wujaszek_joe 02.01.07, 14:59 w godzinach przedpołudniowych. trzymamy kciuki żeby Kazik sprawdził się w biznesie! gielda.onet.pl/0,1457873,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek.filemon Nie wiadomo tylko po co przyszedł 02.01.07, 15:02 > "Jestem prywatną osobą" - powiedział PAP b.premier pytany o pierwszy dzień pracy > i zakres swych obowiązków. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Porzadni ludzie chodza do pracy 02.01.07, 15:09 owszem ale jeszcze nie widzialam, by ktos tak dostal taka prace z soboty na niedziele, bez zakresu obowiazkow i za taka kase... bo mala na pewno nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis Wiecej niz Leszek B i ta RPP nie dostanie. Spoko! 02.01.07, 15:17 Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly i nie klepią bzdur na forum o swoich snach i 02.01.07, 15:09 nocnych orgazmach. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis Moj drogi, ja juz dzis zrobilam swoja prace 02.01.07, 15:17 Wroce do niej jeszcze wieczorem. Poza tym moge sobie robic swoje sprawy na komputerze rownoczesnie piszac na FK. Mam podzielna uwage. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Do czytania nagłówków podzielną uwagę ma tu 02.01.07, 15:24 każdy pikuś nie tylko ty, tym bardziej, że do logorei jest ona zupełnie niepotrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Porzadni ludzie chodza do pracy 02.01.07, 15:23 a Atrakcyjny Kazimierz wyłącznie "pełni obowiązki". Już zawsze będzie p.o. dla bliźniaków. Takie nam zostanie blade i chude p.o Kazimierza Marcinkiewicza... Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Porzadni ludzie pracuja. 02.01.07, 17:37 "Chodzilo" sie za czasow PRL, mentalnej kolebki IV RP. --- Warsaw. PiS-free zone. Yes, yes, yes! Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Nie wiadomo tylko po co przyszedł 02.01.07, 22:03 Może kontrakt już podpisał, że niczego nie ujawni ?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Podobno unikał (sic!) szumu medialnego. 02.01.07, 15:03 Czyżby tak się wstydził tego ochłapu od Jarka? Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Premier Bladej przyszedł dziś do pracy 02.01.07, 15:15 13 piętro. Pechowa liczba. Nieszczęścia nie opuszczają Kazia. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Premier Bladej przyszedł dziś do pracy 02.01.07, 15:54 wujaszek_joe napisał: > w godzinach przedpołudniowych. Dostal fure i komore, po czym oddal sie swoim obowiazkom i nie robi nic. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Premier Bladej przyszedł dziś do pracy 02.01.07, 16:46 dzieci p.o. prezesa na pewno podciągną się z fizyki Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: Premier Bladej przyszedł dziś do pracy 02.01.07, 17:22 A mógł przyjść ostatniego grudnia i wtedy miałby pełne prawo pisać w CV "pracowałem w latach 2006/2007 jako doradca..". Rok mu się zgubił :( Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Premier Bladej przyszedł dziś do pracy 02.01.07, 17:29 francois.jenois napisał: > A mógł przyjść ostatniego grudnia i wtedy miałby pełne prawo pisać w CV > "pracowałem w latach 2006/2007 jako doradca..". Rok mu się zgubił :( Zgubil rok doswiadczenia, tak potrzebnego do ubiegania sie o stanowisko prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Premier Bladej przyszedł dziś do pracy 02.01.07, 17:40 brat prezes na pewno to zrozumie. to ludzki pan Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Tato teraz ty jestes "cieniasem" -bankowym... 02.01.07, 17:57 powinien uslyszec od syna Kazio "tymczasowy",tak kiedys latorosl-mlokos mowil o PO.Ex-premier poswiecil tematowi konferencje prasowa.Cienias pcha sie wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_blues Re: Premier Bladej przyszedł dziś do pracy 02.01.07, 17:55 wujaszek_joe napisał: > trzymamy kciuki żeby Kazik sprawdził się w biznesie! > w godzinach przedpołudniowych. Blady Premier na cztery lata ma ruchomy czas pracy? Ciekawym, ile godz. doradztwa tygodniowo ustalił mu Skrzypek;) "Pytany o pierwsze zadanie, jakie miał wykonać Marcinkiewicz na stanowisku doradcy, Kłuciński wyjaśnił, że jest to kwestia uzgodnień między doradcą a p.o. prezesa Sławomirem Skrzypkiem." 3 mln.? Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Premier Bladej przyszedł dziś do pracy 02.01.07, 22:02 To jest działanie na szkodę firmy czyli sprawa kryminalna.Myślę,że doczekam chwili kiedy Kazio Picer i jego poplecznicy trafią do pierdla. ----------------- Kaczyści kłamią,bo prawda jest dla nich bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Nie mam pieniędzy w tym banku :-)))) n/t 02.01.07, 22:07 Ja już też nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Premier Bladej przyszedł dziś do pracy 02.01.07, 22:10 Ponoć Kazio ma robić staż w dziale marketingu. Jutro zatem będzie ulotki rozdawał przy Rotundzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Premier Bladej przyszedł dziś do pracy 02.01.07, 22:15 żeby tylko pogoda dopisała. zamarznie ta nasza dziewczynka z zapałkami. jarosław nie zna litości Odpowiedz Link Zgłoś
pg20 Re: Premier Bladej przyszedł dziś do pracy 02.01.07, 22:20 w godzinach przedpołudniowych... Noooo, robi wrażenie. Ranny ptaszek z naszego premiera Odpowiedz Link Zgłoś
pis_blues Re: Premier Bladej przyszedł dziś do pracy 02.01.07, 22:22 pg20 napisał: > w godzinach przedpołudniowych... > > Noooo, robi wrażenie. Ranny ptaszek z naszego premiera :-) Bloga uzupełniał? Odpowiedz Link Zgłoś