aardvaark 28.12.06, 17:24 Lepper coś o tym wie. Polecam styczniowy numer Newsweeka. Zajawka króciutka tu: newsweek.redakcja.pl/wydania/artykul.asp?Artykul=17336 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaa Re: można zgwałcić prostytutkę? 28.12.06, 19:28 Lepper to, jak go określił Kazik Staszewski, pastuch i złodziej. Słoma w butach, słoma w głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: można zgwałcić prostytutkę? 28.12.06, 19:30 klaa napisał: > Lepper to, jak go określił Kazik Staszewski, pastuch i złodziej. > Słoma w butach, słoma w głowie... Lepper jest trupem politycznym lecz to do niego jeszcze nie dotarło! Odpowiedz Link Zgłoś
klaa Re: można zgwałcić prostytutkę? 28.12.06, 19:36 > Lepper jest trupem politycznym Oby. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: można zgwałcić prostytutkę? 28.12.06, 20:43 widocznie jeszcze trupem nie jest, inaczej Rydzyk pierwszy dostałby cynk w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
dyskut22 Re: można zgwałcić prostytutkę? 28.12.06, 20:21 klaa napisał: > Lepper to, jak go określił Kazik Staszewski, pastuch i złodziej. > Słoma w butach, słoma w głowie... Pan Andrzej Lepper jest wicepremierem i ministrem w Rządzie Pana Premiera Jaraosława Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
klaa Re: można zgwałcić prostytutkę? 28.12.06, 20:25 > Pan Andrzej Lepper jest wicepremierem i ministrem > w Rządzie Pana Premiera Jaraosława Kaczyńskiego. Nikt tego nie neguje. Trudno też zanegować stwierdzenie, że to złodziej i pastuch. :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg odwalta się od Leppera 28.12.06, 20:27 był na Jasnej Górze? Był Wyspowiadał się? Wyspowiadał Dostał rozgrzeszenie? Dostał Więc co? A. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: odwalta się od Leppera 28.12.06, 20:30 andrzejg napisał: > był na Jasnej Górze? > Był > Wyspowiadał się? > Wyspowiadał > Dostał rozgrzeszenie? > Dostał > > Więc co? Pojechal po drugie do ojca boksera. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly321 Re: można zgwałcić dziennikarza, kaząc mu pisac 28.12.06, 20:39 to co nam(mi) odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: można zgwałcić dziennikarza, kaząc mu pisac 28.12.06, 20:41 mozna, gruby z Gazety Polskiej to juz ma zmiany od tego poddawania sie swoim dysponentom Odpowiedz Link Zgłoś
klaa Re: można zgwałcić dziennikarza, kaząc mu pisac 28.12.06, 21:00 Nie wiem czy temat jest podrzucony dziennikarzom, ale nie da się ukryć, że coś na rzeczy może być. Prostytutki i ich 'opiekunowie' to dość hermetyczne środowisko - jeśli zdecydowali się 'sypać' Leppera to dlatego, że uznali go za skończonego jako polityka. Polityk, który przestaje mieć wpływy nie jest już potrzebny i tak jest IMO w tym przypadku. Lepper przestaje się liczyć i szantażowanie go przestaje mieć sens. Dokładnie pamiętam jak Lepper tłumaczył się przed dziennikarzami: "a państwo nie byli nigdy w sytuacji, że wypili za dużo i nic nie pamiętają potem?". To daje do myślenia: Andrew ma brud za paznokciami i uprzedza zarzuty a'la 'przecież mnie spoili i nie odpowiadam za siebie'. Po przeczytaniu tego artykułu w Newsweeku nie mam wątpliwości (prostytutka i jej kierowca są gotowi świadczyć przed sądem): Andrzej zostanie utopiony. Jak ktoś to wyżej napisał: Lepper to polityczny trup. Ja dodam od siebie: ch.j mu na grób (polityczny). :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly321 Re: można zgwałcić dziennikarza, kaząc mu pisac 28.12.06, 21:32 Ja to traktuje dosłownie; Prostytutka chce świadczy usługi. Ale żąda; a) z tym z kim chce; b) pod warunkiem gdy mi zapłaci; Dziennikarz; piszę to co chce; b); pod warunkie że mi zapłacą. Obydwoje nie mogą egzystowac jako podmioty samodzielne. Więc Alfons mówi: dajesz dupy każdemu- nie mowy o gwałcie. Nadredaktor mówi: piszesz to co ja chcę- nie ma mowy o gwałcie. Swją drogą, widzicie piszącego Jacka zamiast Jarosława w GW? Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: można zgwałcić dziennikarza, kaząc mu pisac 28.12.06, 21:34 nie, tak jak nie widze Jacka w klubie dzentelmenów czy w Mensie Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: można zgwałcić dziennikarza, kaząc mu pisac 28.12.06, 21:37 > na rzeczy może być. Prostytutki i ich 'opiekunowie' to dość hermetyczne > środowisko - jeśli zdecydowali się 'sypać' Leppera to dlatego, że uznali go za > skończonego jako polityka Kompletna bzdura. To środowisko najbardziej przesiąknięte przez donosicieli, współpracowników policji i tajnych służb. Jeśli sypią (a raczej opowiadają co im kazano) to robią wyłącznie na polecenie określonych służb. Kłapanie dziobrm bez zezwolenia kończy się w tym środowisku zwykle śmiercią. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly321 Re: Tak jak środowisko dziennikarzy? 28.12.06, 22:39 Kompletna bzdura. To środowisko najbardziej przesiąknięte przez donosicieli, współpracowników policji i tajnych służb. Jeśli sypią (a raczej opowiadają co im kazano) to robią wyłącznie na polecenie określonych służb. Kłapanie dziobrm bez zezwolenia kończy się w tym środowisku zwykle śmiercią. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: można zgwałcić prostytutkę? 28.12.06, 21:35 jak widać można..he he... to ponoć jest mozliwe ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś
szczypiorkowski Lepper miał rację 28.12.06, 22:45 "Zgwałcenie" prostytutki jest tylko naruszeniem nieformalnej umowy handlowej. Jest to wymuszenie usługi bez uregulowania zapłaty bądź zaniechanie uregulowania odłożonej płatności na czas po wykonaniu usługi. Sprawy te reguluje kodeks handlowy i cywilny, a nie żaden karny. Przyznaję Lepperowi rację. Odpowiedz Link Zgłoś