Dodaj do ulubionych

Ale mialam sen... Proroczy chyba

02.01.07, 01:09
Snil mi sie Knur i gilotyna. Za sznurek trzymal agent Must. Profesor od
lafirynd obmacywal bezwstydnie prawie wdowe, a agent Kosk wykrzykiwal na
pohybel homosiom. Wszyscy pukali sie w glowe i mowili, ze zwariowal. A i
redakcje GW widzialam na wozie z obornikiem. Panie redaktorki wygladaly jak
Reymontowskie Jagny na filmie.
Nie wiem co to znaczy, ale mam nadzieje, ze nie wywolam swoim snem rewolucji
rewolucji.

A Wam co sie snilo drogie foruminki dzisiejszej nocy?
Obserwuj wątek
    • splkm Re: Ale mialam sen... Proroczy chyba 02.01.07, 01:13
      mi sie sniło że był sylwester i sie nieźle bawiłem.
    • gorby1 ile portali ma Rydzyk,moherowa cioto ? 02.01.07, 01:15
    • woda.woda Mnie śniła się 02.01.07, 01:39
      frau_pranajtis zanurzona po dziurki w nosie w szambie. Wyjątkowo cucchnącym.
      Osuwała się powoli w dół tracąc grunt pod nogami.
      • rydzyk_smigly Wkrótce na pomoc przybyła ekipa szambonurków 02.01.07, 01:44
        w osobach leszaba, smoka i brygadzisty homosovieticusa oraz niedoświadczonch,
        głupawych pielęgniarek z VII liceum. Nic z tego, ekipa ratownicza pogrążyła się
        również w oparach siarkowodoru. Szambo wydało rozkoszny bulgot....
        • janbezziemi Re: Wkrótce na pomoc przybyła ekipa szambonurków 02.01.07, 01:46
          I jest spokój.
          • woda.woda Re: Wkrótce na pomoc przybyła ekipa szambonurków 02.01.07, 01:51
            Wypłyną jeszcze dla zaczerpnięcia tchu, ale grunt - coraz bardziej grząski -
            będzie usuwał się coraz bardziej i bardziej, aż, zmuszeni połykac to, w co
            zapadając się - toną, osuną się w najgłębszą czeluśc cuchnącego piekła na
            zawsze. I nikt na całej Ziemi za nimi nie zapłacze.
            • rydzyk_smigly Pan Premier z Krakowa wydał polecenie 02.01.07, 02:05
              opróżnienie szamba przy pomocy najbardziej zaawansowanych technik, dostępnych w
              tzw. IV RP tj. wiadra i saperek. Niestety, nawet kaczki z ekipy asenizacyjnej
              nie dały rady machać łapkami w śmierdzącym bagnie. Ostatnia nadzieja w ludziach
              z Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami.
      • frau_pranajtis To chyba jakies wspomnienia z dziecinstwa, nie? 02.01.07, 02:33
        woda.woda napisała:

> frau_pranajtis zanurzona po dziurki w nosie w szambie. Wyjątkowo cucchnącym.
        > Osuwała się powoli w dół tracąc grunt pod nogami.

Znowu koszmary? Biedna jestes.
        • rydzyk_smigly Czy "jej premier" przyjdzie z pomocą jej ekipie 02.01.07, 08:49
          zanurzonej po uszy w gnojowicy? Oto scenariusz snu bladzi na bieżącą noc.
          • frau_pranajtis Dzis mi sie snily lemingi. Szly karnie przed siebi 02.01.07, 13:49
            i spadaly w niebyt...
            Mniej wiecej w polowie byl rydzyk_smigly.
            :-)
            Premier mi sie sni. Moze dlatego, ze ulubionych premierow mam juz trzech, wiec w
            snach nie wiadomo, ktory mialby byc premierrem.
    • banme1 Ale mialam sen... Proroczy chyba TAK 02.01.07, 04:13
      frau: to twoj syn bedzie zdychal w Afganistanie, Iraku, lub gdziekolwiek na
      nasz rozkaz kaczki pedale wysla go by walczyl za nasze i ntersey. Bo wie jak
      skonczyl Slobodan i Saddam, gdy sie postawili nam. ten piesek cie sprzeda by na
      stolku byc i za darmo chlopcow walic.
      • zapijaczonyryj A prałat Jankowski pobłogosławi i pomoze 02.01.07, 07:05
        banme1 napisała:

> frau: to twoj syn bedzie zdychal w Afganistanie, Iraku, lub gdziekolwiek na
        > nasz rozkaz kaczki pedale wysla go by walczyl za nasze i ntersey. Bo wie jak
        > skonczyl Slobodan i Saddam, gdy sie postawili nam. ten piesek cie sprzeda by
        na
        >
        > stolku byc i za darmo chlopcow walic.

Chłopców walić .

"Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na
        żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.)

• frau_pranajtis Wasz prezydent gwalciciel skonczy jak Saddam 02.01.07, 12:45
        O nas sie nie martw, pilnuj sobie swoich.
    • zapijaczonyryj Bywają tez i sny straszniejsze 02.01.07, 07:19
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=44838389&a=44951861
      "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na
      żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.)

• koala_8 Re: Ale mialam sen... Proroczy chyba 02.01.07, 11:25
      A mnie sie sniła Locha, jakaś taka obrzydliwa bladż.
      Taplała sie w szambie. Była szczęśliwa. Ona mówiła, że to lubi...
    • joella.r Aa! Frau_Naprajtis! czy to prawda, że jesteś 02.01.07, 11:42
      frau_blada, czy to tylko podszywka i prowokacja?
      • rydzyk_smigly Re: Aa! Frau_Naprajtis! czy to prawda, że jesteś 02.01.07, 11:52
        zapomniała, że nazywa się jeszcze "koniucha".

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=54541101&a=54541101
      • frau_pranajtis No przeciez mialam to w sygnaturce chyba 02.01.07, 20:43
        z 2 tygodnie. Oczywiscie ze to dalej ja.
    • bu2m Re: Ale mialam sen... Proroczy chyba 02.01.07, 11:45
      Za długo Radyja słuchałaś wczoraj wieczór.
    • mysz_polna5 Re: Ale mialam sen... Proroczy chyba 02.01.07, 12:41
      A mnie snila sie frau_pranajtis, ktora w przebraniu Robin Hooda / hej frau w
      tej zielonej czapeczce, bylo Ci naprawde do twarzy/, a wiec w tym stroiku oraz
      z wielkim lukiem i odpowiednim zapasem strzal w kolczanie, stanele za wielkim
      debem i leciutko i jak zwykle celnie, wypuscila strzaly.
      Strzelala celnie i bolesnie, co strzal to jek, szczek, wycie, skowyt, bol.

Jednym slowem w tej lesnej knei, zwanej tez czasami fk, rozpoczela sie
      kotlowanina.

Strzaly wbily sie w d..psko:
      - oszalalego klechy - gorby;
      - splokujaca zafajdany czerwony kibel - wode wode;
      - trujacego grzybka, udajacego szatana - rydzyka;
      - faceta co chwile walacego lbem w pien, bo w ostatnim stadium delirki -
      zapijaczoyryj;
      - chama i buraka - koala;
      - buuuuuuu, buuuuu, buuuuuuu, cos tam buczacego - czuli bu z numerkiem:

Czy kogos pominela? Jesli tak to moge uzupelnic.

A Ty frau, jestes wyborowa luczniczka. Hej ho!
      Na pohybel komuchom w kolejnym 2007r.
      • frau_pranajtis Ale mamy piekne sny Myszko.... :-) 02.01.07, 13:49

• bu2m Re: Ale mamy piekne sny Myszko.... :-) 02.01.07, 13:51
          Sypiacie razem?
          • frau_pranajtis Typowo lewackie skojarzenie. Ale wy biedni jestesc 02.01.07, 13:57
            ie...
      • koala_8 Re: Ale mialam sen... Proroczy chyba 02.01.07, 20:48
        chama i buraka - koala;
        > - buuuuuuu, buuuuu, buuuuuuu, cos tam buczacego - czuli bu z numerkiem:
        >
        Ależ gdzie tam, daleko mi do Ciebie,i do bladzi, ...
        skromna jestem :-))
    • sanitarny To nie sen,oni tancza dalej 02.01.07, 14:03
      www.smog.pl/wideo/2054/niepoczytalny_polski_polityk/
    • goniacy.pielegniarz Ale masz sny... 02.01.07, 20:45
      Mi się Knur nie śni.
      • pis_blues Re: Ale ma sny..sraua?...:-) 02.01.07, 20:51
        bladzia napisała:

> Snil mi sie Knur
      • frau_pranajtis :-) Dlatego napisalam, ze proroczy :-)))))) 02.01.07, 21:04
        Mi tez sie Knur nie sni. To bylo jeden raz, po bolacej goleni go poznalam. :-)))
    • duziabuzia piękny sen... większości jednak śnią się komornicy 02.01.07, 20:55
      prokuratorzy , kontrolerzy skarbowi i kontrolerzy ich wszystkich razem wziętych.
      W ciemnych czasach kamunizma i internacjonalizma myślałem jak to dobrze bądzie
      w kapitaliźmie już bez tych wszystkich kontroli a tu niespodzianka...
      demokrację trzeba jeszcze bardziej kontrolirować..już nie wiem czy to przez to
      że ją wprowadzali tzw. komuniści i bezpieczniki czy ten typ tak ma...
      zgupiałem i się obudziłem...
      • frau_pranajtis U nas ani w Erokolchozie nie ma kapitalimu 02.01.07, 21:05

• duziabuzia znaczysie w czym ja żyję ? 02.01.07, 21:21
          ojrosocjalizm na spadochronie zrzucony?
          • frau_pranajtis W przeregulowanej gospodarce ze znamionami 02.01.07, 21:24
            cech kapitalizmu i zanikiem wolnego rynku.
            :-)))
            • duziabuzia zanik wolnego rynku zaczął się u mnie w 1994 roku 02.01.07, 21:29
              kiedy supermarkety zacząły odbierać chleb moim klientom..
              wprowadzenie ich i oddanie rynku było przedwczesne..najpierw trzeba było dać
              nam zarobić na te supermarkety a tak dostali to bez walki za pół litra wódki..
              • frau_pranajtis Wolny rynek w Polsce byl tylko przez 1,5 roku 02.01.07, 21:33
                od polowy 1988 do 1990. To byl istny wolnorynkowy raj. Od 1990 zaczelo sie
                systematyczne ograniczanie, koncesjonowanie, licencjonowanie, certyfikowanie itp...
                Jednym slowem nie konsument decyduje o istnieniu firmy tylko jakis g**** wpis,
                przepis, certyfikat itp... bzdety.
                A co do hipermarketow. Tak mialo byc i nikomu nie zalezalo na tym, zeby w Polsce
                ludzie mieli oszczednosci i gromadzili kapital.
                • duziabuzia Masz znakomitą orientację w temacie... 02.01.07, 21:36
                  W latach 1988-91 ja codziennie podwajałem kapitał..tego się nie zapomina..
                  • frau_pranajtis Byles wielkim szczesciarzem 02.01.07, 21:40
                    Ja z dobrodziejstw kapitalizmu nie skorzystalam. Za pozno sie urodzilam. :-(
                    W polowie lat 90-tych juz nie mozna bylo poza ukladem wielkich pieniedzy zarobic
                    nie majac wiekszego kapitalu wczesniej. Taki los. :-)
                    • duziabuzia ale tyrałem jak ci chińczycy po 16 godzin na dobę. 02.01.07, 21:46
                      i byłem szczęśliwy jak jasna cholera...i to odebrano mi..rozumiesz ?
                      czuję się okradziony przez tych ,których wybierałem do władzy..ja nie byłem
                      ślepy ..każdy nowy przepis prawa bił w rodzimą przedsiębiorczość ale nic nie
                      można było zrobić bo nazywano cię oszołomem jak coś chciałeś powiedziałeć..
                      • frau_pranajtis Wiem o tym doskonale :-) 02.01.07, 21:52
                        Teraz tez tak jest. I co gorsza raczej szybko sie tego nie zmieni, chociaz
                        powoli przedsiebiorcy i rzemieslnicy w UE zaczynaja dostrzegac, ze te wszystkie
                        przepisy to peta zakladane im przez unijnych kacykow. UE juz sie wycofuje z
                        niektorych bzdur.
                        Ale szybko to nie nastapi. Taki los.
                        • duziabuzia Jak patrzę w TV na salę w Brukseli to widzę 02.01.07, 21:57
                          plejbojów , gejów , niemców...oderwanych od rzeczywistości i przywiązanych do
                          swoich gaży...
                          • alistair-p Re: Jak patrzę w TV na salę w Brukseli to widzę 02.01.07, 22:03
                            Najlepiej prezentuje się M.Giertych i Kamiński.
                            • duziabuzia wyraziłem się nieprecyzyjnie, szło o prezydium... 02.01.07, 22:19
                              obaj wymienieni przez Ciebie tam nie figurują jak mówi pan z drogówki gdy
                              sparawdzi że nie ma cię na liście poszukiwanych...
    • emerytka2006 odstosunkuj się od Gazety Wyborczej, ok? 02.01.07, 22:31
      Dziękuję, już jest lepiej...
      • frau_blada Ja tu nie pisze o GW-no Prawdzie tylko o redaktork 02.01.07, 22:41
        ach.
        Nie musze sie odstusonkowywac od GW, bo w ogole tej gazety nie biore do rak. A
        co do reszty, to pisac bede sobie, co bede sobie tylko chciec. Mam akcje Agory i
        bede sobie te go**iana spolke krytykowac do woli. :-)
        • taziuta Aberracja?! :-( 02.01.07, 22:53
          frau_blada napisała:

> ...Mam akcje Agory i bede sobie te go**iana spolke krytykowac do woli. :-)

A poza tym dobrze się czujesz?
          Pytanie pomocnicze - jak nazwać stan osoby kupującej akcje go**ianej spółki? :-)
          • frau_pranajtis Alez ja tu pisalam kilka razy, rzuce te akcje na r 03.01.07, 11:32
            ynek, zeby dobi gada. Mam takie hobby... Jak tylko spada kurs Agory to mnie to
            cieszy. Uwazam, ze to dobrze zainwestowany kapital.
        • mysz_polna5 Re: Ja tu nie pisze o GW-no Prawdzie tylko o reda 03.01.07, 00:08
        • mysz_polna5 dziaDki, drogie dziaDki:))) 03.01.07, 00:15

O co wam chodzi z tymi akcjami? No co?
          Ja tez zainwestowalam 'drobna' kwote w akcje Agory. Mialam taki gest i taka
          fantazje. A co:)))))))))))))))?

BTW. Wszystko wskazuje na to, ze przegram te 'drobna' kwote'. DUZA, przgrywa
          Agora. I to jest moja satysfakcja. Ot co!
          • frau_pranajtis Mnie tez to cieszy i bawi, myszko 03.01.07, 11:33
            Martwie sie tylko, czemu tak powoli spadaja. :-)
            A co!
    • sanitarny To straszne droga frau 02.01.07, 23:22
      Pewnie nawet Zygus od Freudow padl by z wrazenia gdyby pani opowiedziala
      mu,taki niedosyt i do tego poczatek zoofili (knur)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka