róbcie tak dalej lewaki aż wkońcu wszystkch do sie 19.12.06, 18:10
      zrazicie a ojdyrowi zapewnicie nieśmiertelną sławę...
      • terraincognita Moze udaje, ze słucha 19.12.06, 18:41
        Pazura albo udaje, ze słucha, albo sie zabezpiecza, albo małzenstwo z Ukrainka,
        byc moze mocno wierzącą ,prawosławną, zamącilo mu w glowie. A może tak sobie
        tylko palnął, abysmy mieli o czym tu pisac.
        • s-k-i-n Re: Moze udaje, ze słucha 19.12.06, 22:27
          a jeśli naprawdę się nawrócił to co?
    • artsg Sam słuchasz i co w tym złego? 19.12.06, 22:28

> Widzieliście jego ostatni występ u Kuby Wojewódzkiego? normalnie szok.. nie
      > dosć że przyznał sie do sluchania radia Maryja to jeszcze bronił Rydzyka..
      >
      > i to tak zawzięcie jakby od lat był moherem... Kuba Wójewódzki przedstawil go
      > na początku programu jako aktora który ostatnio jakby poszedł w odstawkę...
      > i jak sie okazuje bardzo szybko okazje sie dlaczego tak sie dzieje...
      > slyszałem o kryzysie wieku średniego ..wiem przeżyłem to na własnej skórze ale
      > nie sądziłem że ten kryzys moze mieć aż tak tragiczne następstwa...
    • s-k-i-n Re: Cezary Pazura dołączył do wyznawców ojca Rydz 19.12.06, 22:32
      www.youtube.com/watch?v=v7GhpO1TTpg&mode=related&search=
    • nowytor4 Wstyd to jest kupować, czytać i wierzyć Michnikowi 19.12.06, 22:33
      i ostatnio prawie nikt nie przyznaje się do wiary w to michnikowskie medium. No
      oczywiści oprócz kilku ...... na tym forum
      • w11mil czytać nie wstyd! uwazam ze czytanie jest pozytecz 19.12.06, 22:44
        ne
    • lewa_piers Osobiście mu się dziwię. 19.12.06, 23:19
      Niestety inteligencja nie gwarantuje mądrości
      Bronił u Wojewódzkiego złej sprawy i to (żeby było śmieszniej) przed głupcem,
      jakim jest KW.
      • belkot_belkot_belkot Miałem go za normalnego 19.12.06, 23:35
        Jak to jednak pozory mylą
        • 1normalnyczlowiek Może przypomnij jakie normy obowiązują po 89 roku 19.12.06, 23:48
          belkot_belkot_belkot napisał: Miałem go za normalnego

> Jak to jednak pozory mylą
          ---> No właśnie.
          • belkot_belkot_belkot Re: Może przypomnij jakie normy obowiązują po 89 20.12.06, 08:08
            Przypomnieć normy??
            Bardzo proszę - norma główna:
            "Nie będziesz wielbił oszołomstwa bo to cię kompromituje"
            • t_o_l_a bełkot oszołomstwo 20.12.06, 10:37
              wg mnie oszołomstwo to jest to co ty uprawiasz

Za co wywalono moje posty za obraze twojego majestatu za szumowinę czy
              oszołoma. Na tutejszym forum mozna obrażac tylko Rydzyka, mohery i Kaczki?
              • szach0 bełkot oszołomstwo-> to co tnie posty i banuje/n 20.12.06, 11:34
              • belkot_belkot_belkot Określenie oszołom to nie obraza 20.12.06, 11:59
                To prawidłowe określenie zjawiska

t_o_l_a napisała:
                > wg mnie oszołomstwo to jest to co ty uprawiasz
                Dzięki za dobre słowo

> Na tutejszym forum mozna obrażac tylko Rydzyka, mohery i Kaczki?
                Obrażać nie należy. A krytykować owszem można.
                Na tym forum jest wolność słowa w przeciwieństwie do Radia Maryja.
                Tam niestety tylko "prawda"
                • haszszachmat wolność oszołomstwa mierz sekundami, kopaniem 20.12.06, 12:16
                  w kosz, wycinaniem postów i banowaniem.
                  hipokryto oszołomku
                  bo niby dlaczego chwytacie sie takich metod, jeśli macie rację?
                  Hę?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=54237204&a=54242468
                  • haszszachmat Tu wygraliście na arguemnty oszołomki? 20.12.06, 12:18
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=54230380
                • t_o_l_a Re: Określenie oszołom to nie obraza 20.12.06, 13:07
                  Obrażanie jest tutaj na porządku dziennym.
                  RM nie słucham więc nie będę z Tobą polemizować w kwestii przekazu jaki stamtąd
                  płynie. Tutejsze forum rządzi sie ustalonymi przez założycieli regułami a RM
                  swoimi - decyduje właściciel. A Wy szumowinki i oszołomki chcielibyście
                  wszystkim wkoło narzucic swoje jedynie poprawne zasady, waszą mentalność.

RM działa na Was jak woda święcona na diabła. Jestem osobą wierzącą, dewocja
                  mnie drażni, ale nie mam parcia na tępienie moherów na każdym kroku.

Bardziej drążni mnie bezmyślność i głupota i an tych jestem cięta.
                  • hasz0 Ja nie pisze do Ciebie tylko do prawdziwych oszoło 20.12.06, 13:12
                    mów i hipokrytów, którzy uznają wybiórczą wolnośc słowa
                    i myśla, ze żyją w bolszewii faszystowskiej państwa rzadzonego przez
                    talibów.

Moje uprzejme posty wycinają od lat ale dziś zachciało mi się
                    pokazać kim są naprawdę.

Oni to juz wiedzą...
                    Ciebie przepraszam!
                  • belkot_belkot_belkot Re: Określenie oszołom to nie obraza 20.12.06, 13:25
                    > RM działa na Was jak woda święcona na diabła. Jestem osobą wierzącą, dewocja
                    > mnie drażni, ale nie mam parcia na tępienie moherów na każdym kroku.
                    Ja nie tępię moherów.
                    Bardzo negatywnie oceniam natomiast działalność Rydza. Negatywnie dla Polski i
                    KK.

> chcielibyście wszystkim wkoło narzucic swoje jedynie poprawne zasady,
                    > waszą mentalność
                    Faktycznie masz rację. Uważam, że opluwanie i szczucie jest niepoprawne. Z moją
                    mentalnością to się gryzie

> Bardziej drążni mnie bezmyślność i głupota i an tych jestem cięta.
                    Posłuchaj RM a dowiesz się naprawdę co to jest bezmyślność i głupota

> RM swoimi - decyduje właściciel
                    Niezupełnie. To nie jest radio komercyjne. I nawet podobno jest katolickie (jak
                    twierdzi. A więc nałożyło samo na siebie ograniczenia
        • aferal.z.partii.demokratycznej kryzys wieku średniego-ludzie na starość głupieją 20.12.06, 13:23
          wręcz dziecinnieją..
          • hasz0 nim sie zestarzejesz już teraz głupiś jesli nie 20.12.06, 13:31
            znalazłęś lepszej riposty...:-)))
            • hasz0 włóż se moherek na pewno Ci już pasuje 20.12.06, 13:33
          • s-k-i-n nie ma nic gorszego niż gderliw. zramolał.liberala 20.12.06, 13:49
            • hasz0 zgadzam się! 20.12.06, 13:55
              • hasz0 Bo to było do szydercówz RM:- walą ślepakami 20.12.06, 13:56
    • t_o_l_a Re: Cezary Pazura dołączył do wyznawców ojca Rydz 20.12.06, 13:53
      :-X tutaj knebluje się usta
      • s-k-i-n Re: Cezary Pazura dołączył do wyznawców ojca Rydz 20.12.06, 13:55
        i pomysleć że GW uważa sie za obrończynię wolności słowa...fuj! co za obłuda!
        • hasz0 Oni po prostu nie mają wstydu vide arg o wieku 20.12.06, 13:57
      • belkot_belkot_belkot Re: Cezary Pazura dołączył do wyznawców ojca Rydz 20.12.06, 13:57
        t_o_l_a napisała:
        > :-X tutaj knebluje się usta

Idź na forum Radia Maryja. Tam nic ci nie wytną!! :]
    • remekk Skazać go za fasziiizzzmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.06, 16:13
      zabic go tak jak Palestyńczyka póki co nie można ... .
    • por.ub.jajec Pazura wie, ze Rydzyk to Gosc a kuba to dupek 20.12.06, 16:21
      Tak mysli wiekszosc Polaków bez wody w muzgu.
    • reakcjonista1 Re: Cezary Pazura dołączył do wyznawców ojca Rydz 20.12.06, 16:43
      A przy okazji...
      Czy Wojewódzki nie wie, że z tym maybachem to była ściema Gazety Wyborczej
      wycelowana własnie w podobnych mu postepaków?
      • lewa_piers Re: Cezary Pazura dołączył do wyznawców ojca Rydz 20.12.06, 17:01
        Ściema, nie-ściema, ale dobrze chwiciła :]
        • reakcjonista1 Re: Cezary Pazura dołączył do wyznawców ojca Rydz 20.12.06, 17:03
          Panie, a co miała nie chwycić? Tylu naiwniaków na około...
          • lewa_piers Re: Cezary Pazura dołączył do wyznawców ojca Rydz 20.12.06, 17:11
            Plotka dobrze pasowała do adresata.
            Jak ktoś tak zabiega o datki to pewnie ma dużo do wydawania.
            • remekk Re: Cezary Pazura dołączył do wyznawców ojca Rydz 20.12.06, 17:20
              gdyby tak Polska rozwijała się jak dzieła Rydzyka to chetniej płaciłbym podatki .
              Podobnie z wspierającymi radyjko - widzą jak to sie rozwija więc płacą a
              pozytecznych idiotów krew zalewa ... .
              • lewa_piers Re: Cezary Pazura dołączył do wyznawców ojca Rydz 20.12.06, 17:26
                Pożyteczni idioci wspierają radyjko
                • remekk Re: Cezary Pazura dołączył do wyznawców ojca Rydz 20.12.06, 17:29
                  Widzisz - gdyby nie było radyjka - petla totaliztaryzmu politycznej poprawnosci
                  zastała by zaciśnięta z pełna siłą . Istnienei radyjka tak naprawde nikomu i
                  niczemu nie zagraża . Proponuje się jednak zastanowic czy wspieranie radyjka czy
                  raczej powtarzanie beżmyslnie róznych plotów na jego teamt wysamżonych w
                  perfidnych kuchenkach jest pozytecznym ........
                  • lewa_piers Re: Cezary Pazura dołączył do wyznawców ojca Rydz 20.12.06, 17:34
                    remekk napisał:
                    > Istnienei radyjka tak naprawde nikomu i
                    > niczemu nie zagraża

Zagrażać - może nie zagraża. Ale osłabia Polskę i Kościół Katolicki.
                    Nie przepadam za polityczną poprawnością, ale uważam, że
                    nacjonalradiomariawicki fundamentalizm jest znacznie bardziej obrzydliwy
                    • s-k-i-n Re: Cezary Pazura dołączył do wyznawców ojca Rydz 21.12.06, 13:34
                      nie ma nic gorszego od homototalitaryzmu
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=54304387
                      • belkot_belkot_belkot Re: Cezary Pazura dołączył do wyznawców ojca Rydz 21.12.06, 14:25
                        Nie ma nic gorszego od braku myślenia.
                        Od przyjmowania, że najmądrzejsze i niepodważalne jest to co powiedział Ojciec
                        Terminator.
                        Albo jakiś Lepper
                        • s-k-i-n Re: Cezary Pazura dołączył do wyznawców ojca Rydz 22.12.06, 22:41
                          belkot_belkot_belkot napisał:

> Nie ma nic gorszego od braku myślenia.
                          > Od przyjmowania, że najmądrzejsze i niepodważalne jest to co powiedział Adam
                          Michnik czy Leszek Balcerowicz czy inny Owsiak albo Wojewódzki
                          >
      • obraza.uczuc.religijnych Kłamiesz. To nie było z GW. 20.12.06, 17:15

• haen1950 Re: Cezary Pazura dołączył do wyznawców ojca Rydz 20.12.06, 17:38
      Generalnie rzecz nie na tym polega. Rydzyk wdał sie w wielką politykę i w
      wielki, szemrany, nieopodatkowany biznes charytatywno-mafijny. Stąd całe
      nieporozumienie. Tu nie ma zmiłuj się - albo sacrum albo biznes.
      • s-k-i-n Re: Cezary Pazura dołączył do wyznawców ojca Rydz 20.12.06, 23:30
        sacrum często przenika się z profanum..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka