Dodaj do ulubionych

Pytanie do dziennikarzy - agentow WSI

28.01.07, 01:26
(w GW i innych mediach): Czy nie uwazacie Panstwo, ze powinniscie natychmiast
ustapic z zajmowanych funkcji, i wycofac sie z zycia publicznego, tak samo,
jak domagaliscie sie tego od abp. Wielgusa?? Bede sie bacznie przygladal
Waszym reakcjom; jak powiada Pismo: "Nie sadzcie, abyscie nie byli sadzeni";
Wy osadziliscie; 1 lutego Was osadza, szanowni agenci; obyscie sie wtedy od
wplywu na media wyniesli; na zawsze; Amen;
.
P.S. Bede sie bacznie przygladal Waszym, agenci, reakcjom
Obserwuj wątek
    • kaczka_prostaczka Sylezjusz, nie rozmnażaj się, proszę :) /bt 28.01.07, 01:28
      • silesius.monachijski0 Znikaj trollu; czekam na wypowiedzi agentow 28.01.07, 01:31
        • kaczka_prostaczka Kaczką jestem 28.01.07, 01:33
          A nie farbowanym monachijczykiem. :)
    • silesius.monachijski0 Abp. Wielgus ustapil; co z agentami WSI w mediach? 28.01.07, 01:46
      silesius.monachijski0 napisał:

> (w GW i innych mediach): Czy nie uwazacie Panstwo, ze powinniscie natychmiast
      > ustapic z zajmowanych funkcji, i wycofac sie z zycia publicznego, tak samo,
      > jak domagaliscie sie tego od abp. Wielgusa?? Bede sie bacznie przygladal
      > Waszym reakcjom; jak powiada Pismo: "Nie sadzcie, abyscie nie byli sadzeni";
      > Wy osadziliscie; 1 lutego Was osadza, szanowni agenci; obyscie sie wtedy od
      > wplywu na media wyniesli; na zawsze; Amen;
      > .
      > P.S. Bede sie bacznie przygladal Waszym, agenci, reakcjom
      • kaczka_prostaczka Jak tam? Ilu masz już agentów? 28.01.07, 01:49
        Bo na razie gadasz sam ze sobą i z jednym kaczym trollem. Robi się
        schozofrenicznie, nie? :D
        • silesius.monachijski0 A ty ktorego nowego nicka pajacu? myslisz, ze nikt 28.01.07, 01:52
          tu nie wie, kim jestes? od 15 minut nasmiewamy sie na privie z twojej -
          kolejnej - nieudanej mistyfikacji prostaczku

kaczka_prostaczka napisał:

> Bo na razie gadasz sam ze sobą i z jednym kaczym trollem. Robi się
          > schozofrenicznie, nie? :D
          • kaczka_prostaczka W prostaczkach siła, farbowańcu 28.01.07, 01:56
            A śmiech to zdrowie. Na zdrowie więc. :)
    • porannakawa Re: Pytanie do dziennikarzy - agentow WSI 28.01.07, 01:56
      Co ci agenci wojskowi jako konferansjerzy zlego robili?
      Przekazywali dane za granicę? CIA?
      Co to takiego było?
      Pracowali na etacie państwowym, pracowali dla polskich służb?
      To tak jakby mniej więcej pracownik CIA był ujawniany przez władze amerykańskie?
      To tak jakby pracownik FBA, agent był ujawniany przez władze USA?
      • silesius.monachijski0 Re: Pytanie do dziennikarzy - agentow WSI 28.01.07, 02:09
        oczywiscie, ze pracowali na rzecz utrwalania ukaldu okraglego stolu i podzialu
        lupow; wspoldzialali przy "kryciu" afery FOZZ-u, odpowiednio "naswietlali"
        koniecznosc "nocnej zmiany" (wiadomo kto to robil), itd., itp; po prostu:
        niszczyli polska demokracje, eliminujac - wiadomo: media t czwarta wladza -
        ooby niewygodne dla mafijnego ukladu salonow III RP; smiejesz sie? to sie
        smiej; ja sie bede smiac, kiedy 1 lutego przeczytam sobie w raporcie o
        likwidacji WSI nazwiska, co do ktorych juz teraz moglbym sie zakladac, ze tam
        beda; nie mam zadnych przeciekow, ale wiem, kto ten mafijny uklad wspieral; i
        dlatego ja poczekam ze smiechem do 1 lutego; a wtedy oczekuje, ze agenci WSI
        wyleca na zbity pysk z mediow, podobnie jak abp. Wielgusowi uniemozliwiono
        objecie archidiecezji warszawskiej; bede sie temu bacznie przygladal

porannakawa napisała:

> Co ci agenci wojskowi jako konferansjerzy zlego robili?
        > Przekazywali dane za granicę? CIA?
        > Co to takiego było?
        > Pracowali na etacie państwowym, pracowali dla polskich służb?
        > To tak jakby mniej więcej pracownik CIA był ujawniany przez władze
        amerykańskie
        > ?
        > To tak jakby pracownik FBA, agent był ujawniany przez władze USA?
        • pg20 Re: Pytanie do dziennikarzy - agentow WSI 28.01.07, 02:18
          Ja już się śmieję.
          Właśnie przypomniałem sobie kto był szefem Biura Bezpieczeństwa Narodowego w
          czasie, kiedy powstawały WSI. Normalnie nie mogę trafić w klawiaturę ze śmiechu.
          • silesius.monachijski0 Re: Pytanie do dziennikarzy - agentow WSI 28.01.07, 02:27
            ja tez sie smieje; i wlasnie dlatego, ze Walesa oddal pelna kontrole nad
            formowaniem WSI bylym oficerom wywiadu, ja tez calej tej postprlowskiej
            holocie, oraz dlatego, ze rzadzil zaczal niejaki Mietek kapciowy, to osoba, o
            ktorej mowisz (jak tez i jej brat) b. szybko odeszli od Walesy; najpierw
            wszytsko dokladnie przeczytaj, zanalizuj, a potem sie smiej; jesli nie, to
            bedziesz sie smial tylko ze swojej glupoty

pg20 napisał:

> Ja już się śmieję.
            > Właśnie przypomniałem sobie kto był szefem Biura Bezpieczeństwa Narodowego w
            > czasie, kiedy powstawały WSI. Normalnie nie mogę trafić w klawiaturę ze
            śmiechu
            > .
            • antykagan Re: Pytanie do dziennikarzy - agentow WSI 28.01.07, 07:21

> ja tez sie smieje; i wlasnie dlatego, ze Walesa oddal pelna kontrole nad
              > formowaniem WSI bylym oficerom wywiadu, ja tez calej tej postprlowskiej
              > holocie, oraz dlatego, ze rzadzil zaczal niejaki Mietek kapciowy, to osoba, o
              > ktorej mowisz (jak tez i jej brat) b. szybko odeszli od Walesy; najpierw
              > wszytsko dokladnie przeczytaj, zanalizuj, a potem sie smiej; jesli nie, to
              > bedziesz sie smial tylko ze swojej glupoty
              >

Ty jesteś naprawdę cięzko chory psychicznie. Widoczmnie wyziewy z fekalió,
              które wywozisz zniszczzyły ci resztki mózgu.

PS. Po raz ostatni: czy baranie nie uważasz, że należy najpierw udowodnić, że
              jakikolwiek agent WSI przekroczył prawo?

A tak w ogóle odczep sie od nas, trollu. Zniknij stad raz na zawsze. Nawracaj
              Turków u siebie, odczep sie od Polski.
        • porannakawa Re: Pytanie do dziennikarzy - agentow WSI 28.01.07, 02:24

> Kaczyńscy pracowali na rzecz utrwalania ukaldu okraglego stolu i podzialu
          > lupow; ( piszesz o Kaczyńskich - twórcach i utrwalaczach?)

Kaczyńscy - wspoldzialali przy "kryciu" afery FOZZ-u - byli ministrami
          sprawiedliwości, byli szefami NiK!
          , odpowiednio "naswietlali"
          po prostu: niszczyli polska demokracje, eliminujac, zmieniając prawo na doraźnie
          im pasujące
          > popierają ooby niewygodne dla mafijnego ukladu salonow IV RP - Lepper,
          Łyżwiński, Giertych i inni pedofile bestre i pijaczki, które mają
          błogosławiewństwo Kaczyńskich na jazdę po pijanemu,
          smiejesz sie? to sie> smiej; ja sie bede smiac, kiedy 1 lutego przeczytam sobie
          w raporcie o
          > likwidacji WSI nazwiska, a wtedy oczekuje, ze niektórzy a wybrani arbitralnie
          agenci WSI wyleca na zbity pysk z mediow,

A co z pozostałymi aferałami?
          Z Fotygą, z Kaczyńskimi, z popieraczami Pinocheta?
          >
          > porannakawa napisała:
          >
          > > Co ci agenci wojskowi jako konferansjerzy zlego robili?
          > > Przekazywali dane za granicę? CIA?
          > > Co to takiego było?
          > > Pracowali na etacie państwowym, pracowali dla polskich służb?
          > > To tak jakby mniej więcej pracownik CIA był ujawniany przez władze
          > amerykańskie
          > > ?
          > > To tak jakby pracownik FBA, agent był ujawniany przez władze USA?
          • silesius.monachijski0 Myslisz, ze jestes smieszny?? masz racje 28.01.07, 02:29
    • antykagan Re: Pytanie do dziennikarzy - agentow WSI 28.01.07, 07:18

> (w GW i innych mediach): Czy nie uwazacie Panstwo, ze powinniscie natychmiast
      > ustapic z zajmowanych funkcji, i wycofac sie z zycia publicznego, tak samo,
      > jak domagaliscie sie tego od abp. Wielgusa?? Bede sie bacznie przygladal
      > Waszym reakcjom; jak powiada Pismo: "Nie sadzcie, abyscie nie byli sadzeni";
      > Wy osadziliscie; 1 lutego Was osadza, szanowni agenci; obyscie sie wtedy od
      > wplywu na media wyniesli; na zawsze; Amen;
      > .
      > P.S. Bede sie bacznie przygladal Waszym, agenci, reakcjom

Ty debilu. WSI działały od 1991 roku, nie widzisz różnicy między nimi i SB?
      Jesteś zwykłym łgarzem zacierajacym różnicę. Poza tym najpierw trzeba
      udowodnić, ze jakiś agent WSI działał niezgodnie z prawem.
      Idź, wywoź dalej fekalia murzyńskie i arabskie, odczep sie wreszcie od nas. Sam
      zdradziłeś Polskę i gnoju masz czelnośc tutaj kogokolwiek pouczać i udawać
      patriotę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka