Dodaj do ulubionych

Zlikwidować UW !!!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 19:09
W związku z propzycją Unii Wolności aby zlikwidować Komendę Główną Policji, ja proponuję aby zlikwidować
Unię Wolnośc!i. Też nie mam nic do powiedzenia, tak jak ta kanapowa partyjka. Różnimy się tym, że ja żyję
skromnie i płacę podatki, a UW szkodzi mnie i mojej oczyźnie.
Obserwuj wątek
    • b3ut Re: Zlikwidować UW !!! 20.11.01, 20:48
      Gdyby wszyscy mieli tyle rozumu co członkowie UW to Polska byłaby bogatm
      krajem. Jeżeli wszyscy mieliby tyle rozumu co Edmund to... aż strach się bać.
      Unia Wolności podaje tylko dobre pomysły na racjonalne wydawanie Naszych (w tym
      i moich) pieniędzy ale musi się znaleźć mądrzejszy który napisze tylko że to
      pomysł do d*** i nic więcej. Ja natomiast idę dalej i mówię co prawda UW ma
      rację ale recepta jest lepsza (vide LIBERAŁOWIE ŁĄCZCIE SIĘ)
      • radca Re: Zlikwidować UW ? 20.11.01, 22:51
        Edmund jako likwidator ? Edmundzie dlaczego straszysz ? Wymysl cos bardziej
        wesolego.

radca
        • Gość: snajper Re: Zlikwidować UW ? IP: *.waw.cdp.pl 21.11.01, 13:27
          radca napisał(a):

> Edmund jako likwidator ? Edmundzie dlaczego straszysz ? Wymysl cos bardziej
          > wesolego.
          >
          > radca

Edmund, Edmundowicz, Edmundowicz likwidator, ... Z kimś mi się to kojarzy ... :))

• Gość: GMR Re: Zlikwidować UW !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 23:14
      Jestem jak najbardziej za!!
    • Gość: Piotr* Re: Zlikwidować UW !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.01, 10:53
      Po co likwidować ?
      Albo sama się rozwiąże albo pójdzie w ślady UP.Droga przetarta i za 4 lata
      wprowadzi swoje pomysły rządzenia i w ten sposób zmiecie ze sceny SLD tak jak
      to uczyniła z AWS.Powodzenia.
    • Gość: S. Re: Zlikwidować UW !!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 11:21
      "Zlikwidować" Edmunda ! Nigdy więcej Edmundów Edmundowiczów !!! :-))) Akurat
      pomysł z likwidacją KG Policji jest OK. Rząd Millera też o tym przebąkuje,
      zresztą do kasacji powinieni iść też obecny Sztab Generalny WP, przechowalnia
      frustratów w mundurach.
      • Gość: mmikki Re: Zlikwidować UW ??? IP: *.chello.pl 22.11.01, 11:33
        Choc bez poselskich apanazy UW nadal dobrze glowkuje. Pieniedzy trzeba szukac
        tam, gdzie sa marnowane. Likwidacja KG MO to dobry pomysl. Pozdrowienia dla
        pana F.
        • radca Re: Zlikwidować UW ??? 22.11.01, 18:05
          Ja wyraze tutaj moj prywatny poglad.
          Jestem za likwidacja KOMENDY GLOWNEJ POLICJI.Kazda komendy powinna odpowiadac
          za siebie.
          Popieram Pana Wladyslawa Frasyniuka.

radca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka